Turizmus Program

Testi - lelki egészség

OMÉK - Az ország legnagyobb agráreseménye!

Irány a sípálya!

Siófoki Halfesztivál

Családi sportnap

Sítanpályák Országos Napja

Pálinka

Népszerűség

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban

Legjobb élmények