Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Zamárdiban található látvány, és élmény főzdében közel 40-féle pálinkából van mód kóstolni, amelyek a Balatoni régió legkiválóbb termékei. Szakértő magyarázat mellett, a vendégek betekintést nyerhetnek az igazi pálinka készítésének rejtelmeibe, információkat tudhatnak meg a hazai pálinkapiacról, és választ kaphatnak arra az egészen egyszerű kérdésre, hogy mi is az igazi pálinka és hogyan készül.
A Zamárdiban található látvány, és élmény főzdében közel 40-féle pálinkából van mód kóstolni, amelyek a Balatoni régió legkiválóbb termékei. Szakértő magyarázat mellett, a vendégek betekintést nyerhetnek az igazi pálinka készítésének rejtelmeibe, információkat tudhatnak meg a hazai pálinkapiacról, és választ kaphatnak arra az egészen egyszerű kérdésre, hogy mi is az igazi pálinka és hogyan készül.
A Zamárdiban található látvány, és élmény főzdében közel 40-féle pálinkából van mód kóstolni, amelyek a Balatoni régió legkiválóbb termékei. Szakértő magyarázat mellett, a vendégek betekintést nyerhetnek az igazi pálinka készítésének rejtelmeibe, információkat tudhatnak meg a hazai pálinkapiacról, és választ kaphatnak arra az egészen egyszerű kérdésre, hogy mi is az igazi pálinka és hogyan készül.