Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.
Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.
Tokaj-hegyaljai kézműves pincészet. Borász: Ádám József. A szőlőterületeken a 100-120 mázsa helyett terméskorlátozással csak 25-30 mázsa szőlőt termelnek, melynek feldolgozása adja az alapot a kiváló borokhoz. A pincészet Tokaj-hegyalján, Tállyán található. Az épület a hegyaljai hagyományoknak megfelelően kőből épült, kb. 200 évvel ezelőtt. A ház alatt, vele azonos nagyságú, boltíves borházban (présház) végezzük ma is a szőlő feldolgozását, és a borok kezelését.
Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.
Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.
Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.
Dióskál csodálatos domborzati viszonyok között megbúvó település Keszthely és Zalakaros közelében. Itt található Szládovics László pincéje, ahol a több mint 2 hektáros területen termő szőlőfajtákból készült borokat kóstolhat a betérő vendég. Akár 35 fős csoport számára tart borkóstolót a házigazda. A pincében megkóstolható zamatos borokon kívül a természet szépsége is idevonzza a látogatókat. Szládovics László Dióskálon várja a szállást kereső vendégeket. A falusi vendéglátást nyújtó családi házban 4 férőhely van. A közeli Kis-Balaton, Keszthely és Zalakaros kellemes programot ígér.
Dióskál csodálatos domborzati viszonyok között megbúvó település Keszthely és Zalakaros közelében. Itt található Szládovics László pincéje, ahol a több mint 2 hektáros területen termő szőlőfajtákból készült borokat kóstolhat a betérő vendég. Akár 35 fős csoport számára tart borkóstolót a házigazda. A pincében megkóstolható zamatos borokon kívül a természet szépsége is idevonzza a látogatókat. Szládovics László Dióskálon várja a szállást kereső vendégeket. A falusi vendéglátást nyújtó családi házban 4 férőhely van. A közeli Kis-Balaton, Keszthely és Zalakaros kellemes programot ígér.
Dióskál csodálatos domborzati viszonyok között megbúvó település Keszthely és Zalakaros közelében. Itt található Szládovics László pincéje, ahol a több mint 2 hektáros területen termő szőlőfajtákból készült borokat kóstolhat a betérő vendég. Akár 35 fős csoport számára tart borkóstolót a házigazda. A pincében megkóstolható zamatos borokon kívül a természet szépsége is idevonzza a látogatókat. Szládovics László Dióskálon várja a szállást kereső vendégeket. A falusi vendéglátást nyújtó családi házban 4 férőhely van. A közeli Kis-Balaton, Keszthely és Zalakaros kellemes programot ígér.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.