Lenyűgöző környezet, határtalan nyugalom. Ezt és még ennél is többet kínálja önnek a Baráthegyi Majorság. Pihenjen és kapcsolódjon ki — minden másról majd mi gondoskodunk. Rendezvények, családi programok a kikapcsolódáshoz, gasztro-kalandok, terápiás foglalkozások és még sok más élmény várja a Majorságba látogatókat.
Lenyűgöző környezet, határtalan nyugalom. Ezt és még ennél is többet kínálja önnek a Baráthegyi Majorság. Pihenjen és kapcsolódjon ki — minden másról majd mi gondoskodunk. Rendezvények, családi programok a kikapcsolódáshoz, gasztro-kalandok, terápiás foglalkozások és még sok más élmény várja a Majorságba látogatókat.
Lenyűgöző környezet, határtalan nyugalom. Ezt és még ennél is többet kínálja önnek a Baráthegyi Majorság. Pihenjen és kapcsolódjon ki — minden másról majd mi gondoskodunk. Rendezvények, családi programok a kikapcsolódáshoz, gasztro-kalandok, terápiás foglalkozások és még sok más élmény várja a Majorságba látogatókat.
A Cserpes Sajtműhelyt 1992-ben alapította Cserpes István. A Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött. Kínálatukban többféle tej (zsíros, sovány) és annak ízesített (kakaós, karamellás) változatát találják meg, természetesen kefír, túró, vaj és tejszín kíséretében.
A Cserpes Sajtműhelyt 1992-ben alapította Cserpes István. A Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött. Kínálatukban többféle tej (zsíros, sovány) és annak ízesített (kakaós, karamellás) változatát találják meg, természetesen kefír, túró, vaj és tejszín kíséretében.
A Cserpes Sajtműhelyt 1992-ben alapította Cserpes István. A Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött. Kínálatukban többféle tej (zsíros, sovány) és annak ízesített (kakaós, karamellás) változatát találják meg, természetesen kefír, túró, vaj és tejszín kíséretében.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.
Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.
Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.
A Kastélyosdombói Sajtműhely története az évszázados hagyomány, a 21. századi technológia és a valódi társadalmi szerepvállalás kivételes találkozása. A 200 fős Somogy vármegyei falucskában található egykori Erdődy kastély gazdaságát az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban keltette életre. A Kastélyosdombói Sajtműhely kicsi, ám a legmodernebb technológiával felszerelt üzem, ahol nem tömegtermelés folyik: kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket készítünk.Sajtvásárlási lehetőség az üzletben: hétfőtől csütörtökig 13:00 – 15:00. A sajtkészítés egyes folyamatai előzetes bejelentkezéssel megtekinthetők.
A Kastélyosdombói Sajtműhely története az évszázados hagyomány, a 21. századi technológia és a valódi társadalmi szerepvállalás kivételes találkozása. A 200 fős Somogy vármegyei falucskában található egykori Erdődy kastély gazdaságát az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban keltette életre. A Kastélyosdombói Sajtműhely kicsi, ám a legmodernebb technológiával felszerelt üzem, ahol nem tömegtermelés folyik: kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket készítünk.Sajtvásárlási lehetőség az üzletben: hétfőtől csütörtökig 13:00 – 15:00. A sajtkészítés egyes folyamatai előzetes bejelentkezéssel megtekinthetők.
A Kastélyosdombói Sajtműhely története az évszázados hagyomány, a 21. századi technológia és a valódi társadalmi szerepvállalás kivételes találkozása. A 200 fős Somogy vármegyei falucskában található egykori Erdődy kastély gazdaságát az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban keltette életre. A Kastélyosdombói Sajtműhely kicsi, ám a legmodernebb technológiával felszerelt üzem, ahol nem tömegtermelés folyik: kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket készítünk.Sajtvásárlási lehetőség az üzletben: hétfőtől csütörtökig 13:00 – 15:00. A sajtkészítés egyes folyamatai előzetes bejelentkezéssel megtekinthetők.
Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.
Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.
Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.