Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Beltéri vidámpark Budapesten

Zalakarosi Ünnepek

Családi élményprogram Budapesten

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Sonkakészítés

Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.

Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.

Árpás László Etyeken Sonkamester márkanévvel egyedi, kis mennyiségű, prémium kategóriás termékeket készít. Az ő sonkája füstösebb, sósabb, zamatosabb, mint a hasonló típusú spanyol vagy olasz társaik. Csak és kizárólag Pag-szigetről származó sót használ a termékekhez, amelyeket szinte teljesen egyedül készít - persze azért némi üzemi háttérrel rendelkezik. De a tudás az övé. A sózás mellett füstöli és préseli és levegőzteti a termékeit (egyéb fűszert nem is használ), mitől a sonkák egyedi zamatot kapnak.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények