Étterem
Vendéglő
Cukrászda
Bisztró
Bár
Csárda
Kávézó
Reggeliző
Pizzéria
Catering
Kerthelyiség
Büfé
Fagyizó
Ételbár
Kocsma
Pékség
Szabadidőközpont
Teaház
Romkocsma
Borbár
Halászcsárda
Magyaros konyha
Drinkbár
Delikát bolt
Koktélbár
Borterasz
Borpince
Étkezde
Gasztrokocsma
Vadászcsárda
Halászcsárdas
Betyárcsárda
Falatozó
Terasz
Sütöde
Reform konyha
Süteménybolt
Ebédlő
A régi parasztházból felújított igazi nádtetős épület a maga külső- és belső harmóniájával, kiválóan illeszkedik a békés, nyugodt falu arculatához. Vendégmarasztaló berendezése, a diófa bútorok, a szénvasaló, vagy a teknő, a fonott kosár... az egykori népi romantikát idézi. Kedves és kedvelt étterme Nógrád megyének, de a megye határokat bizony már jócskán túl is lépte a fatálas felszolgálás mennyiségi és minőségi hírnevével!
A régi parasztházból felújított igazi nádtetős épület a maga külső- és belső harmóniájával, kiválóan illeszkedik a békés, nyugodt falu arculatához. Vendégmarasztaló berendezése, a diófa bútorok, a szénvasaló, vagy a teknő, a fonott kosár... az egykori népi romantikát idézi. Kedves és kedvelt étterme Nógrád megyének, de a megye határokat bizony már jócskán túl is lépte a fatálas felszolgálás mennyiségi és minőségi hírnevével!
A régi parasztházból felújított igazi nádtetős épület a maga külső- és belső harmóniájával, kiválóan illeszkedik a békés, nyugodt falu arculatához. Vendégmarasztaló berendezése, a diófa bútorok, a szénvasaló, vagy a teknő, a fonott kosár... az egykori népi romantikát idézi. Kedves és kedvelt étterme Nógrád megyének, de a megye határokat bizony már jócskán túl is lépte a fatálas felszolgálás mennyiségi és minőségi hírnevével!
Balatonalmádi központjában várunk téged otthonos bisztrónkban, akár a családdal, barátokkal vagy épp magadban érkezel. A kemencénkben frissen sütjük a hosszú kelesztésű nápolyi pizzát, de megkóstolhatod közel-keleti ihletésű finomságainkat is. Teraszunkon vagy a platánfák árnyékában hűsölhetsz egy pohár finom itallal. Vonzáskörzetünkben házhoz is szállítjuk a pizzádat.
Balatonalmádi központjában várunk téged otthonos bisztrónkban, akár a családdal, barátokkal vagy épp magadban érkezel. A kemencénkben frissen sütjük a hosszú kelesztésű nápolyi pizzát, de megkóstolhatod közel-keleti ihletésű finomságainkat is. Teraszunkon vagy a platánfák árnyékában hűsölhetsz egy pohár finom itallal. Vonzáskörzetünkben házhoz is szállítjuk a pizzádat.
Balatonalmádi központjában várunk téged otthonos bisztrónkban, akár a családdal, barátokkal vagy épp magadban érkezel. A kemencénkben frissen sütjük a hosszú kelesztésű nápolyi pizzát, de megkóstolhatod közel-keleti ihletésű finomságainkat is. Teraszunkon vagy a platánfák árnyékában hűsölhetsz egy pohár finom itallal. Vonzáskörzetünkben házhoz is szállítjuk a pizzádat.
Pécs közelében, Magyarország egyik legmelegebb, szubmediterrán borvidékén járunk, ahol a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el a Hárs Pincészet birtoka. Elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, ennek köszönhetően a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az ökológiai szemléletet a pincében is követik, a bioeljárások, biotechnológiák, s a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a bioborok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.
Pécs közelében, Magyarország egyik legmelegebb, szubmediterrán borvidékén járunk, ahol a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el a Hárs Pincészet birtoka. Elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, ennek köszönhetően a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az ökológiai szemléletet a pincében is követik, a bioeljárások, biotechnológiák, s a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a bioborok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.
Pécs közelében, Magyarország egyik legmelegebb, szubmediterrán borvidékén járunk, ahol a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el a Hárs Pincészet birtoka. Elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, ennek köszönhetően a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az ökológiai szemléletet a pincében is követik, a bioeljárások, biotechnológiák, s a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a bioborok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.
A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását is.
A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását is.
A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását is.
A hozzánk betérők étlapunkat böngészve biztosan megtalálják a fogukra való finom falatokat. A megszokott éttermi kínálaton túl igyekszünk minél több helyi ételkülönlegességet is elkészíteni. A régi őrségi parasztételek egyik fontos alkotója, a hajdina is többféle formájában kerül az asztalra nálunk.
A hozzánk betérők étlapunkat böngészve biztosan megtalálják a fogukra való finom falatokat. A megszokott éttermi kínálaton túl igyekszünk minél több helyi ételkülönlegességet is elkészíteni. A régi őrségi parasztételek egyik fontos alkotója, a hajdina is többféle formájában kerül az asztalra nálunk.
A hozzánk betérők étlapunkat böngészve biztosan megtalálják a fogukra való finom falatokat. A megszokott éttermi kínálaton túl igyekszünk minél több helyi ételkülönlegességet is elkészíteni. A régi őrségi parasztételek egyik fontos alkotója, a hajdina is többféle formájában kerül az asztalra nálunk.