
Hazai angus marha, saját pékműhelyben sült buci és a házi szószaink: ez a Zing! A magas minőségű alapanyagokat magunk dolgozzuk fel, szigorú kontroll alatt, és úgy állítottuk össze, hogy a hozzávalók tökéletes harmóniája fokozza a gasztronómiai élményt. Minden Zing burger más, kóstold meg őket, és garantált, hogy több kedvenced is lesz.
Hazai angus marha, saját pékműhelyben sült buci és a házi szószaink: ez a Zing! A magas minőségű alapanyagokat magunk dolgozzuk fel, szigorú kontroll alatt, és úgy állítottuk össze, hogy a hozzávalók tökéletes harmóniája fokozza a gasztronómiai élményt. Minden Zing burger más, kóstold meg őket, és garantált, hogy több kedvenced is lesz.

Hazai angus marha, saját pékműhelyben sült buci és a házi szószaink: ez a Zing! A magas minőségű alapanyagokat magunk dolgozzuk fel, szigorú kontroll alatt, és úgy állítottuk össze, hogy a hozzávalók tökéletes harmóniája fokozza a gasztronómiai élményt. Minden Zing burger más, kóstold meg őket, és garantált, hogy több kedvenced is lesz.

1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.
1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.

1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.