Futás
Lovas
Főzőverseny
Fogathajtás
Kerékpár
Sárkányhajó
Futóverseny
Vágta
Kolbásztöltés
Autó
Böllérverseny
Vitorlás
Úszás
Tojáskeresés
Főzés
Triatlon
Horgász
Kutya
Motor
Traktor
Kolbásztöltő verseny
Evezés
Tehetségkutató
Tánc
Horgászverseny
Kolbásztöltő
Hőlégballon
Zene
Autóverseny
Virágkötészet
Futó
Kolbász
Sport
Jelmezverseny
Fogathajtó
Világbajnokság
Kenyérsütő
Díjugrató verseny
Tűzoltóverseny
Sütemény
Lóverseny
Gyorsulás
Atlétika
Irodalom
Korcsolya
Lovasíjászat
Duatlon
Sárkányhajó fesztivál
Hajó
Testépítés
2025. augusztus 20-án tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kenyérlelke Fesztivál, amely a kézműves pékszakma legrangosabb hazai eseménye. A Kenyérlelke Fesztivál a Skanzenben várja mindazokat, akik hisznek a tiszta élelmiszer erejében. Az esemény középpontjában a hagyományos, adalékmentes kenyérkészítés áll, amelyben külön figyelmet kapnak az „őseink gabonáiból, nagyanyáink receptjei alapján” készült kenyerek. A fesztivál szakmai fórumokkal, kézműves pékversennyel, kemencés bemutatókkal, gyerekprogramokkal és a Zöld Fesztiválhoz kapcsolódó fenntartható élményekkel kínál tartalmas kikapcsolódást családoknak, otthonsütőknek és élelmiszerszakembereknek egyaránt.
2025. augusztus 20-án tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kenyérlelke Fesztivál, amely a kézműves pékszakma legrangosabb hazai eseménye. A Kenyérlelke Fesztivál a Skanzenben várja mindazokat, akik hisznek a tiszta élelmiszer erejében. Az esemény középpontjában a hagyományos, adalékmentes kenyérkészítés áll, amelyben külön figyelmet kapnak az „őseink gabonáiból, nagyanyáink receptjei alapján” készült kenyerek. A fesztivál szakmai fórumokkal, kézműves pékversennyel, kemencés bemutatókkal, gyerekprogramokkal és a Zöld Fesztiválhoz kapcsolódó fenntartható élményekkel kínál tartalmas kikapcsolódást családoknak, otthonsütőknek és élelmiszerszakembereknek egyaránt.
2025. augusztus 20-án tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kenyérlelke Fesztivál, amely a kézműves pékszakma legrangosabb hazai eseménye. A Kenyérlelke Fesztivál a Skanzenben várja mindazokat, akik hisznek a tiszta élelmiszer erejében. Az esemény középpontjában a hagyományos, adalékmentes kenyérkészítés áll, amelyben külön figyelmet kapnak az „őseink gabonáiból, nagyanyáink receptjei alapján” készült kenyerek. A fesztivál szakmai fórumokkal, kézműves pékversennyel, kemencés bemutatókkal, gyerekprogramokkal és a Zöld Fesztiválhoz kapcsolódó fenntartható élményekkel kínál tartalmas kikapcsolódást családoknak, otthonsütőknek és élelmiszerszakembereknek egyaránt.