PROGRAMHELYEK
Posta Pincészet
A Posta család az őshonos szőlőfajtákból készült borok választékával várja vendégeit. A család három löszbe vájt nemes penésszel borított falú, optimális hőmérsékletű pincével rendelkezik: egy feldolgozóval, egy érlelővel és egy vendégváróval. Borkóstolást és igény szerint hidegtálat biztosít a ...
Páll Pince Tarcal
Boraink között megtalálhatóak az illatos, könnyed borokat, s a testesebb dűlő-szelektált, késői szüretelésű és aszú borokat egyaránt. Családunk a Tokaji borvidék hivatalos szőlőfajtáinak döntő részét termeszti, így a furmint, hárslevelű és sárgamuskotály mellett kabar és kövérszőlő is megtalálható ...
Szent Vince Pince
Kőből készült kisnemesi lakóház kemencével, kerthelyiséggel.
Szepsy Pincészet Mád
Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb ...
Tokajicum Borház
Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.
Borostyán Pince
A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.