Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítása az Oldtimer Show. Várjuk Budapesten!
Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítása az Oldtimer Show. Várjuk Budapesten!

A BALATON CLASSiC™ időpontja az eddig megszokott június első hétvégéjére esik, azaz 2018 június 2-án, szombaton rajtol majd el a közel 120 különleges veteránautó és youngtimer.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Nevezési feltételek

A BALATON CLASSiC™ veteránautó-versenyre kétfős csapatok jelentkezését várjuk. A rendezvény színvonalának biztosítása érdekében a rendező az indulók számát 120 nevező (+ 10 Szponzori) csapatban maximálja. Olyan, elsősorban veteránkorú személyautókkal lehet nevezni, amelyek a közúti forgalomban a KRESZ szabályainak megfelelően részt vehetnek. A rendezvényen tehergépjárművek, fegyveres katonai járművek, 9 személyesnél nagyobb buszok, replikák, valamint nem korhűen változtatott járművek nem vehetnek részt.

OPEN kategória: indulási lehetőség olyan versenyzők számára, akik korábbi szezonokban legfeljebb két versenyen vettek részt vezetőként vagy navigátorként. Az Open kategóriában a párosok indulási jogát minden esetben a verseny Rendezője bírálja el. Az Open kategória az Oldtimer Szuperkupa kategóriák útvonalát és feladatait teljesíti (digitális mérőeszközök büntetőszorzó nélkül használhatók), de a Szuperkupa értékelésében nem vesz részt.

A rendezőség szakemberei minden nevezett járművet műszakilag és esztétikailag megvizsgálhatnak, és indokolt esetben a páros nevezését visszautasíthatják.

A nevezés önmagában még nem jelent részvételt a BALATON CLASSiC™ -on. Egy csapat (jármű és személyek) részvételének feltétele a versenyen:

  • - a nevezés megküldése
  • - járműről jó beállítású kép (.jpg kiterjesztésben) megküldése
  • - a nevezési díj időben történő befizetése
  • - a rendező írásbeli visszaigazolása a nevezési díj beérkezéséről, az elfogadott nevezésről.

Csak a szervezők által visszaigazolt csapatok vehetnek részt a BALATON CLASSiC™ programjain!

Forrás: Szervezők


2018.06.02.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!
Forrás: Balaton Classic oldala

Kapcsolódó időpontok

2018.04.27. - 2018.05.27. Tavaszi Zsongás Balatonalmádi 2018