Budapesti Wagner Napok 2023. Online jegyvásárlás
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Mézesvölgyi Nyár 2022 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2022 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Budapesti Wagner Napok 2023. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2023. június 4.

Méltán népszerű Budapesti Wagner-napok a Müpában 2023-ban is. Online jegyvásárlás. A mára kultikussá vált eseménysorozat évről évre Budapestre csábítja a Wagner-rajongókat a világ minden tájáról.

Budapesti Wagner-napok 2023

A Müpában 2023 kora nyarán is zenés színpadi remekművekkel várjuk a klasszikus zene szerelmeseit. Változatos a Budapesti Wagner-napok ez évi programja: A nürnbergi mesterdalnokok, a hagyományos Ring-produkció és a Parsifal koncertszerű előadása mellett a hajdani bravúros Beckmesser, Bo Skovhus Mahler-estje is gazdagítja a kínálatot.

Thomas Johannes Mayer formátumos Hans Sachsa mellett AJ Glueckert Walter lovagja, és persze kiváló hazai énekesek: Bretz Gábor, Pasztircsák Polina, Ulbrich Andrea fellépése teszi sokat ígérővé Michael Schulz egy évtizede nagy sikert aratott, s most újból látható Mesterdalnokok-rendezését – az előadást a Deutsche Oper am Rhein élén álló Axel Kober vezényli. A hallatlanul sokoldalú Bo Skovhus a szólistaként is nagyszerű Stefan Vladar zongorakíséretével a Wagnert csodáló és műveit elhivatottan vezénylő Gustav Mahler dalait szólaltatja meg.

A Ring négy estéje ezúttal is szellemi zarándokútnak ígérkezik, a mi korunkat is érzékenyen érintő kérdésekkel, a megújítva megőrzött legendás rendezés minden szépségével és olyan énekesekkel, mint Wotanként a monumentális Günther Groissböck (akit a Siegfried Vándoraként a világhírű lett basszbariton, Egils Silins vált fel), Loge szerepében a Müpa közönségének kedvence, Christian Franz, Alberich alakítójaként büszkeségünk, a formátumos Kálmán Péter, Brünnhildeként a felejthetetlen Iréne Theorin – és persze karmesterként, a produkciók szellemének meghatározójaként a széles látókörű és végtelenül érzékeny Fischer Ádám.

És a záró esemény? Amikor a koncertszerű Parsifal-produkciót hallgatva a címszereplő, Stuart Skelton kristályos orgánumában gyönyörködünk, visszagondolhatunk a kezdetekre is, hiszen e művel indult útjára 2006-ban a Budapesti Wagner-napok, amely azóta fogalommá lett az operajátszás világában.

Koncertek

Wagner: A nürnbergi mesterdalnokok / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK / ZENÉS SZÍNPAD / WAGNER+

2023. JÚNIUS 4. VASÁRNAP, 16:00
2023. JÚNIUS 21. SZERDA, 16:00

Vezényel: Axel Kober

Szereplők:

 • Thomas Johannes Mayer: Hans Sachs
 • Bretz Gábor: Veit Pogner
 • Nagy Zoltán: Fritz Kothner
 • AJ Glueckert: Walter von Stolzing
 • Pasztircsák Polina: Éva
 • Cornel Frey: Dávid
 • Ulbrich Andrea: Magdaléna

Közreműködők:

 • Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara
 • Magyar Rádió Énekkara (karigazgató: Pad Zoltán)
 • Nemzeti Énekkar (karigazgató: Somos Csaba)

Alkotó:

 • Rendező: Michael Schulz

Wagner érett remeke, melyet már a Trisztán után, de még a Ring befejezése előtt írt, hivatalosan vígopera, és nem is marad adósunk a szórakoztatással, de jóval összetettebb: szó esik benne fiatalságról és öregségről, szerelemről és barátságról, művészetről és mesterségről, újításról és maradiságról. Az elsőrangú énekesgárda és a Wagner-stílust anyanyelveként beszélő karmester, Axel Kober, a Deutsche Oper am Rhein zeneigazgatója, aki korábban Bayreuthban is vezényelt garancia arra, hogy a Budapesti Wagner-napok előadása a mű minden szépségét felszínre segíti.

Van mire figyelnie, van min nevetnie, van min elgondolkodnia A nürnbergi mesterdalnokok nézőjének. Középkor, Németország, mesterek, valós és kitalált személyek. És persze utalás, karikatúra, hiszen tudjuk, hogy a vaskalapos Beckmesserben a Wagner-ellenes kritikust, Eduard Hanslickot páholtatja el a mérges polgárokkal a kaján zeneszerző. Sachs alakítóját, a formátumos Thomas Johannes Mayert a Müpa közönsége régóta ismeri, de hasonló lelkesedéssel üdvözlik a remek német baritont, Kurt Moll egykori tanítványát Párizsban, Berlinben, Zürichben is - nemcsak Wagner-szerepekben, hiszen énekel Mozartot, Webert, Verdit, sőt Berget, Hindemithet is. Az ifjú frank lovag, Stolzingi Walter szerepében színpadra lépő amerikai tenor, a Frankfurttól New Yorkig (Met), Firenzétől Tokióig minden neves operaházban otthonos AJ Glueckert is sokoldalú: Wagner-szerepei (Lohengrin, Froh, Erik) mellett Pinkertontól Don Joséig sokféle stílusban énekel. A magyar közönség a Wagner-napok minden előadásán különös örömmel fogadja a hazai művészek jelenlétét: a produkciót ezúttal olyan énekesek erősítik, mint Pognerként Bretz Gábor, Éva szerepében Pasztircsák Polina és Magdalénaként Ulbrich Andrea.


Bo Skovhus Mahler-dalestje / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK / KAMARAKINCSEK

2023. JÚNIUS 14. SZERDA, 19:30

Közreműködik:

 • Stefan Vladar: zongora

A világhírű dán baritont alighanem akkor zárta végérvényesen szívébe a Müpa közönsége, amikor A nürnbergi mesterdalnokok 2013-as produkciójában egy fájdalmas térdprobléma miatt mankóval volt kénytelen járni a színpadon, de ezt a kényszerűen vállalt mozzanatot is képes volt beépíteni felejthetetlen alakításába. Most más oldaláról ismerhetjük meg: a Budapesti Wagner-napok műsorába immár régóta szervesen beletartozó dalest előadójaként Gustav Mahler kompozícióiból összeállított műsort szólaltat meg.

Mahler művei a Budapesti Wagner-napok műsorán? Aligha véletlenül: a Ring szerzőjének művészete nagy hatással volt az Ezrek szimfóniája alkotójára. Egy alkalommal, tizenhat évesen, 1876-ban Mahler még vezényelni is látta-hallotta Wagnert a Lohengrin egy bécsi előadásán - de kamaszfiúként nem mert odamenni a csodált mesterhez. Később karmesterként maga is sokszor dirigálta műveit, alkotóként pedig zenéjének számos tulajdonságát örökölte meg a nagy elődtől: igaz, Mahler operát nem írt, de zenekarának hatalmas mérete, a rézfúvók használata iránti előszeretete, a kromatikus dallamok és harmóniák gyakori alkalmazása és az epikus formák iránti vonzalom mind olyan tulajdonságok, amelyek mindkét alkotó munkásságában fellelhetők. Az operaműfajban rendkívül sokoldalú, színészként is rendkívüli tehetségű Bo Skovhus nemcsak nagyszerű Don Giovanni, Wozzeck, Anyegin vagy Gróf a Figaróban, de a dalirodalom területén is otthonos: nagy sikerrel énekli Schubert, Schumann, Hugo Wolf és mások műveit. Partnere, a karmesterként is megbecsült osztrák zongoraművész, Stefan Vladar szólistaként és kamaramuzsikusként egyaránt a nemzetközi élvonal képviselője, akivel legutóbb 2020 szeptemberében találkozhatott a Müpa közönsége, amikor Rácz Ödön és a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertjét vezényelte. Közös Mahler-dalestjük emlékezetes élményt ígér.


Wagner: A Rajna kincse / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK

2023. JÚNIUS 15. CSÜTÖRTÖK, 18:00

2022-ben immár tizennégy éve annak, hogy Wagner teljes Ringje először került közönség elé a Müpában, s már Hartmut Schörghofer legendás rendezésének felújított változatát is ismerőseként üdvözölheti idén a közönség. A nibelung gyűrűje az emberiség történetének egyik legnagyobb műalkotása, olyan monumentális teljesítmény, amely a Sixtus-kápolna mennyezetfreskójához, az Isteni színjátékhoz vagy a József és testvéreihez hasonlítható: önmagunknak tartozunk azzal, hogy időről időre találkozzunk vele.

A Rajna kincse bevezetés a történetfolyamatba, az alapkonfliktus megjelenítése. Megtapasztaljuk az ősállapot békéjét, és szemünk előtt követik el az ősbűnt, mely elindítja a pusztuláshoz vezető eseményláncolatot. Megsejtjük, hogy a mítosz nem istenekről, óriásokról, törpékről, hanem rólunk szól; a játékos és félelmetes mese nem egy sohasem volt világot ábrázol, hanem a miénket. Fischer Ádám koncepciója szerint a Wagner-napok „legfontosabb célkitűzése olyan előadói stílust kiépíteni, amely megfelel Wagner eredeti elképzeléseinek. Számára a drámai kifejezés, az intenzív szövegejtés volt a legfontosabb; ő nem hagyományos értelemben vett éneklést, hanem énekbeszédet (Sprechgesang) várt el a szereplőktől. A Sprechgesanggal és a Gesamtkunstwerkkel: a szöveg, a zene és a színpadi cselekmény összművészeti egységével új műfajt teremtett. Arra törekszünk, hogy előadásaink minél inkább megfeleljenek Wagner víziójának.” A Rajna kincse idei közreműködői közül kiemelhetjük a Wotant megszemélyesítő nagyszerű lengyel basszbariton, Tomasz Konieczny, egy régi kedvenc, a Logét alakító Christian Franz vagy a Mime, Fafner és Fasolt jelmezébe bújó Cornel Frey, Walter Fink és Sorin Coliban nevét.

Művészeti vezető és vezényel: Fischer Ádám

Szereplők:

 • Wotan............... Tomasz Konieczny
 • Donner.............. Haja Zsolt
 • Froh.................. Brickner Szabolcs
 • Loge.................. Christian Franz
 • Fricka................ Schöck Atala
 • Erda.................. Gál Erika
 • Mime................. Cornel Frey
 • Fasolt................ Sorin Coliban
 • Fafner................ Walter Fink

Közreműködik a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara


Wagner: A walkür / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK

2023. JÚNIUS 16. PÉNTEK, 16:00

A nibelung gyűrűje tetralógia második estéje a Ring legnépszerűbb darabját tárja a közönség elé: A walkür olyan méltán közkedvelt operaslágerekkel kelt elragadtatást a nézőben-hallgatóban, mint az első felvonásban Siegmund Tavaszi dala, a harmadikban A walkürök lovaglása, valamint Wotan búcsúja és a Tűzvarázs. Rendkívüli erejű a történet sodra, ellenállhatatlanul hatalmába kerít mindannyiunkat a szereplők szenvedélye - és vajon akad-e bárki, akiben ne ébredne részvét a halálra szánt szerelmesek iránt?

A Müpa Wagner-előadásainak egyik legizgalmasabb vonása az állandóság és változás viszonya. A produkciók koncepciója kiforrott - ám a Ring az elmúlt években a konstans elképzelés keretein belül megfiatalodott, részleteiben újjászületett. Állandó a műveket vezénylő Fischer Ádám humanizmussal párosuló maximalista munkamódszere is, de éppen a rá jellemző igényesség az, mely minden évben új részleteket segít felszínre a mű kimeríthetetlen gazdagságából. És persze állandóság és változás izgalmas elegyét kínálják azok a hangsúlyáthelyezések is, amelyeket annak nyomán tapasztalhatunk meg, hogy egy új évben mely szerepekben történik őrségváltás. A mostani produkció Siegmundja Daniel Brenna. Izgalmas élmény lehetőségét rejti magában, hogy a Ring során először A walkürben színre lépő lázadó amazon, Brünnhilde alakítója az egyik estén Allison Oakes, a másikon Catherine Foster - lehetőségünk nyílik összehasonlítani éneklési stílusukat, szerepfelfogásukat. A második felvonás nagy házastársi szópárbajában Wotan méltó partnere lesz Frickaként Schöck Atala.

Művészeti vezető és vezényel: Fischer Ádám

Szereplők:

 • Siegmund............... Daniel Brenna
 • Wotan..................... Tomasz Konieczny
 • Brünnhilde.............. Allison Oakes / Catherine Foster
 • Fricka..................... Schöck Atala

Közreműködik a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara


Wagner: Siegfried / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK

2023. JÚNIUS 17. SZOMBAT, 16:00

Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás. Siegfried, a germán mitológia és Wagner hőse éppen arról híres, hogy nem ismeri a félelmet. Hatalmas erejű, fékezhetetlen vidámságú, zabolátlanul vad legény, az erdő fia és a vadállatok barátja, akivel nem tanácsos ujjat húzni. Nem sokan akadnak manapság, akik hasonlítanak rá. Egyvalamiben azonban szinte mindenki Siegfried: legtöbben nem tudjuk, kik vagyunk valójában, s utunk során csak lassan ébredünk rá, mi rejlik bennünk.

Szivárványos zenekari hangzás, titokzatos párbeszédek, találós kérdések. Ármányos törpe és diadalmas ifjú hős. Sárkányölés és a fenevad megízlelt vére nyomán megértett profetikus madárdal. Áthatolás a tűzön, a megtalált társ és a szerelemben megismert félelem. Ezek alkotják - seregnyi más mozzanattal együtt - a Siegfried mesei varázsát. De felsejlik benne a generációs konfliktus is: az utódok félrelökik az elődöket, az öreg Vándor a nyegle ifjonctól kapja a legdurvább kritikát. És benne rejlik a műben a figyelmeztetés: minden útelágazásnál, minden fa mögül az elkerülhetetlen Sors leselkedik ránk. Azt is meg kell kérdeznünk: Siegfried valóban a Wälsungok méltó utóda-e? Vagy ösztönössége hanyatlás, s ő maga csak a végzet öntudatlan eszköze? Wagner nagy alkotó: műve nem ad egyértelmű válaszokat. Ezúttal a nagyszerű német hőstenor, Stefan Vinke ölti magára Siegfried szerepét, a produkció Miméje pedig a svájci születésű tenor, Cornel Frey lesz, aki a düsseldorfi-duisburgi Rajnai Német Opera tagjaként már többször belebújt az ármánykodó törpe jelmezébe. A Rajna kincse és A walkür Wotanját, Tomasz Koniecznyt viszont Vándorként a pompás lett basszbariton, Egils Silins váltja. A lángok által őrzött Brünnhilde ébredését, s vele az új sorsára rácsodálkozó hősnő ambivalens érzelmeit mindkét estén Catherine Foster jeleníti meg.

Művészeti vezető és vezényel: Fischer Ádám

Szereplők:

 • Siegfried.................. Stefan Vinke
 • Mime....................... Cornel Frey
 • Vándor.................... Egils Silins
 • Fafner..................... Walter Fink
 • Erda........................ Gál Erika
 • Brünnhilde.............. Catherine Foster

Közreműködik a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara


Wagner: Az istenek alkonya / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK

2023. JÚNIUS 18. VASÁRNAP, 16:00

A nibelung gyűrűje utolsó zenedrámájának legvégén a mű zenei kicsengése a bekövetkező világpusztulás ellenére reményt keltő: a vég magában rejti egy új kezdet lehetőségét. Az utolsó szó ugyanis a vonósokon szélesen éneklő, átszellemülten kibomló Megváltásmotívumé. Napjainkban aligha képzelhető el műalkotás, amely fontosabb figyelmeztetést rejtene magában a fenyegető természeti jelenségekről és a Föld lehetséges sorsáról vitázó emberiség számára, mint Az istenek alkonya. Talán még van idő arra, hogy visszaadjuk a gyűrűt a Rajna sellőinek.

Wagner sokatmondó alkotói döntése, hogy a tetralógia utolsó darabjában a mű középponti alakja, minden történés eszmei mozgatója, Wotan már nem szerepel, csak hallunk róla Waltrautétól. Vagy nem is Wotan a legfontosabb szereplő, hanem a kegyvesztett walkür, a kitaszított Brünnhilde? Erkölcsi értelemben biztosan ő az. Wotan esendő isten, aki cselekhez folyamodva megszegi egyezségeit, holott mint a dárdájára rótt rúnák jelzik, ő a szerződések megtartásának őre. A tiszta, nemes és bátor Brünnhilde azonban a „légy méltó” parancsának élő mementója. Mikor paripájával, Granéval Siegfried halotti máglyájára ugrat, az nem halál, hanem a végső egyesülés mámora. A nagyszerű német hőstenor, Stefan Vinke Siegfriedként a sebezhetetlen után most a sebezhetőt mutatja fel a figurában, Brünnhilde szerepét Catherine Foster alakítja. A német Albert Dohmen sötét orgánumát Hagen szólamában gránitkemény karakter megjelenítőjeként hallhatjuk. Két kiváló magyar közreműködője is van a nemzetközi produkciónak: Guntherként Szemerédy Károly, Gutruneként Pasztircsák Polina lép a Müpa színpadára.

Művészeti vezető és vezényel: Fischer Ádám

Szereplők:

 • Siegfried................. Stefan Vinke
 • Gunther.................. Szemerédy Károly
 • Hagen.................... Albert Dohmen
 • Brünnhilde..............Catherine Foster
 • Gutrune.................. Pasztircsák Polina

Közreműködik a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara


2023.06.04.
2023.06.14. - 2023.06.18.
2023.06.21.
További ajánlataink

2022.06.01. - 2022.06.30. Júniusi fesztiválok 2022
Júniusi fesztiválok 2022. Ajánló.
2022.06.27. - 2022.07.03. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.06.28. - 2022.06.29. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.06.28. - 2022.06.30. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.06.29. Jazzlegendák 2022 / 2023. Koncertsorozat a Művészetek Palotájában, online jegyvásárlás
2022.07.02. - 2022.07.03. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.07.03. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.07.04. - 2022.07.10. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.07.05. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.07.05. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.07.05. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.07.05. Jazzlegendák 2022 / 2023. Koncertsorozat a Művészetek Palotájában, online jegyvásárlás
2022.07.09. - 2022.07.10. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.07.10. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.07.11. - 2022.07.17. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.07.16. - 2022.07.17. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.07.17. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.07.18. - 2022.07.24. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.07.23. - 2022.07.24. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.07.24. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.07.25. - 2022.07.31. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.07.30. - 2022.07.31. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.07.31. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.08.01. - 2022.08.07. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.08.06. - 2022.08.07. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.08.07. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.08.08. - 2022.08.14. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.08.13. - 2022.08.14. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.08.14. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.08.15. - 2022.08.21. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.08.20. - 2022.08.21. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.08.21. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.08.22. - 2022.08.28. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.08.26. - 2022.08.28. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.08.26. - 2022.08.28. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.08.26. - 2022.08.28. JazzTime Fesztivál 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.26. - 2022.08.28. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.08.27. - 2022.08.28. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.08.28. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.08.29. - 2022.09.04. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.09.03. - 2022.09.04. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.09.04. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.09.05. - 2022.09.11. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.09.10. - 2022.09.11. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.09.10. - 2022.09.14. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.11. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.11. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.11. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.09.12. - 2022.09.18. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.09.16. - 2022.09.17. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.16. - 2022.09.18. Európai Hidak Fesztivál MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.16. - 2022.09.18. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.17. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.17. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.17. - 2022.09.18. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.09.18. Gyermektáncház MÜPA
2022.09.18. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.18. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.09.19. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.19. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.19. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.19. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.19. - 2022.09.25. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.09.21. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2022.09.21. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.21. - 2022.09.22. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.21. - 2022.09.22. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.21. - 2022.09.22. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.21. - 2022.09.22. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.21. - 2022.09.25. Európai Hidak Fesztivál MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.22. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.24. Müpa tánc programok Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.24. Müpa Minimatiné előadások 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.24. Zenebona MÜPA. Kreatív játék hangokkal és hangszerekkel 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. - 2022.09.25. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.09.24. - 2022.09.29. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.24. - 2022.09.29. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.25. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.09.26. MÜPA mozi 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.26. MÜPA babakoncertek Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.26. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.26. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.26. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.26. - 2022.10.02. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
2022.09.27. Zongora koncertek 2022. MVM Koncertek – A Zongora sorozatban
2022.09.27. - 2022.09.28. Müpa tánc programok Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.27. - 2022.09.29. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.28. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2022.09.28. Orgonakoncertek MÜPA 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.28. - 2022.09.29. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.28. - 2022.09.29. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.29. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.29. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.01. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.01. Müpa tánc programok Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.01. - 2022.10.02. Hétvégi programok Budapesten 2022. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi budapesti programajánló
2022.10.01. - 2022.10.03. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
Találatok száma: 13

Boulevard City Panzió Budapest

Boulevard City Panzió Budapest

A Boulevard City Panzió családias kis panzió a főváros IX. kerületében, közel a Dunához. A panzió szobái egy 8. emeletes lakóház felső szintjein találhatóak. Kedvező elhelyezkedésünk révén a panzió kiváló kiindulópont Budapest felfedezéséhez, a városközpontba egy kényelmes sétával is eljuthatnak ... Bővebben


Corvin Hotel Budapest ****

Corvin Hotel Budapest ****

Otthonos életérzés a város közepén, madárcsicsergős reggelek néhány lépésre a Corvin-negyedtől. 86 kényelmes, kellemes szállodai szobánk és 5 tágas apartmanunk, sokoldalú rendezvénylehetőségeink és ínycsiklandó reggelink mellett a kedves vendéglátás az, ami miatt sokan visszajárnak hozzánk. Bővebben


Hotel Thomas***

Hotel Thomas***

A Hotel Thomas 43 kényelmesen berendezett, tágas szobával várja Vendégeit. Családok vagy nagyobb baráti társaságok számára 5 db apartman áll rendelkezésre. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a saját zuhanyozós fürdőszoba, telefon, TV készülék műholdas csatornákkal, szobai széf és minibár. Az ... Bővebben


Ráday Central Apartman Budapest

Ráday Central Apartman Budapest

A Ráday Central Apartman Budapest színvonalas, új apartmanokat kínál a központban, 30 méterre a kellemes hangulatú, kávézókkal és éttermekkel teli sétálóutcától és a Kálvin tértől. Bővebben


ibis Budapest Citysouth Hotel ***

ibis Budapest Citysouth Hotel ***

Az ibis Budapest Citysouth a repülőtér és a városközpont között található (20 perc), egy bevásárlóközpont mellett, egy metróállomással szemben, és könnyű hozzáférést biztosít a repülőtérhez. Bővebben


Actor Hotel Budapest

Actor Hotel Budapest

Az Actor Hotel Budapest történelmi belvárosának pesti oldalán található. A szálloda könnyedén elérhető a városközponttól és a repülőtérről. A repülővel érkezők számára a szálloda egyszeri ingyenes reptéri transzfert biztosít minimum 3 éjszakás szobafoglalás esetén, előzetes kérés alapján (07:00-22:00 ... Bővebben


Canada Hotel*** Budapest

Canada Hotel*** Budapest

A Canada Hotel ideális választás csoportok számára és üzleti tárgyalások, rendezvények, konferenciák lebonyolítására is. Célunk a vendégek igényeinek legmagasabb szintű kielégítése. Ezt szolgálja az ingyenes WiFi a szálloda egész területén, a tágas parkoló, mely vendégeink számára teljesen ingyenesen ... Bővebben


Duna Apartman Budapest

Duna Apartman Budapest

A Duna Apartman Budapest a Petőfi híd pesti hídfőjénél, a Ferenc körúton található igényesen felújított lakás. Kiválóan alkalmas azok számára akik központi fekvésű, mégis csendes környezetben szeretnének néhány napot, vagy akár hosszabb időt eltölteni Budapesten. Bővebben


Haller Camping Budapest

Haller Camping Budapest

Budapest szívében egy csendes parkban található a jól felszerelt, 24 órás recepcióval működő, családias Haller Camping. Központi elhelyezkedése miatt kiváló választás a magyar főváros nevezetességeinek felfedezéséhez. A tömegközlekedési lehetőségek még éjjel is kiválóak. A kempingből metróval vagy ... Bővebben


Hotel IBIS Budapest Centrum***

Hotel IBIS Budapest Centrum***

Az IBIS Budapest Centrum mindössze 50 méterre fekszik a Kálvin tér metróállomástól (3,as és 4-es vonal), valamint 300 méterre a Magyar Nemzeti Múzeum épületétől. A szálloda ingyenes WiFi-vel és kerti terasszal várja vendégeit. A légkondicionált szobák saját fürdőszobával és műholdas TV-vel ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 44

Board Game Café Budapest

Board Game Café Budapest

Budapest első társasjátékos kávézója. A tulajdonosok missziójuknak tekintik, hogy minél többen éljék át segítségükkel a közös játék önfeledt örömét. Természetesen remek kávék és ízletes szendvicsek, kézműves házi sütemények is kóstolhatók itt. Ha Ön is szeret játszani, jó helyen jár, nálunk ... Bővebben


Bohém Étterem Budapest

Bohém Étterem Budapest

A Bohém Étterem és Rendezvényhelyszín különlegességét már maga a helyszín is adja, hiszen a Müpán belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, ... Bővebben


Fakanál Étterem Budapest

Fakanál Étterem Budapest

Magyar népi konyhát kínáló étterem a belváros szívében a Nagyvásárcsarnok első emeletén Budapest legjobb kolbászával és gulyásával. Bővebben


Púder Étterem és Galéria

Púder Étterem és Galéria

Világkonyha és autentikus ízek egyben különleges, egyedi hangulatú enteriőrben. Bővebben


Urban Jungle Budapest

Urban Jungle Budapest

Budapest szívében, egy lakásétterem, ami telis-tele van szobanövényekkel. Szeretünk és keresünk mindent a városban, ami zöld. Egyformán rajongunk a szobanövényekért, a városi parkokért, az irodai élő zöld falakért és a hangulatos belvárosi növényes erkélyekért. Hiszünk benne, hogy egy lakásból a ... Bővebben


Veranda Grill & Wine Budapest

Veranda Grill & Wine Budapest

A Veranda Grill & Wine a 9. kerületben, a Vendel utcában várja vendégeit magyaros konyhával. Bővebben


Vörös Postakocsi Étterem

Vörös Postakocsi Étterem

Vörös Postakocsi Étterem: tradicionális magyar ételspecialitások és élő cigány zene a város szívében, a Ráday utcában 1970 óta. Bővebben


39 Studium Önkiszolgáló Étterem és Kávézó

39 Studium Önkiszolgáló Étterem és Kávézó

A Czuczor utcában várja alacsony árakkal és széles választékkal a megéhezett diákokat, és dolgozókat az önkiszolgáló étterem és kávézó. Bővebben


Black Cab Burger

Black Cab Burger

A marhahús mellett kétféle csirkével dolgozunk, saját kínálatunk mellett a vendégeink is összeállíthatnak saját ízlésük szerinti burgert. Giga Double Decker szendvicset és más finomságokat is kínálunk. Bővebben


Borbíróság Étterem Budapest

Borbíróság Étterem Budapest

Közel százféle magyar borral, folyamatosan megújuló kínálattal, friss a szomszédos vásárcsarnokból származó alapanyagokból készülő bisztró jellegű ételekkel várjuk vendégeinket. Rendszeresen rendezünk vak kóstolókat, borvacsorákat, melyekre speciális menüsort készítünk. Bővebben


1 2 3 4 5   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Júniusi fesztiválok 2022
Júniusi fesztiválok 2022
2022. június 1 - 30.
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2022
 • Budapest
 • Több kerületben
2022.06.27. - 07.03.

Közeli ajánlatok

Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • IX. kerület
2022. június 28 - 29.
MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
 • Budapest
 • IX. kerület
2022. június 28 - 30.

Hasonló ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

MÜPA
MÜPA
 • Budapest
 • IX. kerület

Érdemes felkeresni!

Barba Negra Music Club
Barba Negra Music Club
 • Budapest
 • XI. kerület
Bohém Étterem Budapest
Bohém Étterem Budapest
 • Budapest
 • IX. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 3 900 Ft -tól 29 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események