MÜPA programok Budapest 2020

MÜPA programok Budapest 2020

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
2020. augusztus 28 - 30.

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy július 13-tól újra lehet jegyet vásárolni a Müpa korábban bejelentett programjaira. Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a 2020/21-es évad októbert követő programjaira később, szakaszosan válnak elérhetővé a belépők.

Program

2020. augusztus 28., péntek, 20:00–22:00
Hollywood aranykora - Szőke Nikoletta és a Budafoki Dohnányi Zenekar

„Mesélő vagyok. Eszközöm az ének” - vallja magáról Szőke Nikoletta, utalva arra, hogy koncertjein gyakran kapnak kiemelt szerepet a színházi elemek. A montreux-i versenygyőztes, Junior Prima díjas előadó, az ország egyik legnépszerűbb jazz énekesnője a Müpa számára megálmodott nagyszabású produkciójában ezúttal fél évszázad legnépszerűbb hollywoodi film-betétdalaiból válogat. Saját jazz kvartettje mellett a Hollerung Gábor vezette Budafoki Dohnányi Zenekar működik közre, az est sztárvendége, Gájer Bálint, a swing hazai „hercege”.


2020. augusztus 29., szombat, 20:00–22:00
Rejtett kincsek a jazztörténetből - a ragtime-tól a hot jazzig.   35 éves a Bohém Ragtime Jazz Band

„A neurotikus fél világnak orvosilag kellene őket felírni” - vélekedett egy kritikus az idén 35 éves Bohém Ragtime Jazz Band muzsikájáról. A kecskeméti hangszervirtuózok és mókamesterek ezúttal a jazztörténet hőskorának slágereire, Jabbo Smith, Jimmy Noone, Jelly Roll Morton alkotásaira fókuszálnak.

Az Ittzés Tamás vezette, régóta jelentős nemzetközi hírnévnek örvendő Bohém Ragtime Jazz Band védjegye a sokoldalúság. Ez csak látszólag áll ellentmondásban azzal, hogy koncertjeiken és több mint húsz eddig megjelent lemezükön mindig tradicionális jazzt játszanak, felelevenítve a tízes-húszas-harmincas évek Amerikáját vagy a „békeidők” Budapestjének hangulatát. Ez a repertoár ugyanis stilárisan rendkívül gazdag, amit a „Bohémek” színpompás hangszerelésekkel, jellegzetes előadásmóddal, sok-sok humorral, énekesnők és táncosok közreműködésével tesznek még változatosabbá. Felléptek a műfaj összes jelentős nemzetközi találkozóján (Oslo, Breda, Pori, Rimini, Sacramento stb.), továbbá 1992 óta minden évben saját fesztivált is rendeznek. E nyárbúcsúztató koncerten nem a tradicionális jazz legnagyobb sztárjai (Gershwin, Armstrong, Ellington és a többiek) állnak a középpontban, hanem olyan rejtett kincsek, amelyeket ugyan ma is ismernek és játszanak, csak éppen szerzőjükről feledkezett meg a „hálátlan utókor”.


2020. augusztus 30., vasárnap, 20:00–22:00
From Basin Street to Broadway - Váczi Eszter, Martin Breinschmid és a The Dream Makers

A sokoldalú énekesnő, Váczi Eszter, az Európa vezető vibrafonosaként jegyzett Martin Breinschmid és az osztrák-magyar The Dream Makers zenekar együttműködéséből egyszeri, megismételhetetlen produkció születik a Fesztivál Színházban. New Orleans, Chicago és New York klasszikus jazzörökzöldjei, a korai swingkorszak emlékezetes slágerei virtuóz hangszerszólókkal, innovatív, olykor szokatlan hangszerelésben szólalnak meg. Count Basie, Duke Ellington, Louis Armstrong, Lionel Hampton és Gene Krupa - újratöltve.

Váczi Eszter a populáris műfajoktól (Jazz+Az) a kortárs jazzig (ESP, Hárshegy, Modern Art Orchestra) sokfelé kalandozott már eddigi pályája során, miközben hosszabb ideje saját jazzkvartettjét vezeti. Martin Breinschmid dobosként és ütőhangszeresként a tradicionális jazz olyan sztárjai mellett bukkant fel, mint Buddy De Franco, Ken Peplowski, Bucky Pizzarrelli és Scott Hamilton. Később vibrafonosként sorra jelentette meg szólólemezeit, amelyekkel (The Radio Kings nevű zenekara élén) bejárta az egész világot; a Hampton-féle hagyományos vibrafonstílus folytatójaként, megújítójaként ünneplik. A The Dream Makers 2012-ben alakult –  klasszikus és jazz képzettségű, zeneakadémiát végzett muzsikusokból, akik rendszeres közreműködői a bécsi és a nemzetközi zenei életnek. Hangzásuknak sajátos koloritot ad Bertl Mayer összetéveszthetetlenül egyéni szájharmonika-játéka. Rendszeresen részt vesznek kortárszenei és színházi projektekben is - gitárosuk, Engel Mayr pedig elismert rockzenész.


2020. szeptember 17., csütörtök, 19:00–20:15
2020. szeptember 19., szombat, 17:00–18:15
Recirquel: My Land

A nemzetközi hírű hazai újcirkusz-társulat, a Recirquel My Land című produkcióját 2018 augusztusában a világ egyik legrangosabb művészeti fesztiválján, az Edinburgh Festival Fringe keretében mutatta be, ahol a kritikusok több ezer produkció közül a legjobbnak ítélték. A Vági Bence által rendezett előadás az emberiség gyökereit, az ember és anyaföld közötti örök kapcsolatot állítja fókuszba, és jeleníti meg egy illúziókkal teli térben. A produkció egy új előadó-művészeti műfaj, a cirque danse kiteljesedése, de nemcsak műfaji szempontból tekinthető unikálisnak: ez a Recirquel első olyan darabja, amelyben kizárólag külföldi vendégművészek szerepelnek. Vági Bence hét, a maga zsánerszámában nemzetközileg is kimagasló ukrán artistát hívott meg, és az ő személyes élettörténetüket - hagyományokat, szabadságot és szerelmet - kutatva hozták létre a produkciót.


2020. szeptember 18., péntek, 19:00–23:00
2001: Űrodüsszeia (2001: A Space Odyssey; 1968) - Európai Hidak 2020

Vannak megkérdőjelezhetetlen filmklasszikusok, amelyek megfejtésével a premierjük óta bíbelődünk. Arra a kérdésre ugyanis, hogy miről szól a 2001: Űrodüsszeia, nagyon sok helyes válasz létezik. Ez azonban nem lenne elég a klasszikussá váláshoz. Erre ugyanis csak azoknak a műveknek van esélye, amelyek a maguk korában elég figyelmet kaptak ahhoz, hogy ne hulljanak a feledésbe. Márpedig erre a filmre nem lehetett nem odafigyelni: hangzó és képi világa még jó fél évszázad múltán is lebilincselő.

Olyannyira, hogy a film bemutatása után megjelent egy könyv (The Making of 2001: A Space Odyssey), amely részletesen leírta, hogyan is alkották meg ezt a rendkívüli világot. A forgatókönyvet a rendező Stanley Kubrick és Arthur C. Clarke írta, de valójában Clarke azonos című regénye is ebben a folyamatban született meg. Az általuk felvetett kérdések ma talán még aktuálisabbak, mint egykor: elidegeníthetetlen-e az embertől az agresszió, hazudhat-e a már-már emberszerű mesterséges értelem, mit gondolunk a fejlődésről, a bennünket figyelő/felügyelő felsőbb értelemről stb. Bár az Amerikai Filmakadémia csak a látványért ítélte oda az Oscar-díjat Kubricknak, és még a Brit Filmakadémia is csak a képet és a hangot helyezte előre, az Űrodüsszeia töretlenül ott szerepel a minden idők legjelentősebb filmjeit soroló listákon.
Az Európai Hidak idén az Egyesült Királyságot köti össze a magyar kultúrával. A most felsorakozó filmek különlegessége magyar vonatkozásuk. Itt történetesen az, hogy az Űrodüsszeia nagy ívűen szerkesztett zenei anyagában Ligeti György kompozícióinak részletei is felhangzanak.

Angol nyelven, magyar felirattal.
A vetítést megelőző és az azt követő beszélgetés magyar nyelven zajlik.


2020. szeptember 21., hétfő, 19:00–21:30
És mégis miénk a nyelv! - Európai Hidak 2020  Az angol irodalom remekei

Csupa gyöngyszemet fog hallani a közönség angol, illetve brit szerzőktől, hiszen Shakespeare, Byron és Tennyson mellett „megszólal” a skót Burns és az ír Yeats is. Főleg versek lesznek, szép magyar fordításokban, de rövid prózák is, meg színdarabrészletek. Mindez négy remek színész tolmácsolásában, némi összekötő szöveggel és elválasztó zenével. Az EU-Hidak sorozatban most a szokottnál is erősebb hidat igyekszünk verni, hiszen az Egyesült Királyság nem EU-tag többé. De a Brexit támogatói is hangsúlyozták: ők egy intézményből akartak kiválni, nem egy kontinensből.

Mindenesetre a nyelvüket így is hátrahagyták nekünk, a kontinentális Európának. Azt a nyelvet, amely kulturálisan talán a legnagyobb kincsük. Hiszen az angolok éppen a nyelvben alkották a legnagyobbat: az angol irodalom, a dráma, az esszé sokszor képviselte a világ élvonalát. Az angol nyelvet lassan kisajátítja a világ, elveszi az angoloktól (vagy már el is vette), hiszen sokszor már nem mérvadó, hogy maguk az angolok ezt vagy azt hogyan mondják, nem ők az angolság mércéje többé. (És lassan az amerikaiak sem.) De ez a nyelv akkor is az övék, mert nagyszerű műveket alkottak rajta - és alkotnak ma is -, ezt pedig nem lehet elvenni tőlük. Kizárólag brit (azaz európai!) szerzőket válogattunk a műsorba, csak egy kakukkfióka lesz: Poe-tól A holló (egy igen testes, fekete kakukkfióka). Igyekeztünk vidámat és szomorút, lágyan romantikusat és kegyetlenül tárgyilagosat arányosan adagolni - ahogy az angolok is teszik.

2020. szeptember 22., kedd, 20:00–22:00
Magyar Atom

Bár a Müpa egy kulturális atomerőmű, és sok magyar atom lépett már színpadára, a Magyar Atom még csak atomjaiban zenélt ott: zenekarként együtt először játszanak az intézményben. De miről is van szó? Legendás magyar zenészek, Tátrai Tibor gitáros, Tóth János Rudolf énekes-gitáros, Solti János dobos és Zsoldos Tamás basszusgitáros örömzene-projektjéről, amellyel blues- és rhythm & blues-klasszikusokat adnak elő kötetlenül, teljes lelkesedéssel és odaadással, amivel a közönséget is maximálisan felszabadítják.

Tátrai Tibor 1994-ben a Hobo Blues Band aktuális felállásának zenészeivel, önmaguk jogán is legendás - számtalan más együttesből ismert - hangszeresekkel hozta létre a kötöttségektől mentes, „felelősség nélküli zenélésre” felesküdött formációt, a Magyar Atomot. A kizárólag blues- és blues-rock-sztenderdeket játszó, tehát saját számokat nem író zenekar eredetileg Jimi Hendrix Emlékzenekarként jött volna létre, ám hamar kiderült, hogy a Paksi Atomerőmű támogatná második koncertjük rögzítését, így a találó Magyar Atom név mellett döntöttek. És nagyon jól tették, hiszen azóta is megbízhatóan, hatalmas energia-felszabadítással töltik fel koncert közben magukat és a hallgatóságot. A saját dalok elvárásaiból eredő teher lepakolása garantáltan mindig utat enged a tiszta zenélésre fókuszáló örömnek, és igazi kiváltság ilyen kaliberű muzsikusokat látni elemi erővel játszani. Ezt ráadásul először teszik együtt, ebben a formában a Müpában, holott külön-külön már sokszor megfordultak a ház színpadain.


Családi és ifjúsági programok

    Ruszalka, a vízitündér
    2020. szeptember 20. 11:00
    Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
   
    Alapérzelmek a zenében - Harag
    2020. október 4. 11:00
    Fesztivál Színház
   
    Alapérzelmek a zenében - Félelem és meglepetés
    2020. november 8. 11:00
    Fesztivál Színház
   
    Bruschino úr, avagy a jégkorszaki szakik
    2020. december 13. 11:00
    Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
  
    Alapérzelmek a zenében - Öröm
    2021. január 24. 11:00
    Fesztivál Színház
   
    Rossini: Hamupipőke
    2021. február 21. 11:00
    Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
   
    Humperdinck: Jancsi és Juliska
    2021. április 25. 11:00
    Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
   
    Alapérzelmek a zenében - Szomorúság
    2021. május 16. 11:00
    Fesztivál Színház

Vers-estek a Müpában

A közkedvelt LITERÁRIUM és LITERÁRIUM EXTRA mellett 2016-ban új irodalmi sorozatot indított a Müpa. Az évadonként négy alkalommal jelentkező Vers-estek a Müpában a Katona József Színházzal, az Örkény Színházzal, a Nemzeti Színházzal, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel együttműködve klasszikus magyar költők életművét mutatja be a színházak vezető színészeinek és az egyetem hallgatóinak  tolmácsolásában. A műsort egy a klasszikus költőhöz kötődő, a Literárium színpadán többnyire már önálló esttel bemutatkozott, jelentős kortárs lírikus, író, vagy irodalomtörténész állítja össze; az est az ő válogatásában értelmezi újra a magyar irodalomtörténet legrangosabb alkotóinak műveit. A zenei közreműködőkkel kiegészülő előadást a partnerszínház rendezője rendezi az Üvegterem, vagy a Fesztivál Színház színpadán. Sorozatszerkesztő: Keresztury Tibor

    Borbély Szilárd
    2020. október 6. 20:00 Fesztivál Színház


2020.08.28. - 2020.08.30.
2020.09.17. - 2020.09.22.
2020.09.20. - 2021.05.26.
További ajánlataink

2020.08.09. Cifra Palota családi programok 2020
2020.08.16. WAMP Design Vásár 2020 Budapest
2020.08.16. Cifra Palota családi programok 2020
2020.08.17. - 2020.08.23. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.08.21. - 2020.08.23. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.08.22. - 2020.08.23. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.08.23. Cifra Palota családi programok 2020
2020.08.24. - 2020.08.31. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.08.28. - 2020.08.29. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.08.28. - 2020.08.30. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.08.29. - 2020.08.30. WAMP Design Vásár 2020 Budapest
2020.08.30. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.08.30. Cifra Palota családi programok 2020
2020.09.01. - 2020.09.06. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.01. - 2020.12.31. Müpa koncertek Budapest 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.09.04. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.09.04. - 2020.09.06. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.09.05. - 2020.09.06. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.09.07. - 2020.09.13. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.09. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.09.10. - 2020.09.11. Zenekari koncertek a MÜPÁBAN 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.09.11. - 2020.09.13. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.09.12. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
RÓMEÓ ÉS JÚLIA - musical
2020.09.12. - 2020.09.13. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.09.12. - 2020.09.14. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.13. Zenekari koncertek a MÜPÁBAN 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.09.14. - 2020.09.20. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.18. - 2020.09.20. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.09.18. - 2020.09.20. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.09.20. Orgonakoncertek MÜPA 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.21. - 2020.09.27. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.22. MÜPA komolyzenei programok 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.09.25. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.09.25. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.25. - 2020.09.27. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.09.25. - 2020.09.27. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás
2020.09.26. - 2020.09.27. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.09.27. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.28. - 2020.09.30. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.29. MÜPA komolyzenei programok 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.09.29. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
HARLEM GLOBETROTTERS - 2020
2020.10.01. - 2020.10.04. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.01. - 2020.10.04. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.10.02. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.02. - 2020.10.04. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.10.05. - 2020.10.11. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.10.05. - 2020.10.11. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.08. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.10.09. - 2020.10.11. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.10.10. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.10.11. MÜPA komolyzenei programok 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.10.12. - 2020.10.18. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.12. - 2020.10.18. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.10.16. - 2020.10.18. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.10.17. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
Neoton - Holnap hajnalig
2020.10.18. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
A zenegyűlölő 2.0 - OPERA-SOKK - Óbudai Danubia Zenekar
2020.10.18. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.10.19. - 2020.10.25. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.19. - 2020.10.25. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.10.23. - 2020.10.25. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.10.24. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
Koncz Zsuzsa Koncert
2020.10.25. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
Bangó Margit 70
2020.10.26. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.26. - 2020.10.31. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.26. - 2020.10.31. Vígszínház előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.10.30. - 2020.11.01. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.11.01. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.11.02. - 2020.11.08. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.11.03. - 2020.11.04. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.11.05. MÜPA komolyzenei programok 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.11.06. Kocsis Zoltán emlékkoncert MÜPA 2020. Online jegyvásárlás
2020.11.06. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.11.06. - 2020.11.07. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.11.06. - 2020.11.08. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.11.09. - 2020.11.15. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.11.13. - 2020.11.15. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.11.16. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.11.16. - 2020.11.22. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.11.19. - 2020.11.21. Zenekari koncertek a MÜPÁBAN 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.11.20. - 2020.11.22. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
BabaMama Expo
2020.11.20. - 2020.11.22. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.11.20. - 2020.11.22. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
KidExpo
2020.11.23. - 2020.11.29. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.11.27. - 2020.11.29. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.11.28. MÜPA komolyzenei programok 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.11.30. Dumaszínház Budapest előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.12.02. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.12.02. - 2020.12.03. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.12.04. - 2020.12.06. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.12.05. MÜPA komolyzenei programok 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.12.05. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.12.10. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.12.11. - 2020.12.12. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.12.11. - 2020.12.13. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.12.16. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.12.18. - 2020.12.20. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.12.21. - 2020.12.23. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.12.23. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.12.25. - 2020.12.27. Hétvégi programok Budapesten 2020. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2020.12.27. - 2020.12.29. Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 5

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 1 800 Ft -tól 12 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Zenekari koncertek a MÜPÁBAN 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
Zenekari koncertek a MÜPÁBAN 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
  • Budapest
  • IX. kerület
2020. szeptember 10 - 11.
Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
Müpa tánc programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
  • Budapest
  • IX. kerület
2020. szeptember 12 - 14.

Figyelmébe ajánljuk!

MÜPA
MÜPA
  • Budapest
  • IX. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 800 Ft -tól 12 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG