MÜPA mozi 2021. Online jegyvásárlás
Pontyshow 2021. november 19-21. - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pontyshow 2021. november 19-21. - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

MÜPA mozi 2021. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2021. október 25.

Müpamozi vetítés sorozatok, a vetítések után elmélkedések, beszélgetések az adott műről szakértők vezetésével.

Müpa Mozi Vetítések 2021

Very British – Szatírák és groteszkek

Úriemberek (The Gentlemen; 2019)
OKTÓBER 25. HÉTFŐ, 19:00

Guy Ritchie-től mindenki azt várja, hogy „ricsis” legyen. Hogy minden filmjében ott kísértsen A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső, vagy éppen a Blöff. Csakhogy a Blöff óta két évtizednyit változott a világ. Annak idején kedélyesen göcögtünk az al- és félvilág mesterkedésein abban a boldog tudatban, hogy mindez elég távol van békés polgári életünktől. Ez a törvényen kívüliek világa. Az Úriemberek elegánsabb és nyugtalanítóbb: a bűn itt a törvény felett állók úri passziója.

A kritikusok vegyesen fogadták a filmet. Talán csak abban értettek egyet, hogy a színészi alakítások - Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell és Hugh Grant - kiemelkedőek. Volt, aki úgy gondolta, Guy Ritchie nem mond semmi újat, volt, aki éppen a régi filmjeit sírta vissza. Kétségtelen, hogy ebben a filmben is felvonul a szokásos menazséria: az Agy, a Bunyós, a Kínai, a Zsidó, a Lord, az Orosz… Csakhogy már nem a lent lévők történetét látjuk. A két Amerikából érkezett nagymenő - Mickey és Matthew - rangos egyetemeken végzett. A bűnsegédi bűnrészesek között angol arisztokraták, orosz oligarchák tűnnek fel. Az átverések, brutalitások és válogatott cselszövések mögött felsejlik egy másfajta Nagy-Britannia képe. Az Úriemberek olykor átfordul gyilkos szatírába. Vagy éppen öniróniába, hiszen a történetet egy nyomozó újságíró forgatókönyvként tárja elénk. És rajta keresztül megmutatkozik a média természete is. Egy pillanatra talán el is gondolkodunk: vajon a hírgépezet nem vált-e napjainkra a showbiz megkülönböztethetetlen részéve? Vicces, de fölöttébb elgondolkodtató film. Érdemes róla beszélgetni.

Angol nyelven, magyar felirattal.
A vetítést megelőző és az azt követő beszélgetés magyar nyelven zajlik.


120 éves a magyar film

2021. november 8. hétfő 19:00 - 23:00
A tolonc (1914)
Rendező: Kertész Mihály

Nem sok maradt ránk a magyar némafilmekből. A Kertész Mihály rendezte A tolonc is külföldről került vissza hozzánk. És így legalább megismerhetjük Jászai Mari színművészetét, hiszen ez az egyetlen fennmaradt film, amelyben játszik. Bár ezt mai szemmel nem könnyű megítélni. Egyrészt azért, mert a némafilm annak idején más filmnyelvet beszélt, másrészt pedig azért, mert egy évszázada még a színjátszás is egészen más volt. Talán ezért is különleges élmény, amikor Jászai drámai jelenléte leugrik a vászonról.

A tolonc izgalmas, gazdag film. És tényleg film, ugyanis az alapjául szolgáló népszínművet a látványos külső felvételekkel (Kolozsvár, Torockó, Tordai-hasadék) kiemeli a díszletek világából. Valóságos tereket teremt. Ezzel együtt tagadhatatlan, hogy meghatározó forrása a színpad. A film producere, Janovics Jenő a kolozsvári Nemzeti Színház igazgatója volt. Fölöttébb bölcs gondolat volt részéről, hogy a színház adottságait használta fel az erdélyi némafilm megteremtéséhez. Hiszen a színházban remek színészek vannak, a díszletek, a kellékek, a kosztümök elkészítése sem okoz gondot. Ezek a lehetőségek is hozzájárultak ahhoz, hogy a Proja filmgyárából olyan rendezők induljanak útnak, mint Kertész Mihály vagy Korda Sándor. Gyakran hivatkozunk azokra a producerekre, akik magyarként Hollywood megteremtői voltak, de keveset beszélünk Janovics Jenőről, aki a magyar filmgyártás úttörője volt. Most itt a lehetőség.
Amúgy meg nem árt tudni, hogy a film nem ilyen állapotban keveredett haza. Restaurálása, digitalizálása nehéz és nagyon alapos munkát igényelt, hiszen arra törekedtek, hogy a film a lehető leghitelesebben mutassa 1914-es képét - a jelenetek színezését is beleértve. A filmzene viszont új. Pacsay Attilának a filmhez 2014-ben szerzett zenéje rendkívül érzékenyen működik együtt a filmmel.

A vetítést megelőző és az azt követő beszélgetés magyar nyelven zajlik.

2021. november 22. hétfő 19:00 - 23:00
Az utolsó éjszaka (1917)
Rendező: Janovics Jenő

Amikor a két világháború közötti magyar filmről beszélgetünk, többnyire a könnyedebb műfajú alkotásokra gondolunk: vígjátékokra, bohózatokra, szatírákra. Nem alaptalanul. A hangosfilm korában kevés dráma született. De a magyar némafilm a kevés fennmaradt alkotás és a dokumentumok tanúsága szerint a legkevésbé sem idegenkedett a drámától. Janovics Jenő filmgyárában íróként, producerként, rendezőként is jegyzett komoly drámai műveket. És ezek sikeresek voltak. Olyannyira, hogy Janovics a jegybevételből támogatta az általa vezetett színház munkáját.

Az utolsó éjszaka, amelynek töredékesen fennmaradt kópiája külföldről tért haza, súlyos dráma. Vágy, megcsalás, bűn és bűnhődés története. Hősnője az egykor sikeres színésznő, Gitta, aki férjhez ment egy földbirtokoshoz, de hiába a szerető férj és a gyerek, nem tud ellenállni a színpad és egy szélhámos férfiú csábításának. Dráma. Elhagyja a családját, a csábító pedig a legdurvábban kihasználja. A néző pedig elgondolkodik: van-e ebből kiút, visszaút? Ne feledjük, még mindig a némafilm korában járunk. (Csak mellékesen: Janovics filmstúdiója fennállásának öt éve alatt hatvanöt némafilmet készített.) A dialóg a feliratokra korlátozódik, tehát a színészi játéknak kell megjelenítenie ezeket a nem túl egyszerű lelki állapotokat, fordulatokat. De a színészek évről-évre jobban értik a mozgókép lényegét. Finomodnak a szélsőséges gesztusok, a színpadi smink lassan átalakul filmes sminkké. Az utolsó éjszaka két remek alakításra épül. Gittát, a színésznőt Berky Lili alakítja, a csábító Vándorit pedig Fekete Mihály - kiemelkedően. Janovics Jenő remekül elegyíti a drámai pillanatokat a néző számára vonzó látvánnyal: színházi/orfeumi táncjelenet, amelyben Gitta férfiruhában is táncol, s ez a nadrágszerep még a drámával is összefonódik, vagy egy kis autós üldözés… A szerelmi légyottnak induló jelenet feszültségéről nem is szólva. De ezt nem szabad lelőni.

A vetítést megelőző és az azt követő beszélgetés magyar nyelven zajlik.

2021. december 13. hétfő 19:00 - 23:00
Hyppolit, a lakáj (1931)
Rendező: Székely István 

Fogadjunk, hogy senki nem emlékszik a Hyppolit, a lakáj első öt percére! Pedig a Zágon István színműve alapján Nóti Károly alkotta forgatókönyv megadja a film talán legfontosabb korabeli olvasatát. Mit jelent vállalkozónak lenni a harmincas évek kezdetén Magyarországon? Hogyan találkozik a hagyomány a modernitással? És miként is ütköznek a nagyon különböző identitások a honi polgárosodás meghatározó korszakában? Persze bocsánatos bűn, ha valaki azért leginkább a kacagtató párbeszédekre és Eisemann Mihály örökzöldjeire emlékszik belőle.

Ha lemondunk az édesbús nosztalgiáról, a boldog, göcögő belefeledkezésről, döbbenten észlelhetjük, hogy Székely István most kilencven esztendős filmje tele van ma is érvényes gondolatokkal. A Hyppolit ugyanis nem bohózat, hanem szatíra, még ha a szatírában elvárható túlzások nem is lépik át a fantasztikum határát. Pusztán annyi történik, hogy az események botrányossá sűrűsödnek. Képmutatás, hazugságok, korrupció, úrhatnámság. Van itt minden. És minden szögletben apró utalások. Hogy érezzük, még nem szabadultunk meg egészen az 1929-es világválságtól. Meg hogy a koncessziók sorsa furcsa dolgokon múlik. Apró jelzések, hogy senki nincs a helyén, hogy senki nem vállal felelősséget a tetteiért. Kivéve a grófékat megjárt lakájt, Hyppolitot - Csortos Gyula parádés alakításában. Kétségtelen, hogy Hyppolit kicsit merev, és megpróbálja az arisztokraták szokásaiba, modorosságaiba terelgetni az újsütetű nagypolgár, a hirtelen meggazdagodott szállítási vállalkozó, Schneider Mátyás (Kabos Gyula) családját. Talán úgy gondolja, mi másra vágyhatnának. Különös módon mégis ő az, aki kibogozza az összekuszálódott szálakat, a maga módján helyére teszi a kizökkent világot. És a végén furcsa mosollyal nyugtázza, hogy az emberi minőség nem azon múlik, hogy valaki hagymával fogyasztja-e a hagymát.

A vetítést megelőző és az azt követő beszélgetés magyar nyelven zajlik.

Forrás: Szervezők


2021.10.25.
2021.11.08.
2021.11.22.
2021.12.13.
További ajánlataink

2021.10.24. Müpa tánc programok Budapest 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.24. Cifra Palota családi programok
2021.10.25. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.25. MÜPA babakoncertek Budapest 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.25. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.10.25. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.25. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.27. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2021.10.27. - 2021.10.28. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.27. - 2021.10.28. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.27. - 2021.10.28. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.10.28. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.28. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.30. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.30. Müpa Minimatiné előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.30. Zenebona MÜPA. Kreatív játék hangokkal és hangszerekkel 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.30. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.30. - 2021.10.31. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.10.30. - 2021.10.31. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.10.30. - 2021.10.31. My Land újcirkusz előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.31. Orgonakoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.31. Cifra Palota családi programok
2021.10.31. - 2021.11.01. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.01. - 2021.11.03. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.11.01. - 2021.11.03. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.02. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.03. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2021.11.03. - 2021.11.04. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.04. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.04. - 2021.11.05. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.04. - 2021.11.05. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.04. - 2021.11.06. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.11.06. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.06. Hang-szer-szám, hangszerbemutató foglalkozások a Müpában 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.06. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.06. - 2021.11.08. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.07. - 2021.11.08. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.11.08. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.08. MÜPA babakoncertek Budapest 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.08. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.08. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.09. - 2021.11.11. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.11.09. - 2021.11.11. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.10. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2021.11.10. - 2021.11.11. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.11. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.11. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.13. Müpa Minimatiné előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.13. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.13. Müpa tánc programok Budapest 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.13. Zenebona MÜPA. Kreatív játék hangokkal és hangszerekkel 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.13. - 2021.11.14. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.11.13. - 2021.11.14. Cinemusic 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.13. - 2021.11.15. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.13. - 2021.11.15. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.14. MÜPA matinékoncert 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.15. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.15. - 2021.11.17. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.11.17. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2021.11.17. - 2021.11.18. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.17. - 2021.11.22. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.18. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.18. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.18. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.18. - 2021.11.21. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.18. - 2021.11.21. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.11.20. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.20. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.22. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.22. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.22. MÜPA babakoncertek Budapest 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.22. - 2021.11.25. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.11.23. - 2021.11.26. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.24. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2021.11.24. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.24. - 2021.11.25. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.25. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.25. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.26. - 2021.11.27. Müpa tánc programok Budapest 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.26. - 2021.11.29. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.26. - 2021.11.30. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.11.27. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.27. Müpa Minimatiné előadások 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.27. Zenebona MÜPA. Kreatív játék hangokkal és hangszerekkel 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.27. - 2021.11.29. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.28. Müpa adventi koncert 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.29. Literárium irodalmi estek 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.29. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.29. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.30. MÜPA komolyzenei programok 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.11.30. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.30. - 2021.12.01. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.01. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2021.12.01. - 2021.12.02. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.01. - 2021.12.02. MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
2021.12.02. Nemzeti Filharmonikusok koncertek 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.02. Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
2021.12.02. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.04. Metropolitan operaközvetítések MÜPA 2021. Online jegyvásárlás
2021.12.04. MÜPA családi programok 2021. Online jegyvásárlás
Találatok száma: 13

Boulevard City Panzió Budapest

Boulevard City Panzió Budapest

A Boulevard City Panzió családias kis panzió a főváros IX. kerületében, közel a Dunához. A panzió szobái egy 8. emeletes lakóház felső szintjein találhatóak. Kedvező elhelyezkedésünk révén a panzió kiváló kiindulópont Budapest felfedezéséhez, a városközpontba egy kényelmes sétával is eljuthatnak ... Bővebben


Corvin Hotel Budapest ****

Corvin Hotel Budapest ****

Otthonos életérzés a város közepén, madárcsicsergős reggelek néhány lépésre a Corvin-negyedtől. 86 kényelmes, kellemes szállodai szobánk és 5 tágas apartmanunk, sokoldalú rendezvénylehetőségeink és ínycsiklandó reggelink mellett a kedves vendéglátás az, ami miatt sokan visszajárnak hozzánk. Bővebben


Hotel Thomas***

Hotel Thomas***

A Hotel Thomas 43 kényelmesen berendezett, tágas szobával várja Vendégeit. Családok vagy nagyobb baráti társaságok számára 5 db apartman áll rendelkezésre. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a saját zuhanyozós fürdőszoba, telefon, TV készülék műholdas csatornákkal, szobai széf és minibár. Az ... Bővebben


Ráday Central Apartman Budapest

Ráday Central Apartman Budapest

A Ráday Central Apartman Budapest színvonalas, új apartmanokat kínál a központban, 30 méterre a kellemes hangulatú, kávézókkal és éttermekkel teli sétálóutcától és a Kálvin tértől. Bővebben


ibis Budapest Citysouth Hotel ***

ibis Budapest Citysouth Hotel ***

Az ibis Budapest Citysouth a repülőtér és a városközpont között található (20 perc), egy bevásárlóközpont mellett, egy metróállomással szemben, és könnyű hozzáférést biztosít a repülőtérhez. Bővebben


Actor Hotel Budapest

Actor Hotel Budapest

Az Actor Hotel Budapest történelmi belvárosának pesti oldalán található. A szálloda könnyedén elérhető a városközponttól és a repülőtérről. A repülővel érkezők számára a szálloda egyszeri ingyenes reptéri transzfert biztosít minimum 3 éjszakás szobafoglalás esetén, előzetes kérés alapján (07:00-22:00 ... Bővebben


Canada Hotel*** Budapest

Canada Hotel*** Budapest

A Canada Hotel ideális választás csoportok számára és üzleti tárgyalások, rendezvények, konferenciák lebonyolítására is. Célunk a vendégek igényeinek legmagasabb szintű kielégítése. Ezt szolgálja az ingyenes WiFi a szálloda egész területén, a tágas parkoló, mely vendégeink számára teljesen ingyenesen ... Bővebben


Duna Apartman Budapest

Duna Apartman Budapest

A Duna Apartman Budapest a Petőfi híd pesti hídfőjénél, a Ferenc körúton található igényesen felújított lakás. Kiválóan alkalmas azok számára akik központi fekvésű, mégis csendes környezetben szeretnének néhány napot, vagy akár hosszabb időt eltölteni Budapesten. Bővebben


Haller Camping Budapest

Haller Camping Budapest

Budapest szívében egy csendes parkban található a jól felszerelt, 24 órás recepcióval működő, családias Haller Camping. Központi elhelyezkedése miatt kiváló választás a magyar főváros nevezetességeinek felfedezéséhez. A tömegközlekedési lehetőségek még éjjel is kiválóak. A kempingből metróval vagy ... Bővebben


Hotel IBIS Budapest Centrum***

Hotel IBIS Budapest Centrum***

Az IBIS Budapest Centrum mindössze 50 méterre fekszik a Kálvin tér metróállomástól (3,as és 4-es vonal), valamint 300 méterre a Magyar Nemzeti Múzeum épületétől. A szálloda ingyenes WiFi-vel és kerti terasszal várja vendégeit. A légkondicionált szobák saját fürdőszobával és műholdas TV-vel ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 35

Board Game Café Budapest

Board Game Café Budapest

Budapest első társasjátékos kávézója. A tulajdonosok missziójuknak tekintik, hogy minél többen éljék át segítségükkel a közös játék önfeledt örömét. Természetesen remek kávék és ízletes szendvicsek, kézműves házi sütemények is kóstolhatók itt. Ha Ön is szeret játszani, jó helyen jár, nálunk ... Bővebben


Bohém Étterem Budapest

Bohém Étterem Budapest

A Bohém Étterem és Rendezvényhelyszín különlegességét már maga a helyszín is adja, hiszen a Müpán belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, ... Bővebben


Fakanál Étterem Budapest

Fakanál Étterem Budapest

Magyar népi konyhát kínáló étterem a belváros szívében a Nagyvásárcsarnok első emeletén Budapest legjobb kolbászával és gulyásával. Bővebben


Púder Étterem és Galéria

Púder Étterem és Galéria

Világkonyha és autentikus ízek egyben különleges, egyedi hangulatú enteriőrben. Bővebben


Urban Jungle Budapest

Urban Jungle Budapest

Budapest szívében, egy lakásétterem, ami telis-tele van szobanövényekkel. Szeretünk és keresünk mindent a városban, ami zöld. Egyformán rajongunk a szobanövényekért, a városi parkokért, az irodai élő zöld falakért és a hangulatos belvárosi növényes erkélyekért. Hiszünk benne, hogy egy lakásból a ... Bővebben


Veranda Grill & Wine Budapest

Veranda Grill & Wine Budapest

A Veranda Grill & Wine a 9. kerületben, a Vendel utcában várja vendégeit magyaros konyhával. Bővebben


Vörös Postakocsi Étterem

Vörös Postakocsi Étterem

Vörös Postakocsi Étterem: tradicionális magyar ételspecialitások és élő cigány zene a város szívében, a Ráday utcában 1970 óta. Bővebben


39 Studium Önkiszolgáló Étterem és Kávézó

39 Studium Önkiszolgáló Étterem és Kávézó

A Czuczor utcában várja alacsony árakkal és széles választékkal a megéhezett diákokat, és dolgozókat az önkiszolgáló étterem és kávézó. Bővebben


Borbíróság Étterem Budapest

Borbíróság Étterem Budapest

Közel százféle magyar borral, folyamatosan megújuló kínálattal, friss a szomszédos vásárcsarnokból származó alapanyagokból készülő bisztró jellegű ételekkel várjuk vendégeinket. Rendszeresen rendezünk vak kóstolókat, borvacsorákat, melyekre speciális menüsort készítünk. Bővebben


Bőségtál Étterem Lurdy ház

Bőségtál Étterem Lurdy ház

A Lurdy Ház első emeletén működő Bőségtál Étterem házias, magyaros ételekkel, gyrosszal, desszertekkel, változatos menü ajánlattal, baráti árakkal várja kedves vendégeit. Bővebben


1 2 3 4   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
MÜPA programok Budapest 2021 / 2022
 • Budapest
 • IX. kerület
2021. október 25.
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2021
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2021
 • Budapest
 • Több kerületben
2021.01.12. - 12.31.

Közeli ajánlatok

Cifra Palota családi programok
Cifra Palota családi programok
 • Budapest
 • IX. kerület
2021. október 24.
Müpa tánc programok Budapest 2021. Online jegyvásárlás
Müpa tánc programok Budapest 2021. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • IX. kerület
2021. október 24.

Hasonló ajánlatok

Ismerős Arcok koncertek 2021
Ismerős Arcok koncertek 2021
2021. november 5.
Pécsi koncertek 2021
Pécsi koncertek 2021
 • Pécs
2021. október 25. 19:00

Figyelmébe ajánljuk!

MÜPA
MÜPA
 • Budapest
 • IX. kerület

Érdemes felkeresni!

Barba Negra Music Club
Barba Negra Music Club
 • Budapest
 • XI. kerület
Bohém Étterem Budapest
Bohém Étterem Budapest
 • Budapest
 • IX. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 500 Ft Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események