Experidance őszi előadások a RAM Colosseumban
Experidance őszi előadások a RAM Colosseumban
ExperiDance: Fergeteges - Sissi legendája  - Ram Colosseum
ExperiDance: Fergeteges - Sissi legendája  - Ram Colosseum
Experidance: Cinderella - Családi mesemusical az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról
Experidance: Cinderella - Családi mesemusical az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról
Egy éves a Shopmark, nyerd meg Te az egyik Fiatot!
Egy éves a Shopmark, nyerd meg Te az egyik Fiatot!
Nemzetközi robotépítési- és programozási verseny Győrben
Nemzetközi robotépítési- és programozási verseny Győrben
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tóparti wellness pihenés kedvező árakon - Irány Gyopárosfürdő!
Tóparti wellness pihenés kedvező árakon - Irány Gyopárosfürdő!
Advent Bécsben és Sopronban: Hangolódjon az ünnepekre a karácsonyi pompába öltözött császárvárosban!
Advent Bécsben és Sopronban: Hangolódjon az ünnepekre a karácsonyi pompába öltözött császárvárosban!
Gasztrohegy Gasztrokalandok - Exkluzív gasztrotúrák hétvégente
Gasztrohegy Gasztrokalandok - Exkluzív gasztrotúrák hétvégente
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Budapesti színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás

Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2019.01.01. - 12.31.

Műsornaptárunkban kedvére válogathat a budapesti színházi előadások kínálatából. Az előadásokat időrendben találja meg, de a keresőben nagyon sok szempont szerint válogathat az előadások között. Kiválaszthatja, hogy melyik színház előadásaira kíváncsi, beírhatja a keresett előadás címét, válogathat a műfajok között. A jegyvásárlás gombra kattintva az adott előadásra vonatkozó összes információt eléri, és a szabad helyek függvényében megvásárolhatja a jegyét.

Élmények és értékek! Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Nagyobb budapesti színházak

Vígszínház

Két zseniális építész, az osztrák származású Ferdinand Fellner és a porosz Hermann Helmer a századforduló évtizedeiben megtervezte és megalkotta az európai polgárság színházideálját, és Odesszától Prágáig, Bécstől Budapestig 47 gyönyörűséges színházépület hirdeti azóta is e két nagyszerű tervező emlékét.

A Vígszínház már a kezdetekben is megmutatta a színjátszás több arcát: játszott klasszikusokat, irodalmi rangú kortárs szerzőket, és színészei mindenkor sikerre tudták vinni az elegáns francia vígjátékokat, bohózatokat, a „jól megcsinált darabokat.” (A legenda szerint ezeknek a daraboknak a fordítása közben tanulta meg a drámaírást Molnár Ferenc, Heltai Jenő.) Mindezek a törekvések szerves, egységes, európai szellemiségű programmá álltak össze.

A 21. században már-már világjelenség, hogy a nagyobb nézőterű színházak többsége vagy elvesztette értékre vágyó közönségét és musicalek játszóhelyévé vált, vagy csupán szórakoztató darabok bemutatását tervező intézménnyé alakult át. A Vígszínház nem kívánta és nem is kívánja ezt az utat követni. Célkitűzése, hogy a színház megőrizze, és egyre hangsúlyosabbá tegye a modern, 21. századi, népszínházi jelleget, azt, amelyre az érték és a népszerűség egyensúlya a jellemző. A Víg tehát olyan teátrum akar lenni, ahol a gyerekkortól a kamasz-, felnőtt- és idős korig, nemzedékváltásokon át megmarad a színház és a nézők aktív kapcsolata. Az a gyerekközönség, azok a fiatalok, akik Halász Judit dalain, A padlás, A dzsungel könyve vagy a Túl a Maszat-hegyen előadásain nőttek fel, tapasztalataink és reményeink szerint a későbbiekben is hűségesek maradnak a színházhoz.

A Vígszínház három játszóhelyén esténként 1700 néző foglal, foglalhat. Így még kivételesebb az öröm, és még nagyobb a felelősség, hogy olyan színházat működtessünk, amelyet ennyi ember fogadott a bizalmába. Közönségünknek és önmagunknak, „színházcsinálóknak” is azt kívánjuk, hogy folytatódjék ez a tendencia, s a színház mindannyiunk örömére megtartsa kettős célját: a közönség szolgálatát és az értékek megőrzését.

Pesti Színház

Az V. kerület Váci u. 9. szám alatt található a Vígszínház kamaraszínháza, az 538 nézőt befogadó Pesti Színház.

A műemlékileg védett klasszicista stílusú épület 1840-ben épült Hild József tervei alapján. Az Aranykéz utcai traktusba márványoszlopos kávéház és vendéglő került. A felsőbb emeleteken lakásokat alakítottak ki. Ezeket később átépítették, s az épületben a nem túl korszerű "Nemzeti Szálló" kezdte meg működését.

1902-ben újabb átépítéseket hajtottak végre. A földszintre a Corso mozi-Pick Marcell és Friedman Lajos mozgófénykép bemutatója került.

1936-37-ben ismételten átalakították, s a mozi férőhelyeinek számát jelentősen megemelték.

A II. világháborúban a ház súlyosan megsérült, szinte teljesen megsemmisült. A helyreállítás után, néhány év múlva a moziból Bartók Terem lett, amit a Muzsika-és Hangversenyrendező Vállalat üzemeltetett.

1967 óta a Vígszínház kamaraszínháza működik itt. Társulata megegyezik a Vígszínházéval. A Pesti Színház az intimebb hatású, kamara-jellegű drámák bemutatására szakosodott, de repertoárja mára igen sokszínűvé forrta ki magát. Műsorán a zenés játéktól és a gyerekelőadástól kezdve a vígjátékon át egészen a tragédiáig minden műfaj képviselteti magát.

Madách Színház

Madách Színház néven több színházi vállalkozás is létrejött századunkban Budapesten. 1919-ben a Zeneakadémia kistermében Madách Színház néven kísérletezett egy társulat, mely zömmel a frontról hazatért, szerződés nélküli színészekből alakult. Alig több mint egy évig működtek, új típusú programmal indultak, legnagyobb sikerük a százas szériát futó Holnap reggel című Karinthy Frigyes dráma előadása. A kísérletezés elvérzett, a társulatot 1920-ban kilakoltatták a Zeneakadémiáról.

A következő Madách Színház 1940-ben nyílt meg az eredetileg mozinak épült, Madách tér 6. szám alatti épületben. Gerlóczy Gedeon tervezte, és gróf Károlyi István vállalkozásában kezdte meg működését a mai Madách Kamara őshelyiségében az akkor 600 személyes színház. Azóta jónéhány átépítést ért meg, és minden átépítéssel csökkent a férőhelyek száma. Az első igazgató Földessy Géza, őt követte 1941-ben Pünkösti Andor. A társulat olyan tagokból állt, mint Dajka Margit, Várkonyi Zoltán, Sulyok Mária, Gábor Miklós, Greguss Zoltán. Pünkösti antifasiszta tendenciájú, friss szellemű színházat teremtett. Színházi könyvsorozatával elméletileg is megalapozta színháza programját. Várkonyi Zoltán IV. Henrik-je, Hamlet-je, a Képzelt beteg beli alakítása máig ható színházi legenda.

1944. március 19-én a német megszállással meghalt az éltető szellem. A színházat bezárták, Pünkösti öngyilkos lett. A háború után, 1945-ben Palasovszky Ödön kísérleti színházzal próbálkozott a Madách téren. 1946-ban Hont Ferenc igazgatásával a Színművészeti Főiskolának (akkor Színiakadémiának hívták) ítélték a Madáchot. 1947-ben a magyar színházak közül elsőnek államosították, Állami Madách Színház néven.

1949-ben érdekes fordulat következett. Miközben abban az évben az összes magyar színházat államosították, a Madách címtáblájáról levették az "Állami" jelzőt, és a Főiskola hatásköréből kiválva, Madách Színház néven működhetett, természetesen továbbra is állami tulajdonban.

1951-ben óriási változás történt a Madách életében. Az addigi kamara jellegű szervezet immár nagyszínházi körülmények közé került. Az akkori Izabella (ma Hevesi Sándor) téri Magyar Színház épületébe költözött, újjászervezett társulattal, új vezetéssel, Horvai István igazgatásával. A Madách téri helyiséget a Faluszínház kapta.

1954-ben született meg a ma is működő konstrukció.

A Budapesti Operettszínház

A SZÍNHÁZ TÖRTÉNETE

Az I. világháború kezdetéig az épületben orfeum működött. A háború kitörésekor a "szórakoztató palota" bezárt, az orfeum aranykora, s ezzel együtt a "boldog békeidők" nosztalgikus érája is véget ért. Budapest vezetése 1923-ban úgy döntött, hogy az operett kapjon saját otthont. A Fővárosi Operettszínház megnyitásával a magyar fővárosban is megkezdődött az "ezüst operett" korszaka - a műfaj a Népszínház és a Király Színház után új, végleges otthonra talált. A színház története során legfőbb szempont volt a klasszikus operett hagyományainak ápolása és modern művészi megoldások általi gazdagítása. Budapest, akárcsak Bécs, az operett fővárosa, ahol a legmagasabb színvonalú hagyományőrzés mellett a műfajt új ízekkel fűszerezik.

AZ ÉPÜLET

Az épület Fellner és Helmer híres bécsi építészek tervei alapján épült 1894-ben. A színházterem hatalmas színpadát két emeleten félkörívben intim páholyok szegélyezték, táncparkett biztosított elegendően nagy helyet a keringőre, a polkára, a mazurkára és a galoppra. Díszes télikertje a legkiválóbb francia étteremnek adott helyet, s a hosszú utcafronton egy koncert kávéház nyílt. A színházat 1966-ban átépítették, jelentősen megváltoztatták belső tereit. Teljes rekonstrukciója során 1999 és 2001 között a legkorszerűbb európai színpadtechnikát telepítették, visszaállították az eredeti ornamentikát, illetve a korábbi emeleti páholysort. Ma a színház 901 férőhellyel rendelkezik, nézőtere légkondicionált. Az épületben megmaradt egykori tárgyak - lámpaszobrok, a páholysort tartó oszlopok - harmonizálnak az újonnan készült színes üvegablakokkal, tükrökkel, a nézőtéri büfé archaizáló berendezési tárgyaival, a parkettával és a márványburkolattal. A nézőteret a százéves csillár ragyogja be. A páholysor, az aranyozott stukkódíszítések, a bársony kárpittal bevont falak, a bejáratot díszítő allegorikus szoborfigurák látványa igazi ünneppé varázsolja a színházi estét. A belső kialakítás Siklós Mária és Schinagl Gábor belsőépítész munkája. A Budapesti Operettszínház vezetősége kötelességének érzi, hogy e régi formájában visszaállított és megszépült épület valamennyi adottságát kihasználva, többfunkciós kulturális központként vállaljon szerepet a hazai művészeti és társasági életben.

JELENÜNK

Az intézmény kéttagozatú, igazi zenés népszínház, mely magyar operetteket és ennek mai utódait, kortárs magyar musicaleket tűz műsorra, több, az ifjúságnak szóló, irodalmi-történelmi alapú musical mellett. Évente mintegy 500 előadást játszik, közel 400 ezer nézőnek, így ma ez Magyarország egyik leglátogatottabb teátruma.

Világszerte elismerik, hogy a magyarok énekelik-játsszák egyedül az operettet lendületes muzsikával, hévvel, tűzzel, akrobatikus táncokkal, gazdag látványvilággal és megdöbbentő érzéki-érzelmi viharokkal. Amikor a Budapesti Operettszínház bemutatta A Csárdáskirálynőt Németországban, a Frankfurter Allgemeine Zeitung azt írta: "Sok városban található olyan hely, ahol jó zenét hallgathatunk. Az operettnek csak egy biztos címe van: Budapest, Nagymező utca 17."

A társulat rendszeresen turnézik külföldön, Európától Ázsiáig számos országban megfordult már operett - és musical-produkcióival, gálaelőadásaival. A Budapesti Operettszínház 2011 őszén, szoros nemzetközi versenyben elnyerte a világ egyik legszebb meséjéből készült, A Szépség és a Szörnyeteg című musical kizárólagos előadásjogát német nyelvterületen. A Superbrands és MagyarBrands elismerő címmel kitüntetett intézmény rendszeresen szervez rangos nemzetközi zenei versenyeket.

Thália Színház

A Thália Színház 1998 tavaszától kezdve befogadó színházként működik. Klasszikus értelemben a befogadó színház üresen álló épület, amelynek színpadára kész előadásokat hívnak meg. De az is befogadó színház, amelyben alkalmanként előadásokat szerveznek: színészeket, rendezőket "fogadnak be".  Itt tartotta előadásait rekonstrukciója idején a Madách Színház és a Fővárosi Operettszínház, s néhány bemutatója számára a Magyar Állami Operaház is kibérelte a Tháliát.

A színház a főváros díjátadásra, gálaműsorok rendezésére alkalmas, elegáns játszóhelye, amely befogadja a Budapesti Őszi Fesztivál, Budapesti Tavaszi Fesztivál, az Országos Színházi Találkozó rangos rendezvényeit.

A (poszt)modern produkciók mellett népszerűek a színvonalasan szórakoztató színjátékok is, néhány bemutató sikerének titka pedig a varázslatos egyéniségű színész-előadóművész.

Belvárosi Színház

AZ ADDIG MOZIKÉNT MŰKÖDŐ MŰEMLÉKI VÉDELEM ALATT ÁLLÓ ÉPÜLETET A KOMONDOR HOLDING ZRT. VÁSÁROLTA MEG, NEVEZTE ÁT BELVÁROSI SZÍNHÁZZÁ ÉS VÉGEZTE A FELÚJÍTÁSOKAT 2003-BAN.
Első megbízott igazgatója 2004 decemberétől Kovács József volt. Kezdetben elsősorban operett-előadásokat láthatott a közönség, hiszen a Pesti Vigadó felújítása miatt, az eleve befogadószínháznak szánt épületet azonnal az Interoperett vette bérbe. A későbbiek folyamán pedig az Orlai Produkciós Iroda előadási kaptak szinte állandó otthont, de adottságainak köszönhetően folyamatosan rendeznek ott önálló koncerteket, előadói esteket.

A néhai filmszínház területe 2002-ben kapott a kultuszminisztérium rendelete alapján - a világörökség részeként - műemléki védettséget.

1911-1913 között, az Első Katonai Biztosító Intézet bér- és székházának épült Hoepfner Guido és Györgyi Géza műépítészek terve alapján. Az akkor az épület alagsorában működő étterem és mulató helyén 1938-ban Domány Ferenc terve alapján Szüts Jenő építette meg az ezredfordulóig a film szentélyeként üzemelő kör alakú hatalmas mozitermet. A nézőtér kialakítása kagylószerű és legyező alakú volt, így biztosított egyenletes látási viszonyok mellett kedvező térhatást. A nézőtér felett, arra napkorongszerűen boruló a korra jellemző álmennyezet látható. A színház belsőépítészeti kialakítására az art déco jellemző, az épület bauhaus stílusban épült.

Az 1938-as állapothoz képest az idők folyamán a mozi földszintje két helyiséggel bővült, melyekből iroda és porta lett. Az előtérben egy pénztárfülke is volt, és egy 4 m hosszú előtető, melynek felső síkja a csapadékelvezetés miatt a homloksík felé lejtett, így pontosan egy síkba került az előcsarnok mennyezetével. Ekkor még az első pinceszinten helyezkedett el a mozi előcsarnoka és büféje mellett a ruhatár is, mely azóta egy szinttel lejjebb került.

2003-ban, a mozi bezárásával kezdődött meg az épület rekonstrukciója, majd színházzá való átépítése, de korszerű berendezésekkel megtartották mozi jellegét is. A színpad méretét ezért a lehető legnagyobbra növelték, formáját megőrizve. Az 1938-ban feltöltött zenekari árkot kibontották és újraépítették, 19 zenész számára alakítva ki.

Budapest Bábszínház

1949 óta, “A báb nem korosztály, hanem műfaj” mottó jegyében várja nézőit a Budapest Bábszínház, Közép-Európa legnagyobb, Magyarország legrégebbi professzionális bábszínháza. A színház alapfeladatának tekinti a gyermek- és ifjúsági korosztály megismertetését a színházzal, ugyanakkor az elmúlt több, mint hat évtized során a műfaj hagyományainak ápolása mellett a kísérletezésre is nagy hangsúlyt fektetett. Bábozni ezerféleképpen lehet.Fennállásunk óta játszottunk paraván mögé bújva kesztyűs és pálcás bábokkal, fekete bársonyba burkolózva, hogy a fénybe tartott figurák tökéletes illúziót teremtsenek. Mozgattunk marionettet felülről, árnyfigurát hátulról, bunraku bábot asztalon, és belebújtunk óriásbábokba. Divatok jöttek, hagyományok születtek és merültek feledésbe, de egy dolog soha nem változott: az élettelen életre keltésének varázslata gyerekek és felnőttek számára, mert a báb valóban nem korosztály, hanem műfaj.

Az 1949. október 8-án megnyílt Állami Bábszínház jogutójaként 1992-ben vette fel az együttes a Budapest Bábszínház nevet. A színház fennállása óta színvonalas gyermekműsorai mellett felnőtteknek készült előadásaival vált híressé bel- és külföldön. Klasszikus drámák szuverén bábváltozataival bizonyította a bábjáték egyenrangúságát a színházművészet valamennyi ágával, az intézmény történetének legnagyobb sikereit a sajátos eszközökkel megfogalmazott komolyzenei művek bábelőadásaval aratta az öt kontinensen.

A társulat három játszóhelyen, a mintegy 400 fő befogadására képes színházteremben, a mobil kialakítású, így többféle elrendezésre alkalmas, körülbelül 100 férőhelyes Ország Lili Stúdióban, illetve az idei évadban átadott Kemény Henrik Teremben évadonként összesen 360-380 előadást játszik 100.000 nézőnek, ami 100% fölötti látogatottságot jelent.

Az egyik legjelentősebb magyar bábtervezőről elnevezett Koós Iván Galériában időszakos tematikus kiállításainkkal nagy hangsúlyt fektetünk a bábművészet múltjának és jelenének, emblematikus tervezők és bábszínházak bemutatására.

2010-ben indult BÁBU Fesztiválunk célja indulása óta változatlan: izgalmas, új utakat kereső társulatok gyerekeknek, ifjúsági közönségnek vagy felnőtteknek készült kamara-bábelőadásait bemutatni a fővárosban. 2014 óta március 21-én a Budapest Bábszínház kezdeményezésére a magyar nyelvű bábosok határon innen és túl ünneplik közösen a Bábszínházi világnapot. Az eseménysorozattal igyekszünk ráirányítani a figyelmet a magyar nyelvű bábművészetre, annak sokszínűségére, intézményeire és független társulataira, a régóta pályán levőkre és a legfiatalabb generációra. Ezen a napon a bábszínházak falain kívül is megmutatják magukat a hivatásos és független társulatok, nagy hagyományú amatőr csoportok, oktatási intézmények, szakmai szervezetek.

Centrál Színház

Színház a Révay utcában! A Centrál Színház célja az igényes szórakoztatás. Repertoárunk minden darabja öröm a közönségnek, kihívás nekünk, társulatunk, a nemzet legkiválóbb színészeiként ismert vendégművészeink, rendezői karunk és profi háttérembereink jelentik a garanciát arra, hogy a Centrál Színház izgalmas élményt nyújt a szórakozásra és tartalomra egyaránt nyitott széles közönség minden tagjának. Szeretettel várunk mindenkit színházunk előadásain!

Erkel Színház

Az Erkel Színház, Népopera néven 1911. december 7-én nyitotta meg kapuit.

Az eredeti Jakab Dezső, Komor Marcell és Márkus Géza által tervezett épületből mára alig látható valami. Átépítéseinek története külön tanulmányt érdemelne. A hányattatott sorsú színház 1951 óta a Magyar Állami Operaház második játszóhelye.

Karinthy Színház

A Karinthy Színház még jóval a rendszerváltás előtt alakult, vállalkozásként. Úttörő tevékenysége, Buda egyetlen folyamatosan játszó, önálló kőszínházaként, a színházi struktúraváltás egyik példája is, mely ma már sajátos szellemiséget hordozó színházi műhellyé válva mind a szakma és a kritika, mind a közönség támogatását élvezi.
A megalakulást a XI. kerületi Tanács bátorsága tette lehetővé.

A Hököm Színpad néven létrejövő új színházi forma, a régóta vágyott és addig vajúdó színházi struktúraváltás első hírnöke lett.

Radnóti Színház

A Radnóti Színház 1985-ben alakult, a korábbi Irodalmi Színpad helyén, amikor Bálint András került az igazgatói posztra. Az így kialakult kétszázharminc férőhelyes polgári-művészszínház az évek során egyre komolyabb szakmai elismertséget szerzett magának, s mára az ország egyik legerősebb prózai társulataként tartják számon. A magyar színjátszásnak számos jelentős színésze és rendezője megfordul itt, és a legkülönfélébb stílusú, kortárs és klasszikus, külföldi és magyar darabok kerültek bemutatásra. A Radnóti ma már brand, amely garantálja a magas szakmai színvonalat.

A színház történetében 2016-ban új fejezet nyílt: Bálint András három évtizednyi igazgatás után átadta a stafétát, és igazgatóként Kováts Adél kezdte meg a munkát, aki 1992-től a társulat oszlopos tagja és vezető színésznője. Kováts Adél célja, hogy új lendületet adjon a Radnótinak, amely a jövőben találkozási pont kíván lenni. A rendezők között egyre több fiatal jelenik meg, és teret kapnak a női alkotók is.

A témák kiválasztása során elsődleges szempont a társadalmi felelősségvállalás fontossága. Az előadások mellett rendszeressé váltak a szakmai beszélgetések és közönségtalálkozók, amelyek alkalmat kínálnak arra, hogy a magyar értelmiség legkülönfélébb tagjai jelenjenek meg a színházban, és megosszák egymással a véleményüket és tapasztalataikat. A Radnóti új irányt vett, miközben felelősséggel viszonyul az immáron több mint harmincéves hagyományához.

Forrás: A színházak honlapjai


2019.01.01. - 2019.12.31.
További ajánlataink

2019.10.14. - 2019.10.20. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.14. - 2019.10.20. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.14. - 2019.10.20. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.16. - 2019.10.20. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.16. - 2019.10.20. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.16. - 2019.10.20. Rocksuli Madách Színház előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.17. - 2019.10.20. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.17. - 2019.10.20. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.17. - 2019.10.20. Centrál Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.18. - 2019.10.20. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.10.18. - 2019.10.20. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.18. - 2019.10.20. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.18. - 2019.10.20. A Pendragon legenda zenés előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.18. - 2019.10.20. Carousel - Liliom előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.18. - 2019.10.20. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.18. - 2019.10.20. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.18. - 2019.10.20. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.10.19. - 2019.10.20. RS9 Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Átrium programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Nemzeti Lovas Szinház előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.19. - 2019.10.20. Vackor nyomában családi musical előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.20. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.20. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.20. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.20. Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.20. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.20. A funtineli boszorkány előadások az Új Színház műsorán 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.20. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.20. Pesti Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.20. Rumini jegyek 2019. Mesejáték a Magyar Színház színpadán
2019.10.20. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.10.20. Csárdáskirálynő előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.20. - 2019.10.21. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.10.20. - 2019.10.24. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.20. 15:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
R. Greenberg: Három esős nap
2019.10.19. - 2019.10.21. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.10.19. - 2019.10.21. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.21. Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.21. - 2019.10.22. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.21. - 2019.10.23. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.21. - 2019.10.23. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.10.21. - 2019.10.26. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.21. - 2019.10.27. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.21. - 2019.10.27. Rocksuli Madách Színház előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.21. - 2019.10.27. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.21. - 2019.10.27. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.21. - 2019.10.27. Centrál Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.21. - 2019.10.27. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.16. - 2019.10.22. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.18. - 2019.10.22. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.18. - 2019.10.22. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.22. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.10.22. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.10.22. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.22. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.22. Pesti Barokk előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.22. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.10.22. Pintér Béla és Társulata előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.22. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.22. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.22. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.22. - 2019.10.23. Házassági leckék középhaladóknak jegyek 2019. Előadások a Centrál Színházban
2019.10.22. - 2019.10.23. István a király Operettszínház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.22. - 2019.10.31. RS9 Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.17. - 2019.10.24. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.23. Rózsavölgyi Szalon programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.23. Átrium programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.23. - 2019.10.27. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.23. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.10.24. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.10.24. Tünet Együttes előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.24. Tesla Teátrum előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.24. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.24. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.24. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.10.24. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.24. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.10.24. Operett gála előadások a Budapesti Operettszínház társulatával 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.24. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.24. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.10.24. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.24. A forgatókönyv előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.25. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.25. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.25. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.27. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.27. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.27. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.28. Pesti Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.28. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.28. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.24. - 2019.10.31. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.10.25. Valentin nap éjszakája előadások a Rózsavölgyi Szalonban 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. Rózsavölgyi Szalon programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. Átrium programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.25. Angyalföldi József Attila Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.25. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.10.25. Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.26. Mágnás Miska - operett
2019.10.25. - 2019.10.26. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.26. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.26. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.26. Magyar Táncművészeti Egyetem előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.27. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.27. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.27. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.27. 1 x 3 néha 4 avagy Egyszerháromnéhanégy előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.27. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.10.25. - 2019.10.27. István a király Operettszínház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.27. Levelek otthonról szerzői estek 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.27. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.25. - 2019.10.27. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.25. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Radics 20 - Húsz éves a Radics Béla Emléktársaság
2019.10.26. Balett előadás Budapest 2019. Táncművészeti programok és online jegyvásárlás
2019.10.26. Megyeri Klub programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.26. Tesla Teátrum előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.26. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.26. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.26. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.26. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.26. Pöttöm Panna zenés mesejáték előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.26. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.26. - 2019.10.27. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.10.26. - 2019.10.27. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.26. - 2019.10.27. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.26. - 2019.10.27. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.10.26. - 2019.10.27. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.26. - 2019.10.27. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.10.26. - 2019.10.28. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.10.26. - 2019.10.31. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.10.26. 11:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
MESEMATINÉ – Segítség, ember!
2019.10.26. 17:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Ramirez – Creol mise
2019.10.26. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Spanyol est - Bernáth Ferenc és a Gitár Mágia
2019.10.27. Mágnás Miska - operett
2019.10.27. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.27. Musicalmesék Operett Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.27. - 2019.10.31. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.27. - 2019.10.31. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.27. 15:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
„Még egy éjszaka…” - A Kokas László Zenés Színkör válogatása Seres Rezső és Zerkovitz Béla örök slágereiből
2019.10.28. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.10.28. Centrál Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.28. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.28. Óbudai Társaskör programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.29. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.29. A diktátor színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.30. Rocksuli Madách Színház előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.30. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.30. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.31. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.31. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.31. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.31. Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Szünidei napközi 7-12 éves gyerekek számára
2019.10.28. - 2019.10.31. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.31. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.31. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.31. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.28. - 2019.10.31. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.29. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.10.29. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.29. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.29. Párterápia színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.29. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.29. Artus Stúdió programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.29. Országjáró Mátyás király zenés históriás játék előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.29. - 2019.10.31. Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.29. - 2019.10.31. Alul semmi előadások a Thália Színházban 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.29. - 2019.10.31. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.29. - 2019.10.31. Virágot Algernonnak musical előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.29. - 2019.10.31. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.10.29. - 2019.10.31. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.29. - 2019.10.31. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.29. - 2019.10.31. Csárdáskirálynő előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.29. - 2019.10.31. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.30. Mágnás Miska - operett
2019.10.30. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.30. Pesti Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.30. - 2019.10.31. Centrál Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.30. - 2019.10.31. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.30. - 2019.10.31. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.30. - 2019.10.31. Misi mókus bábszínház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.30. - 2019.11.02. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.30. - 2019.11.03. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.10.30. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.10.30. 19:00 Duna Palota színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
Fehér Szarvas
2019.09.11. - 2019.10.31. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.10.04. - 2019.10.31. Fészek Művészklub programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.31. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.10.31. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.31. My Fair Lady előadások a Centrál Színház 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.31. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.31. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.10.31. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.31. Tortúra színház előadások a Karinthy Színházban 2019. Online jegyvásárlás
2019.10.31. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.10.31. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.31. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.10.08. - 2019.12.17. Ferencvárosi Művelődési Központ programok 2019 / 2020
2019.11.01. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.01. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.01. - 2019.11.02. Átrium programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.01. - 2019.11.02. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.11.01. - 2019.11.03. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.11.01. - 2019.11.03. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.01. - 2019.11.03. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.01. - 2019.11.03. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.01. - 2019.11.03. Rózsavölgyi Szalon programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.01. - 2019.11.03. Centrál Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.01. - 2019.11.07. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.02. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.02. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.02. RS9 Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.02. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.11.02. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.02. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.02. Házassági leckék középhaladóknak jegyek 2019. Előadások a Centrál Színházban
2019.11.02. 39 lépcsőfok színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.02. Fabula Bábszínház műsora és előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.02. Liliomfi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.03. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.02. - 2019.11.03. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.03. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.03. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.03. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.03. Szépség és a Szörnyeteg jegyvásárlás 2019
2019.11.02. - 2019.11.03. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.03. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.03. A szépség és a szörnyeteg 2019. Musical a Budapesti Operettszínházban, online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.03. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.04. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.04. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.04. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.06. Pesti Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.06. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.02. - 2019.11.10. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.03. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.03. Mágnás Miska - operett
2019.11.03. Liliomfi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.03. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.03. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.03. - 2019.11.04. Holdvilág Kamaraszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.03. - 2019.11.04. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.03. - 2019.11.04. Angyalföldi József Attila Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.03. - 2019.11.07. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.03. - 2019.11.08. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.04. Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.05. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.05. UP Újpest Rendezvénytér színházi előadások 2019. Online jegyvásárlással
2019.11.04. - 2019.11.05. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.11.04. - 2019.11.05. Pintér Béla és Társulata előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.06. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.09. Rózsavölgyi Szalon programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.09. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.09. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.10. RS9 Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.10. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.10. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.10. Centrál Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.10. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.11.04. - 2019.11.10. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.10. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.04. - 2019.11.30. Fészek Művészklub programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.04. 13:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Pályaválasztási börze
2019.11.05. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.05. Házassági leckék középhaladóknak jegyek 2019. Előadások a Centrál Színházban
2019.11.05. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.05. Rumini jegyek 2019. Mesejáték a Magyar Színház színpadán
2019.11.05. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.05. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.05. A nagy Gatsby színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.05. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.05. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.05. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.05. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.05. Párterápia színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.05. - 2019.11.06. Liliomfi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.05. - 2019.11.10. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.05. - 2019.11.12. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.05. 08:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Pályaválasztási börze
2019.11.06. Angyalföldi József Attila Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.06. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.06. A testőr színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.06. - 2019.11.07. István a király Operettszínház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.06. - 2019.11.07. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.06. - 2019.11.07. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.06. - 2019.11.08. Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.06. - 2019.11.09. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.06. - 2019.11.10. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.06. - 2019.11.10. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.06. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.11.06. 18:30 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Családok a 21. században – Beszélgetések a családtervezésről és nővédelemről – nem csak nők részére!
2019.11.07. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.07. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.07. A diktátor színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.07. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.07. Legyen a feleségem jegyvásárlás és előadások 2019
2019.11.07. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.07. Tünet Együttes előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.07. - 2019.11.08. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.07. - 2019.11.09. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.07. - 2019.11.09. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.11.07. - 2019.11.09. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.07. - 2019.11.10. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.11.07. - 2019.11.10. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.07. - 2019.11.10. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.07. - 2019.11.10. A nyomorultak, musical előadások a Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.07. - 2019.11.10. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.07. - 2019.11.10. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.07. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Magyarország és a Vatikán 1945-1956 – papok, politikusok, hírszerzők
2019.11.08. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.08. Nemzeti Lovas Szinház előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.08. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.08. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.08. Liliomfi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.08. Mágnás Miska - operett
2019.11.08. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.08. Angyalföldi József Attila Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.08. - 2019.11.09. Gólem Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.08. - 2019.11.09. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.11.08. - 2019.11.10. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.08. - 2019.11.10. Virágot Algernonnak musical előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.08. - 2019.11.10. Csárdáskirálynő előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.08. - 2019.11.10. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.08. - 2019.11.10. Pesti Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.08. - 2019.11.10. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.08. - 2019.11.14. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.08. - 2020.01.01. Budapesti Karácsonyi Vásár 2019. Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren
2019.11.08. 21:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Csili Dancing Party 3 – Sakál Vokál
2019.11.09. Artus Stúdió programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.09. Megyeri Klub programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.09. Mikve előadások a Pesti Színházban jegyvásárlási lehetőséggel 2019
2019.11.09. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.09. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.09. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.09. Fabula Bábszínház műsora és előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.09. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.09. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.09. - 2019.11.10. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.09. - 2019.11.10. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.09. - 2019.11.10. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.09. - 2019.11.10. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.09. 11:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Alma Együttes koncertje
2019.11.09. 19:00 Szerb Antal: EX előadások 2019. Online jegyvásárlás
Szerb Antal: EX - Új Színház, Nagyszínpad
2019.11.09. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Sebestyén Márta és Andrejszki Judit koncertje
2019.11.10. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. Hamlet előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.10. Hamlet előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.10. Nemzeti Lovas Szinház előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. Liliomfi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.10. Országjáró Mátyás király zenés históriás játék előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. - 2019.11.11. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.10. - 2019.11.11. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.10. - 2019.11.11. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.10. - 2019.11.11. KoMod Színház Budapest előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. - 2019.11.11. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. - 2019.11.12. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.11.10. - 2019.11.13. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.11.10. - 2019.11.14. Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.10. 15:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
H. Kureishi: Vénusz - vígjáték két felvonásban (Bérletes előadás)
2019.11.11. Hitted volna előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. Légy jó mindhalálig előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.12. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.12. Misi mókus bábszínház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.12. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.12. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.13. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. A nyomorultak, musical előadások a Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Rózsavölgyi Szalon programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.11.11. - 2019.11.17. RS9 Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Centrál Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.11. - 2019.11.17. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.11. 12:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Egészségére! – Gyógynövények a gyulladáscsökkentésben
2019.11.12. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.12. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.12. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.12. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.12. Legyen a feleségem jegyvásárlás és előadások 2019
2019.11.12. - 2019.11.13. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.12. - 2019.11.14. Jövőre, Veled, Itt! jegyek 2019
2019.11.12. - 2019.11.14. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.12. - 2019.11.14. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.12. - 2019.11.17. Pesti Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.12. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Pesterzsébeti arcképcsarnok
2019.11.13. A lemez két oldala előadás 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.13. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.13. Szomorú vasárnap musical előadások a Madách Színház műsorán 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.13. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.13. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.13. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.13. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.13. Dühöngő ifjúság színház előadások a Belvárosi Színházban 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.13. - 2019.11.17. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.13. - 2019.11.17. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.11.13. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.11.13. 18:30 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Nők a 21. században – Beszélgetések a családtervezésről és nővédelemről – nem csak nők részére!
2019.07.21. - 2019.11.14. Stefánia Palota programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.14. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.14. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.14. Mágnás Miska - operett
2019.11.14. My Fair Lady előadások a Centrál Színház 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.14. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.14. Várj, míg sötét lesz - krimi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.14. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.14. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.14. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.14. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.14. - 2019.11.16. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.14. - 2019.11.16. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.11.15. A testőr színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.15. A funtineli boszorkány előadások az Új Színház műsorán 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.15. Csepeli programok 2019. Események, rendezvények Csepelen
2019.11.15. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.15. - 2019.11.16. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.15. - 2019.11.16. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.15. - 2019.11.16. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.15. - 2019.11.17. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.15. - 2019.11.17. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.15. - 2019.11.17. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.15. - 2019.11.17. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.15. - 2019.11.18. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.11.15. - 2019.11.21. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.15. - 2019.11.22. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.15. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
The Qbs – funk-rock koncert
2019.11.16. Fabula Bábszínház műsora és előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.16. Párterápia színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.16. BOK (Budapesti Olimpiai Központ) csarnok programok 2019. Események és online jegyvásárlás
TEK BUDO- és küzdősportgála
2019.11.16. - 2019.11.17. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.16. - 2019.11.17. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.16. - 2019.11.17. Alul semmi előadások a Thália Színházban 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.16. - 2019.11.17. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.16. - 2019.11.17. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.16. - 2019.11.17. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.16. - 2019.11.18. Átrium programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.16. 19:00 Duna Palota színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
Tizennyolc
2019.11.16. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Erzsébet-bál
2019.11.17. Liliomfi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.17. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.17. Angyalföldi József Attila Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.17. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.17. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.17. Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.17. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.17. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.17. Gólem Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.17. Tünet Együttes előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.17. - 2019.11.18. Stefánia Palota programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.17. - 2019.11.18. Vaknyugat előadás jegyek 2019
2019.11.17. - 2019.11.18. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.17. - 2019.11.19. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.17. - 2019.11.19. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.18. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.18. Házassági leckék középhaladóknak jegyek 2019. Előadások a Centrál Színházban
2019.11.18. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.18. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.19. UP Újpest Rendezvénytér színházi előadások 2019. Online jegyvásárlással
2019.11.18. - 2019.11.19. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.19. Parasztopera előadások Budapesten 2019. Pintér Béla és Társulata online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.19. Pintér Béla és Társulata előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.21. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.23. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.24. Centrál Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.24. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.24. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.24. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.18. - 2019.11.24. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.11.18. - 2019.11.24. Pesti Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.19. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.19. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.19. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.19. Valentin nap éjszakája előadások a Rózsavölgyi Szalonban 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.19. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.19. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.19. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.20. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.20. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.20. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.21. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.22. Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.23. Rózsavölgyi Szalon programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.23. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.24. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.24. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.24. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.19. - 2019.11.24. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.19. 09:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
APRÓK SZÍNHÁZA 1. – Okoska botocska – bábmese
2019.11.20. Stand Up Brigád előadások 2019
2019.11.20. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.20. Légy jó mindhalálig előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.20. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.20. - 2019.11.21. Porgy és Bess opera 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.20. - 2019.11.23. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.20. - 2019.11.24. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.11.20. - 2019.11.24. RS9 Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.20. - 2019.11.24. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.20. - 2019.11.24. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.11.20. - 2019.11.24. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.20. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.11.20. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Erzsébet-köszöntő bál a Társaságkedvelők klubjában
2019.11.20. 18:30 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Tudatos vagy szabados szexualitás – Beszélgetések a családtervezésről és nővédelemről – nem csak nők részére!
2019.11.21. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.21. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.21. Bakelit Multi Art Center programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.21. KoMod Színház Budapest előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.21. - 2019.11.22. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.21. - 2019.11.22. Mágnás Miska - operett
2019.11.21. - 2019.11.23. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.21. - 2019.11.24. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.21. - 2019.11.25. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.11.21. 14:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
GYERMEKSZÍNHÁZ - Csipkerózsika – a Körúti Színház előadása
2019.11.21. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
A nagyhatalmak és az 1947-es párizsi békeszerződés
2019.11.22. Diótörő a Bábszínházban 2019. Előadások, online jegyvásárlás
2019.11.22. Liliomfi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.22. Országjáró Mátyás király zenés históriás játék előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.22. Házassági leckék középhaladóknak jegyek 2019. Előadások a Centrál Színházban
2019.11.22. Joe Dipietro: A folyón túl Itália előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.22. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.22. UP Újpest Rendezvénytér színházi előadások 2019. Online jegyvásárlással
2019.11.22. - 2019.11.23. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.22. - 2019.11.23. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.22. - 2019.11.23. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.22. - 2019.11.23. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.22. - 2019.11.23. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.22. - 2019.11.24. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.22. - 2019.11.24. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.22. - 2019.11.24. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.22. - 2019.11.24. Nemzeti Lovas Szinház előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.22. 10:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.11.23. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.23. Átrium programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.23. A funtineli boszorkány előadások az Új Színház műsorán 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.23. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.23. Porgy és Bess opera 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.23. Parti Nagy Lajos előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.23. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.23. KoMod Színház Budapest előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.23. Fabula Bábszínház műsora és előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.23. Tünet Együttes előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.23. - 2019.11.24. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.23. - 2019.11.24. Pintér Béla és Társulata előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.23. - 2019.11.24. Vackor nyomában családi musical előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.23. - 2019.11.24. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.23. - 2019.11.25. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.23. - 2019.11.25. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.23. - 2019.11.28. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.23. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
„Ez tényleg Príma” – Molnár Dixieland Band koncert
2019.11.24. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.24. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.24. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.24. Mágnás Miska - operett
2019.11.24. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.24. My Fair Lady előadások a Centrál Színház 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.24. Pöttöm Panna zenés mesejáték előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.24. Liliomfi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.24. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.24. - 2019.11.25. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.24. - 2019.11.26. Rózsavölgyi Szalon programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.24. - 2019.11.28. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.24. 15:30 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Vajda Gyula és zenekara – „Ahol szól a nóta….”
2019.11.25. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.25. Óbudai Társaskör programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.25. Artus Stúdió programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.25. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.25. - 2019.11.27. Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.25. - 2019.11.28. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.25. - 2019.11.29. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.11.25. - 2019.11.30. MU Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.25. - 2019.11.30. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.25. - 2019.11.30. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.25. - 2019.11.30. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.11.25. - 2019.11.30. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.25. - 2019.11.30. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.25. - 2019.11.30. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.25. - 2019.11.30. Centrál Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.25. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.11.25. 15:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.11.26. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.26. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.26. Uránia színházi közvetítések, NT Live előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.26. Tortúra színház előadások a Karinthy Színházban 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.26. Stand Up Brigád előadások 2019
2019.11.26. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.26. Csepeli programok 2019. Események, rendezvények Csepelen
2019.11.26. Szentivánéji álom előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.26. - 2019.11.27. UP Újpest Rendezvénytér színházi előadások 2019. Online jegyvásárlással
2019.11.26. - 2019.11.27. Pintér Béla és Társulata előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.26. - 2019.11.28. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.26. - 2019.11.28. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.26. - 2019.11.30. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.26. - 2019.11.30. RS9 Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.26. - 2019.11.30. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.26. - 2019.11.30. Gózon Gyula Kamaraszínház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.26. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.11.27. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.27. Pesti Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.27. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.27. - 2019.11.28. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.11.27. - 2019.11.29. A régi nyár operett előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.27. - 2019.11.30. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.27. - 2019.11.30. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.27. - 2019.11.30. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.27. - 2019.11.30. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.27. - 2019.11.30. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.27. - 2019.12.01. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.27. - 2019.12.01. Az operaház fantomja előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.27. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.11.28. Ricse, Ricse, Beatrice rock musical előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.28. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.28. Porgy és Bess opera 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.28. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.28. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.28. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.28. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.28. - 2019.11.29. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.28. - 2019.11.29. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.28. - 2019.11.30. Rózsavölgyi Szalon programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.28. - 2019.11.30. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.28. - 2019.12.01. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.11.29. Tünet Együttes előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.29. Szomorú vasárnap musical előadások a Madách Színház műsorán 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.29. Stúdió K Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.29. - 2019.11.30. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.29. - 2019.11.30. Pintér Béla és Társulata előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.29. - 2019.11.30. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.29. - 2019.11.30. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.29. - 2019.12.01. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.11.29. - 2019.12.01. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.29. 10:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Baba-mama klub: Ki a jó anya?
2019.11.29. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.11.30. Átrium programok 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.30. Pesti Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.30. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.11.30. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.30. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.11.30. BOK (Budapesti Olimpiai Központ) csarnok programok 2019. Események és online jegyvásárlás
MAJKA és a 100 Tagú Cigányzenekar - exkluzív show - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.11.30. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.11.30. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.30. Momentán Társulat előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.11.30. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.30. Fabula Bábszínház műsora és előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.30. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.11.30. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.11.30. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.30. - 2019.12.01. Rebecca musical előadások az Operettszínházban 2019. Online jegyvásárlás
2019.11.30. 10:30 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Családi táncház a Téka Együttessel
2019.11.30. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.11.30. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.11.30. 20:30 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Beethoven: C-dúr mise
2019.12.01. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.01. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.01. Mágnás Miska - operett
2019.12.01. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.01. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.01. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.01. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.01. BOK (Budapesti Olimpiai Központ) csarnok programok 2019. Események és online jegyvásárlás
MAJKA és a 100 Tagú Cigányzenekar - exkluzív show - JEGYVÁSÁRLÁS
2019.12.01. - 2019.12.02. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.12.01. - 2019.12.02. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.01. - 2019.12.02. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.01. - 2019.12.02. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.01. - 2019.12.03. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.01. - 2019.12.04. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.01. - 2019.12.08. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.01. - 2019.12.08. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.12.01. - 2019.12.08. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.01. 15:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Csajkovszkij: A diótörő - ROH 2019/20
2019.12.01. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.02. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.02. A diktátor színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.02. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.02. - 2019.12.03. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.02. - 2019.12.08. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.02. - 2019.12.08. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.02. - 2019.12.11. Az operaház fantomja előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.02. - 2019.12.11. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.03. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.03. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.03. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.12.03. Hamlet előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.03. - 2019.12.04. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.12.03. - 2019.12.04. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.03. - 2019.12.04. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.03. - 2019.12.04. Jövőre, Veled, Itt! jegyek 2019
2019.12.03. 09:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
APRÓK SZÍNHÁZA 2. – A süni és a kislány – bábmese
2019.12.04. Megyeri Klub programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.04. 39 lépcsőfok színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.04. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.04. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.04. - 2019.12.05. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.04. - 2019.12.05. A nagy Gatsby színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.04. - 2019.12.05. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.04. - 2019.12.05. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.12.04. - 2019.12.05. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.04. - 2019.12.08. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.04. - 2019.12.08. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.04. - 2019.12.11. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.04. - 2019.12.12. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.12.04. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.12.04. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.05. Ódry Színpad előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.05. Bakelit Multi Art Center programok Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.05. Pesti Barokk előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.05. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.05. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.12.05. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.05. Országjáró Mátyás király zenés históriás játék előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.05. - 2019.12.06. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.05. - 2019.12.06. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.05. - 2019.12.08. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.05. - 2019.12.09. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.05. - 2019.12.09. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.05. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Rendhagyó történelemórák – A nagyhatalmak és Magyarország a II. világháborúban és az azt követő időszakban
2019.12.05. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.05. 19:30 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Csajkovszkij: Diótörő - Óbudai Danubia Zenekar
2019.12.06. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.06. - 2019.12.07. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.06. - 2019.12.07. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.12.06. - 2019.12.08. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.06. - 2019.12.08. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.12.06. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.06. 23:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Csili Dancing Party 4 – Brillantin
2019.12.07. Legyen a feleségem jegyvásárlás és előadások 2019
2019.12.07. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.07. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.07. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.12.07. Mágnás Miska - operett
2019.12.07. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.07. Fabula Bábszínház műsora és előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.07. UP Újpest Rendezvénytér színházi előadások 2019. Online jegyvásárlással
2019.12.07. - 2019.12.08. Lovas Mikulás 2019. Mikulásváró műsor a Kincsem Parkban, online jegyvásárlás
2019.12.07. - 2019.12.08. Nemzeti Lovas Szinház előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.07. - 2019.12.08. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.07. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.07. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.08. A testőr színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.08. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.08. A kaktusz virága zenés vígjáték előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.08. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.08. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.12.08. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.08. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.08. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.08. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.08. 11:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Star Wars találkozó
2019.12.08. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.08. 15:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Adventi lélekhangoló
2019.12.09. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.09. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.09. Napfényes Étterem és Rendezvényterem programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.09. Beugró előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.09. - 2019.12.11. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.09. - 2019.12.12. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.12.09. - 2019.12.12. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.09. - 2019.12.15. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.09. - 2019.12.15. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.09. - 2019.12.15. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.09. - 2019.12.15. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.10. A nagy Gatsby színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.10. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.10. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.12.10. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.10. - 2019.12.14. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.12.10. - 2019.12.15. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.10. - 2019.12.17. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.10. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Pesterzsébet a római kortól a középkorig
2019.12.10. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.11. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.11. Hitted volna előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.11. - 2019.12.13. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.11. - 2019.12.13. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.12.11. - 2019.12.13. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.11. - 2019.12.15. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.11. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.11. 15:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.11. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.12.11. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.12. Diótörő a Bábszínházban 2019. Előadások, online jegyvásárlás
2019.12.12. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.12.12. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.12. Mágnás Miska - operett
2019.12.12. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.12. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.12. - 2019.12.14. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.12. 15:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.12. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.12. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.13. Hamlet előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.13. - 2019.12.14. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.13. - 2019.12.15. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.13. - 2019.12.15. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.12.13. - 2019.12.15. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.12.13. - 2019.12.15. Csárdáskirálynő előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.13. - 2019.12.16. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.13. 20:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Édes – Dead & Within the Mind
2019.12.14. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.14. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.14. Fabula Bábszínház műsora és előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.14. Légy jó mindhalálig előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.14. - 2019.12.15. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.12.14. - 2019.12.15. A diktátor színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.14. - 2019.12.15. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.14. - 2019.12.15. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.14. - 2019.12.15. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.14. - 2019.12.16. Virágot Algernonnak musical előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.14. - 2019.12.16. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.12.14. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.14. 19:30 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Gyöngyösi: Sinfonia concertante; Csajkovszkij: Diótőrő - The Swinging Nutcracker
2019.12.15. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.15. Országjáró Mátyás király zenés históriás játék előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.15. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.15. Diótörő előadások Uránia 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.15. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.15. - 2019.12.16. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.15. - 2019.12.22. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.15. 15:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.15. 16:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Bubik István emlékest
2019.12.15. 17:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Bolsoj Balett 2019/2020 - Csajkovszkij: A diótörő
2019.12.15. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.15. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.16. Óbudai Társaskör programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.16. Bethlen Téri Színház műsora 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.16. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.16. FÜGE színházi előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.16. - 2019.12.17. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.12.16. - 2019.12.17. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.16. - 2019.12.18. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.16. - 2019.12.19. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.16. - 2019.12.19. Jurányi Inkubátorház programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.16. - 2019.12.22. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.16. - 2019.12.22. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.12.16. - 2019.12.22. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.16. - 2019.12.22. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.16. - 2019.12.23. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.17. Civil Ház programok Budapest 2019
2019.12.17. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.17. - 2019.12.19. A nagy Gatsby színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.17. - 2019.12.19. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.12.17. - 2019.12.22. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.17. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.18. Ricse, Ricse, Beatrice rock musical előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.18. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.18. - 2019.12.19. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.12.18. - 2019.12.21. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.18. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.12.19. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.19. Legyen a feleségem jegyvásárlás és előadások 2019
2019.12.19. Uránia színházi közvetítések, NT Live előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.19. Joe Dipietro: A folyón túl Itália előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.19. Tünet Együttes előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.19. Hamlet előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.19. Ketten egyedül jegy a Thália Színház előadására 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.19. Csepeli programok 2019. Események, rendezvények Csepelen
2019.12.19. Diótörő a Bábszínházban 2019. Előadások, online jegyvásárlás
2019.12.19. Parti Nagy Lajos előadásai 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.19. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.19. - 2019.12.23. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.19. - 2019.12.23. Mary Poppins előadások a budapesti Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.19. - 2019.12.23. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.12.19. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Karácsony - színielőadás
2019.12.19. 19:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.19. 19:00 Csepel Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
Boldog születésnapot!
2019.12.20. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.20. BOK (Budapesti Olimpiai Központ) csarnok programok 2019. Események és online jegyvásárlás
Dívák Karácsonya
2019.12.20. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.20. - 2019.12.22. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.12.20. - 2019.12.23. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.20. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.20. 19:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Hetero Sapiens koncert – karácsonyi koncert
2019.12.20. 19:00 Szerb Antal: EX előadások 2019. Online jegyvásárlás
Szerb Antal: EX - Új Színház, Nagyszínpad
2019.12.21. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.21. A nagy Gatsby színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.21. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.12.21. Ketten egyedül jegy a Thália Színház előadására 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.21. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.21. Csepeli programok 2019. Események, rendezvények Csepelen
2019.12.21. - 2019.12.22. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.12.21. - 2019.12.22. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.21. - 2019.12.22. Operett karácsony, Isten pénze előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.21. - 2019.12.22. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.21. - 2019.12.22. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.21. 10:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő herceg kalandjai
2019.12.21. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.21. 15:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Csajkovszkij: Diótörő
2019.12.21. 16:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő herceg kalandjai
2019.12.21. 18:00 Csepel Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
Tilinger Attila Adventi Élő Koncert
2019.12.22. A funtineli boszorkány előadások az Új Színház műsorán 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.22. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.22. - 2019.12.23. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.22. - 2019.12.23. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.22. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.22. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.23. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.23. - 2019.12.29. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2019.12.23. - 2019.12.29. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.23. - 2019.12.29. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.23. - 2019.12.31. Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.23. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.23. 14:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.23. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.24. - 2019.12.26. Diótörő a Bábszínházban 2019. Előadások, online jegyvásárlás
2019.12.24. 10:30 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.24. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.24. 14:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.25. Balett előadás Budapest 2019. Táncművészeti programok és online jegyvásárlás
2019.12.25. Mágnás Miska - operett
2019.12.25. Marczibányi Téri Művelődési Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.25. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.25. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.25. - 2019.12.28. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.25. - 2019.12.31. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.25. - 2020.01.01. Játékszín előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.25. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.25. 14:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.25. 15:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.25. 18:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Társaságkedvelők klubja
2019.12.25. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.26. Diótörő előadások Uránia 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.26. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.26. - 2019.12.27. Operett karácsony, Isten pénze előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.26. - 2019.12.28. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.26. - 2019.12.30. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.26. - 2019.12.31. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.26. - 2019.12.31. Mary Poppins előadások a budapesti Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.26. - 2019.12.31. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.26. - 2019.12.31. Micimackó
2019.12.26. - 2019.12.31. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2019.12.26. - 2019.12.31. József Attila Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.26. 10:30 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.26. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.26. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.26. 15:30 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Bolsoj Balett 2019/2020 - Csajkovszkij: A diótörő
2019.12.26. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.27. A funtineli boszorkány előadások az Új Színház műsorán 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.27. Balett előadás Budapest 2019. Táncművészeti programok és online jegyvásárlás
2019.12.27. Pöttöm Panna zenés mesejáték előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.27. - 2019.12.28. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.27. - 2019.12.28. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.12.27. - 2019.12.28. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.27. - 2019.12.29. Hétvégi programok Budapesten 2019. Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.12.27. - 2019.12.30. Pintér Béla és Társulata előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.27. - 2019.12.30. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.27. - 2019.12.30. Szkéné Színház műsora 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.27. - 2019.12.31. Új Színház előadások Budapest 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.27. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.27. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.27. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.27. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.28. - 2019.12.29. Alul semmi előadások a Thália Színházban 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.28. - 2019.12.29. UP Újpest Rendezvénytér színházi előadások 2019. Online jegyvásárlással
2019.12.28. - 2019.12.29. Nemzeti Táncszínház Budapest 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.28. - 2019.12.29. Operett karácsony, Isten pénze előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.28. - 2019.12.29. Nemzeti Táncszínház jegyvásárlási lehetőség előadásokra 2019
2019.12.28. - 2019.12.30. Kolibri Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.28. - 2019.12.31. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.28. 10:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.28. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.29. Mágnás Miska - operett
2019.12.29. Trafó jegyek 2019 / 2020
2019.12.29. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.29. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2019.12.29. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.29. Ricse, Ricse, Beatrice rock musical előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.29. Légy jó mindhalálig előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.29. - 2019.12.30. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.29. - 2019.12.30. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.29. - 2019.12.30. A karácsonyi rózsa legendája előadások a Kolibri Színházban 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.29. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.29. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
Diótörő
2019.12.29. 18:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2019.12.30. Radnóti Színház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.30. Balett előadás Budapest 2019. Táncművészeti programok és online jegyvásárlás
2019.12.30. - 2019.12.31. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2019.12.30. - 2019.12.31. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2019.12.30. - 2019.12.31. Misi mókus bábszínház előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.30. - 2019.12.31. Budapest Bábszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2019.01.01. - 2019.12.31. Vígjáték előadások Budapest 2019. Színházi előadások online jegyvásárlási lehetőséggel
2019.01.01. - 2019.12.31. Musical előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.31. Párterápia színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.31. Szilveszteri programok Budapest 2019. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2019.12.31. Vidám Színpad előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2019.12.31. A testőr színházi előadások 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.31. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.31. Spirit szilveszteri előadás 2019. Online jegyvásárlás
2019.12.31. Kern András est 2019. A kellékes előadások és online jegyvásárlás
2019.12.31. - 2020.01.05. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.01.01. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.01. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.01.01. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.01. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.01. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2020.01.02. - 2020.01.04. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.02. - 2020.01.05. Örkény Színház jegyvásárlás 2019. Műsor és előadások
2020.01.02. - 2020.01.05. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.04. - 2020.01.05. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.04. - 2020.01.05. Budapesti Operettszínház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.04. - 2020.01.05. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.04. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2020.01.05. Kálmán Imre Teátrum előadások 2019. Online jegyvásárlás
2020.01.05. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.05. - 2020.01.06. Mamma Mia Madách Színház előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.05. - 2020.01.12. Mamma Mia!
2020.01.05. 11:00 Diótörő előadások és jegyek 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
A diótörő
2020.01.06. - 2020.01.10. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.06. - 2020.01.12. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.06. - 2020.01.12. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.07. Uránia színházi közvetítések, NT Live előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.07. - 2020.01.12. Mamma Mia Madách Színház előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.09. - 2020.01.10. Trafó jegyek 2019 / 2020
2020.01.09. - 2020.01.12. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.01.10. - 2020.01.12. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.11. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.01.11. Óbudai Társaskör programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.11. Megyeri Klub programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.11. - 2020.01.12. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.12. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.12. 12:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
MESEMATINÉ – Marék Veronika – Erdélyi Erika: Kippkopp a hóban – bábelőadás
2020.01.13. - 2020.01.14. Hókirálynő mesejáték előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.13. - 2020.01.14. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2020.01.13. - 2020.01.19. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.13. - 2020.01.19. Mamma Mia Madách Színház előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.13. - 2020.01.19. Mamma Mia!
2020.01.13. - 2020.01.19. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.13. - 2020.01.21. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.14. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.01.14. 10:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
APRÓK SZÍNHÁZA 3. – Jegesmaci barátai – zenés bábjáték
2020.01.15. Óbudai Társaskör programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.16. - 2020.01.21. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.01.17. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.17. - 2020.01.18. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.01.18. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.18. 10:30 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Családi táncház a Téka Együttessel
2020.01.19. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.01.19. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.20. - 2020.01.21. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.20. - 2020.01.25. Mamma Mia Madách Színház előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.20. - 2020.01.25. Mamma Mia!
2020.01.20. - 2020.01.26. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.22. KMO Művelődési Ház programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.23. Szépség és a Szörnyeteg jegyvásárlás 2019
2020.01.23. - 2020.01.25. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.23. - 2020.01.25. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.23. - 2020.01.26. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.01.23. 15:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Szépség és a szörnyeteg - V.S.G. Táncszínház előadása
2020.01.24. Ferencvárosi Művelődési Központ programok 2019 / 2020
2020.01.24. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.24. Uránia színházi közvetítések, NT Live előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.25. - 2020.01.26. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.26. Belvárosi Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.26. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.01.26. Ferencvárosi Művelődési Központ programok 2019 / 2020
2020.01.27. - 2020.01.29. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.01.27. - 2020.01.31. Dumaszínház Budapest előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.28. - 2020.01.29. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.01.28. - 2020.02.02. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.01.29. - 2020.01.31. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.29. - 2020.02.04. Tanulmány a nőkről előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.30. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.31. Dumaszínház Kompót Dumaklub 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.02.01. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.02.01. Porgy és Bess opera 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.02.01. - 2020.02.04. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.02. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.02. - 2020.02.03. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2020.02.03. Porgy és Bess opera 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.02.03. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.02.04. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.02.06. Uránia színházi közvetítések, NT Live előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.06. Szentivánéji álom előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.06. - 2020.02.10. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.02.08. Hatszín Teátrum jegyvásárlás 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2020.02.08. - 2020.02.09. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.08. - 2020.02.11. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.08. - 2020.02.11. Once Egyszer musical előadások a Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.08. 12:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
MESEMATINÉ – Marék Veronika – Erdélyi Erika: Boribon kirándul – bábjáték
2020.02.09. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.02.09. Porgy és Bess opera 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.02.09. 15:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
N. Cooney: Ni csak, Ki lakik itt?! - vígjáték
2020.02.11. - 2020.02.12. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.02.11. 10:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
APRÓK SZÍNHÁZA – Bálint Ágnes: Mazsola és Tádé – bábmese
2020.02.12. - 2020.02.16. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.02.13. - 2020.02.16. Once Egyszer musical előadások a Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.13. - 2020.02.16. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.14. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.15. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.15. - 2020.02.16. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.02.16. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.17. - 2020.02.22. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.17. - 2020.02.22. Once Egyszer musical előadások a Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.19. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.02.20. 15:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Pinokkio - Budapest Táncszínház előadása
2020.02.21. - 2020.02.22. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.02.21. - 2020.02.23. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.02.22. Ferencvárosi Művelődési Központ programok 2019 / 2020
2020.02.22. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2020.02.23. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.02.25. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.02.25. - 2020.03.01. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.02.26. - 2020.03.01. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.26. - 2020.03.01. Poligamy előadások a budapesti Madách Színházban 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.28. - 2020.03.01. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.02.29. Ferencvárosi Művelődési Központ programok 2019 / 2020
2020.03.03. - 2020.03.04. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.03.05. - 2020.03.08. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.03.05. - 2020.03.08. Rocksuli Madách Színház előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.05. - 2020.03.08. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.03.07. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.07. Tárogató úti Színpad (volt IBS Színpad) műsor 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.07. - 2020.03.08. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.03.07. 12:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Csiribiri – Halász Judit koncertje
2020.03.08. 15:00 Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások
Lengyel Ferenc: Ópiumkeringő - Jazz-story Karády Katalinról. (Bérleten kívüli előadás)
2020.03.09. - 2020.03.15. Rocksuli Madách Színház előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.09. - 2020.03.15. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.03.11. - 2020.03.12. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.03.11. - 2020.03.16. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.03.13. - 2020.03.14. Trafó jegyek 2019 / 2020
2020.03.14. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.18. - 2020.03.22. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.03.18. - 2020.03.22. Én, József Attila előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.18. - 2020.03.25. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.03.20. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.23. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.03.23. - 2020.03.25. Én, József Attila előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.25. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.03.25. - 2020.03.29. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.03.27. - 2020.03.29. Anna Karenina balett, tánc és színházi előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.27. - 2020.03.29. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.03.28. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2020.03.28. - 2020.03.29. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.04.02. Uránia színházi közvetítések, NT Live előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.02. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.04.02. - 2020.04.05. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.04.02. - 2020.04.05. József és a színes szélesvásznú álomkabát színházi előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.04. - 2020.04.05. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.04.05. Porgy és Bess opera 2019 / 2020. Előadások és online jegyvásárlás
2020.04.05. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2020.04.06. - 2020.04.11. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.04.06. - 2020.04.11. József és a színes szélesvásznú álomkabát színházi előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.09. - 2020.04.13. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.04.13. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.04.13. József és a színes szélesvásznú álomkabát színházi előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.16. - 2020.04.19. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.04.17. Spirit Színház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
2020.04.17. - 2020.04.19. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.04.17. - 2020.04.19. A nyomorultak, musical előadások a Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.19. - 2020.04.20. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.04.20. - 2020.04.26. A nyomorultak, musical előadások a Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.20. - 2020.04.27. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.04.22. - 2020.04.26. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.04.23. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.04.23. Uránia színházi közvetítések, NT Live előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.25. Turay Ida Színház műsor 2019. Előadások és online jegyvásárlás
2020.04.26. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.04.27. - 2020.04.28. A nyomorultak, musical előadások a Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.27. - 2020.04.28. Thália Színház műsora Budapest 2019. Online jegyvásárlás
2020.04.28. Papp László Sportaréna programok Budapest 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.30. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.04.30. - 2020.05.03. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.05.02. - 2020.05.03. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.05.07. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.05.07. - 2020.05.10. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.05.07. - 2020.05.10. Mary Poppins előadások a budapesti Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.09. - 2020.05.10. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.05.09. - 2020.05.10. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.05.10. Nagy Iván Balettgála az Erkel Színházban 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.11. - 2020.05.18. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.05.11. - 2020.05.18. Mary Poppins előadások a budapesti Madách Színházban 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.12. - 2020.05.13. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.05.14. - 2020.05.16. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.05.17. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.05.18. - 2020.05.25. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.05.21. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.05.27. - 2020.05.31. Az operaház fantomja előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.27. - 2020.05.31. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.05.27. - 2020.05.31. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.06.01. - 2020.06.07. Az operaház fantomja előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.01. - 2020.06.07. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.06.04. - 2020.06.07. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.06.11. - 2020.06.14. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.06.11. - 2020.06.14. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.06.11. - 2020.06.14. Rocksuli Madách Színház előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.12. - 2020.06.14. Hófehérke és a hét törpe előadások az Erkel Színházban 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.15. - 2020.06.22. Rocksuli Madách Színház előadások 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.15. - 2020.06.22. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.06.16. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.06.16. Budapesti Wagner Napok 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.16. - 2020.06.21. Erkel Színház jegyvásárlás 2019 / 2020. Előadások és műsor
2020.06.18. - 2020.06.23. Budapesti Wagner Napok 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.20. - 2020.06.21. Hófehérke és a hét törpe előadások az Erkel Színházban 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.22. - 2020.06.23. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.07.01. - 2020.07.05. Mamma Mia!
2020.07.01. - 2020.07.05. Mamma Mia Madách Színház előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.01. - 2020.07.05. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.07.02. - 2020.07.05. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.07.02. - 2020.07.05. We Will Rock You musical Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.04. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ programok 2019 / 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.06. - 2020.07.12. Mamma Mia!
2020.07.06. - 2020.07.12. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.07.06. - 2020.07.12. Mamma Mia Madách Színház előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.11. - 2020.07.12. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.07.13. - 2020.07.19. Mamma Mia!
2020.07.13. - 2020.07.19. Mamma Mia Madách Színház előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.13. - 2020.07.19. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.07.16. - 2020.07.21. Magyar Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.07.16. - 2020.07.21. Vámpírok bálja előadások Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.25. - 2020.09.26. Madách Színház előadások 2019 / 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.09.25. - 2020.09.26. Macskák musical jegyvásárlás 2020
2020.09.29. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
2020.11.05. MÜPA programok Budapest 2019 / 2020. Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás
Találatok száma: 5

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, tágas ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Látvány és élmény!

Budapest éjjel

Budapest nappal

Figyelmébe ajánljuk!

Budapesti Operettszínház
Budapesti Operettszínház
  • Budapest
  • VI. kerület
Nemzeti Színház Budapest
Nemzeti Színház Budapest
  • Budapest
  • IX. kerület

Ez is érdekelheti!

Corinthia Hotel Budapest
Corinthia Hotel Budapest
  • Budapest
  • VII. kerület
József Attila Színház
József Attila Színház
  • Budapest
  • XIII. kerület

Egy éves a Shopmark, nyerd meg Te az egyik Fiatot!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Tekintse meg a kiemelt események listáját!
Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 100 Ft -tól 39 800 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG