Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások

Csili Művelődési Központ programok 2019. családi- és gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások

Jegyvásárlás Jegyvásárlás
TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat
Kiemelt ajánlat Kiemelt ajánlat
2019. november 19. 9:00

A Csili ma Pesterzsébet, sőt Dél-Pest legnépszerűbb, leglátogatottabb művelődési, kulturális intézménye. Nálunk találhat kedvére valót mindenki, a legkisebb gyerektől a nyugdíjasig, akik a kulturált társas együttlétet, a közösségi művelődés igényes formáit keresik.


2019.11.19. 09:00 APRÓK SZÍNHÁZA 1. – Okoska botocska – bábmese
A Nefelejcs Bábszínház – Szutyejev Vidám mesék c. művének feldolgozása alapján létrehozott – előadásában Süni és Nyuszi együtt indulnak haza, mert egyedül olyan unalmas volna. S valóban, kalandok sorozata kezdődik, s az út végére a Nyuszi és a gyerekek is megtudják, milyen hasznos is lehet egy botocska, ha okos és jószívű, aki használja.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.19. 14:30 Szépapáink gyógyítói – a reformkor jeles magyar orvosai
Bugát Pál, Szelényi Lajos, Markusovszky Lajos és a többi reformkori magyar gyógyító, nem csupán orvos, de a magyar tudományos élet felvirágoztatásán fáradozó tudós hazafi is.
Előadó: dr. Kiss László
A belépés ingyenes.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.19. 18:00 Erzsébet-napi ünnepi hangverseny és fotókiállítás a Zeneiskolában
A Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola és a Szivárvány Fotóklub évek óta rendezi közös programját az Erzsébet-nap tiszteletére. A kiállító Szivárvány fotóklub alkotásai méltó keretet adnak a tanulók és művésztanárok ünnepi hangversenyéhez.
A belépés díjtalan!
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.20. 18:00 Erzsébet-köszöntő bál a Társaságkedvelők klubjában
Vendégzenekar és előadóművész közreműködésével.
Belépő: 1 000 Ft
A kerületünkből érkező, Erzsébet keresztnevű hölgyek számára a belépés díjtalan.(Igazolás: lakcímkártyával)
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.20. 18:30 Tudatos vagy szabados szexualitás – Beszélgetések a családtervezésről és nővédelemről – nem csak nők részére!
Minden, amit a felelős születésszabályozásról tudni kell. Az abortusz, meddőség, változókor kérdésköre.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.21. 14:00 GYERMEKSZÍNHÁZ - Csipkerózsika – a Körúti Színház előadása
Hogy felébred-e Csipkerózsika 100 éves álmából? Kiderül, ha megnézitek a darabot!
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.21. 19:00 A nagyhatalmak és az 1947-es párizsi békeszerződés
Rendhagyó történelemórák – A nagyhatalmak és Magyarország a II. világháborúban és az azt követő időszakban.
A programot kifejezetten ajánljuk érettségire,vagy felsőfokú tanulmányokra készülő fiatalok, felkészítő tanárok figyelmébe is!
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.22. 19:00 Pink and The Panthers koncert
A Pink and The Panthers 2017 novemberében alakult, hatan a Kőbányai Zenei Stúdió tanulói vagyunk. 2018-ban a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatón bejutottunk a tíz legjobb zenekar közé, majd ezután a Jazzy Dalversenybe is neveztünk, ahol második helyen végeztünk. Dalainkat a zenekar billentyűse szerezte, akire hatással volt például az Incognito és a Jamiroquai, tehát a jazz és a populáris zene fúziója jellemzi a hangzásvilágot. A célkitűzésünk az igényes zene népszerűsítése, és hogy minél több helyen élőzene szóljon. Nagyon fontos számunkra, hogy a dalaink szövege értéket képviseljen, és harmóniát képezzen a zenével. Reméljük, sokaknál célba talál majd! Lelkesek vagyunk, mert végre olyan zenét játszhatunk, ami rólunk szól – hiszünk benne, hogy ez a siker kulcsa.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.23. 19:00 „Ez tényleg Príma” – Molnár Dixieland Band koncert
A Molnár Dixieland Band és zenész sztárvendégei tematikus koncertjükön nemcsak Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész világhírű számait (Sing, sing, sing,Buona Sera stb.) dolgozzák fel, de ismert dzsessz-sztenderdek is felcsendülnek előadásukban. A dalokat Gájer Bálint énekli, a műsor másik meglepetése pedig a kiváló trombitás-showman, Lázár István, aki hangszeres játékával és énekével szórakoztatja a közönséget, mintegy Louis Prima magyarhangjaként. A műsor női sztárvendége, Koós Réka Prima partnerét és feleségét, Keely Smith-t kelti életre.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.23. 19:00 Minden, ami Illés
Program:
19 óra: „Nehéz az út”: az Illés zenekar története 1964-től 1969-ig plakátokon, lemezborítókon, archív dokumentumokon és filmfelvételeken.
A kiállítást megnyitja: Szörényi Levente.
20 óra: játszik a Miskolci Illés Emlék Zenekar (MIEZ).
A zenekar sztárvendége: Szörényi Levente.
A kiállítás megtekinthető december 3-ig.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.24. 15:30 Vajda Gyula és zenekara – „Ahol szól a nóta….”
Magyar nóta, virtuóz, autentikus előadókkal, Vajda Gyula, a 100 tagú cigányzenekar oszlopos tagjaként több évtizedes művészi múltra tekinthet vissza.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.25. 14:00 Helytörténeti vetélkedő a kerület iskolásainak
A diákok izgalmas és szórakoztató versenyben mutatják meg, mit tudnak Pesterzsébetről.
Helyszín: Pesterzsébet utcái, terei és a Csili.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.27. 18:00 Társaságkedvelők klubja
Budapest egyik legrégebbi táncos klubjába továbbra is várjuk szerdánként vendégeinket. Ezen az esten a Sétahajó Bulizenekar játszik.
Kiváló hangulat, nagyszerű társaság, kellemes környezet – születésnapokhoz, névnapokhoz és egyéb összejövetelekhez is remek választás. A színpadon rendszeresen vendégművészek lépnek fel.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.28. 14:30 Kossuth-szónoklatverseny
FELHÍVÁS A 2019-es ÉVI KOSSUTH-SZÓNOKLATVERSENYRE
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc az aradi vértanúk 170. évfordulójának, a kerületi Kossuth-szobor 110 éves fennállásának tiszteletére ez évben is megrendezi a pesterzsébeti Kossuth Társaság a kerületi Kossuth-szónoklatversenyt. (Az Erzsébet napok keretében.) A versenyre várjuk a pesterzsébeti és soroksári iskolák diákjait, valamint a Pesterzsébeten élő diákokat, iskolánként két-három versenyzőt.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.29. 08:30 Rendhagyó énekóra a Bacchus Consorttal
A zene titkait feltárni igyekvő, különleges koncerten a Bacchus Consort segítségével az angol és a francia barokk zenével ismerkedhetnek meg a diákok.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.29. 10:00 Baba-mama klub: Ki a jó anya?
Az aktuális foglalkozás a női szerepek összeegyeztethetősége körül zajlik: hogyan lehetek jó feleség és jó anya? A jó időbeosztás, a hatékony kommunikáció, az együttműködés fortélyai.
Belépő 500 Ft/család
Várják a mamákat és a babákat.
A klubot vezeti: Hargitai Ági védőnő.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.30. 10:30 Családi táncház a Téka Együttessel
A Téka Együttes 1976-ban alakult Budapesten. Célkitűzésük, hogy a magyar népzene eredeti hangzásvilágát összegyűjtsék, megőrizzék, továbbadják. Falun élő zenészmesterektől tanulták a dallamokat, a játékstílust, segítséget kérve és kapva Kallós Zoltántól, Dr. Martin Györgytől, Olsvai Imrétől, a Sebő és Muzsikás együttes tagjaitól.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.11.30. 20:30 Beethoven: C-dúr mise
Hagyomány, hogy ingyenes, komolyzenei templomi koncertet szervezünk az Erzsébet napok keretében több kórus részvételével, zenekari kísérettel. Idén sem lesz másként!
Előadják: A Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium kórusa, a Vox Musica Kamarakórus és a Giusto Kamarazenekar.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.01. 15:00 Egyházzenei kórushangverseny
Közel három évtizedes hagyományra tekint vissza az Erzsébet napi egyházzenei kórushangverseny. A koncerten Budapest ismert kórusai lépnek fel.
A koncert után adventi gyertyagyújtás a Városháza előtt.
A belépés ingyenes.
Művészeti vezető: Rózsavölgyi Ildikó
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.03. 09:00 APRÓK SZÍNHÁZA 2. – A süni és a kislány – bábmese
Orosz népmese nyomán készült a Nefelejcs Bábszínház előadása.
Szúrós, mogorva, undok – mindenki ezt gondolja a süniről, míg egy szép téli
napon egy szánkózós kislány rátalál a búvóhelyére..….
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.03. 17:00 SlágerÁria
Zenés előadássorozat az operáról olyan, klasszikus szerzők népszerű áriái kapcsán, mint Purcell, Händel, Mozart, Rossini, Verdi, Gounod, Offenbach, Bizet, Puccini.
A belépés díjtalan.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.04. 17:00 Adventi est
A Pesterzsébeti Múzeum egyik közkedvelt, évente jelentkező programja a Gaál Imre Galériában, ahol a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó művészettörténeti előadásokkal és koncerttel várjuk az érdeklődőket.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.05. 18:00 Rendhagyó történelemórák – A nagyhatalmak és Magyarország a II. világháborúban és az azt követő időszakban
Előadó: Dr. Ungváry Krisztián történész, az MTA doktora, egyetemi oktató
Magyarországon a közhiedelem a szövetségesek potsdami határozataiból vezeti le a hazai németség elűzését. Az elűzést azonban nem Potsdamban rendelték el és nem is ott találták ki. A “potsdami határozatok” legendája ennek ellenére beépült a magyar történelmi oktatásba is. Az előadás azt az utat mutatja be, amelyen magyar és szövetséges döntéshozók eljutottak a hazai németség elüldözésének tervezéséig és lebonyolításáig, külön tárgyalva a felelősség kérdését.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.06. 23:00 Csili Dancing Party 4 – Brillantin
“Táncolok míg élek,mert tánc nélkül nincs élet”/ M.Graham /
A 100 éves Csili színháztermében szeptembertől a szokott időpontban várjuk az örökifjú, táncolni vágyó vendégeinket. Minőségi élő zene, családias hangulat, kulturált környezet. Baráti társaságok számára a legjobb szórakozási lehetőség.
Asztalfoglalás a rendezvény előtti napon 12 óráig az Információban.
A mai nap az élőzenét a Brillantin biztosítja.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.08. 11:00 Star Wars találkozó - I. Galaktikus Családi Nap
Kiállítás, bemutatók, versenyek, találkozások, beszélgetések, sztárvendégek a Star Wars rajongói számára. Kisebbek és nagyobbak számára érdekes, látványos élmények a Csiliben. A részletes programot itt olvashatja…
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.08. 15:00 Adventi lélekhangoló
A Kokas László Zenés Színkör előadása
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.10. 18:00 Pesterzsébet a római kortól a középkorig
Ea.: Jőrös Bence, régész
A belépés díjtalan!
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.11. 18:00 Társaságkedvelők klubja
Budapest egyik legrégebbi táncos klubjába továbbra is várjuk szerdánként vendégeinket. Minden alkalommal más zenekar játszik. Ezen az esten a Főnix Voice zenél.
Kiváló hangulat, nagyszerű társaság, kellemes környezet – születésnapokhoz, névnapokhoz és egyéb összejövetelekhez is remek választás. A színpadon rendszeresen vendégművészek lépnek fel.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.13. 20:00 Katrina együttes koncert - Within the Mind
Metál koncert Ismét visszatérnek egy kiadós tombolásra a metál fenegyerekei . Ismét visszatérnek egy kiadós tombolásra a metál fenegyerekei.
Belépő: 1 000 Ft
Csili Alsóállomás
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.15. 16:00 Bubik István emlékest
Bérleten kívüli program filmvetítéssel, pályatársak, barátok, hozzátartozók közreműködésével.
Belépőjegy: 2.500 Ft (A rendezvényből befolyó összeget a 2020-i emlékest megrendezésére fordítjuk. )
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.19. 19:00 Karácsony - színielőadás
A Csili Színjátszókör bemutatója
Rendezte: Tarsoly Krisztina színésznő, csoportvezető
Budapest XX. kerület
Megnézem
2019.12.20. 19:00 Hetero Sapiens koncert – karácsonyi koncert
Karácsonyra hangolódó világzenei dallamok.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.01.08. 18:00 Társaságkedvelők klubja
Budapest egyik legrégebbi táncos klubjába továbbra is várjuk szerdánként vendégeinket. Ezen az esten a Sétahajó Bulizenekar játszik.
Kiváló hangulat, nagyszerű társaság, kellemes környezet – születésnapokhoz, névnapokhoz és egyéb összejövetelekhez is remek választás. A színpadon rendszeresen vendégművészek lépnek fel.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.01.12. 12:00 MESEMATINÉ – Marék Veronika – Erdélyi Erika: Kippkopp a hóban – bábelőadás
A Nefelejcs Bábszínház előadása
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.01.14. 09:00 Jegesmaci barátai – zenés bábjáték, az Ametist Bábszínház produkciója
Két kíváncsi kis pingvin a hosszú vándorúton új barátokra és ismeretekre tesz szert, míg megtalálják a jegesmedvét, akivel barátságot kötnek.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.01.14. 10:00 APRÓK SZÍNHÁZA 3. – Jegesmaci barátai – zenés bábjáték
Zenés bábjáték az Ametist Bábszínház produkciójaként.
Bábszínpadra írta: Lázár Magda
Két kíváncsi kis pingvin a hosszú vándorúton új barátokra és ismeretekre tesz szert, míg megtalálják a jegesmedvét, akivel barátságot kötnek.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.01.15. 18:00 Társaságkedvelők klubja
Budapest egyik legrégebbi táncos klubjába továbbra is várjuk szerdánként vendégeinket. Minden alkalommal más zenekar játszik. Ezen az esten a Főnix Voice zenél.
Kiváló hangulat, nagyszerű társaság, kellemes környezet – születésnapokhoz, névnapokhoz és egyéb összejövetelekhez is remek választás. A színpadon rendszeresen vendégművészek lépnek fel.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.01.18. 10:30 Családi táncház a Téka Együttessel
A Téka Együttes 1976-ban alakult Budapesten. Célkitűzésük, hogy a magyar népzene eredeti hangzásvilágát összegyűjtsék, megőrizzék, továbbadják. Falun élő zenészmesterektől tanulták a dallamokat, a játékstílust, segítséget kérve és kapva Kallós Zoltántól, Dr. Martin Györgytől, Olsvai Imrétől, a Sebő és Muzsikás együttes tagjaitól. Együtt muzsikáltak lakodalmakban, táncházakban, miközben óhatatlanul rájuk ragadt a faluközösségben még élő, íratlan törvények betartásának fontossága, az adott szó és a becsület megtartása.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.01.22. 18:00 Társaságkedvelők klubja
Budapest egyik legrégebbi táncos klubjába továbbra is várjuk szerdánként vendégeinket. Minden alkalommal más zenekar játszik. Ezen az esten a Főnix Voice zenél.
Kiváló hangulat, nagyszerű társaság, kellemes környezet – születésnapokhoz, névnapokhoz és egyéb összejövetelekhez is remek választás. A színpadon rendszeresen vendégművészek lépnek fel.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.01.23. 15:00 Szépség és a szörnyeteg - V.S.G. Táncszínház előadása
Feldolgozásunkban fő szerepet kap az elfogadás, az empátia és a nem külső jegyektől függő szeretet, amely a SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG meséjének egyik legfontosabb üzenete.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.02.08. 12:00 MESEMATINÉ – Marék Veronika – Erdélyi Erika: Boribon kirándul – bábjáték
A Nefelejcs Bábszínház előadása
Boribon szamócát keres a réten. Szamóca helyett furcsa dolgokat talál: cipőket, inget, kalapot , és egy igazi jóbarátot.
Marék Veronika Boribon és Annipanni, valamint Boribon kirándul könyvei alapján készült vidám, zenés bábelőadás.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.02.09. 15:00 N. Cooney: Ni csak, Ki lakik itt?! - vígjáték
Főszereplők: Gesztesy Károly, Beleznay Endre, Kiss Ramóna / Vanya Timea/ Mezei Réka Léda, Száraz Dénes/ Straub Péter, Harmath Imre, Pálfai Péter, Bugár Anna, Imre István, Bánfalvy Ágnes, Mezei Réka Léda/ Gere Orsolya
Rendező: Horváth Csaba
Eric (Beleznay Endre) már két éve munkanélküli, de ezt nem merte otthon bevallani feleségének (Kiss Ramóna), ehelyett inkább társadalombiztosítási csalásokból tartja el magát. Egy napon azonban a hatóságoknak is feltűnik, hogy valami nem stimmel Eric háza táján.
Jegyvásárlás a Csili pénztárában és a jegy.hu oldalán!
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.02.11. 10:00 APRÓK SZÍNHÁZA – Bálint Ágnes: Mazsola és Tádé – bábmese
A Fabula Bábszínház előadása
„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot. Mazsola később százszor is megbánja, hogy befogadták a malackát, hiszen az nála sokkal kisebb, gyámoltalanabb és nem lehet vele akkor és úgy játszani, ahogy Mazsola szeretne. Az olykor szigorú, ám mindig megértő Manócska segítségével Mazsola jószívűsége újra meg újra felülkerekedik dacosságán.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.02.20. 15:00 Pinokkio - Budapest Táncszínház előadása
Örök mese egy nagy nevettető felfogásában… Pinokkió ugyanannyira a gyermeki fantázia és szabadság, mint a felnövő tékozló fiú jelképe mindannyiunk számára. Geppetto mester ügyes kezével egy kis fabábut készít a háza előtt talált tuskóból. Vidám fiúcska kinézetűre sikeredik és Pinokkió névre, kereszteli. Benne látja fiát, akit mindig is szeretett volna, de nem kapta meg soha a sorstól. A mester legnagyobb meghökkenésére a kis bábu életre kel. Eladja köpönyegét is, csak hogy a kíváncsi és rosszcsont kisfiú iskolába járhasson. Ám Pinokkió naivságát kihasználja sok alattomos figura, akik miatt rossz útra téved. Hihetetlen kalandokba keveredik, miközben atyja keresi mindenütt, és egy Jótündér vigyázza lépéseit… Az elképesztő utazás végén visszatér, hogy gondját viselje édesapjának.
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.03.07. 12:00 Csiribiri – Halász Judit koncertje
Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.
A Csirbiri koncert csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.
Belépő: 2 500 Ft
Budapest XX. kerület
Megnézem
2020.03.08. 15:00 Lengyel Ferenc: Ópiumkeringő - Jazz-story Karády Katalinról. (Bérleten kívüli előadás)
Jazz-story Karády Katalinról. (Bérleten kívüli előadás)
A kaposvári Csiky Gergely Színház, a salgótartjáni Zenthe Ferenc Színház, a Váci Dunakanyar Színház és a Pesti Magyar Színház közös produkciója.
Előadja: Pataki Szilvia és a Modern Artz Orchestra Zenekar.
Vezényel: Fekete-Kovács Kornél.
Lengyel Ferenc színdarabja egy döbbenetes erejű Rómeó és Júlia történet sikerről, hűségről, emberségről, hazáról és mindenek fölött szerelemről – röviden: az életünkről.
Jegyvásárlás a Csili pénztárában és a jegy.hu oldalán!
Budapest XX. kerület
Megnézem
Találatok száma: 6

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, tágas ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kiemelt ajánlatok

Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
  • Budapest
  • Több kerületben
2019.01.01. - 12.31.

Figyelmébe ajánljuk!

Csili Művelődési Központ
Csili Művelődési Központ
  • Budapest
  • XX. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG