Aktív hétvége a Hungexpón! Ha március, akkor Utazás Kiállítás!
Aktív hétvége a Hungexpón! Ha március, akkor Utazás Kiállítás!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.

Az Óbudai Társaskör épületének múltja, mint Óbudáé, a római korig nyúlik vissza. Ezen a középkorban is lakott helyen a 19. században a Koronához és az Oroszlánhoz címzett fogadó és kávéház nyílt. Ezek a falak állnak ma is, amelyeket az 1980-as években értő szemmel és szívvel Korompay Katalin építész feltárt, rekonstruált, újjáteremtett. A régi falak között mozgalmas, pezsgő kulturális élet zajlik, gazdag programok várják a kultúrszeretőket. A zene folyamatos jelenléte inspiráló, a Társaskör fő profilját jelentik a klasszikus és kortárs zenei koncertek. A társművészetek találkozása is sok éve nyújt örömteli élményt: művészeti szalonok keretében a vers, a próza épp oly otthonos, mint az élő zene a felolvasószínházi esteken.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

2018. február 14., szerda 19 óra
ARANY ASSZONYOK
Zenés asszonyfelmutatás

Hűvösvölgyi Ildikó színművész
Elek Szilvia – zongora

Arany János, Egressy Béni, Elek Szilvia, Erkel Ferenc, Kapi Gyula, Kodály Zoltán, Kutass-Kutnyánszky Jenő, Lányi Ernő és Mosonyi Mihály művei

Hogyan látja, láttatja Arany János élete, kora a régi korok asszonyait?
A szemérmesnek tartott költő vallomásai szerelmes, bűnös, áldozatos, szerető, szeretnivaló és bukott nőkről. Az esten felcsendülnek Arany saját dalai, verseinek megzenésítései, balladáinak korabeli és kortárs melodráma változatai, valamint a magyar romantika legszebb zongoramelódiái.

Belépőjegy: 1500 Ft, diákjegy: 750 Ft
Az Arany Emlékbizottság támogatásával

2018. február 15., csütörtök 19 óra
Németek és franciák a barokk gambazenében

Közreműködik:
Szászvárosi Sándor – viola da gamba
Nagy Réka – viola da gamba
Papp Rita – csembaló

Bach: D-dúr szonáta, BWV 1028
Telemann: a-moll szonáta
C. P. E. Bach: D-dúr szonáta, WQ 137

***
d'Anglebert: G-dúr prelűd
Marais: e-moll szvit
Fantaisie, Allemande, Courante, Tombeau pour M. de Sainte-Colombe, Passacailla
Sainte-Colombe: Le Sérieux shangeant – XIII. koncert
Forqueray: Allemande La Borde, La Cottin, La Forqueray

Mindhárom német zeneszerzőre igaz, hogy viola da gambára komponált műveik mennyiségével nem kényeztették el a hangszer játékosait. Ráadásul, a műveikből napjainkban játszott repertoár leginkább más hangszerelések, hangszercsaládok felé fordult. Ezért is nagyon fontos, hogy Szászvárosi Sándor és művésztársai e programban a ritkán hallható művekre fókuszálnak. Három teljesen különböző szerző különböző kompozíciós formában komponált műve, különböző karakterű szonátája csendül fel. Johann Sebastian Bach, a korát betetőző, obligát csembalós szonátája; Telemann, a barokk kor olaszos stílusú szonátája, illetve a klasszika felé forduló, de még gáláns stílusban komponáló Carl Philipp Emanuel Bach szonátája lesz hallható.

A hangverseny második felében a Napkirály korának zenéit hallhatja a közönség. Természetesen megszólalnak minden idők legismertebb gambajátékosának és komponistájának, Marin Marais-nek, valamint a nagymesternek, Sainte-Colombe-nak, a Minden reggel című filmből már jól ismert zeneszerzőnek, és kora legvirtuózabb játékosának, Forqueray-nek a szvitjei, koncertjei.

Belépőjegy: 1800 Ft, diákjegy: 900 Ft

2018. február 16., péntek 19 óra
Fischer Annie-ösztöndíjasok koncertje

Nyári László – hegedű
Baranyai Barnabás – gordonka
Szabó Marcell – zongora

Franck: A-dúr szonáta
Bartók: Román népi táncok
Csajkovszkij: Melódia,
Valse-Scherzo
Sarasate: Cigánydalok
Haydn: G-dúr zongorás trió (Cigánytrió), Hob. XV: 25/39

Tizenkilenc éve Csengery Adrienne kezdeményezésére alapította az akkori Oktatási és Kulturális Minisztérium a harminc év alatti zenei előadóművészek számára a Fischer Annie-ösztöndíjat. Az ifjú tehetségek támogatását hosszú élete során mindvégig fontosnak tartotta Fischer Annie, aki a legfiatalabbakat is szívesen meghallgatta. Elmeséltette velük koncertélményeiket, akadémiai óráikat, meghallgatta véleményüket.

Belépőjegy: 1200 Ft, senior és diákjegy: 600 Ft

2018. február 17., szombat 15 óra
MOZART KLUB
Utazás a zene körül

Indulóföld

Lakatos György vezetésével

Tiszteletbeli elnök:
Varga Károly

A Mozart Klub egyfajta nyitott zeneiskola mindenkinek:
„A zene csodálatos, de nem titok. Megfejthető és megtanulható, de csak nyitott füllel nyitott szemmel, nyitott értelemmel és nyitott szívvel. Talán erre (is) jó a Mozart klub.”
Lakatos György

A különböző zenetörténeti korszakokon áthaladva megmutatjuk, hogy milyen is volt a korszak zenéje az egyes országokban, régiókban. Természetesen ebben az évadban is élőzene lesz az előadásokon, minden alkalommal a Zeneakadémia hangszeres és énekes növendékeit, illetve tanárait hívjuk meg.

Féléves bérlet felnőtteknek: 1500 Ft, gyermekeknek és diákoknak: 1000 Ft
Alkalmankénti belépőjegy felnőtteknek: 500 Ft, gyermekeknek és diákoknak: 300 Ft

2018. február 17., szombat 19 óra
A zongoránál Darvas Ferenc

Darvas Ferenc ismét eljön az Óbudai Társaskörbe, lehet megint köré ülni, régi dallamokat, slágereket, történeteket hallgatni, és lehet vele énekelni a kedvenceket.

Belépőjegy egységesen: 1000 Ft  

2018. február 19., hétfő 19 óra
Farsangi kavalkád – Vidám színek a kamarazenében

Közreműködik:
Novák Zita, Szilvásy Viktória, Tury Enikő, Bugony Beatrix – hegedű
Kóra Éva, Sörös Jenő – brácsa
Bartos Csaba, Dóczy Péter – gordonka
Boldoghy Kummert Péter – bőgő
Dallos Erika – zongora
Benyus János, Benyus Péter – kürt
Maros Ádám – vibrafon

Az est házigazdája: Tóth Endre zenetörténész

Strauss: Denevér nyitány (átirat)
Vivaldi: d-moll versenymű két hegedűre – adagio, allegretto
Haydn: Esz-dúr versenymű két kürtre – adagio, allegretto
***
Rossini: Duó csellóra és bőgőre
Bach: h-moll szvitt – Polonaise, Badineri
Glenworth: Blues for Gilbert
Novotny: A minute of news
Piazzolla: Liebertango

A farsangi időszak a tél temetésének, és a tavasz közeledtének az ünnepe. Februári koncertünkön mi is színes, vidám estével készülünk, melyen különféle hangszereket, hangszercsoportokat mutatunk meg közönségünknek a vonósoktól az ütősökig. A vibrafon, vagy a kisdob szólóhangszerként ritkán hallható, éppen ezért gondoljuk, hogy egy különleges farsangi koncerten izgalmas színt jelentenek a hagyományos kamarazenei hangszerek mellett.

Magyarország legrégebbi szimfonikus együttesét, a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarát bécsi mintára, 1853-ban alapította Erkel Ferenc.

Története páratlan a maga nemében: számos zenetörténeti jelentőségű esemény, az itt megforduló, és a kor szempontjából is meghatározó jelentőségű zeneszerzők és előadóművészek hosszú sora együttesen eredményezi azt a történésekben gazdag múltat, mely alapján a zenekart méltán a legjelentősebb európai zenekarok sorában tartják számon. A magyarországi szimfonikus koncertélet alapjait fektette le együttesünk, Európában elsőként vezettük be a bérleti rendszert. Közel 100 évig az egyetlen hivatásos szimfonikus zenekarként feladatunk volt az Európai zeneirodalom folyamatos követése, valamint a magyar zenekultúra integrálása a világ élvonalába. Számos alkalommal egész Európa figyelt a budapesti koncertjeinkre, és kritikusok hada vitte a hírét a magyar közönség zeneszeretetéről.

Megalapítása óta mindig is alapvető célkitűzéseink között szerepelt a múlt és jelen nagy zenei alkotásainak előadása. Ennek eredménye, hogy olyan személyiségek határozták meg a zenekar történetét, mint Erkel Ferenc, Liszt Ferenc, Goldmark Károly, Johannes Brahms, Antonín Dvořák, Gustav Mahler, Pietro Mascagni, Richard Strauss, Maurice Ravel, Dohnányi Ernő, Ottorino Respighi, Bartók Béla, Igor Sztravinszkij, Kodály Zoltán, Weiner Leó, Kadosa Pál, Petrovics Emil, Szokolay Sándor, és nem utolsó sorban Kurtág György.

Belépőjegy: 2200 Ft, senior és diákjegy: 1500 Ft
Rendező: Budapesti Filharmóniai Társaság

2018. február 21., szerda 19 óra
Hát, nem tudom…
Jiří Menzel 80

A PÁB-Színház felolvasószínházi előadása
Szalai Kriszta, Cserna Antal, Gémes Antos, Lux Ádám

Irodalmi szerkesztő: G. Kovács László
Zenei vezető és közreműködik: Wágner Puskás Péter

Rendező: Szalai Kriszta

EGY EMBERÜNK CSEHORSZÁGBÓL…
Műsorunk egy olyan külhoni művész előtt kíván tisztelegni, aki valójában egyáltalán nem idegen Magyarországon: a cseh és az egyetemes filmművészet egyik legjelesebb alkotója. S mint sokak számára ismeretes, éppúgy jelen van a magyar szellemi életben, éppúgy a kulturális köztudat része, mint egyik-másik világhírű honfitársa: Jaroslav Hašek, Bohumil Hrabal, Milan Kundera vagy Miloš Forman. A jubileumi est témája nem a filmrendező Menzel, hanem a tollforgató – s mivel Menzel munkái derűt visznek az emberek életébe, mi is ezt tűztük ki célul. S hogy miről és miként írt, az a zeneszóval színesített est folyamán hamar kiderül…
G. Kovács László
 
Belépőjegy: 1800 Ft, diákjegy: 900 Ft
Társrendező: Bohémia Baráti Kör, Cseh Centrum

2018. február 22., csütörtök 19 óra
Zenei párbeszédek

Fábián Tímea – fuvola
Pólus László – gordonka
Bokor Ildikó – zongora

Pleyel: Grand Trio, op. 29
Pierné: Kamaraszonáta, op. 48
***
Weber: g-moll trió, op. 63

Műsorvezető: Zelinka Tamás

Ignaz Joseph Pleyel nevét elsősorban az általa gyártott zongorákról ismeri az utókor. Neki köszönhetünk néhány újítást, mint például a filcborítású kalapácsot. Haydn egykori tanítványa zongoraépítő tevékenysége előtt zeneszerzésben is jeleskedett, ennek a korszaknak egyik népszerű darabját hallhatjuk ma.
Carl Maria von Webert a német nemzeti opera megteremtőjeként tartják számon, de a koncert látogatói most megismerhetik legjelentősebbnek tartott kamarazenei alkotását is.
Az egyik párizsi tér névadója, Gabriel Pierné zeneszerző, karmester, orgonista kompozíciója időben egy kicsit közelebb, a huszadik század elejére hozza a hallgatóságot.
Az este kiváló művészei a zene nyelvén beszélgetnek egymással, s ezekbe a zenei párbeszédekbe vonják be a koncertlátogatókat.
Szőke Cecília

Belépőjegy: 1400 Ft, diákjegy: 700 Ft

2018. február 23., péntek 19 óra
A HÓNAP ESEMÉNYE
Házikoncertek Kósa György műveiből
Mácsai János zenetörténésszel

Közreműködik:
Korondi Anna – ének
SooEun Lee – hegedű
Dirk Hegemann – brácsa
Kirkósa Tamás – gordonka
Szalai András – cimbalom
Kósa Gábor – zongora, marimba
Merényi Judit előadóművész

Három fantasztikus ballada (Román népköltés, Kiss Jenő fordítása)
Andante és Vivace
***
Duó hegedűre és brácsára
Divertimento
A dzsömblik (Edward Lear verse, Hajnal Anna fordítása)

Kósa György a 20. századi magyar zeneszerzés kiemelkedő alakja. Számtalan műfajban alkotott, legjelentősebbek azonban vokális művei, ezen belül dalai. Zongoraművészként nyilvános szereplései mellett otthonában évtizedeken keresztül házi koncerteket tartott, ahol a zongora- és kamarairodalom széles horizontja mellett saját kompozíciói is megszólaltak. Ennek a házi muzsikálásnak folytatásaként a zeneszerző fia, Kósa Gábor az Óbudai Társaskörben sorozatot indított, amelynek ez lesz a tizenharmadik előadása.

Belépőjegy: 1500 Ft, diákjegy: 750 Ft

2018. február 26., hétfő 19 óra
Jazz variációk klasszikus darabokra

Káel Norbert és Balog József zongoraestje

Bartók: Román népi táncok
Szkrjabin: cisz-moll etűd  op. 2/1
Kern-Hammerstein: All the things you are
Bartók: Három csíkmegyei népdal
Bach: c-moll prelűd  (Das wohltemperierte Klavier I.)
Bach: Cisz-dúr prelűd (Das wohltemperierte Klavier II.)
Chopin: cisz-moll keringő

Az este művészei kiváló képviselői a fiatal muzsikus generációnak. Mindketten egyformán nyitottak a klasszikus zene és a jazz lehetőségei felé. Káel Norbert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakán Binder Károlynál és Oláh Kálmánnál tanult, majd a világhírű Berklee Collage-ban folytatta tanulmányait Laszlo Gardonynál és Joe Lovanonál. A tanulást New Yorkba költözése után is folytatta, de emellett számos helyen koncertezett világszerte és Magyarországon egyaránt. Itthon többször fellépett a Művészetek Palotájában és  gyakran játszik a legrangosabb jazzklubokban. A szélesebb magyar közönség legutóbb a Prima Primissima díjátadó gálakoncertjén hallhatta. 

Balog József a fiatal zongorista generáció egyik legtehetségesebb tagja. Zenészcsaládból származik, zenei tanulmányait négyévesen magántanárnál kezdte. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen kitűnő minősítéssel diplomázott Krause Annamária és Jandó Jenő növendékeként. Tanulmányi évei alatt több hazai és nemzetközi versenyen nyert díjakat. Ezek közül kiemelkedik a Chopin zongoraverseny I. díja (1999, Budapest), és a Liszt–Bartók Nemzetközi Zongoraverseny I. díja (2000, Budapest), a Nemzetközi Liszt Zongoraverseny „Sajtó különdíja” (2005, Utrecht). Hét lemeze jelent meg, első  szólólemeze, melynek címe  Hungaricum 2005-ben elnyerte a Nemzetközi Liszt Ferenc Hanglemezverseny Nagydíját.

Szőke Cecília

Belépőjegy: 1600 Ft, diákjegy: 800 Ft

2018. február 28., szerda 19 óra
Gitármuzsika Óbudán
„Slept, awoke, slept, awoke”
Pavlovits Dávid gitárművész-zeneszerző szerzői estje

Közreműködnek, a szerzőn kívül:
Csáki András, Girán Péter, Fellegi Dávid,
Ad Libitum Vonósnégyes
(Hadobás Gergely, Milibák Edit, Somló Judit, Veér-Lenthár Lilla)

Tritonus Guitar Trio
(Szurgyi Gergely, Molnár Levente, Varga Bálint)

Sorozatszerkesztő, házigazda: Roth Ede

A szerzői est címadó darabja Slept, awoke, slept, awoke egy vonósnégyes, amely az isztambuli Kodály Fesztivál felkérésére készült 2017 nyarán, és ott is mutatták be.

A cím egy Franz Kafka naplóbejegyzésből származik: „Geschlafen, aufgewacht, geschlafen, aufgewacht, elendes Leben”, ami magyarul körülbelül „Elaludtam, felébredtem, elaludtam, felébredtem, hitvány egy élet”, viszont németül az sem derül ki, hogy egyes szám vagy többes szám első személyről, esetleg általános alanyról van-e szó. Kafka, Bulgakov, Gogol, Rilke és Bukowski egyaránt meghatározó élmények a szerző életében, hatásuk a szerzői est művein félreismerhetetlenül hallható lesz.

Pavlovits Dávid Artisjus-díjas gitárművész-zeneszerzőt nemzetközi és hazai szinten is a legtöbbet játszott magyar gitáros zeneszerzőként jegyzik. Szólistaként Európa, Afrika, Közel-Kelet, Ázsia és Amerika több mint harminc országában fellépett, ő volt az első magyar gitáros, aki szólóestet adott a New York-i Carnegie Hallban, a kairói Operaházban és a shanghai Konzervatóriumban. Műveit a Ricordi & Co. mellett rendszeresen a kanadai Doberman-Yppan adja ki. A londoni Trinity College 2017 óta a kötelező vizsgaanyag részeként szerepelteti Pavlovits Dávid prelűdjeit. Gitárzenekari műveit 2018-ban Dél-Koreában, Új-Zélandon, Angliában, Kínában és Oroszországban is játsszák.

A szerzői esten közreműködnek: Csáki András Junior Príma Díjas, továbbá a Virtuózok műsorban országosan ismertté vált Girán Péter gitárművészek, az SZTE ZMK és a budapesti Zeneakadémia több díjnyertes (gitáros és vonós) hallgatója, a Szeged Guitar Orchestra (koncertmester: Bozsóki Gergely) és a szerző.

Társrendező: Üveghang Bt.

Belépőjegy: 1500 Ft, diákjegy: 750 Ft

ÓBUDAI TÁRSASKÖR GALÉRIA
2018. február 7-től március 4-ig
Komoróczky Tamás képzőművész kiállítása

Megtekinthető hétfő kivételével naponta 15 és 19 óra között
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

Forrás: Sajtóanyag


Kamarazene felsőfokon
Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara
MÁRCIUS 12. HÉTFŐ, 19:00

Közreműködik:
Alexandre Dimcenski - hegedű
Fahidi Patrícia - hegedű
Ludmány. Dénes - brácsa
Pólus László - cselló
Závodszky Magdolna - hegedű
Tóth Balázs - brácsa
Újházi Gyöngyi - cselló
Z.Horváth Alajos - nagybőgő
Németh Zsolt - zongora

Műsorvezető: Ligetiné Beke Ágnes

Tervezett műsor:
R. Schumann: A-moll vonósnégyes Op. 41. Nr. 1. (Introduzione Andante
esressivo-Allegro, Scherzo, Adagio, Presto)
F. Schubert: A-dúr Pisztráng zongoraötös D.667 (Allegro vivace, Andante,
Scherzo, Téma variációkkal)

Liszt Ferenc Kamarazenekar, BarokkPlusz/2
MÁRCIUS 28. SZERDA, 19:30

Műsor:

Telemann: "Don Quixote" szvit
Geminiani: e-moll concerto grosso Op. 3, No. 3
Vivaldi: d-moll kettősverseny viola d’amore-ra és lantra, RV 540

szünet

Horváth Márton Levente: Pachelbel Garden
Händel: A-dúr concerto grosso Op. 6, No. 11

Liszt Ferenc Kamarazenekar, Gyermekkoncert, Simon Izabella (zongora)
ÁPRILIS 14. SZOMBAT, 11:00

A Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenye gyerekeknek
Műsorvezető–szerkesztő, valamint zongorán közreműködik: Simon Izabella

A zene, az irodalom és a képzőművészet egymásba fonódó, mesés világa Óvodásoknak, kisiskolásoknak és az őket kísérő felnőtteknek ajánlott, interaktív műsor.

Liszt Ferenc Kamarazenekar, BarokkPlusz/3
MÁJUS 30. SZERDA, 19:30

Műsor:

Telemann: "Les nations" szvit
Geminiani: La Follia
Vivaldi: a-moll versenymű két hegedűre

szünet

Dragony Tímea: Gwethyr
Händel: D-dúr concerto grosso, Op. 6, No. 5

Dés László: Egy este Esterházy Péterrel
Zsidó Művészeti Napok
JÚNIUS 7. CSÜTÖRTÖK, 19:00

Esterházy Péter elsősorban a barátom volt, mindamellett persze a fellépő társam, nagy író, gondolkodó, a közélet meghatározó, emblematikus alakja.

Halálakor ezt írtam: „…nem tudom elfogadni. És tudom, majd lassan, nagyon lassan értem meg, hogy mi történt. Hogy ez végleges, és visszavonhatatlan. (…)igazodási pont volt, távolról is benne volt az életemben, szembesített gyarlóságaimmal, gyengeségeimmel. Mindezt úgy, hogy sosem kért számon semmit, soha nem szólt semmiért, csak mosolygott a szemével, az okos, kíváncsi, meleg tekintetével. Most újra jönnek hónapok, amikor nem találkozunk, de ugyanúgy gondolok rá, mint eddig, és akkor jobb leszek, okosabb és tehetségesebb. Mert ha együtt voltunk, mindig ezt éreztem, és ez olyan, mint valami jótékony kábítószer, mámorossá lesz tőle az ember. Olyan ember volt, akivel nem csak együtt lenni volt jó, de jó volt tudni, hogy van…”

És hogy most is van, mi sem bizonyítja jobban, hogy Önökkel együtt eltölthetünk egy estét Esterházy Péterrel. Felolvasok az írásaiból, és aztán zenében folytatom azokat, reagálok a szövegekre. És történeteket mesélek, olyanokat, amiket együtt éltünk meg.

Annak idején a fellépéseinket eleinte nagy gonddal készítettük elő, nem voltunk biztosak abban, hogy ebből lesz valami, még nem lehetett tudni, mi hogy bírunk vele, és hogy veszi a közönség, aztán az idő múlásával már csak könyvcímeket és oldalszámokat küldött át. Ennyi volt az előkészület. Nem is volt szükség többre. Bíztunk egymásba, és ez magabiztossá tett bennünket. Péter egyre jobban olvasott, én pedig megtanultam az iróniát szaxofonon. Ezt aztán több nyelven képes voltam eljátszani.

Az est összeállításánál figyelembe vettem, hogy az évek során mely írásait szerette felolvasni. Ezt nem volt nehéz rekonstruálnom, mert sok cetlit találtam a kötetekben, oldalszámokkal és címekkel, amiket fellépéseinken a könyvekben hagytam. Ezt nemcsak közös emlékeink és Péter emléke miatt tartom fontosnak, hanem mert egy író a közönségnek olyan írásait olvassa fel, amelyek a nagy egészből kiragadva is érthetőek, hatásosak, akár poénosak is! Hiszen a felolvasásnak ott és akkor kell hatnia, a közönséget a rendelkezésre álló térben és időben kell „meghódítani”, mint egy koncerten, vagy színházi előadáson. És ehhez egy jól megszerkesztett és felépített műsor kell, olyan szövegekből, amelyek ugyan más-más kötetekből vannak, de az est végén mégis kerek egésznek érezzük a sok részletet.

Csak a személyiségét nem tudom idevarázsolni, ami pedig nem kis részben befolyásolta nyilvános szerepléseinek nagy sikerét!

Nem csak abban bízom, hogy Önök jól fogadják ezt az előadást, de azt is remélem, hogy Neki is tetszeni fog.

Dés László

Online jegyvásárlás


2018.02.19.
2018.02.21. - 2018.02.23.
2018.02.26.
2018.02.28.
2018.03.12.
2018.03.28.
2018.04.14.
2018.05.30.
2018.06.07.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Óbudai Társaskör programok 2018. Online jegyvásárlás

Programajánlat

Szolgáltató

Óbudai Társaskör
Óbudai Társaskör
  • Budapest
  • III. kerület
Budapest Galéria
Budapest Galéria
  • Budapest
  • III. kerület
39-esek Étterme Flórián Udvar
39-esek Étterme Flórián Udvar
  • Budapest
  • III. kerület
Aquincum Hotel Budapest
Aquincum Hotel Budapest
  • Budapest
  • III. kerület
Bátor Tábor Alapítvány
Bátor Tábor Alapítvány
  • Budapest
  • III. kerület

Információ

Váltson jegyet a Budapesti Operettszínház márciusi, áprilisi előadásaira! Váltson jegyet a Budapesti Operettszínház márciusi, áprilisi előadásaira!

Tartson velünk tavasszal is! Megkezdtük a jegyértékesítést márciusi és áprilisi programjainkra. Egy izgalmas bemutatóval, az ünnepi időszakban itthon és külföldön egyaránt óriási sikert aratott ...