Koncertek Budapesten 2020. Online jegyvásárlás
Bangó Margit születésnapi nagykoncert az Arénában!
Bangó Margit születésnapi nagykoncert az Arénában!
HOBO 75! Ünnepeljünk együtt!
HOBO 75! Ünnepeljünk együtt!
Koncz Zsuzsa koncertre hívjuk az Arénába!
Koncz Zsuzsa koncertre hívjuk az Arénába!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Koncertek Budapesten 2020. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2020.01.01. - 12.31.

Válogatás budapesti koncertprogramokból. Klasszikusok, könnyűzene, rock, jazz, blues, pop, népzene, country, sláger, hard és heavy, zenei fesztiválok, punk, hip hop.

Budapesti koncertajánló

VANESSA-MAE

MÁJUS 24. PÉNTEK, 20:00
Papp László Budapest Sportaréna

Vanessa-Mae 17 év után ismét Magyarországon koncertezik!

25 éve van a pályán és olyan karriert tudhat magáénak, amivel a kortárs művésztársai nem tudnak versenyezni. Vanessa-Mae elképesztő tehetsége már gyerekkorában nyilvánvalóvá vált, és aki hallotta őt játszani, megjósolta sikerét a klasszikus zene világában. Az ikonikus szupersztárt összehasonlították minden idők legnagyszerűbb művészeivel, de több milliós eladásával, felülmúlta korai csodálóinak legígéretesebb elvárásait is. A virtuóz napra pontosan 17 év után, májusban tér újra vissza Magyarországra!

Vanessa-Mae 196 év különbséggel, de ugyanazon a napon, mint a legendás hegedűművész, Nicolo Paganini, 1978. október 27-én született Szingapúrban, szingapúri édesanyától és thai apától. 4 éves korában adoptálta egy brit apa, ezért Londonba költözött. Itt vett kézbe először hegedűt, miután Szingapúrban csak zongorán játszott. Tanárait lenyűgözte, ezért nyolcévesen a Pekingi Zenei Konzervatóriumba került, ahol Lin Yao Ji professzortól tanulhatott. Ezután Vanessa visszatért Londonba, immár kész virtuózként csatlakozott a Londoni Királyi Zeneakadémiához, ahol folytatta technikájának csiszolását.

A világ számára 1988-ban vált ismertté. A németországi Schleswig Holstein Fesztiválon szenzációs fogadtatásban volt része. Még ugyanebben az évben az Egyesült Királyságban is bemutatkozott a Filharmonikai Zenekarral. Sikerei meghozták számára a „világjáró” státuszt is, több zenekarral adott koncertet a Föld minden pontján. Koraérettsége lenyűgözte a közönséget és a kritikusokat. Ő lehetett az első művész, aki a Szingapúri Szimfonikus Zenekarral játszhatott első európai turnéjuk során. Csajkovszkij hegedűkoncertjével pedig elérte, hogy a kritikusok szuperlatívuszokban beszéljenek róla. 1991-ben, mindössze 12 évesen elhívták a London Mozart Players zenei társulat közel-keleti turnéjára, ezzel ő lett a legfiatalabb szólista, aki a zenekarral játszott.
13 éves korára már három, nagyra értékelt klasszikus albumot is rögzített. Ezek olyan széleskörű repertoárt tartalmaztak, mint Csajkovszkij és Beethoven mestermű koncertjei, Paganini, Wieniawski és Sarasate virtuóz darabjai egy új megvilágításban, vegyítve a klasszikus műfajt a poppal.
15 évesen már az első pop albumán dolgozott, és egy teljesen új zenei kategóriát teremtett. A The Violin Player album 1995-ben került a piacra, és a 16 éves Vanessa gyorsan milliók kedvence lett. Bátran használta hangszerét, ezzel új stílust teremtve, ami ugyan a tradicionálisabb kritikusok tetszését nem feltétlen nyerte el, de az a hihetetlen népszerűség, ami a zenéjét körbevette világszerte, új kapukat nyitott meg nem csak Vanessa számára, de rengeteg új művész számára is, akik az ő nyomdokaiban szerettek volna járni.

Mára több mint 10 millió eladott albuma van, 40-nél több nemzetközi címet zsebelt be -pop és klasszikus darabjaival. Koncertfelvételeit több mint 100 országban sugározzák. Számos neves előadóval dolgozott együtt, Janet Jacksontól egészen Prince-ig.

MŰVÉSZI TEVÉKENYSÉGEK

Turnék
Vanessa-Mae egy dinamikus előadó, aki élő koncertjeivel már több alkalommal is körbejárta a világot. 50-nél is több országban lépett fel, köztük olyan helyeken, mint a Kreml Palota Moszkvában, a londoni Hyde Park, vagy az Akropolisz Athénban.

Különlegességek

Nem csak a legillusztrisabb koncerthelyszíneken játszott, Vanessa-Mae folyamatosan új helyeket néz ki magának, és új embereknek mutatja meg a zene szépségét.

Összehozva a zenét és a sportot, Vanessa játszotta a himnuszt a Wrigley Field-en, az alpesi sí világbajnokságon, fellépett a Salt Lake City-ben rendezett téli paralimpia megnyitóünnepségén, az Amsterdam Arénában és a melbourne-i Formula-1-es verseny előtt is.

Sztárvendégként játszott a Londoni Bach Közösség koncertjén, amelyet Károly Herceg szervezett a St. James Palotában Bach halálának 250. évfordulójára.

Az Egyesült Államokban a Times Square-en spontán felugrott egy taxira, hogy azon játsszon – ez a videó amúgy felrobbantotta az internetet.

A híres, befagyott St. Moritz-tó felszínén elsőként tartott koncertet, ráadásul egy 2500 méteres hegyről lecsúszva érkezett a színpadra.

London szívében, a Leicester Square-en segített megünnepelni a Kínai Újévet is egy élő koncerttel.

Törekvése, hogy ledöntse a határokat a zene világában, rengeteg új, hűséges rajongót hozott számára kortól, nemtől és bőrszíntől függetlenül.

Egyetlen külföldi művészként hívták meg a Happy Valley versenypályára, amikor Hong Kong-ot Kínához csatolták.

A zenén túl
Azon kívül, hogy bemutatta hegedűtudását több millió embernek, Vanessa-Mae általános megjelenése túlmutat a zenén. 16 évesen, rekorderként került be az Oxford Unionba, később pedig a Cambridge Unionba is. Az első zenészként szerepelhetett Sir David Frost vasárnapi politikai magazinjában a BBC TV-n. Futott az olimpiai lánggal Londonban, a láng Pekingbe tartó útja során. Munkássága számos dokumentumfilm és hír témájának adott ihletet.

Jótékonykodás
Világszerte támogat jótékony szervezeteket, Kenyában és Kambodzsában is forgatott, hogy TV-kampányokkal hívja fel a figyelmet az alapítványi támogatásokra. Szoros együttműködésben dolgozik a Vörös Kereszttel, és nagykövete a Cruelty Free International-nek, ahol az állatokon végzett kísérletek ellen kampányol.

Film
Vanessa-Mae több film-projektben is részt vett. Saját, némafilmjét egyik saját albumára, a The Original Four Seasons-re alapozta. Dolgozott a Disney-vel a Mulan zenéjén. Első szerepét az ABC Arabian Nights című filmjében játszotta, amihez Vangelis írt zenét neki. Később ez a darab a Choreography albumra is felkerült, és Oliver Stone is felhasználta egyik filmjéhez.

TV
Vanessa-Mae volt a témája a BBC egyik dokumentumfilmjének, amely a különleges tehetségének kapcsolatát vizsgálja az öröklés-környezet vitában. Vanessa továbbá zsűriként szerepelt a Popstar to Opera Star tehetségkutatóban.

Divat
A People magazin beválasztotta az “50 legszebb ember” közé, a Now magazin a “Top 100 szépség” közé és az FHM a “Világ 100 legszexibb nője” közé. Vanessa a legtöbb komoly magazinban szerepelt már, és dolgozott a legjobb fotósokkal. Párizsban szenzációt váltott ki, amikor Jean-Paul Gaultier showján egy esküvői ruhában kezdett el hegedülni a kifutón.

Sport
Vanessa-Mae másik szenvedélye a síelés, és thai származása révén az ő színeikben jutott ki a 2014-es téli olimpiára. A NOB pedig felkérte, hogy legyen a kulturális szakértőjük.

A sztár jóval több tehát, mint egy hegedűvirtuóz. Egy olyan különleges ember és művész, aki mindenkiben nyomot hagy. És Ön már látta élőben játszani? Ha igen, akkor azért, ha nem, akkor épp emiatt érdemes megnéznie a budapesti koncertet!

Várjuk szeretettel!

HOLLYWOODI CSILLAGOK - szimfonikus filmzenekoncert

JÚLIUS 27. SZOMBAT, 20:00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Július végén nemcsak a nyári éjszakai égboltban gyönyörködhetünk a Margitszigeten, hanem Hollywood legnagyobb csillagai is beragyogják a színpadot egy este erejéig a Budapesti Nyári Fesztivál egyik legnépszerűbb koncertsorozatának következő állomásán.

A Hollywoodi csillagok szimfonikus filmzenekoncerten korunk legnagyobb filmsztárjai kapnak egy-egy blokkot, melyekben dialógus nélkül, pusztán a zene és a karakter erejével mutatják meg, mi az igazi sztárság titka. A valódi filmcsillagok, mint Tom Hanks, Brad Pitt, Johnny Depp vagy Russel Crowe egyszer akcióhősők, nyomozók vagy fantasztikus karakterek, a következő filmben pedig már együgyű emberek vagy gyengéd férjek. A Hollywoodi csillagok koncert sokszínű válogatásban a legnagyobb filmsikerek felhasználásával tiszteleg a sztárok zseniális alakításai előtt. Az előadásban olyan, világszerte népszerű közönségsiker vagy díjnyertes filmek zenéi is felcsendülnek, mint a Forrest Gump, a Gladiátor, az Indiana Jones vagy a Karib-tenger kalózai.

Zenekar: Budapest Symphony Orchestra

Koncepció: Hubai Gergely
Producer: Bán Teodóra


2020.01.01. - 2020.12.31.
További ajánlataink

2020.04.01. - 2020.04.30. Budapesti Fesztiválzenekar online koncertek és programok 2020
2020.05.03. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.07. Hegedűs Endre koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.05.09. Pokolgép koncert 2020
2020.05.15. - 2020.05.16. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.20. 19:00 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Klezmer Talkshow - Jávori Ferenc Fegya estje
2020.05.21. 19:00 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Shalom, Chaverim! - a STETL koncertje Müller Péter Sziámival
2020.05.24. 19:30 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Kováts Kriszta - Biblia show
2020.05.25. A GRUND zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.25. Falusi Mariann koncertek 2020. Fellépések és online jegyvásárlás
2020.05.25. Náray Erika koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.25. 19:00 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Időutazás - Náray Erika estje - the Oscar goes to - Dalok és történetek az Oscar díj történetéből
2020.05.25. 19:00 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Imagine - fenegyerekek, akik... Horgas Eszter estje, vendég: Falusi Mariann, Fesztbaum Béla
2020.05.26. 19:00 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Május éjszakán - a MAO Big Band koncertje
2020.05.27. Kamarazenei Fesztivál 2020. Fesztiválakadémia Budapest, online jegyvásárlás
2020.05.27. 19:00 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Budapest Bár koncert - vendég: Grecsó Krisztián
2020.05.27. 19:30 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Befogad és kitaszít a világ - Mácsai Pál és Huzella Péter Villon-estje
2020.05.28. 19:00 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Legyen úgy! - Dés László és Szinetár Dóra estje
2020.05.30. 19:00 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Aranykor - Korcsolán Orsolya és Bonnyai Apolka koncertje
2020.05.31. Akvárium Klub programok 2020
2020.05.31. Zeneakadémia koncertek 2020. Online koncertek az elmúlt években rögzített koncertfelvételeiből
2020.05.31. Budafoki Dohnányi Zenekar 2020. évi hangversenyek, fellépések, koncertek, jegyvásárlás
2020.05.31. Civil Ház programok Budapest 2020
2020.05.31. Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2020
2020.06.01. 19:00 Zsidó Művészeti Napok 2020 Budapest. Programok és online jegyvásárlás
Hegedűs a háztetőn - a Beer-Sheva Színház vendégjátéka
2020.06.02. Concerto Budapest koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.06. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.06. 11:00 Régi Zeneakadémia, Liszt Ferenc Emlékmúzeum Matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Gödény Márta és Kemenes András (zongora)
2020.06.07. Concerto Budapest koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.07. 14:30 Budapest Kongresszusi Központ jegyvásárlás 2020
Történjen bármi - Kőhalmi Zoltán önálló előadása
2020.06.07. 19:00 Budapest Kongresszusi Központ jegyvásárlás 2020
Kolera a Vackor csoportban - Bödőcs Tibor önálló estje, előzenekar: Tóth Edu
2020.06.08. 19:00 Budapest Kongresszusi Központ jegyvásárlás 2020
Kolera a Vackor csoportban - Bödőcs Tibor önálló estje, előzenekar: Hajdú Balázs
2020.06.12. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.12. Chameleon Jazz Band koncertek 2020
2020.06.12. Ismerős Arcok koncertek 2020
2020.06.13. Lord koncertek 2020
2020.06.13. 11:00 Régi Zeneakadémia, Liszt Ferenc Emlékmúzeum Matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Szász Tibor (zongora)
2020.06.14. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.14. Budapest Klezmer Band koncertek 2020
2020.06.19. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.19. - 2020.06.20. Beethoven művei koncerteken 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.06.19. 18:00 Festetics Palota Budapest 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
MÁV Festetics/3.
2020.06.20. 11:00 Régi Zeneakadémia, Liszt Ferenc Emlékmúzeum Matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Várallyay Simon és Horváth Ábel (zongora)
2020.06.21. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.25. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.06.25. Ismerős Arcok koncertek 2020
2020.06.26. - 2020.06.27. Beethoven művei koncerteken 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.06.28. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.02. Ismerős Arcok koncertek 2020
2020.07.03. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.03. 20:30 Majka Curtis koncert 2020
Majka & Curtis - Telekom VOLT Fesztivál
2020.07.04. Beethoven művei koncerteken 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.07.04. A GRUND zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.04. Kőbányai koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.04. 18:00 Barba Negra Track programok 2020. Online jegyvásárlás
AURORA
2020.07.05. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.11. 23:10 Majka Curtis koncert 2020
Majka & Curtis / Balaton Sound 2020
2020.07.17. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.18. St. Martin koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.18. 18:00 Barba Negra Track programok 2020. Online jegyvásárlás
Notár Mary - Élő Nagykoncert
2020.07.24. - 2020.07.25. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.25. A GRUND zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.30. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.07.31. 18:00 Barba Negra Track programok 2020. Online jegyvásárlás
Philip H. Anselmo & The Illegals - Perform a Vulgar Display of Pantera
2020.08.02. 18:00 Barba Negra Track programok 2020. Online jegyvásárlás
Romer - Hungarica - Kalapács - Ünnepi koncert
2019.12.11. - 2020.12.17. Szent István Bazilika Budapest programok, események, rendezvények 2020. Online jegyvásárlás
2020.08.05. - 2020.08.11. Sziget Fesztivál Budapest 2020
2020.08.06. MOM koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.08.16. Chameleon Jazz Band koncertek 2020
2020.08.19. 18:00 Barba Negra Track programok 2020. Online jegyvásárlás
LEANDER KILLS
2020.08.22. 19:00 Majka Curtis koncert 2020
MAJKA & CURTIS koncert /Balatonfüred
2020.08.26. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.08.27. Budapest Klezmer Band koncertek 2020
2020.08.28. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
APOSTOL 50 jubileumi koncert
2020.08.29. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.08.29. 20:00 Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
REPUBLIC 30
2020.08.30. Programok a Margitszigeten 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.01. - 2020.12.31. Müpa koncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.12. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
RÓMEÓ ÉS JÚLIA - musical
2020.09.14. Budapest Klezmer Band koncertek 2020
2020.09.17. MOM koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.09.19. MOM koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.09.25. 19:00 Majka Curtis koncert 2020
MAJKA & CURTIS // Turné 2020
2020.09.28. 19:30 Budapesti Vonósok koncert 2020. Műsor és online jegyvásárlás
Budapesti Vonósok hangversenye Bretz Gáborral
2020.09.29. Zongoraest 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.29. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.29. Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.09.29. Zongora hangverseny 2020. MVM Koncertek – A Zongora, online jegyvásárlás
2020.10.02. Kőbányai koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.02. 19:00 Fészek Művészklub programok 2020. Műsor és online jegyvásárlás
MEGLEPEM E KÁVÉHÁZI SZEGLETEN - Nagy Bandó András - előadóestje
2020.10.03. MOM koncertek 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.10.03. - 2020.10.04. Beethoven művei koncerteken 2020 / 2021. Online jegyvásárlás
2020.10.03. 16:00 Fészek Művészklub programok 2020. Műsor és online jegyvásárlás
EGYEDÜL ÁLLOK - avagy a 47-es 47 éve a pódiumon - NAGY BANDÓ ANDRÁS aktuális és múltidéző kabaréja
2020.10.04. Kőbányai koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.23. Barba Negra Music Club programok 2020 . Online jegyvásárlás
2020.10.24. Zongora hangverseny 2020. MVM Koncertek – A Zongora, online jegyvásárlás
2020.10.24. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.24. Zongoraest 2020. Online jegyvásárlás
2020.10.24. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
Koncz Zsuzsa Koncert
2020.10.25. Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
Bangó Margit 70
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 5

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 200 Ft -tól 960 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Kiemelt események

Ez is érdekelheti!

Aréna Savaria
Aréna Savaria
  • Szombathely
Budapest Jazz Club
Budapest Jazz Club
  • Budapest
  • XIII. kerület
Budapest Music Center
Budapest Music Center
  • Budapest
  • IX. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 200 Ft -tól 960 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Több kerület programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás