Koncertek Budapesten 2020. Online jegyvásárlás
Magyar Kultúra Napja - „Valaki útravált…” – Ady 100 az OSZK-ban
Magyar Kultúra Napja - „Valaki útravált…” – Ady 100 az OSZK-ban
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Budapest Varieté - Zenés táncos show-műsor vacsorával a Duna Palotában
Budapest Varieté - Zenés táncos show-műsor vacsorával a Duna Palotában
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Űzzük el a telet vidámsággal, fergeteges télbúcsúztató mulatság kabaréműsorral és élőzenével!
Űzzük el a telet vidámsággal, fergeteges télbúcsúztató mulatság kabaréműsorral és élőzenével!
Szerelemnapok jönnek..........
Szerelemnapok jönnek..........

Koncertek Budapesten 2020. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2020.01.01. - 12.31.

Válogatás budapesti koncertprogramokból. Klasszikusok, könnyűzene, rock, jazz, blues, pop, népzene, country, sláger, hard és heavy, zenei fesztiválok, punk, hip hop.

Budapesti koncertajánló

Vörös István koncert

MÁRCIUS 23. SZOMBAT, 19:00
MOM Kulturális Központ, Színházterem

A hazai kultrock képviselője, Vörös István „Több, mint koncert!” A koncert vendégei:

St. Martin
Jankai Béla

Krúlik vonósnégyescímmel újból színpadra lép.

KARTHAGO 40 éve együtt - Jubileumi Nagykoncert

ÁPRILIS 13. SZOMBAT, 20:00
Papp László Budapest Sportaréna

A KARTHAGO együttes eddigi 39 esztendős rockzenei munkássága, - minden idők legrégebben együtt muzsikáló tagjaival,- egy elképesztően tartós és töretlenül sikeres történet. Több évtizedes pályájuk abszolút egyedülálló és nem csupán Magyarországon, hanem Európában is példa nélküli. Ilyen hosszú ideig összetartó, minden személyi változás nélkül és a mai napig aktív zenekar egyáltalán nincs közép-Európában!

A KARTHAGO minden idők legjelentősebb magyar rockzenekarai között foglal helyet. (Wikipedia)

A KARTHAGO együttest, 1979 őszén, Szigeti Ferenc alapította.

A zenekar az 1980-as évektől Magyarország és közép-Európa egyik legnépszerűbb rockegyüttese. Különleges, úgynevezett amerikai típusú west coast zenéjükkel, amely kemény rockalapra dús, ötszólamú vokállal és dallamos énekvezetéssel hangszerelt dalokból áll, 1979-től, néhány hónap alatt valamennyi slágerlistát meghódították.

Pályájuk alatt számtalan külföldi koncerten és nagy nemzetközi fesztiválokon öregbítették a magyar zene jó hírét. Fellépéseik különlegesen látványosak, erőteljesek, mozgalmasak és gyakran humorosak. Játszottak Kubában, Ausztriában, Németországban, Lengyelországban, a korabeli Szovjetunió szinte valamennyi akkori régiójában, valamint Jugoszláviában, Csehországban, Szlovákiában és Erdélyben. Idehaza a legnagyobb fesztiválokon, mindig a legvégén játszó sztárzenekar, és ez még jelenleg is így működik. A ’80-as években megjelent lemezeik aranylemezek lettek, sőt az első albumuk 178.000 példányban fogyott el! 1983-ban a Hungaroton és az Osztrák OK Musica (Teldec Company) kiadó, közösen indították a KARTHAGO-t a nagy ausztriai Villachi Nemzetközi Dalfesztiválon.

A KARTHAGO pedig, az akkorra már idehaza rendkívül népszerű slágerükkel, az aranylemezes REQUIEM című dal angoluk, nyelvű változatával indult és megnyerte a Nagydíjat! A hatalmas nemzetközi fesztiválsikert követően, a zenekarnak egy kislemeze, majd pár hónap múlva Requiem címmel, angol nyelvű nagylemeze jelent meg Európában, azaz Svájcban, Németországban, a Benelux Államokban és természetesen Ausztriában is, ahol négy hónap alatt ARANYLEMEZ lett, az aktuális slágerlistákon maga mögé utasítva jónéhány világsztárt. Ezt követően hosszabb-rövidebb turnékra indultak ezekben az országokban, és persze Magyarországon is. Olyan világsztárokkal játszottak együtt, mint az Opus, (Life is life), Kim Wilde, vagy Rod Stewart. Másfél év múlva „Oriental Dream” címmel, a második angol nyelvű nagylemezük is megjelent Ausztriában. Az akkori politikai helyzet azonban sok mindenben akadályozta a zenekar folyamatos jelenlétét nyugat-európában, ezért, - bár az osztrák management nagyon-nagyon hitt a rendkívül tehetséges, szorgalmas és nagyon erős zenekarban, - sajnos a sorozatos jelenléti nehézségek miatt azonban, lassan leszoktak az együttesről. A KARTHAGO a mai napig jól ismert név Ausztriában és Németországban, valamint természetesen a környező országokban, és a magyarlakta területeken.
A KARTHAGO napjainkban is igen aktív zenekar. Lemezeket készít és koncertezik.

Nyaranta 40-45 szabadtéri nagykoncertjük van átlagosan a határokon is átívelő turnéikon, ami kiemelkedően magas teljesítmény, tekintettel arra is, hogy a tagok átlag életkora immár meghaladja a 60-at… A zenekar manapság egy igazi, élő, nagyon hiteles rocklegendának számít a szakma és a közönség köreiben egyaránt. Koncertjeikre, minden alkalommal sokezren látogatnak, és ezek a tények fényképekkel jól dokumentálva láthatóak az együttes honlapján és a Facebook oldalukon. A zenekar büszke arra, hogy sikereiket úgy érték el, és úgy tudják tartani a mai napig, hogy közben nem váltak televíziós „celebekké”, soha nem vállaltak dzsungelbohóckodást,- vagy vacsoracsatákat, nem mentek el se tortát dobálni, se táncversenyezni egyik tévés csatornára sem!

A KARTHAGO ars-poeticája, az oldalukon olvasható:
„Mi nem híresen jól akarunk főzőcskézni, vagy tortákat dobálni, azaz celebkedni, hanem híresen jól akarunk zenélni!”

A zenekar óriási hitelét és népszerűségét éppen a 39 éve változatlanul együtt muzsikáló tagokban, a minden egyes koncerten maximumot nyújtó zenekarban, a zenélést igazi életcélnak tekintő tagok összetartásában, barátságában, tisztességében, zenei tudásában és persze az évtizedeken átívelő óriási slágereikben kell keresni.

Az elmúlt időszakban a média, azaz tévés –rádiós műsorok, számtalan szakmai és egyéb, nyomtatott, valamint internetes sajtó foglalkozott a KARTHAGO titkával, megpróbálva boncolgatni a kirívóan hosszú ideje barátságban, egyetértésben együtt muzsikáló, igen sikeres öt ember titkát. Pedig a titok egyszerű: tolerancia, hit, bizalom, humor és természetesen a közös zene, az együtt muzsikálás feltétlen szeretete és igazi öröme.

Nyilván ezt a hitelességet érzi a közönség is, ezért özönlenek a zenekar koncertjeire, bárhol is megjelennek. Emellett természetesen vonzó az igazi jó zene, a jó minőségű rockmuzsika, öt szólamban énekelve az ívelő dallamokkal és mégis keményen, férfiasan.

2015, március 15.-én a zenekarvezető, Szigeti Ferenc, Magyarország Köztársasági Elnökétől megkapta a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét, kiemelkedő előadóművészi pályafutása, és a több generáción átívelő, számos hazai és nemzetközi fesztiváldíjjal rendelkező KARTHAGO együttes vezetőjeként elért sikerei elismeréseként. A KARTHAGO 2019 április13.-án ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját! Az óriáskoncert helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna lesz. Erre az alkalomra az együttes egy egészen különleges programmal készül. A kétórás hangversenyen lesz akusztikus (unplugged) rész, egy szimfonikus zenekarral kiegészülve, ahol a kemény rockdalokat virtuóz módon csendesen, dobolás nélkül adják elő, csak akusztikus hangszereken. Az erre az alkalomra vadonatúj stúdióalbummal jelentkező együttes, az új dalokból is bemutat jónéhányat, de a műsor fő gerincét természetesen a nagy „karthagós” rock-slágerek adják majd, amelyeket végül is a közönség nagyon vár. Az előzetes információk szerint a zenekar ismét kiemelkedő, világszínvonalú, különleges hang-és fénytechnikával, valamint egyedülálló díszletekkel készül a nagy jubileumi koncertre.

A KARTHAGO tagjai 1979 óta változatlanul:
Szigeti Ferenc – gitár, ének, zenekarvezető
Takáts Tamás – ének, dob, szájharmonika
Gidófalvy Attila – billentyűk, ének, gitár
Kocsándi Miklós – dob, ének
Kiss Zoltán Zéro – basszusgitár, ének

VANESSA-MAE

MÁJUS 24. PÉNTEK, 20:00
Papp László Budapest Sportaréna

Vanessa-Mae 17 év után ismét Magyarországon koncertezik!

25 éve van a pályán és olyan karriert tudhat magáénak, amivel a kortárs művésztársai nem tudnak versenyezni. Vanessa-Mae elképesztő tehetsége már gyerekkorában nyilvánvalóvá vált, és aki hallotta őt játszani, megjósolta sikerét a klasszikus zene világában. Az ikonikus szupersztárt összehasonlították minden idők legnagyszerűbb művészeivel, de több milliós eladásával, felülmúlta korai csodálóinak legígéretesebb elvárásait is. A virtuóz napra pontosan 17 év után, májusban tér újra vissza Magyarországra!

Vanessa-Mae 196 év különbséggel, de ugyanazon a napon, mint a legendás hegedűművész, Nicolo Paganini, 1978. október 27-én született Szingapúrban, szingapúri édesanyától és thai apától. 4 éves korában adoptálta egy brit apa, ezért Londonba költözött. Itt vett kézbe először hegedűt, miután Szingapúrban csak zongorán játszott. Tanárait lenyűgözte, ezért nyolcévesen a Pekingi Zenei Konzervatóriumba került, ahol Lin Yao Ji professzortól tanulhatott. Ezután Vanessa visszatért Londonba, immár kész virtuózként csatlakozott a Londoni Királyi Zeneakadémiához, ahol folytatta technikájának csiszolását.

A világ számára 1988-ban vált ismertté. A németországi Schleswig Holstein Fesztiválon szenzációs fogadtatásban volt része. Még ugyanebben az évben az Egyesült Királyságban is bemutatkozott a Filharmonikai Zenekarral. Sikerei meghozták számára a „világjáró” státuszt is, több zenekarral adott koncertet a Föld minden pontján. Koraérettsége lenyűgözte a közönséget és a kritikusokat. Ő lehetett az első művész, aki a Szingapúri Szimfonikus Zenekarral játszhatott első európai turnéjuk során. Csajkovszkij hegedűkoncertjével pedig elérte, hogy a kritikusok szuperlatívuszokban beszéljenek róla. 1991-ben, mindössze 12 évesen elhívták a London Mozart Players zenei társulat közel-keleti turnéjára, ezzel ő lett a legfiatalabb szólista, aki a zenekarral játszott.
13 éves korára már három, nagyra értékelt klasszikus albumot is rögzített. Ezek olyan széleskörű repertoárt tartalmaztak, mint Csajkovszkij és Beethoven mestermű koncertjei, Paganini, Wieniawski és Sarasate virtuóz darabjai egy új megvilágításban, vegyítve a klasszikus műfajt a poppal.
15 évesen már az első pop albumán dolgozott, és egy teljesen új zenei kategóriát teremtett. A The Violin Player album 1995-ben került a piacra, és a 16 éves Vanessa gyorsan milliók kedvence lett. Bátran használta hangszerét, ezzel új stílust teremtve, ami ugyan a tradicionálisabb kritikusok tetszését nem feltétlen nyerte el, de az a hihetetlen népszerűség, ami a zenéjét körbevette világszerte, új kapukat nyitott meg nem csak Vanessa számára, de rengeteg új művész számára is, akik az ő nyomdokaiban szerettek volna járni.

Mára több mint 10 millió eladott albuma van, 40-nél több nemzetközi címet zsebelt be -pop és klasszikus darabjaival. Koncertfelvételeit több mint 100 országban sugározzák. Számos neves előadóval dolgozott együtt, Janet Jacksontól egészen Prince-ig.

MŰVÉSZI TEVÉKENYSÉGEK

Turnék
Vanessa-Mae egy dinamikus előadó, aki élő koncertjeivel már több alkalommal is körbejárta a világot. 50-nél is több országban lépett fel, köztük olyan helyeken, mint a Kreml Palota Moszkvában, a londoni Hyde Park, vagy az Akropolisz Athénban.

Különlegességek

Nem csak a legillusztrisabb koncerthelyszíneken játszott, Vanessa-Mae folyamatosan új helyeket néz ki magának, és új embereknek mutatja meg a zene szépségét.

Összehozva a zenét és a sportot, Vanessa játszotta a himnuszt a Wrigley Field-en, az alpesi sí világbajnokságon, fellépett a Salt Lake City-ben rendezett téli paralimpia megnyitóünnepségén, az Amsterdam Arénában és a melbourne-i Formula-1-es verseny előtt is.

Sztárvendégként játszott a Londoni Bach Közösség koncertjén, amelyet Károly Herceg szervezett a St. James Palotában Bach halálának 250. évfordulójára.

Az Egyesült Államokban a Times Square-en spontán felugrott egy taxira, hogy azon játsszon – ez a videó amúgy felrobbantotta az internetet.

A híres, befagyott St. Moritz-tó felszínén elsőként tartott koncertet, ráadásul egy 2500 méteres hegyről lecsúszva érkezett a színpadra.

London szívében, a Leicester Square-en segített megünnepelni a Kínai Újévet is egy élő koncerttel.

Törekvése, hogy ledöntse a határokat a zene világában, rengeteg új, hűséges rajongót hozott számára kortól, nemtől és bőrszíntől függetlenül.

Egyetlen külföldi művészként hívták meg a Happy Valley versenypályára, amikor Hong Kong-ot Kínához csatolták.

A zenén túl
Azon kívül, hogy bemutatta hegedűtudását több millió embernek, Vanessa-Mae általános megjelenése túlmutat a zenén. 16 évesen, rekorderként került be az Oxford Unionba, később pedig a Cambridge Unionba is. Az első zenészként szerepelhetett Sir David Frost vasárnapi politikai magazinjában a BBC TV-n. Futott az olimpiai lánggal Londonban, a láng Pekingbe tartó útja során. Munkássága számos dokumentumfilm és hír témájának adott ihletet.

Jótékonykodás
Világszerte támogat jótékony szervezeteket, Kenyában és Kambodzsában is forgatott, hogy TV-kampányokkal hívja fel a figyelmet az alapítványi támogatásokra. Szoros együttműködésben dolgozik a Vörös Kereszttel, és nagykövete a Cruelty Free International-nek, ahol az állatokon végzett kísérletek ellen kampányol.

Film
Vanessa-Mae több film-projektben is részt vett. Saját, némafilmjét egyik saját albumára, a The Original Four Seasons-re alapozta. Dolgozott a Disney-vel a Mulan zenéjén. Első szerepét az ABC Arabian Nights című filmjében játszotta, amihez Vangelis írt zenét neki. Később ez a darab a Choreography albumra is felkerült, és Oliver Stone is felhasználta egyik filmjéhez.

TV
Vanessa-Mae volt a témája a BBC egyik dokumentumfilmjének, amely a különleges tehetségének kapcsolatát vizsgálja az öröklés-környezet vitában. Vanessa továbbá zsűriként szerepelt a Popstar to Opera Star tehetségkutatóban.

Divat
A People magazin beválasztotta az “50 legszebb ember” közé, a Now magazin a “Top 100 szépség” közé és az FHM a “Világ 100 legszexibb nője” közé. Vanessa a legtöbb komoly magazinban szerepelt már, és dolgozott a legjobb fotósokkal. Párizsban szenzációt váltott ki, amikor Jean-Paul Gaultier showján egy esküvői ruhában kezdett el hegedülni a kifutón.

Sport
Vanessa-Mae másik szenvedélye a síelés, és thai származása révén az ő színeikben jutott ki a 2014-es téli olimpiára. A NOB pedig felkérte, hogy legyen a kulturális szakértőjük.

A sztár jóval több tehát, mint egy hegedűvirtuóz. Egy olyan különleges ember és művész, aki mindenkiben nyomot hagy. És Ön már látta élőben játszani? Ha igen, akkor azért, ha nem, akkor épp emiatt érdemes megnéznie a budapesti koncertet!

Várjuk szeretettel!

HOLLYWOODI CSILLAGOK - szimfonikus filmzenekoncert

JÚLIUS 27. SZOMBAT, 20:00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Július végén nemcsak a nyári éjszakai égboltban gyönyörködhetünk a Margitszigeten, hanem Hollywood legnagyobb csillagai is beragyogják a színpadot egy este erejéig a Budapesti Nyári Fesztivál egyik legnépszerűbb koncertsorozatának következő állomásán.

A Hollywoodi csillagok szimfonikus filmzenekoncerten korunk legnagyobb filmsztárjai kapnak egy-egy blokkot, melyekben dialógus nélkül, pusztán a zene és a karakter erejével mutatják meg, mi az igazi sztárság titka. A valódi filmcsillagok, mint Tom Hanks, Brad Pitt, Johnny Depp vagy Russel Crowe egyszer akcióhősők, nyomozók vagy fantasztikus karakterek, a következő filmben pedig már együgyű emberek vagy gyengéd férjek. A Hollywoodi csillagok koncert sokszínű válogatásban a legnagyobb filmsikerek felhasználásával tiszteleg a sztárok zseniális alakításai előtt. Az előadásban olyan, világszerte népszerű közönségsiker vagy díjnyertes filmek zenéi is felcsendülnek, mint a Forrest Gump, a Gladiátor, az Indiana Jones vagy a Karib-tenger kalózai.

Zenekar: Budapest Symphony Orchestra

Koncepció: Hubai Gergely
Producer: Bán Teodóra

ANDREA BOCELLI 2019

NOVEMBER 17. VASÁRNAP, 19:00
Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli 2019. november 17-én is fellép a Papp László Budapest Sportarénában!

Napjaink egyik legnépszerűbb tenorja örömmel tesz eleget a hazai közönség kívánságának, örömmel vállalta a második koncertet. A művész ismert operarészletekkel, népszerű popalbumainak és a „Sí” legújabb lemezének dalaival készül a budapesti koncertekre, ahol szimfonikus zenekar és kórus kíséri majd.

Andrea Bocelli napjaink egyik énekes géniusza, aki világszerte a legmagasabb szakmai elismeréseket és a közönség szeretetét vívta ki. Egyik legfontosabb védjegye egyedi hangszíne, amely bármely hang közül felismerhető, egyszerre melankolikus és színektől ragyogó, kiváltképp, amikor szerelmesként vagy apaként énekel. Látása elvesztése utána a szívével kezdett el látni, ezért tudja dalain keresztül oly hitelesen láttatni és átadni a különböző érzelmeket.

Karrierje a ’90-es évektől napjainkig példátlan sikertörténet. Szerénysége azonban a világ egyik legnagyobb klasszikus zenecsillagát takarja. Énekelt pápáknak, elnököknek, királyoknak és királynőknek, fellépett a világ összes nagy koncerttermében, operaházában, nemzetközi rendezvényeken (olimpiai játékokon, világbajnokságon), teltházas koncerteket adott csarnokokban és 85 millió lemezt adott el. Elnyerte a Golden Globe-díjat, 7-szer a Classical Brit és 7-szer a World Music Awardsot, valamint csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán (Hollywood Walk of Fame).

Milliókat hódított meg crossover zenei stílusával. Megszámlálhatatlan opera szereplései mellett olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint például Céline Dion, Tony Bennett, Ed Sheeran, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger és még sokan mások. Legnagyobb slágere a Con te partiro, melynek angol verziója, Sarah Brightmannel közös duettje Time to say goodbye megjelenésekor minden lemezeladási rekordot megdöntött és a fél világon hónapokig vezette a slágerlistákat.

A koncertek mellett szinte minden évben egy-egy új lemezzel áll elő. Legújabb albuma tavaly októberben jelent meg „Sí” címmel, amelyről néhány vadonatúj dal a budapesti koncerten is felcsendül majd, az ismert operarészletek és népszerű popalbumainak dalai között.


2020.01.01. - 2020.12.31.
További ajánlataink

2020.01.07. - 2020.01.20. Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2020
2020.01.19. - 2020.01.20. Beethoven művei koncerteken 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.19. - 2020.01.20. Barabás Villa programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.19. - 2020.01.20. Zenekari koncertek a MÜPÁBAN 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.19. - 2020.01.20. Budapesti Fesztiválzenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.20. Óbudai Danubia Zenekar koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.20. Hegedűs Endre koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.20. Zeneakadémia koncertek 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.20. Erkel Színház koncertek, komolyzenei előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.20. - 2020.01.21. Budapest Music Center programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.20. 10:00 Klebelsberg Kultúrkúria programok 2020. Online jegyvásárlás
Babaszínház - Síppal, dobbal
2020.01.20. 19:30 Pesti Vigadó koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Hegedűs Endre és Katalin kétzongorás hangversenye, Bach, Chopin, Mozart, Rachmaninov
2020.01.21. MU Színház előadások Budapest 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.21. MOM koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.21. - 2020.01.22. Fonó Budai Zeneház programok 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.21. - 2020.01.22. Civil Ház programok Budapest 2020
2020.01.21. - 2020.01.23. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.01.21. 19:00 Klebelsberg Kultúrkúria programok 2020. Online jegyvásárlás
Az üstökös - a Baltazár Színház előadása
2020.01.22. Magyar Tudományos Akadémia koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.22. Akvárium Klub programok 2020
2020.01.22. MTA díszterem hangversenyek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.22. - 2020.01.23. Budapest Music Center programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.22. - 2020.01.25. Óbudai Társaskör programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.23. Zeneakadémia koncertek 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.23. A Duna Szimfonikus Zenekar koncertjei 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.23. Barabás Villa programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.23. Erkel Színház koncertek, komolyzenei előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.23. - 2020.01.25. MU Színház előadások Budapest 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.23. - 2020.01.25. Fonó Budai Zeneház programok 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.23. 20:00 Művészetek Palotája Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Lamm Dávid: Invisible
2020.01.24. Budapesti Vonósok koncert 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.24. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.24. Ismerős Arcok koncertek 2020
2020.01.24. - 2020.01.25. Akvárium Klub programok 2020
2020.01.24. - 2020.01.25. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.01.24. - 2020.01.26. Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.24. - 2020.01.26. Budapest Music Center programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.24. 19:00 Nádor terem koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Vonós géniuszok a barokkban 2.
2020.01.24. 19:30 Barba Negra Music Club programok 2020 . Online jegyvásárlás
KISS Forever Band - Iron Maidnem
2020.01.24. 19:30 Művészetek Palotája Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Micheller Myrtill – The Great American Swingbook
2020.01.25. Uránia koncertek 2020. Koncertfilmek és élőzene az Uránia Nemzeti Filmszínházban
2020.01.25. A38 programok Budapest 2020
2020.01.25. Liszt Ferenc Emlékmúzeum programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.25. Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.25. Ismerős Arcok koncertek 2020
2020.01.25. Erkel Színház koncertek, komolyzenei előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.25. - 2020.01.26. Zeneakadémia koncertek 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.25. 10:00 Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
BDPST ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2020
2020.01.25. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Filharmóniai Társaság művészeinek kamarakoncertje
2020.01.25. 16:00 Zuglói Filharmónia koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Pastorale A 2020 IV/1 hangverseny
2020.01.25. 19:00 Nádor terem koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Zenei iskolák 2. - Madrid
2020.01.25. 20:00 Barba Negra Music Club programok 2020 . Online jegyvásárlás
Deák Bill Gyula
2020.01.25. 22:30 Ray’s Bistro & Bar (volt Jazzy Pub) koncertek 2020. Online jegyvásárlás
PartYssimo koncert
2020.01.26. MÜPA matinékoncert 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.26. Barabás Villa programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.26. 10:00 Papp László Sportaréna programok Budapest 2020. Online jegyvásárlás
BDPST ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2020
2020.01.26. 16:00 Klebelsberg Kultúrkúria programok 2020. Online jegyvásárlás
Családi hangutazás
2020.01.26. 16:00 Zuglói Filharmónia koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Pastorale B 2020 IV/1 hangverseny
2020.01.26. 18:00 Klebelsberg Kultúrkúria programok 2020. Online jegyvásárlás
Hangutazás és hangfürdő
2020.01.27. Óbudai Társaskör programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.28. Civil Ház programok Budapest 2020
2020.01.28. - 2020.01.29. Fonó Budai Zeneház programok 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.28. - 2020.02.01. Budapest Music Center programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.29. Concerto Budapest koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.29. Beethoven művei koncerteken 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.29. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.29. - 2020.01.31. MU Színház előadások Budapest 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.29. - 2020.02.01. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.01.30. MOM koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.30. Zeneakadémia koncertek 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.30. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.30. Náray Erika koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.30. Beethoven művei koncerteken 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.30. Uránia koncertek 2020. Koncertfilmek és élőzene az Uránia Nemzeti Filmszínházban
2020.01.30. Erkel Színház koncertek, komolyzenei előadások 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.30. - 2020.01.31. Civil Ház programok Budapest 2020
2020.01.30. - 2020.01.31. Fonó Budai Zeneház programok 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.30. - 2020.01.31. Óbudai Társaskör programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.30. 20:00 Művészetek Palotája Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Náray Erika vendége: Segal Viktor / JAZZRAJONGÓK
2020.01.01. - 2020.01.31. Klebelsberg Kultúrkúria programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.02. - 2020.01.31. Fészek Művészklub programok 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.01.31. Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.31. Akvárium Klub programok 2020
2020.01.31. MOM koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.31. 20:00 Barba Negra Music Club programok 2020 . Online jegyvásárlás
Bikini - Hollywood Rose
2020.01.31. 22:30 Ray’s Bistro & Bar (volt Jazzy Pub) koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Abrakazabra Klubkoncert
2020.02.01. Fonó Budai Zeneház programok 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.01. Liszt Ferenc Emlékmúzeum programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.01. Klebelsberg Kultúrkúria programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.01. Akvárium Klub programok 2020
2020.02.01. Zongora hangverseny 2020. MVM Koncertek – A Zongora, online jegyvásárlás
2020.02.01. Zongoraest 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.01. Zongorakoncertek Budapest 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.01. Civil Ház programok Budapest 2020
2020.02.01. Müpa Minimatiné 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.02.01. MU Színház előadások Budapest 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.01. - 2020.02.02. Zeneakadémia koncertek 2020. Műsor és online jegyvásárlás
2020.02.01. - 2020.02.02. Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.01. - 2020.02.29. Óbudai Társaskör programok 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.01. 11:00 Régi Zeneakadémia matinékoncertek 2020. Online jegyvásárlás
Liszt Múzeum - Matinékoncert: Kéry Tamás (zongora)
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 5

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 200 Ft -tól 74 999 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás

Kiemelt ajánlatok

Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2020
Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2020
  • Budapest
  • Több kerületben
2020. január 7 - 20.
Barabás Villa programok 2020. Online jegyvásárlás
Barabás Villa programok 2020. Online jegyvásárlás
  • Budapest
  • XII. kerület
2020. január 19 - 20.

Hasonló ajánlatok

Alma Együttes koncertek 2020
Alma Együttes koncertek 2020
2020. január 25.
VÁRkert mozi 2020
VÁRkert mozi 2020
  • Budapest
  • I. kerület
2020. január 21.

Ez is érdekelheti!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 200 Ft -tól 74 999 Ft -ig Online jegyvásárlás
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Tekintse meg a kiemelt események listáját!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás