Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2019. Online jegyvásárlás
Musical Szilveszter Budapesten! Sztárvendégekkel várjuk a Marriott Hotelben!
Musical Szilveszter Budapesten! Sztárvendégekkel várjuk a Marriott Hotelben!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tóparti wellness pihenés kedvező árakon - Irány Gyopárosfürdő!
Tóparti wellness pihenés kedvező árakon - Irány Gyopárosfürdő!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2019. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2019. november 15.

Csillaghegyi Közösségi Ház programok, események, rendezvények.

Élmények és értékek! Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2019

Novemberi és decemberi ajánló

CSILLAGHEGYI CSILLAG MOZI

November 23. szombat
Mozititkok
Beszélgetés és filmklub
Magyar filmesek, filmkészítők, rendezők, színészek hozzák a saját alkotásukat – vetítés után rövid beszélgetés az alkotókkal.

18.00 Napszállta (magyar-francia dráma, 144 perc, 2018)
Az Oscar-díjas Nemes Jeles László új filmje.
1913 nyara, Budapest – a béke utolsó napjai. Leiter Írisz hosszú évek után tér vissza az Osztrák-Magyar Monarchia sokszínű és nyüzsgő városába. A korán elárvult fiatal lány minden vágya, hogy néhai szülei legendás kalapszalonjában kapjon munkát. Az új tulajdonos, Brill Oszkár azonban elutasítja, és mindenáron igyekszik eltávolítani a városból. Az éj leple alatt egy idegen keresi fel Íriszt, és bátyja hollétét tudakolja tőle – a lány ekkor tudja meg, hogy Leiter Kálmán néven él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott. Írisz nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa…
20.30 Vendégünk: Jakab Juli női főszereplő, beszélgetőpartner: Baróti Éva újságíró
Jegyár: 800 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 Ft

November 9. szombat
Zenél a mozi! Cseh Tamás-est
Filmvetítés és zenés előadás
Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.
Jegyár: 2000 Ft. Jegyek csak elővételben, november 8-ig kaphatók.

Cseh Tamás személyének, szellemének és munkásságának megidézése filmvetítéssel, beszélgetéssel és legemlékezetesebb dalaival.
16.30 Cseh Tamás film (magyar dokumentumfilm, 85 perc, 2000)
Személyes hangvételű, lírai portréfilm az énekesről, aki felkeresi életének, pályafutásának legfontosabb helyszíneit. A film vallomások sorozatából áll, meglepetésekkel, titkokkal, ismert és eddig soha el nem hangzott dalokkal.
18.00 A koncert felvezetéseként egy rövid beszélgetésre kértük fel Cseh Tamás pályatársait, barátait, hogy osszák meg a közönséggel emlékeiket a művészről. Meghívott vendégeink: Földes László Hobo és Márta István.
19.00 A Blue sPot zenekar koncertje: „Az én Cseh Tamás-kazettám” – tisztelgés Cseh Tamás és Bereményi Géza munkássága előtt legemlékezetesebb dalaikkal, újragondolt hangszerelésben.
A Blue sPot zenekar tagjai 2005 óta muzsikálnak együtt. „Stílusgyakorlatok” című albumukra felkerült egy Cseh Tamás-klasszikus is, ez adta az ötletet ahhoz, hogy egy egész estés műsort állítsanak össze ebből a különleges életműből.

NOSZTALGIAVETÍTÉSEK

Nosztalgiavetítésünk a magyar alkotások mellett legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára!
Valamint beváltjuk ígéretünket, és a csillaghegyi mozirajongók filmjavaslatai közül is válogatunk. Újdonságul havonta változó filmes tematikával szeretnénk nézőink kedvében járni.
Nosztalgiajegy: 500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 300 Ft

Péntek esti randi
Ahogy beköszönt a hűvös, egyre inkább vágyik az ember egy kis meghittségre… A moziban ehhez minden adott: félhomály, kis izgalom és remek romantikus filmek! Jelige: Hozd magaddal, akit szeretsz!

November 8. péntek 18.30 Több mint testőr (amerikai thriller, 130 perc, 1992)
Frank Farmer (Kevin Costner), az egykori titkos ügynök profi testőrként dolgozik, szakmájának egyik legjobbja. A sors egy nap összehozza Rachel Marronnal (Whitney Houston), a népszerű popsztárral. Rachelnek testőrre van szüksége, és Frankot kéri fel a veszélyes feladatra.

November 15. péntek 18.30 Kate és Leopold (amerikai romantikus vígjáték, 121 perc, 2001)
Kate volt barátja, Stuart, különös időszakadékra lel a város eldugott pontján, ahol lehetséges az időutazás. Próbaként visszamegy az 1870-es évekbe, hogy lássa, milyen volt akkor a házuk környéke. Véletlenül visszahoz magával egy akkori embert. Leopold igazi úriember, és hamarosan Leopold beleszeret Kate-be...

November 22. péntek 18.30 Brooklyn (ír-angol-kanadai romantikus film, 111 perc, 2015)
Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint amennyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. Hamar magával is ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan legyőzi egy mindent elsöprő szerelem. Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni, és Eilis hamarosan válaszút előtt találja magát: választania kell két világ és két élet között.

Csodavárás karácsonykor

Decemberben mi más lenne a mozi küldetése, mint kiragadni minket a ködös, szürkés hétköznapokból és ráhangolni a közelgő ünnepre?

November 29. péntek 18.30 Karácsonyi vakáció (amerikai vígjáték, 97 perc, 1989)
Az Amerikai vakáció és Európai vakáció című filmekből jól ismert Griswold család újabb, karácsonyi kalandjainak lehetünk részesei. Az egész család kész az év legmeghittebb ünnepére, a karácsonyra. Mindenki kitűnő ajándékokat vett szeretteinek, és azon vannak, hogy sikerüljön titokban tartani azokat. Ismerve a Griswold családot, tudható, közeleg a katasztrófa. Vajon képes-e egyetlen család romba dönteni a karácsonyt?

December 6. péntek 18.30 Csoda New Yorkban (amerikai családi kalandfilm, 110 perc, 1994)
Susan Walkert (Mara Wilson), a hatéves kislányt nagy csalódás éri, amikor édesanyja elárulja neki, hogy a Télapó nem létezik. Felbukkan azonban egy fura alak, Kriss Kringle (Richard Attenborough), aki mindent a feje tetejére állít, azt mondja magáról, ő a Mikulás. Krisst bíróság elé citálják, hogy bizonyítsa be, valóban az, akinek állítja magát. A kedélyes öregúr segítségével Susan és vele együtt sokan mások ráébrednek karácsony ünnepének valódi értelmére.

KAKAÓMESE GYEREKEKNEK

A vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan minden vasárnap a mese ihlette kézműves foglalkozás – bábkészítés, drámajáték, festés, animálás – várja a gyerekeket az Egyboglya Projekt alkotóival. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!
Kakaójegy: gyermekeknek (14 éves kor alatt) ingyenes, felnőtteknek: 500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak: 300 Ft

November 10. vasárnap 10.00 Asterix: a varázsital titka (francia animációs családi kaland-vígjáték-fantasy, 85 perc, 2018)
Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.

November 17. vasárnap 10.00 Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak (amerikai animációs film, 91 perc, 2012)
Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Az ünnepség jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember! Ráadásul fiatal, jó fej, és megtetszik Drakula lányának!

November 24. vasárnap 10.00 Jégkorszak 2. – Az olvadás (amerikai animációs film, 91 perc, 2006)
Olvadni kezd a jégtakaró, a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mamut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropszról és Eddie-ről.

December 1. vasárnap 10.00 A Grincs
(amerikai családi animációs film, komédia, 90 perc, 2018) 
A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről.

GYEREKEKNEK

MESÉS HÉTVÉGÉK
Családi délelőtt közös játékkal, mesehallgatással, kézműves alkotással.
Házigazda: Gyenes Zsuzsa (Mesezengő) és Szmirnov Krisztina (Tipegő)
A belépés díjtalan.

November 9. szombat 10.00 Kuckóra vágyva 
Késő ősszel az állatok egy része is aludni készül, s a korai sötétedés, a rossz idő, a hideg miatt mi is szeretünk „bekuckózni”. Az otthon melegében olvasunk, kézimunkázunk egyedül – vagy beszélgetünk, játszunk a családdal, barátokkal, esténként pedig mesét hallgatunk. Ezen a délelőttön mindezt egyszerre és együtt csináljuk: mesét hallgatunk Daloló városkáról, játszunk a szivárványernyővel, és kuckót, valamint játékokat készítünk – hogy otthon is legyen mit mesélni, és legyen mivel játszani.

December 14. szombat 10.00 Karácsonyra közös öröm
Decemberben az a legjobb, hogy együtt lehet készülni az ünnepre, a varázslatra. A mesebeli Kerekerdő manóinak és tündéreinek nagy gyakorlata van a varázslásban, és valamit talán mi is eltanulhatunk tőlük: azt a varázsdalt, amely hópelyhekké varázsolja az óriás ernyő színes labdáit, a méhviasz gyertya készítésének titkát vagy néhány ötletet a fenyőfa díszítéséhez és az ajándékcsomagoláshoz.

November 8., 22., december 6., 13. péntek 9.15–10.00 és 10.30–11.15
Dúdolj! Ringass! Táncolj! – Családi foglalkozás
A közös családi élmények mindannyiunknak fontosak. Felszabadultan együtt játszani pedig, meghatározó élmény szülőként, gyermekként, egyaránt. Foglalkozásainkon találkozik a zene, a játék, a tánc és a mese – minden olyan tevékenység, amiben kreatív alkotóként, szabadon lehetünk jelen.

A Dúdolj! Ringass! Táncolj! egy inkluzív közeg, ahová mindenki hangulatának, igényeinek, lehetőségeinek megfelelően tud kapcsolódni. Zenével, mondókákkal, ölbéli játékokkal a kissebbek, tánccal, mozgásos játékokkal a nagyobbak, hangszerekkel, hangkeltő eszközökkel mindenki a folyamat részesévé válhat.

A foglalkozásokat vezeti:
Paár Julcsi – énekes, okleveles zeneterapeuta
Csiki Gergely – néptáncpedagógus, a Göncöl Néptáncegyüttes vezetője
Muzsikálnak:
Csernók Klára – hegedű, Könczei Bálint – brácsa, Bognár András – nagybőgő
Jegyár: 500 Ft

November 8., december 6. péntek 9.15–12.00
Baba–mama kérdezz–felelek!
Dr. Nagy Ágnes holisztikus szemléletű orvos, diplomás életmódszakértő rendel az Össze-Hangoló és a Dúdolj! Ringass! Táncolj! foglalkozásaink alatt.
Nyugtalan a gyermeke? Miért fontos az anya egészsége? Miért fontos a (lelket is gyógyító) jó zene? Mire figyeljünk, ha rosszul alszunk? Jó tanácsok, hogy az örömteli kapcsolat megmaradjon, és a mama is mosolyogjon.

December 14. szombat 17.00
Duruzsol az erdő
Zenés mesejáték – lemezbemutató koncert 
Zeneszerző: Józsa Tamás, szövegíró: Farkas Csaba és Józsa Tamás
Duruzsol az erdő – a darab már címében is jelzi a varázslatos helyszínt
és a tematikát. A történet főhőse Lepkés Lulu, az árva lepkelány, aki egy
szüleit és az erdő királyát elsöprő vihar után keresi a helyét az erdei
rovarok felbolydult világában, ahol az önkifejezés eszköze a zene és az
ének – a duruzsolás. A lepkék táncolni tudnak, Lulu azonban duruzsolni
szeretne... 
Belépő: 1000 Ft

CSALÁDI PROGRAM

November 9. szombat 15.00
Ritmus klub Csoóri Sándorral és vendégeivel
„Életünk játszótársaival behangolatlanul vagy behangolva játszani,
jól hangolva lenni vagy nem behangolva lenni, ez itt a kérdés.”
Zenetanítás varázsjelekkel haladó szinten. A zenélni tanulás olyan, mint a beszélni tanulás: mert a zene is egy tanulható nyelv. Világnyelv, amely egyetemes jelképekkel az önfelszabadításra tanítja a gyakorlót.  Jól játszani a világban csak szabadon lehet. Hangszert mindenki hozzon magával!
Jegyár: 800 Ft

November 16. szombat 10.00–18.00
Csillagműhely – Gyapjú nap
Számos műhelyfoglalkozás keretében avatott mesterektől sajátíthatjuk el a gyapjúfeldolgozás folyamatait (gyapjútisztítás, kártolás, farkasolás, fonás gyalogorsón és rokkán, nemezelés, szövés, kötés, horgolás stb.).
17.00 Mesejáték
A műhelyfoglalkozások mellett alapanyag- és kézművesportéka-vásár.
A belépés ingyenes. Kézműves jegyek foglalkozásonként 200 forintért válthatók.

November 23. szombat 10.00
Csodavárás a téli estékre
Adventváró koncert és alkotóműhely kisgyerekes családoknak 
Amikor hidegebbre fordul az idő, és hosszabbra nyúlnak az esték, különösen jó
otthon lenni. Odafigyelni egymásra, készülni az ünnepre. Mézeskalácsot sütni,
lakást díszíteni, énekelni – és aludni nagyokat. Erre hangol rá minket ez a délelőtt, amikor karácsonyi énekek és altatódalok hangzanak el a Csodaváró és a Csillaglepte CD-kről, majd mézeskalácsot díszítünk, angyalkákat és üdvözlőlapokat készítünk, és ha a kedvenc dalát elénekeljük, Mikulás manója is meglátogat minket, hogy összegyűjtse a Mikulásnak szánt leveleinket. A műsor végén arra is lesz lehetőség, hogy a családi fotók elkészüljenek a karácsonyfa mellett.
Házigazda: Szmirnov Krisztina és a zsurok.hu csapata
Belépő: 800 Ft, amely a tombolán való részvételre és egy CD kedvezményes megvásárlására is jogosít.

November 30. szombat
András-napi vigadalom – Nép-Tánc-Ház
„András zárja a hegedűt”– a néphagyomány szerint, vagyis az adventi elcsendesülés előtti utolsó népzenés mulatságunkra várjuk a vendégeket.
16.30 Családi táncház Csiki Katalin és Csiki Gergely vezetésével
17.30 Játékos daltanulás Paár Julcsival
18.30–21.00 Táncház a Göncöl Néptáncegyüttessel 
A táncház elején tánctanítás, a végén szabadtánc zárja az estét.
A műsor ideje alatt Csernók Klára és barátai kísérik a táncosokat.
A belépés ingyenes.

December 13. péntek 17.00
Józsa Tamás Gitársuli
Táncra perdülsz a zenénktől, és mosolyt csalunk az arcodra. Nem izgulunk, csak zenélünk, úgy lépünk a színpadra. Lágyan fogjuk az akkordokat, és úszunk a skálák vizén, formáljuk a dallamokat, a lüktető zenét. Ezekkel a gondolatokkal várunk sok szeretettel minden érdeklődőt a Józsa Tamás Zeneiskola karácsonyi koncertje alkalmából.
A belépés ingyenes.

Irodalmi csillagdélután
A vendégekkel Gyimesi László író, költő beszélget. A belépés ingyenes.

November 13. szerda
18.00 Botz Domonkos író, költő, irodalomszervező, az óbudai szellemi élet ismert alakja, költőként, íróként, irodalomszervezőként, szerkesztőként egyaránt komoly életművet épített fel. Az esten verseiből, prózáiból mutatunk szemelvényeket, s megismerhetjük a legutóbb megjelent két, rövid novellákat tartalmazó kötetét. A világjáró szerző bemutatkozását egy kitűnő arab zenész műsora színesíti.
Az esten közreműködik: Mulfeed Alnasin zeneszerző, egyetemi tanár arab lanton (udon), valamint gimnazista amatőr versmondók

December 11. szerda
18.00 Konczek József író, költő
Konczek József sok szállal kötődik Óbuda szellemi életéhez, Csillaghegynek is többször volt sikeres vendége. Költészete a legendás Kilencek csoportjában indult, de hamarosan remek prózája is meghódította az olvasókat. A közelgő Luca-napra tekintettel humoros, pajkos írásaiból válogatunk. A műsorban amatőr versmondók tolmácsolják a szerző műveit.
Meglepetés: az író, aki az utóbbi időben fafaragással is foglalkozik, saját készítésű terelőbotjaiból mutat be néhányat.

Forrás: Sajtóanyag


2019.11.15.
2019.11.16.
2019.11.17.
2019.11.22.
2019.11.23.
2019.11.24.
2019.11.29.
2019.11.30.
2019.12.01.
2019.12.06.
2019.12.11.
2019.12.13.
2019.12.14.
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 6

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, tágas ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Budapest éjjel

Budapest nappal

Kiemelt ajánlatok

Budapesti gyerekprogramok 2019. Online jegyvásárlás
Budapesti gyerekprogramok 2019. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • Több kerületben
2019. november 11 - 17.
Óbudai Kulturális Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
Óbudai Kulturális Központ programok 2019. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2019.11.01. - 12.20.
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
 • Budapest
 • Több kerületben
2019.01.01. - 12.31.

Közeli ajánlatok

Békásmegyeri Közösségi Ház programok 2019. Online jegyvásárlás
Békásmegyeri Közösségi Ház programok 2019. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2019. november 14 - 15.
KockaFeszt 2019 Békásmegyer
KockaFeszt 2019 Békásmegyer
 • Budapest
 • III. kerület
2019. november 23 - 24.
Aquincumi Múzeum programok 2019 Budapest
Aquincumi Múzeum programok 2019 Budapest
 • Budapest
 • III. kerület
2019. november 19.

Figyelmébe ajánljuk!

Csillaghegyi Közösségi Ház
Csillaghegyi Közösségi Ház
 • Budapest
 • III. kerület

Érdemes felkeresni!

A lélek palotája
A lélek palotája
 • Budapest
 • III. kerület
Budapesti Hare Krisna Templom
Budapesti Hare Krisna Templom
 • Budapest
 • III. kerület
Niké Panzió
Niké Panzió
 • Budapest
 • III. kerület

Ez is érdekelheti!

Corinthia Hotel Budapest
Corinthia Hotel Budapest
 • Budapest
 • VII. kerület
Fészek Művészklub
Fészek Művészklub
 • Budapest
 • VII. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 500 Ft -tól 1 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
1039 Budapest III. kerület, Mátyás Király út 11-15.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Tekintse meg a kiemelt események listáját!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás