Óbudai Kulturális Központ programok 2020
Budapesti Pörkölt Parádé Parádés Hangulatban!
Budapesti Pörkölt Parádé Parádés Hangulatban!
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Óbudai Kulturális Központ programok 2020

Jegyvásárlás
2020. szeptember 27.

Óbudai Kulturális Központ programok, rendezvények, események, fesztiválok Budapesten. Válogatás. Online jegyvásárlási lehetőség.

Óbudai Kulturális Központ programok

KIÁLLÍTÁSOK

Állandó kiállítás

A rejtélyes Vietnám szobakiállítás
A vietnámi magyar kapcsolatok az 1950-es évekre nyúlnak vissza. Az utóbbi idők fejleménye, hogy több testvérvárosi kapcsolat is létrejött a két ország között. Az egyik ilyen Son Tay (Hanoi egyik jelentős ipari külvárosa) és Óbuda közötti kapcsolat. A kiállítás Vietnam gazdag népművészetét, képzőművészetét és mindennapi életét igyekszik bemutatni. A város bronz címere is látható a kiállított tárgyak között. A kiállítás folyamán vietnámi úti filmek is megtekinthetők.
Köszönet a felajánlott tárgyakért: Son Tay város vezetőségének, Dr. Füstiné Tran Thi Hanh-nak, Lőrincz Edinának, Váraljai Mártonnak és Dr. Botz Lászlónak.
A kiállítás folyamatosan megtekinthető a ház nyitvatartási idejében.
A kiállítás megtekintése ingyenes.

SAN MARCO GALÉRIA

Dimenzióváltások – Csengery Béla festőművész kiállítása

Csengery Béla óbudai orvos és művész évtizedek óta alkot, és rendszeres résztvevője az óbudai kiállításoknak, a Római P’Art képzőművészeti pályázat különdíjasa. 75. születésnapja alkalmából rendezett kiállítása áttekintést ad munkásságáról, a legkorábbi festményektől a legutóbb készült alkotásokig, együtt mutatva meg az elvontabb és a mimetikus jellegű munkákat.
A kiállítást megnyitja: Garami Gréta művészettörténész
Közreműködők: Török-Papp Tímea – fuvola; Bernáth Ferenc – gitár

Október 16. péntek 17.30
T-Art 30. Élő festészet – T-Art kiállításmegnyitó a Magyar Festészet Napja alkalmából


Az óbudai T-Art Alapítvány 2020-ban ünnepli 30. évfordulóját. A festészet napjára minden évben megrendezett kiállítás idén a T-Art gyűjtemény festőművészeinek a T-Art 30 hívószóra érkező, friss, aktuális, legutóbb készült munkáit mutatja be.
A kiállítást megnyitja: Verebes György Munkácsy-díjas festőművész, a T-Art Alapítvány kurátora, a Magyar Festészet Napja elnöke
Közreműködők: Atlasz Gábor festőművész, mozgásszínházi rendező


ÓBUDAI TEÁTRUM 

Október 15. csütörtök 20.00
Zorán koncert


Ismét ellátogat hozzánk a töretlen népszerűségnek örvendő Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Zorán. A művész hosszú évek óta ikonikus alakja művelődési házunknak, hiszen nagyjából másfél évente rendszeresen visszajár hozzánk, dalai megunhatatlanok, személyisége lebilincselő. A közönség minden egyes alkalmat ünnepnek tekint, hiszen a művész gazdag repertoárjából válogatva megszólaltat kihagyhatatlan és ritkán játszott zenei csemegéket is. A vendégek most is erre számíthatnak: különlegességekkel és érzelmekkel teli estére, gondosan összeválogatott, változatos szerzeményekre. Koncertje kétségkívül emlékezetes lesz, és meghitt élményt nyújt majd. 
Közreműködnek: Sipeki Zoltán, Gátos Iván, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara

Műsoridő: 120 perc
Jegyár: 7500 Ft, 6500 Ft, 5200 Ft

Október 22. csütörtök 20.00
Pál Utcai Fiúk – Akusztik


A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból, és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket. A koncertezést a mai napig nagy lelkesedéssel folytatják, több mint 1500 élő fellépés van a hátuk mögött. Az első albumuk 1990-ben jelent meg, amit még 6 további stúdióalbum követett a koncertlemezek és a válogatások mellett.

Ezen a koncerten hallhatók lesznek dalok a múltból és a jelenből egyaránt, hiszen az új PUF-lemezről is eljátszik majd egypár dalt a zenekar, kiegészülve állandó vendégzenészeivel: Szücs Krisztián Qkával (fúvós hangszerek) és Dióssy Ákossal (billentyű), továbbá az előadás fényét emelő Albert Zoltánnal (fúvós hangszerek).

Műsoridő: 90 perc
Jegyár: 3900 Ft, 3500 Ft, 3200 Ft

Október 30. péntek 17.00
Az Óbudai Danubia Zenekar jótékonysági koncertje


Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját, melyhez kapcsolódóan jótékonysági koncertet szervez az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével.
Az est házigazdái: Szinetár Dóra és Müller Péter Sziámi

Jegyárak: 2500 Ft, 4500 Ft

A koncertre látogatók kiemelt támogatói jegyvásárlással is hozzájárulhatnak a rendezvényhez.
A jegyár tartalmazza a koncertet követő állófogadáson való részvételt is.

Október 31. szombat 17.00
Dalos találkozó


Házigazda: az Óbudai Kamarakórus, karnagy: Erdős Ákos

Az Óbudai Kamarakórus 1986 tavaszán jött létre az óbudai Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium akkori diákjaiból, és megalakulása óta Dr. Erdős Ákos (DLA) vezeti. Az együttesnek jelenleg 20 aktív tagja van. Repertoárja a korai reneszánsztól a kortárs zenéig terjed, de énekel népdalfeldolgozásokat és könnyűzenei átiratokat is. Kiemelt helyet foglal el műsorán a XX. századi zene, illetve a kortárs magyar szerzők művei. Törekszik értékes, ritkán hallható művek előadására, és számos oratorikus mű előadásában vett részt.

Vendégek: az Andor Ilona Baráti Társaság Kodály Kórusa, karnagy: B. Horváth Andrea; valamint az Inferno Minor Kórus, karnagy: Horváth Anna

Műsoridő: 60 perc
A belépés ingyenes.


Irodalmi kávéház

A galéria ezen az esten kávéházzá alakul, ahol kellemes hangulatban, kávé és tea mellett, az asztalokon elhelyezett irodalmi étlapról lehet rendelni.
Jegyár: 500 Ft, ami magában foglalja egy kávé/tea árát!

Október 9. péntek 19.00 „Örökített pillanat” angol szonett est – Erdődi Gábor új műfordításkötetének bemutatója
Közreműködők:
A verseket magyar nyelven előadja: Závory Andrea színművésznő
Angol nyelven: Martin O'Regan színész, költő
Zene: Huzella Péter és László Anna énekes, gitáros
A kötetet bemutatja: Erdődi Gábor
Moderátor: Kurucz Éva


ZENÉS–MESÉS BÉRLET

A bérlet ára: 3300 Ft
Jegyár alkalmanként: 1500 Ft

 • Október 21. szerda 10.00 és 14.30 Micimackó és barátai – a Holló Együttes gyermekkoncertje
 • November 18. szerda 10.00 és 14.30 A Holdkirály palotája – interaktív mesejáték bábokkal – az Aranyszamár Bábszínház gyerekelőadása
 • December 16. szerda 10.00 és 14.30 A szépség és a szörnyeteg – a VSG Táncszínház előadása

NYUGDÍJAS BÉRLET (A TAVASZIBÓL FENNMARADT)

Jegyár, helytől függően: 1700 Ft, 1500 Ft, 1300 Ft

November 4. szerda 10.30
Egy különleges nap


A Budapest Playhouse és a Hybridkult Produkció előadása – dráma egy részben.

Róma, 1938. május 8. különleges nap a fasiszta Olaszország népének, hiszen ezen a napon látogat a Führer Mussolinihoz. Antonietta, a nagycsaládos háziasszony egy véletlen folytán megismerkedik a szomszédban lakó titokzatos férfival, Gabrielével, akiről nyugtalanító pletykák keringenek.

Ettore Scola filmklasszikusa az olasz mozi műremeke, amely 1977-ben aratott világsikert Sophia Loren és Marcello Mastroianni főszereplésével.

Az előadás Magyarországon a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség közreműködésével kerül színre.

Ettore Scola filmje nyomán Ettore Scola, Ruggero Maccari, Maurizio Costanzo forgatókönyve és Gigliola Fantoni színpadi műve alapján színpadra alkalmazta: Réti Barnabás; fordította: Davide Marini; koreográfus: Lisztóczky Hajnalka; díszlet/jelmez: Iványi Árpád; producer: Ridzi Gábor, Földvári Péter; rendezte: Iványi Árpád
Szereplők: Antonietta – Dobó Kata; Gabriele – Réti Barnabás; Házmester – Nagy Mari/Weisz Ildikó
Műsoridő: 75 perc

Az eredetileg 2020. április 15-ére meghirdetett program a járványügyi helyzet miatt elmaradt. A mostani előadás ennek pótlása. Az akkor megvásárolt bérletek erre az előadásra automatikusan érvényesek.

NYUGDÍJAS BÉRLET

A bérlet ára, helytől függően: 3600 Ft, 3400 Ft, 3200 Ft
Jegyár, helytől függően: 1700 Ft, 1500 Ft, 1300 Ft

Október 14. szerda 10.30
Domoszlai Sándor, Vörös Edit, Heller Tamás: A szerelem nem szégyen


A 30’-as 40’-es évek magyar filmslágereinek kamaraszínházi előadása élő zenei kísérettel, amely a kor hangulatát idézi, két fiatal szív egymásra találásán keresztül. E korszak muzsikája talán a legszínesebb könnyűzenei műfaj. A méltán népszerű charleston, shimmy, foxtrot táncok, a 30’-as évek fox, swing lüktető zenéi kelnek életre. A korszakról – melyben születtek ezek a dalok – kevés a fogalmunk. Leginkább annyi, hogy fekete-fehér és szép! Az előadásban máig hallható örökzöld slágerek és dallamkuriózumok csendülnek fel, melyeket olyan nagyszerű zeneszerzők jegyeznek, mint Eisemann Mihály, Márkus Alfréd, De Fries Károly, Ábrahám Pál, Fényes Szabolcs. A cím már önmagában is beszédes, az előadás felhőtlen szórakozást kínál.

Szereplők: Vörös Edit, Domoszlai Sándor, Heller Tamás
Közreműködik: a Palermo Band Gonda László vezetésével
Műsoridő: 90 perc

November 11. szerda 10.30
Örkény István: Tóték
Tragikomédia két részben a Veres 1 Színház előadásában


A II. világháború idején Tót Lajos, egy csendes kis falu tűzoltóparancsnoka valahol Észak-Magyarországon. Háza tiszta, kertje napfényben fürdik. Ha a fia nem szolgálna az orosz fronton, Tót Lajos csak a rádióból tudná, hogy háború van. Nem csak a közösségben örvend kitüntetett tiszteletnek, felesége és lányuk, Ágika is rajongva szereti őt. Egy napon váratlan levél érkezik Tóték frontszolgálatot teljesítő fiától: ő ugyan nem jön haza eltávra, de helyette az a megtiszteltetés éri a családot, hogy felettese, Varró őrnagy náluk fogja kipihenni a harctéri megpróbáltatásokat. Az őrnagy eredetileg kéthetesre tervezett látogatása azonban egyre csak tovanyúlik...

Tót – Faragó András; Tótné – Balázs Andrea; Ágika, a lányuk – Csáki Edina; Őrnagy – Mihályfi Balázs; Postás – Mohai Tamás; továbbá: Zorgel Enikő, Janik László, Petridisz Hrisztosz
Dramaturg: Deés Enikő; díszlettervező: Bátonyi György; jelmeztervező: Zorgel Enikő Rendező: Dicső Dániel
Műsoridő: 2 x 50 perc szünet nélkül

December 9. szerda 10.30
Varsányi Anna: Ünnep
Vígjáték a Spirit Színház előadásában.


Egy meg nem nevezett vidéki nagyvárosban az elismert író és hitvese, a rettegett biológia-tanárnő, a szentestére készülődik. Hazavárják egyetlen gyermeküket, Évát, aki a fővárosban szerkesztőként dolgozik. A szülők várakozással tekintenek az ünnep és lányuk jövője elé, mert Éva – noha harmincötödik évében jár – ezúttal nem egyedül érkezik.

Szereplők: Jantyik Csaba, Juhász Róza, Dobra Mara, Jerger Balázs
Rendező: Czeizel Gábor
Műsoridő: 85 perc


TURAY tavaszi elmaradás – kreatív a drive-ról

Október 16. péntek és 17. szombat 19.00
Miro Gavran: A baba


Ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. Olyanra, akivel testileg-lelkileg harmonikusan élhet. És ha az élőkben csalódott, nincs más, mint a gép. A gép, amely gombnyomásra parancsot teljesít, takaros, tetszetős, és pont arra tervezték, hogy társ legyen. Minden szinten. A mesterséges intelligencia a jövő! De mi van akkor, ha ez az intelligencia rájön, hogy kik is vagyunk, és ki ő? Ha rájön arra, milyen szerepet szánunk neki az életünkben? És mi történik akkor, mikor saját magunkkal szembesít? Az ember társra vágyik, de a gép is.

Szereplők: Markó – Szabó P. Szilveszter; Stella – Földes Eszter
Rendező: Szabó P. Szilveszter
Díszlet: Rákay Tamás; jelmez: Böhm Katalin; zene: Dinyés Dániel; dalszöveg: Hegyi György
Műsoridő: 120 perc 1 szünettel
Jegyár: 4900 Ft, 4400 Ft, 3900 Ft


CSALÁDI ÉS GYEREKPROGRAMOK

Szeptember 25. péntek 9.30–13.00
Kisgyermekes családok egészségnapja


Az Anyatej Világnapjához kapcsolódóan idén is ezzel a programmal köszöntik azokat a kerületben élő édesanyákat, akik több hónapig vagy akár éveken keresztül is anyatejjel táplálják gyermeküket, illetve azokat az édesanyákat is, akik a Heim Pál Kórház Anyatejgyűjtő Állomására leadott női tejjel a kerületi kis súllyal született babáknak tudnak segíteni. Az idei egészségnap számos tartalmas programot, bemutatót, ingyenes szűrővizsgálatot és tanácsadást kínál a családok számára.

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes.

Október 4. vasárnap 10.00
Mazsola
Zenés bábjáték a Fabula Bábszínház előadásában.


Mazsola, a gazdájától elkergetett induri-pinduri malac és a melegszívű Manócska felejthetetlen történetei elevenednek meg a bábszínpadon. Az előadás Bálint Ágnes eredeti meséjéből íródott, s nagy sikerét az emlékezetesen kedves bábfigurák garantálják.

Írta: Bálint Ágnes – Bródy Vera; bábtervező: Bródy Vera
Játsszák: Felszeghy Tibor és F. Nagy Eszter
Műsoridő: 60 perc

10.00–13.00 Kézműves játszóház: Mazsola újbáb készítése
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Jegyár elővételben: 1100 Ft és 1300 Ft, az előadás napján: 1400 Ft és 1600 Ft
Családi jegyár elővételben személyesen: 4400 Ft és 5200 Ft, aznap a helyszínen: 5600 Ft és 6400 Ft

Október 11. vasárnap 10.00–13.00
Alkotónap a Magyar Festészet Napja alkalmából


Ezen a napon a gyerekek és a felnőttek is szabadjára engedhetik a fantáziájukat. Itt lehet pacsmagolni és kenni bőven a festéket!
A közös alkotásban szakavatott képzőművészek, Bács Emese és Külüs László Ákos illetve Tenk Dóra, a T-Art Alapítvány kurátora lesznek a segítők. A gyerekeknek alkalmuk nyílik megismerkedni különféle képzőművészeti technikákkal, stílusokkal.

Jegyár: 600 Ft
A programon 50 fő vehet részt.

Október 18. vasárnap 10.00
Szalóki Ági gyerekkoncertje


A Körforgás, Szalóki Ági családi zenés könyve a Kolibri Kiadó és a Tom–Tom Records gondozásában jelent meg, a Cipity Lőrinc- és Gingalló-rajongók legnagyobb örömére. A Körforgás olyan útravaló, amit sokan és sokáig hallgathatnak, forgathatnak, s mindig találnak benne újat. Pöttömök és nagyobbak, gyertek el hozzánk, hozzátok el anyut és aput, hogy együtt bulizzatok egy nagyot Szalóki Ágival és zenekarával!
Közreműködnek: Szalóki Ágnes – ének; Csókás Zsolt – gitár; Födő Sándor „Fodo” – ütőhangszerek; Kovács Zoltán – nagybőgő; Rácz Krisztián – gitár; Szalai Péter – tabla; Gere Miklós – hangosítás

Műsoridő: 60 perc
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1200 Ft és 1400 Ft, az előadás napján: 1500 Ft és 1700 Ft
Családi jegyár elővételben személyesen: 4800 Ft és 5600 Ft, aznap a helyszínen: 6000 Ft és 6800 Ft

Október 25. vasárnap 10.00
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal


Zenés mesejáték a Fogi Színház előadásában, Selma Lagerlöf azonos című regénye nyomán.

Nils teljesen hétköznapi kisfiú, eltekintve attól a rossz tulajdonságától, hogy rendszeresen kínozza családi gazdaságuk állatait. Egyik nap egy kismanó bukkan fel, akit Nils ugyancsak elkap és kínozni kezd. A manó hiába rimánkodik, Nils nem engedi szabadon. Gonoszsága elnyeri méltó büntetését, a manó törpe méretűvé varázsolja, és ettől kezdve megérti azt is, miről beszélnek az állatok.

Szereplők:
Nils Holgersson – Vinyarszki János/Boros Ádám; Pocok – Szabó Zsuzsa; Akka – Benedek Gyula; Szmörre, a róka – Fogarassy András/Lénárt László; Ingrid – Fogarassy Bernadett;
Márton lúd – Ondrik János/Bárkány Miklós
Zene: Rossa László; dalszöveg: Lénárt László
Írta és rendezte: Benedek Gyula
Műsoridő: 60 perc

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1200 Ft és 1400 Ft, az előadás napján: 1500 Ft és 1700 Ft
Családi jegyár elővételben személyesen: 4800 Ft és 5600 Ft, aznap a helyszínen: 6000 Ft és 6800 Ft

Október 28., szerda 10.00–11.00
Dúdolj! Ringass! Táncolj! Népzenei interaktív koncert babáknak


Egy interaktív népzenés foglalkozás, ami zeneterápiás szemlélettel átitatva fókuszál az anya-gyermek kapcsolatra zenével, mondókákkal, ölbéli játékokkal. A kisebbek tánccal, mozgásos játékokkal, a nagyobbak hangszerekkel, hangkeltő eszközökkel válhatnak a zenei folyamat részesévé. 0–3 éves korig sok szeretettel várjuk a kicsiket és családjukat.

A foglalkozást vezeti: Paár Julcsi énekes, zeneterapeuta; muzsika: Kortárs Népzenei Társulat. A program házigazdája: Csiki Gergely néptáncpedagógus
Jegyár: 500 Ft


TÁNCOS PROGRAMOK

Szeptember 27., október 4., 11., 18., 25. vasárnap 17.00–21.00
Sirtos görög táncház


Tánctanítás 17.00–18.00. Az élvezetes táncleckék után lehetőség nyílik a tanultak gyakorlására.
Jegyár: 1300 Ft

Október 2. péntek 20.00
Casablanca táncláz


A Casablanca Táncklub által szervezett társastáncos rendezvényen népszerű standard és latin zenékre táncolhatunk! A bulin bármely táncklub hobbi- vagy versenytáncosai gyakorolhatják a tanfolyamon megtanult lépéseket a gyermekektől a szenior korosztályig.
Jegyár: 1700 Ft (A változtatás jogát a táncklub fenntartja.)


ELŐADÁSOK

Életünk-egészségünk

Előadás-sorozat a testi-lelki egészségünket, közérzetünket érintő mindennapi kérdésekről. Az előadások után beszélgetésre van lehetőség! 
Előadók: Köbel Wolfgang (természetgyógyász), Milbich Marianna Éva (okl. életmód-tanácsadó)
A belépés ingyenes.

Előadások:

 • Szeptember 30. szerda 18.30 Az egyszerű élet boldogabbá tesz?
 • Október 7. szerda 18.30 Életcélok rövid és hosszú távon
 • Október 14. szerda 18.30 Hogyan hozzak jó döntéseket az életemben?
 • Október 21. szerda 18.30 Hogyan kaphatok tiszta képet saját egészségi állapotomról?
 • Október 28. szerda 18.30 Új kezdet: erő a változtatáshoz

Október 8. csütörtök 17.00
Transzcendentális meditáció – Előadás


Előadó: Gazsi Viktor TM-oktató

A TM egyszerű, természetes, könnyen elsajátítható mentális technika, amit kényelmes ülő helyzetben, reggel és este, ülve, csukott szemmel gyakorlunk 15–20 percig. A TM rendszeres gyakorlásával oldjuk az idegrendszerünkben és testünkben felgyülemlett stresszt. Így megtapasztaljuk a nyugalom, elégedettség, örömteli belső béke állapotát a mindennapi életünkben is.

Október: A jóga és az önmegvalósítás
A belépés ingyenes.

Október 13., 20., 27. kedd 18.30
A Biblia világa – Ha bölcsességért kiáltasz!


Előadók: Filep György és Kecskeméti János
Passió. Jézus hét szava a kereszten és ennek értelmezése.
Az előadások után kérdések felvetésére is sor kerülhet.
A belépés ingyenes.

Minden csütörtökön 19.00–22.00
Amikor a tudomány is csütörtököt mond


Előadó: Kisfaludy György

A világban elterjedt filozófiai és vallási kérdések merev kereteit próbáljuk feszegetni, hogy végre eljuthassunk a világ keletkezésének és működésének megértéséhez. A tudomány azt kutatja, hogyan, a vallás pedig azt mondja el, hogy mitől működik a világ.
Jegyár: 800 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak: 400 Ft
Első előadás: szeptember 10. csütörtök.

Egy diplomata visszaemlékezései
A San Marco Baráti Kör előadás-sorozata

 • Október 13. kedd 15.00 Athéni évek 2.: Magyar–görög kapcsolatok, az athéni magyar nagykövetség tevékenysége, magyar EU elnökség Görögországban

Tóth József Imre 26 és fél évet töltött a Külügyminisztériumban, végigjárta a diplomáciai ranglétrát a segédattasétól a nagyköveti megbízatásig. A magyarországi rendszerváltást, az új típusú kapcsolatok kiépítését és az euro-atlanti integrációnkat felölelő bő negyedszázados időszakban 16 évet töltött külföldön: Nyugat-Berlinben, Londonban, Washingtonban és Athénban. A külszolgálatok között a Magyar Külügyminisztérium kiemelt területein dolgozott: az osztrák és a nyugatnémet referatúrákon, titkárságvezetője volt a politikai államtitkárnak, majd vezette a 19 európai ország kétoldalú kapcsolataiért felelős főosztályt, valamint a Sajtó- és Kulturális Főosztályt is. Előadásaiban visszaidézi emlékeit a sorsfordító külpolitikai történésekről, bemutatva az akkori dilemmákat, erőfeszítéseket és a külpolitikai műhelyek működését.  (Ez a szöveg csak a netre kell)

Előadó: Tóth József Imre
A belépés ingyenes.


BÖRZE

Október 10. szombat 9.00–13.00
Babaruhabörze


Várjuk a babaholmikat eladni vagy vásárolni kívánó szülőket. Jelentkezni a börze hetén, hétfőn, személyesen lehet az információs pultnál!
Vásárlóknak a belépés ingyenes!


2020.09.27.
2020.10.01.
2020.10.03. - 2020.10.04.
2020.10.08. - 2020.10.09.
2020.10.11.
2020.10.15. - 2020.10.16.
2020.10.18.
2020.10.22.
2020.10.25.
2020.10.28. - 2020.10.29.
Találatok száma: 5

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2020
Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2020
 • Budapest
 • III. kerület
2020. szeptember 27.
3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ programok 2020
3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ programok 2020
 • Budapest
 • III. kerület
2020. október 3.
Békásmegyeri Közösségi Ház programok 2020
Békásmegyeri Közösségi Ház programok 2020
 • Budapest
 • III. kerület
2020.09.05. - 10.30.

Közeli ajánlatok

Vidám Színpad előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
Vidám Színpad előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2020. szeptember 25 - 27.
Óbudai Ásványbörze és Bonsai Kiállítás 2020
Óbudai Ásványbörze és Bonsai Kiállítás 2020
 • Budapest
 • III. kerület
2020. november 8.
Esernyős programok 2020. Online jegyvásárlás
Esernyős programok 2020. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2020. szeptember 29.

Figyelmébe ajánljuk!

Békásmegyeri Közösségi Ház
Békásmegyeri Közösségi Ház
 • Budapest
 • III. kerület

Érdemes felkeresni!

Fürdő Múzeum Aquincum
Fürdő Múzeum Aquincum
 • Budapest
 • III. kerület
Ínyenckert Étterem & Kávéház
Ínyenckert Étterem & Kávéház
 • Budapest
 • III. kerület
Bátor Tábor Alapítvány
Bátor Tábor Alapítvány
 • Budapest
 • III. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 500 Ft -tól 7 500 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás