A Corvina Könyvtár budai műhelye - Humanizmus, tudás, gazdagság, Mátyás Corvinái a nagyvilágból
A Corvina Könyvtár budai műhelye - Humanizmus, tudás, gazdagság, Mátyás Corvinái a nagyvilágból

Óbudai Kulturális Központ programok, rendezvények, események, fesztiválok Budapesten. Válogatás. Online jegyvásárlási lehetőség.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Programajánló

Óbudai Kulturális Központ

SAN MARCO GALÉRIA

Október 12. péntek 18.00
A T-Art Alapítvány festő támogatóinak kiállítása a Magyar Festészet Napja alkalmából

Megnyitja: Hudra Klára művészettörténész
Közreműködik: Blaskó Borbála táncművész, koreográfus, Cseke Lilla Csenge cselló,
Bölkény Balázs cajon
A kiállítás november 2-ig, hétköznapon 9–16 óráig ingyenesen látogatható.

November 9. péntek 18.00
Sulyok Gabriella Munkácsy-díjas grafikusművész kiállítása

"A Táj. Egyszerű és tömör szó, azonban – szándékom szerint – a Mindenség összessége, mivel az Ég mozgása azonos lüktetésben van a Föld lélegzetével, állandó változásaival. A tájnak lényege Isten-teremtette öntörvényűsége, de az Ég ugyanúgy ember- és Isten-lakta vidék. A fekete-fehér tusrajzok után a szemlélődés tárgya és élménye a minket körülvevő világ: formáival, színeivel, vizeivel, lombjaival, párájával, felhő-vonulataival."        
(Sulyok Gabriella)
A kiállítást megnyitja: Garami Gréta művészettörténész
Közreműködik: Kovács-Sebestény Csilla – cselló, Makkos Lilla és Hermann Bence –ének
A kiállítás november 30-ig hétköznaponként 9.00–16.00 között látogatható.
A belépés ingyenes.

December 7. péntek 18.00
Szabó Franciska festőművész kiállítása

„Szabó Franciska fiatal festőművész a Képzőművészeti Egyetem festő és vizuális nevelő szakán végzett, majd az ELTE esztétika szakán tanult. Már egyetemi évei alatt is több művészeti díjat nyert, 2009-ben pedig az óbudai Amadeus Ház ösztöndíja révén dolgozott négy és fél évig Óbudán. 2011-ben az MTA dísztermében vehette át a Pro Arte Aranyérmet. Fiatal kora ellenére a Kisképző művészeti igazgatóhelyettese is lett. Festészetét kiváló mesterségbeli tudás, a társadalmi és személyes kérdések iránti érdeklődés és óriási tehetség jellemzi.”
(Garami Gréta)

A kiállítást megnyitja: Garami Gréta művészettörténész
A kiállítás 2019. január 25-ig hétköznaponként 9.00–16.00 között látogatható.
A belépés ingyenes.

FOLYÓSÓI TÁRLAT
November 23. péntek 18.00
Tokiói pillanatok – Erdős Attila fotókiállítása

Erdős Attila több mint tíz évig élt Japán fővárosában, amelynek során alkalma nyílt mélyebben betekinteni a japán emberek mindennapjaiba. Fotóival bepillantást enged a fejlett technológiára épülő nagyvárosi életformát és a tradicionális szokásokat magába olvasztó metropolisz életének olyan momentumaiba is, amelyek egy rövidebb utazás során rejtve maradnak a szigetországba látogatók előtt.
A kiállítást megnyitja: Gulyás Miklós fotóművész
Köszöntőt mond: Takesita Haruko, a budapesti Japán Nagykövetség II. o. titkára
A kiállítás december 7-ig a ház nyitva tartása alatt látogatható.
A belépés ingyenes.

ÓBUDAI TEÁTRUM 

Október 13. szombat 20.00
Hiperkarma – Akusztik

Feketepéter, Kérdőjel, Lidocain és Délibáb. A furcsa sorozat megoldókulcsa a Hiperkarma, és úgy folytatódik, hogy Felejtő, Másé Voltam és Napsütötte Rész. Bérczesi Robiék a megszokott felállásban, extrákkal: hegedűssel és fúvóssal, valamint két vokalistával idézik meg az egyedi Hiperkarma hangulatot az Óbudai Kulturális Központ színpadán.
„Kezdek hajlani az akusztikusabb dolgok felé, jobban szeretem énekelni a lassúbb dalainkat, és szeretek csendesebben játszani. Kezdek ráébredni, hogy ami hangos, az nem feltétlenül erőteljesebb és dinamikusabb a visszafogottnál” – nyilatkozta nemrég Bérczesi Róbert frontember, dalszerző.
Közreműködők: Bacsa Gyula – zongora, Bérczesi Róbert – ének, gitár, Hámori Benedek – dobok, Kis „Sztivi” Tibor – szólógitár, Nemes János – fuvola, kavola, szaxofon, melodika, Varga László – basszusgitár, Zaják Péter – percussion, Vincze-Fekete Vera – vokál, Kelemen Angelika – vokál, Vucurevic Elvira –  hegedű
Műsoridő: 90 perc
Jegyár: 2500 Ft, 3000 Ft, 3500 Ft

Október 26. péntek 20.00
Rejtelmek, ha zengenek
Jordán Tamás és Sebő Ferenc József Attila-estje

Kísér: Sebő Együttes
Az előadók több mint 15 éve járják az országot József Attila-estjükkel. Ez az előadás – ahogy Jordán Tamás a bevezetőjében elmondja – tulajdonképpen egy beszélgetés a hallgatóság és az előadók között, még akkor is párbeszéd, ha a közönség (feltételezhetően) nem mond semmit. József Attila gondolatait tolmácsolják prózában és dalban az előadók, olyan hangvétellel, amely szokatlan a pódiumon, itt nem „szavalásról” van szó, a többnyire halk, bensőséges tónus azt érzékelteti a nézővel, hogy személyesen őt szólították meg.
Jordán Tamás, Sebő Ferenc és zenésztársaik József Attila gondolatait tolmácsolják prózában és dalban, a nézőnek katartikus színházi élményben van része.
Műsoridő: 90 perc
Jegyár: 1700 Ft, 2200 Ft, 2700 Ft

November 10. szombat 20.00
Szinetár Dóra – ÚjraTervezés lemezbemutató koncert

Szinetár Dóra Jászai-díjas színésznő, énekesnő, közel három évtizedes pályafutása alatt a zenés- és prózai színpadok klasszikus főszerepeiben és nagysikerű musicalszerepekben nyújtott felejthetetlen alakítást, és vált a nézők kedvencévé. ÚjraTervezés címmel jelent meg nemrég Dóra legújabb szóló lemeze, melyen az elmúlt közel 30 év alatt tőle ikonikussá vált musical slágerekből kapunk egy különleges válogatást. De ezek mellett megjelennek Dóra más kedvencei is, hiszen repertoárja rengeteg zenei stílust felölel, a klasszikus musicalektől a sanzonokon át a népszerű fesztiváldalokig, pop- és filmslágerekig.  Ami pedig a műfajokat összehozza, az a színész-énekesnő jól ismert, egyedi előadói stílusa, és az az újragondolt hangzásvilág, ami a Dórát kísérő, az ország legszínvonalasabb pop- és jazz-zenészeiből álló zenekarnak köszönhető.
Műsoridő: 75 perc
Jegyár: 2200 Ft, 2500 Ft, 2700 Ft

November 24. szombat 19.00
ETA és Kretens koncert

Az előzenekar, a kultikus Kretens indít egy átütő koncerttel, utána az ETA érkezik, mégpedig nem a megszokott, viszont talán a szokásosnál is erősebb kezdéssel, melyben kiváló zenészek vesznek részt, többek között a Vágtázó Halottkémek egyik alapító tagja, Ipacs László. A koncert egy kis elhajlás a régi, nyolcvanas években készült számoktól a mai új számok felé.
A megszokott, feszültséget keltő stílus még súlyosabbá vált az új szerzeményekben, amelyek folyamatosan épülnek, és tele vannak különleges zenei betétekkel. Ez teszi igazán „etássá” a nem mindennapi, élő koncertzenét. Aki szeretné feleleveníteni fiatalkori emlékeit, részt venni egy kis időutazásban és hallani az új, bivalyerős nótákat, az ne hagyja ki ezt a bulit!
Műsoridő: 2 X 60 perc
Jegyár: 1500 Ft

December 8. szombat 20.00
Arany karácsony
Bódy Magdi, Éliás Gyula jr., Majsai Gábor és a Stúdió 11 közös koncertje

Sok karácsonyon túl vagyunk már, de ez a karácsony más lesz! A szeretet ünnepére való készülődés közben érdemes kicsit megállni és meghallgatni ezt a fantasztikus koncertet, amelyen mindenki számára ismert világhírű dallamokat hallhatunk majd, és együtt szárnyalhatunk a zene hullámhosszán… Ezen az estén a tizenhárom tagú big orchestra, a Stúdió 11 zenészei kísérik a fantasztikus énekeseket!
Műsoridő: 90 perc
Jegyár: 2000 Ft, 2500 Ft, 3000 Ft


Irodalmi kávéház
A galéria ezen az esten kávéházzá alakul, ahol kellemes hangulatban, kávé és tea mellett, az asztalokon elhelyezett irodalmi étlapról lehet rendelni.
Jegyár: 500 Ft, ami magában foglalja egy kávé/tea árát!

19. péntek 19.00 Verspincér: Takács Bence Ervin előadóművész, műsorvezető
Moderátor: Kurucz Éva

November 30. péntek 19.00 Verspincér: Szávai Viktória Jászai Mari-díjas színésznő
Sárkány lehelet (Weöres Sándor-est) G. Szabó Hunor zenei közreműködésével
Moderátor: Kurucz Éva


Nyugdíjas bérlet

A bérlet ára, helytől függően: 3600 Ft, 3400 Ft, 3200 Ft
Jegyár, helytől függően: 1700 Ft, 1500 Ft, 1300 Ft

Október 10. szerda 10.30
Marica grófnő

Kálmán Imre egyik legsikeresebb operettje klasszikus történet: a szegény intéző és a grófnő szerelme sok gyönyörű dallamon keresztül jut el a beteljesedésig, miközben drukkolhatunk Zsupán és Liza szerelmének is…
Felcsendülnek a Hej, cigány, a Szép város Kolozsvár, a Ne szólj kicsim, a Ringó vállú csengeri violám dallamai, hogy aztán a könnyed második felvonás után a szerelmesek egymásra találjanak.
Szereplők: Marica Grófnő – Sáfár Mónika/Vörös Edit, Tasziló – Domoszlai Sándor/Egyházi Géza, Zsupán Kálmán – Kiss Zoltán, Liza – Teremi Trixi, Dragomir – Benkóczy Zoltán/Faragó András/Gyurity István, Lotti – Halász Aranka/Sáfár Mónika, Cecília – Kalmár Magda/Halász Aranka, Kudelka – Kokas László/Szirtes Gábor, Manja – Rikker Mária, Tschekkó – Molnár Erik, valamint az énekkar, tánckar és a Kálmán Szimfonietta Zenekar
Rendező: Teremi Trixi, koreográfus: Hábel Ferenc, forgalmazó: NÍVÓT Produkció
Műsoridő: 3 felvonás, egy szünettel, kb. 3 óra (50 perc, 60 perc, 25 perc)

November 14. szerda 10.30
Jókai Anna: Fejünk felől a tetőt

Színpadi játék két részben Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában.
A történet a ’60-es években játszódik Budapesten. Egy család története, ahol négy generáció lélegzik együtt, egy már szebb időket is látott józsefvárosi házban. Mindenki a saját kicsinyes, és fanyar világával van elfoglalva, hiába élnek egy fedél alatt. A ház a család szimbóluma, amely recseg-ropog, de küzd a megmaradásért. A darab a ”fekete romantika és a fekete humor” ötvözete, és remek színészi feladatot nyújt a művészeink számára.
Szereplők: Karolin anyó – Pap Éva (Jászai Mari-díjas), Szapper úr – Varga Tamás, Szapperné, Nusi – Ivancsics Ilona, Eszter, a lányuk – Farkasházi Réka/Dobra Mara, Janika, a fiuk – Kékesi Gábor, Jenci, az albérlő – Szirtes Balázs, Iván – Gönczy Attila/Bárnai Péter, Elekes Kati – Kőszegi Mária
Rendező: Kőváry Katalin (Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész), díszlet/jelmez: Dőry Virág (Jászai Mari-díjas), rendezőasszisztens: Szabó Gyula Győző
Műsoridő: 2 X 50 perc egy szünettel

December 12. szerda 10.30
Miért nem csináljuk ezt gyakrabban… – Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor műsora

Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor szerint a szeretet, a bizalom és a szolgálat ereje tartja őket össze a mai napig a pályán és a civil életben is. A művészházaspár szerint a magyar operett a Császári és Királyi Osztrák–Magyar Monarchia korát idézi fel, a régi, arisztokratikus világot, az erre az időszakra jellemző életérzésekkel, társadalmi konvenciókkal és konfliktusokkal. Ezt a korszakot jelenítik meg például Kálmán Imre, Huszka Jenő, Lehár Ferenc művei, melyek örök érvényű nemzeti kincseink, hungarikumok. A második világháború után alig születtek már új darabok ebben a műfajban, sőt, ma már nem is írnak operettet. A mai kor operettjei a musicalek. Épp a fentiek miatt csak úgy érdemes operettet játszani, ha azt az arisztokratikus, elegáns világot is be tudjuk mutatni az előadásokban.
Műsoridő: 60 perc

Turay Körmendi kreatív

ZENÉS-MESÉS BÉRLET
Jegyár: alkalmanként 1500 Ft

 • Október 17. szerda 10.00 és 14.30 Kuruttyoló békakirály meséi c. zenés mesejáték – Veronaki
 • November 21. szerda 10.00 és 14.30 Pöttöm Panna c. táncjáték – VSG Táncszínház
 • December 5. szerda 10.00 és 14.30 Sünkarácsony koncert – Kiskalász Zenekar

CSALÁDI VASÁRNAPOK 

Gyerekelőadásink és koncertjeink általában 45–60 perc hosszúak, szünet nélkül.
A bábszínházak után tartott kézműves játszóház és alkotónap pedig 10 órától 13 óráig tart.
Családi jegy megvásárlására is van lehetőség, ez négy jegy áráért öt jegyet tartalmaz.

Október 7. vasárnap 10.00–13.00
Alkotónap: Fess velünk a Magyar Festészet Napja alkalmából!

Ezen a napon a gyerekek és a felnőttek is szabadjára engedhetik a fantáziájukat. Itt lehet pacsmagolni és kenni bőven a festéket. A közös alkotásban szakavatott festőművészek, Külüs László Ákos és Vízi Tihamér lesznek a segítségünkre. A gyerekeknek alkalmuk nyílik megismerkedni különféle festészeti technikákkal, stílusokkal, és a festőművészeket „meglesni” alkotás közben. Az alkotónapon az egész család együtt munkálkodhat, a legkisebbtől a legnagyobbig, és a gyönyörű alkotásokat haza lehet vinni.
A programon 60 fő tud részt venni.
Jegyár: 500 Ft

Október 14. vasárnap 10.00
Alma Együttes koncert

A megújult Alma Együttes a megszokott, fantasztikus hangulatban, új tagokkal és a jól ismert dalokkal várja a nézőket. Emellett rengetek újdonsággal is készül az együttes, de természetesen felcsendülnek a régi nagy Alma slágerek, mint a “Ma van a szülinapom”, a “Mennyi selymes puhaság”, a “Nád a házam teteje” vagy a “Bogyó és Babóca” dalok is.
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 2000 Ft és 2200 Ft, az előadás napján: 2300 Ft és 2500 Ft
Családi jegyár elővételben személyesen: 8000 Ft és 8800 Ft, aznap a helyszínen: 9200 Ft és 10.000 Ft

Október 28. vasárnap 10.00
Jancsi és Juliska - A nyíregyházi Burattinó Bábszínház előadásában.

Az előadást négyéves kortól ajánljuk.
Ezúttal klasszikus, színes kesztyűbábokkal elevenedik meg a jól ismert történet.
Egyszer volt, hol nem volt… megírta a Grimm…
Jöjjék hát e meséről röpke, néhány rím:
Álnok lakóját mézeskalács háznak,
Csúfnevén hívják csak: gonosz boszorkának.
Ártatlan gyermekekre feni híjas fogát…
Csellel csalja tőrbe: Jancsit és Juliskát…
10.00–13.00 Kézműves játszóház: mézeskalács díszítés
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1000 Ft és 1200 Ft, az előadás napján: 1300 Ft és 1500 Ft
Családi jegyár elővételben személyesen: 4000 Ft és 4800 Ft, aznap a helyszínen: 5200 Ft és 6000 Ft

November 18. vasárnap 10.00
Utazás a szempillám mögött
Zenés mesejáték két részben, a Zichy Szín-Műhely előadásában.

Az ismert író-trió, Csukás István, Dolmányi Attila és Szintha Miklós lenyűgöző, csodálatos utazásra invitálja a gyerekeket. Egy magányos kisfiú, Lackó, kimerülésig keresi elgurult üveggolyóját, és közben elalszik. Elgurult játéka álmában is tovább gurul, nyomában Lackóval. Hősünket egy hűséges barát, a Hangya kíséri utazása során, ahol számtalan csodálatos lénnyel találkoznak, és számos izgalmas kalandot élnek át. Gyere, és utazz velünk te is!
Műsoridő 2x40 perc.
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1300 Ft és 1500 Ft, az előadás napján: 1600 Ft és 1800 Ft
Családi jegyár elővételben, személyesen: 5200 Ft és 6000 Ft, aznap a helyszínen: 6400 Ft és 7200 Ft
fotós: Schumy Csaba

November 25. vasárnap 10.00
Lúdas Matyi
A pécsi Bóbita Bábszínház előadásában.

Lúdas Matyi és Döbrögi históriája izgalmas, színes feldolgozásban elevenedik meg a színpadon.
Matyi, a szegény, furfangos libapásztor fiú ezúttal nemcsak visszaadja Döbröginek a „kölcsönt”, nemcsak háromszor veri meg az uraságot, de személyisége változik is a mese folyamán, ugyanis az előadás játékos módon mutatja be, hogy a hatalom milyen fontos is a mai világban. Fazekas Mihály elbeszélő költeményének örök bölcsességei a kisgyermekek számára érthető és értelmezhető módon hangoznak el.
A klasszikus történet ezúttal a József Attila-díjas költő, Szálinger Balázs írói adaptációjában lesz látható a San Marco utcai teátrumban.
10.00–13.00 Kézműves játszóház: ludas, őszi terménykép készítése
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1000 Ft és 1200 Ft, az előadás napján: 1300 Ft és 1500 Ft
Családi jegyár elővételben személyesen: 4000 Ft és 4800 Ft, aznap a helyszínen: 5200 Ft és 6000 Ft

December 2. vasárnap 11.00
Vackor karácsonya
Gyermek táncjáték egy felvonásban, az Inversedance – Fodor Zoltán Társulat előadásában.

Egy rendkívül kedves történettel, színes látványvilággal, lenyűgöző jelmezekkel és zenés-táncos mesejátékkal várjuk a kicsiket és a kicsit nagyobbakat.
A mindenki által ismert kisbocs, Vackor téli álomra készülődik, ám amikor bebújik az ágyba, egy gyönyörűen tündöklő csillagra lesz figyelmes, elindul hát, hogy megkeresse. Útja során találkozik régi barátaival, akikkel újabb izgalmas kalandokba keveredik, mígnem a kerek erdő bebarangolása után, karácsony estéjén ismét otthon találja magát.
Létrejött az NKA, az EMMI, valamint az Előadó- és Alkotóművészetért Alapítvány támogatásával.
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1300 Ft és 1500 Ft, az előadás napján: 1600 Ft és 1800 Ft
Családi jegyár elővételben, személyesen: 5200 Ft és 6000 Ft, aznap a helyszínen: 6400 Ft és 7200 Ft

December 9. vasárnap 10.00
Két Mikulás egy erdőben
A Budai Bábszínház előadásában.

Az előadás elején megérkezik a Mikulás bácsi, és egy régi mesébe kezd, melyet aztán a gyerekekkel együtt énekekkel, versekkel tesznek még izgalmasabbá. A megelevenedett erdőben olyan mesébe kerül bele a Télapó, amelyre maga sem számított. Neki magának és a gyerekeknek is segíteniük kell, hogy ne győzhessenek a rosszak a mesében. A darab alatt számítunk a kicsik játékosságára és aktivitására, kreativitására.
Az előadás után a Mikulás vendégségben marad nálunk, hogy édességet osszon a gyerekeknek.
10.00–13.00 Kézműves játszóház: betlehem készítése természetes anyagokból
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.
Jegyár elővételben: 1000 Ft és 1200 Ft, az előadás napján: 1300 Ft és 1500 Ft
Családi jegyár elővételben személyesen: 4000 Ft és 4800 Ft, aznap a helyszínen: 5200 Ft és 6000 Ft

TÁNCOS PROGRAMOK

Sirtos görög táncház

 • Október 7., 14., 21., 28. vasárnap 17.00–21.00
 • November 4., 18., 25., vasárnap 17.00–21.00
 • december 2., 9., 16. vasárnap 17.00–21.00

Tánctanítás, 17.00–18.00. Az élvezetes táncleckék után lehetőség nyílik a tanultak gyakorlására.
Jegyár: 1000 Ft

Casablanca táncláz
október 12. péntek 20.00–23.00 // 
November 9. // december 7. péntek 20.00
A Casablanca Táncklub által szervezett társastáncos rendezvényen népszerű standard és latin zenékre táncolhatunk! A bulin bármely táncklub hobbi- vagy versenytáncosai gyakorolhatják a tanfolyamon megtanult lépéseket a gyermekektől a szenior korosztályig.
Jegyár: 1600 Ft
A változtatás jogát a táncklub fenntartja.

ELŐADÁSOK

Történelmi előadás-sorozat
Előadó: Dr. Tóth József történész
Az előadások ingyenesek.

 • Október 9. kedd 15.00 Az első világháború
 • November 13. kedd 15.00 A forradalmak
 • December 11. kedd 15.00 Trianon

Minden csütörtökön 17.15–19.00 / 19.00–22.00
Pszichológia / Időfizika

Előadó: Barna-Fóris Ágnes / Kisfaludy György
A világban elterjedt filozófiai és vallási kérdések merev kereteit próbáljuk feszegetni, hogy végre eljuthassunk a világ keletkezésének és működésének megértéséhez. A tudomány azt kutatja, hogyan, a vallás pedig azt mondja el, hogy mitől működik a világ.
Jegyár: 800 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak: 400 Ft


A Biblia világa

 • Október 9., 16., 30. kedd 18.30
 • November 6., 13., 20., 27.
 • december 4. kedd 18.30

Előadók: Filep György
Isten hatalmas szabadításai, történetek az Ószövetségből és az Újszövetségből.
Az előadások után kérdések felvetésére is sor kerülhet.
Belépő: 150 Ft


Életünk – egészségünk előadás-sorozatok
Előadás-sorozat a testi-lelki egészségünket, közérzetünket érintő mindennapi kérdésekről. Az előadások után beszélgetésre van lehetőség! 
Előadók: Köbel Wolfgang (természetgyógyász), Milbich Marianna Éva (okleveles életmód-tanácsadó)

A tápanyagdús étkezés elmélete és gyakorlata

 • Október 10. szerda 18.00 Fantáziadús téli saláták, öntetek
 • Október 24. szerda 18.00 Különleges krémlevesek és sűrítési módszerek
 • November 7. szerda 18.00 Édes este – egészséges alternatívák az édességet kedvelőknek

Gyógynövények és illóolajok használata mindennapokban
Kéthetente szerdánként 18.00 órától

 • Október 17. szerda 18.00 Allergiák és a pikkelysömör kezelése
 • Október 31. szerda 18.00 Az ízületek egészsége
 • November 14. szerda 18.00 Stresszoldás, minőségi pihenés
 • November 28. szerda 18.00 Babák és mamák egészsége (tisztítás és regenerálás)

Az előadások látogatása díjtalan.
Előadó(k): Köbel Wolfgang (természetgyógyász), Milbich Marianna Éva (okleveles életmód-tanácsadó)


október 11. csütörtök 18.00–20.00
Transzcendentális meditáció – bevezető előadás

Előadó: Gyuris Ibolya TM-oktató
A TM egyszerű, természetes, könnyen elsajátítható mentális technika, amit kényelmes ülő helyzetben, reggel és este, ülve, csukott szemmel gyakorlunk,15–20 percig. A TM rendszeres gyakorlásával oldjuk az idegrendszerünkben és testünkben felgyülemlett stresszeinket. Így megtapasztaljuk a nyugalom, elégedettség, örömteli belső béke állapotát a mindennapi életünkben is. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
A belépés ingyenes.

November 8. és december 6. csütörtök 18.00–20.00
Transzcendentális meditáció

Előadó: Gyuris Ibolya TM-oktató
A TM egyszerű, természetes, könnyen elsajátítható mentális technika, amit kényelmes ülő helyzetben, reggel és este, ülve, csukott szemmel gyakorlunk 15–20 percig. A TM rendszeres gyakorlásával oldjuk az idegrendszerünkben és testünkben felgyülemlett stresszeinket. Így megtapasztaljuk a nyugalom, elégedettség, örömteli belső béke állapotát a mindennapi életünkben is. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
A belépés ingyenes.


BÖRZÉK

Október 6. szombat 9.00–13.00
Babaruhabörze
Várjuk a babaholmikat eladni vagy vásárolni kívánó szülőket.
Jelentkezni a börze hetén, hétfőn, személyesen az információ s pultnál lehet!
Vásárlóknak a belépés ingyenes!

November 11. vasárnap 9.00–17.00
Ásványbörze és bonsai-kiállítás

Vasárnap újból kitárja kapuit az Ásványbörze és bonsai-kiállítás, hogy a pazar ásványok és a meseszerű miniatűr fák és bokrok szerelmesei naphosszat gyönyörködhessenek. Remek alkalom arra, hogy megtanulhassuk, miként kell gondozni, ápolni a bűbájos fákat, bokrokat, vagy akár arra is lehetőség nyílhat, hogy csatlakozhassanak a kerületben is működő bonsai klubhoz. Ilyenkor egy napra láthatóvá válik az a csodálatos kincs, amit ásványok formájában rejt a föld mélye, s ha egy darab a szívükhöz nő, akkor megvásárolhatják, hogy a szobájuk ékessége legyen. Az önöké lehet akár ékszer formájában is, mert a hazai és külföldi kiállítók serege vetekszik a figyelmükért. Aki előrelátó, az már most beszerezheti az ajándékot szeretteinek ez-egy jeles alkalomra, de az is élményekkel gazdagodva távozik, aki csupán szemlélődik a kiállítótérben. A gyerekeket pedig nemcsak a szép kövek várják, hanem külön nekik szóló programokkal is készülünk. A börze ideje alatt folyamatosan lesz kézműves foglalkozás, délután pedig zenés játszóház énekléssel, sok mozgással, nevetéssel.
A belépés ingyenes.

Forrás: Szervezők

Online jegyvásárlás


2018.10.26.
2018.10.28.
2018.11.18.
2018.11.25.
2018.12.02.
2018.12.08.
2018.12.09.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Óbudai Kulturális Központ programok 2018

Könyvtár

Programajánlat

Békásmegyeri Közösségi Ház programok 2018
Békásmegyeri Közösségi Ház programok 2018
 • Budapest
 • III. kerület
2018. október 31.
Civil Ház programok Budapest 2018
Civil Ház programok Budapest 2018
 • Budapest
 • III. kerület
2018. október 6 - 31.
Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2018. Online jegyvásárlás
Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2018. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2018. október 1 - 31.
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2018
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2018
 • Budapest
 • Több kerületben
2018.01.01. - 12.31.

Legjobb élmények

Corvina kiállítás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
Libegjen velünk! Repülő székekkel Budapest felett.
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
Buszos városnézésre hívjuk és várjuk, fedezze fel velünk Budapest legfontosabb látnivalóit!
11619
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket