3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ programok 2021
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ programok 2021

Jegyvásárlás
2021. augusztus 23 - 27.

Tartalmas, izgalmas programokkal várják Önöket egész évben a 3K Kaszásdűlői Kulturális Központban, mely az Óbudai Kulturális Központ egyik tagintézménye.

Kerekerdő tánc- és drámatábor
2021. július 26. 08:00 - július 30. 16:00
Hétfőtől – péntekig 8.00 – 16.00

Óvodás, kisiskolás korosztálynak

Minden nap táncfoglalkozás és drámafoglalkozás. A drámafoglalkozások a hét során egymásra épülnek, egy hosszabb történetet dolgozunk fel. A táncfoglalkozások kötődnek a dráma témájához. Moderntánc és balett alapokat tanulunk, fejlesztjük a testtudatot, megismerkedünk a zenével, a térrel, megtanulunk bennük tájékozódni. Rövidke koreográfiát tanulunk, erősítünk, nyújtunk, sokat nevetünk. A foglalkozások között amennyit csak tudunk, kint leszünk a szabad levegőn.

Tízórait, uzsonnát és ebédet biztosítunk.

A tábort a mindenkori járványügyi intézkedéseknek megfelelően tartjuk meg.
Kerekerdő tánc- és drámatábor


2021. augusztus 23. 08:00 - augusztus 27. 16:00
LCF Kids Club nyári tábor – Iskolára hangoló
Hétfőtől – péntekig 8.00 – 16.00

Beszédközpontú, játékos angol tábor

Helyszín: 3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ, 1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 2.

Utószezon tábor díja napi 3x étkezéssel: 25.000 Ft/hét

A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, valamint a táborban napi 3x étkezést (reggeli/tízórai, ebéd, uzsonna, valamint desszert, gyümölcs és ásványvíz is!).
– Minden idei táborozónk egy LCF Kids Club táboros csomagot is kap ajándékba.

Kedvezmények: a kedvezmények felső határ nélkül összevonhatók.

 • Testvérkedvezmény: 1.500 Ft/fő/tábor
 • Több táboros kedvezmény: 1.500 Ft/fő/tábora 2. tábortól, minden további tábor esetén
 • Hozd el egy barátodat kedvezmény: 2.000 Ft/fő/tábor,maximum 3 barát esetén vehető igénybe, olyan táborozó esetén, aki korábban még nem vett részt általunk szervezett táborban vagy tanfolyamon. A tábor végösszegéből kerül levonásra a kedvezmény az adott tábor kezdetén.

Tábori program:

Idén minden táborunkra 1-1 új és izgalmas tematikával készülünk. Így akik tavaly velünk táboroztak és akik idén több hétre is jönnének, mindig valami újdonsággal fognak találkozni, új szókinccsel tudnak gazdagodni.

A napi 4 játékos és beszédközpontú nyelvi foglalkozás mellett, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára. Természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk, így legyen szó mozgásos tevékenységről (reggeli torna), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, illetve az oly népszerű kincskeresésről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol nyelvet.


KIÁLLÍTÁS

Szeptember 10. péntek 18.00
Simon András: A Lélek útjain
Ars Sacra Fesztivál

Simon András grafikusművész, az egyvonalas stílusáról ismert alkotó ezúttal olyan  grafikákból és bibliaillusztációkból válogatta össze a tárlat anyagát, melyeket nézve a látogató könnyen ráhangolódhat a Lélek útjaira. Ezek az utak a szeretet keskeny ösvényei, melyeken járva elérjük egymást és a szívünk mélyén élő Istent, aki folyamatosan találkozni szeretne velünk. A kiállítás megnyitója után, a művész rövid tanúságtevő előadást tart azok számára, akik megtisztelik őt az érdeklődésükkel.

A kiállítás megtekinthető szeptember 29-ig a 3K nyitvatartási idejében.
A belépés ingyenes.

Október 7. csütörtök 18.00
Összkép
Három alkotó, három műfaj találkozása a 3K-ban

Kiállítók: Kőműves Kata – fotóművész, Vaja László – restaurátor, festőművész, Halász Gyula – verbalista
„Csak álltam ott
És néztem
Magam
A víz tükrében.
Megfordultam,
De tudtam,
Hogy el nem
Bújhatok.
A tükörben
Akkor is én vagyok.”

A kiállítást megnyitja: Haász Mónika művészeti manager.
A kiállítás megtekinthető december 15-ig a 3K nyitvatartási idejében.
A belépés ingyenes.


GYEREKPROGRAM

Szeptember 12. vasárnap., október 16. szombat 16.00 
Hangszersimogató klub


Bársony Bálint és zenekara interaktív foglalkozása és mini koncertje gyerekeknek. A Hangszersimogató célja a hangszerek hangjának megismertetése, az együtt zenélés és éneklés örömének átadása kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

A foglalkozás énekes vezetője: Korzenszky Klára énekesnő, gyermekpszichológus

Jegyár: 1000 Ft (Jegyváltás 2 éves kortól szükséges. A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást.)

Szeptember 18. szombat 15.00
Hangfestett történetek Lackfi Jánossal
Óbudai Danubia Zenekar – ifjúsági koncert


A jó meséknek dallama van, mi pedig arra vállalkozunk veletek együtt, hogy Lackfi János legszebb/legviccesebb/legfurább történetei mögé felfessük a hozzá való zenéket. Mi hozzuk az alapokat: egy szimfonikus zenekart, sok-sok hangszert nektek is, kódszavakat és jelnyelvet – egy igazi közösségi zenés improvizációt, amiben mindenki zenekari taggá válhat. És még szolfézs sem kell hozzá… Szóval nem érdemes kihagyni!

Közreműködik: Lackfi János költő, vezényel: Hámori Máté
Jegyár: 1400 Ft


SZÍNHÁZ

Szeptember 19. vasárnap 19.30
John Osborne: Nézz vissza haraggal


„Még néhány óra, és egy újabb hét telt el az életünkből. És a fiatalságunk így csúszik ki a kezünkből. Értitek ezt?” Mihez kezdjünk az idővel, ami adatott nekünk? Hogyan próbáljunk meg kitörni a szürke hétköznapokból, és hogyan váltsuk valóra az álmainkat, amikor a napi megélhetésünk is egy hajszálon függ? Mit csináljunk, ha a saját frusztrációnkból épített erőd börtönbe zárja a „jobbik énünket”? Meddig érdemes és lehet elmenni, hogy felnyissuk a másik szemét, és szembe fordítsuk a valósággal? És mindezért csak mi vagyunk a hibásak? Vagy a szüleink? Vagy a környezetünk? Vagy talán minden együtt? Fontos kérdések ezek, amikre nem tudjuk a választ, de mégis újra és újra feltesszük őket, hátha egyszer rájövünk az igazságra. Ez az előadás nem adja meg a választ, nem egy példázat, nem a helyes utat mutatja. Ez az előadás csupán elmesél egy történetet, emberekről, akik olyanok, mint te vagy én. Mi, a dühöngő ifjúság.

Szereplők: Barna Zsombor, Pájer Alma Virág, Tzafetás Benjámin, Osváth Judit, Kerekes József
Rendező: Pigler Bence
Jegyár: 3200 Ft, Támogatói jegy: 5000 Ft

Szeptember 24. péntek 19.00 – Bemutató előadás
Szeptember 25. szombat 19.00
Bodor Johanna: Nem baj, majd megértem 


A tizenhét éves Johanna, a bukaresti balettintézet ígéretes növendéke, egyedül marad Ceausescu Romániájában. Névházasság segítségével próbál szabadulni a pokolból és áttelepülni a viszonylag élhetőbb Magyarországra. Választania kell a szerelme és a szülei, az ígéretes karrier és a bizonytalan jövő között. Döntéseket kell hoznia, pedig csak rossz és még rosszabb közül választhat. Két évig várja, hogy sorsa eldőljön, ezalatt lehallgatják, követik, a hatalom árgus szemmel figyeli, hogy hibázik-e. Miközben mindent kockára tesz, hogy semmit és senkit se veszítsen el, észrevétlenül elveszíti önmagát. A nyolcvanas évek diktatúráját megidéző történet egy abszurd és kegyetlen korszak lenyomata. Egy korszaké, amelyben felnőni pusztító és amit túlélni felemelő. Bodor Johanna nagy sikerű önéletrajzi regénye alapján.

Szereplők: Bánfalvi Eszter, Kerekes Éva, Gyabronka József, Ötvös András

Írta: Ari-Nagy Barbara, Szikszai Rémusz, dramaturg: Ari-Nagy Barbara, jelmez: Kiss Julcsi, díszlet: Bagossy Levente, rendező munkatársa: Varga Miklós, Szakács Zsuzsa, rendező: Szikszai Rémusz
Producer: Orlai Tibor
Jegyár: 4700 Ft


ELŐADÁSOK

LELKI FRÖCCS
Október 8. péntek 18.00
Görög Ibolya: A nő és a hölgy – A siker titka


Viselkedéskultúra, metakommunikáció, öltözködés
A hétköznapi szituációknak is megvan a maga “protokollja”. Amikor megismerünk valakit – legyen szó munkáról vagy magánéletről –, végigpásztázzuk az illetőt a feje búbjától a cipőjéig. Árgus szemekkel vizsgáljuk a tekintetét, a mimikáját, a mozdulatait, a hanghordozását. Van egy rossz hírünk: ő is minket. Egy protokollszakértő segíthet, hogy a metakommunikáció eszközeit a saját javunkra tudjuk fordítani. Görög Ibolya, a Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma saját vállalkozást vezet, előadásokat tart és könyveket ír.

Jegyár: 1200 Ft

A 2020. november 6-ra meghirdetett és a járvány miatt elmaradt előadás pótlása, a megvásárolt jegyek érvényesek vagy igény szerint visszaválthatók.

ArcMás
Október 15. péntek 19.00
ArcMás – Tenki Réka és Tenki Dalma

Az ArcMás vendégei ezúttal egy színész testvérpár. Réka, Jászai-Mari díjas színésznő, jelenleg az Örkény István Színház tagja. Láthattuk számtalan mozi, - és tévéfilmben is. Az egyik legnagyobb sikert az Egyasszony című monodráma hozta meg számára, melyet a 3K színpadán is játszott kétszer, telt ház előtt. Húga, Dalma sokaknak a most futó Doktor Balaton című sorozatból lehet ismerős, pedig ő is számos színházi szerepet tudhat maga mögött, és vele is találkozhatott a 3K közönsége a Tévedések vígjátéka c. előadásban. Mindketten eljátszották a Három nővérben Mása szerepét, gyerekkorukban néptáncoltak, mindketten házasok, és ha nem színésznők lennének, akkor mindketten valamilyen gyermekeket segítő szakmát űznének. Réka logopédus lett volna, Dalma pedig el is végezte a gyógypedagógia szakot. De még mi mindent rejtenek a Tenki gének? Miben hasonlítanak, és miben különböznek? Izgalmas és rendhagyó beszélgetésre számíthatunk Barabás Évi vezetésével.
Jegyár: 1500 Ft


PROGRAMCSEMEGÉK

Szeptember 12. vasárnap, október 16. szombat 18.30
Hangutazás és hangfürdő

A Hangutazás és hangfürdő egy olyan zenei utazásra hív, amelyen harmonikus csengő-bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt, és találkozhat saját valódi rezgésével, tudatosságával. A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a hallgatót, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolatok zűrzavarán, és elhagyva az elme irányítását, a szív terébe helyezkedhessen. 60–70 percen keresztül fekvő pozícióban, közvetlenül a testre hatnak a test közelségében indított gyógyító rezgések. Alvási gondokkal küszködők közkedvelt relaxációs nyugalomterápiája. Hozzanak magukkal párnát, takarót, polifoamot, hogy minél kényelmesebben élvezhessék az igazán különleges zenei utazást.

Késve érkezőket sajnos nincs módunk fogadni.
Jegyár: 2800 Ft

Október 1. péntek 18.00
Rásonyi Leila hegedűművész zenés estje

Rásonyi Leila hegedűművész, a tavaly megjelent Hivatásom prizmája című önéletrajzi kötetéből mesél érdekes történeteket: a Csajkovszkij Konzervatóriumban (Moszkva) töltött diákéveiről, a 40 éves, aktív tanári pályájáról a zeneakadémián és a Tajvanban töltött vendégprofesszori évekről. Mindezt hegedűn előadott szép zeneművekkel (Veracini, Bach, Massenet, Csajkovszkíj, Kirman, Bartók, Lehár, stb.) fűszerezve.
A belépés ingyenes.

Október 2. szombat 9.00 – 13.00
Babaruhabörze


Új, alig használt, kinőtt, megunt gyerekholmik adásvétele, csereberéje. Jelentkezés személyesen az információs pultnál, szeptember 30-ig, illetve a szabad helyek függvényében.

Asztal vagy fogasos állvány ára: 2000 Ft

Október 29. péntek 17.00
Halloween-i kézműves foglalkozás


Kreatív kézműves foglalkozásunkon Halloween alkalmából készítünk „rémséges” dekorációkat. Maximum 30 főt tudunk fogadni.
Jegyár: 300 Ft


2021.08.23. - 2021.08.27.
2021.09.10.
2021.09.12.
2021.09.18. - 2021.09.19.
2021.09.24. - 2021.09.25.
2021.10.01. - 2021.10.02.
2021.10.07.
2021.10.08.
2021.10.15.
2021.10.16.
2021.10.29.
További ajánlataink

2021.09.01. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.03. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.09. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.11. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.14. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.15. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.17. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.18. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.19. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.26. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.29. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.03. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.08. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.10. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.12. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.13. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.14. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.16. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.17. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.22. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.24. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.27. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.30. - 2021.10.31. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.25. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.01.12. - 2021.12.31. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2021
Találatok száma: 11

Alfa Art Hotel*** Budapest

Alfa Art Hotel*** Budapest

Az Alfa Art Hotel*** Superior Budapest közvetlenül a Duna parton, csendes környezetben található. Galéria, időszaki képzőművészeti kiállítások, hangversenyek teszik színesebbé a szálloda ajánlatát. Bővebben


Aquamarina Hotel - Rendezvényhajó & Étterem Budapest

Aquamarina Hotel - Rendezvényhajó & Étterem Budapest

Budapest legszebb zöldövezetében, a Római parton található az 1900-as évek elején épült orosz lapátkerekes gőzhajóból átalakított 40 szobás szállodánk. A szállodahajón, amely Budapest szinte egyetlen természetes dunaparti részén van kikötve, a pihenés mellett étterem is várja kedves vendégeinket. Szobáink ... Bővebben


Aquincum Hotel Budapest

Aquincum Hotel Budapest

Az Aquincum Hotel Budapest a város egyik legrégibb részén, Óbudán található, a Duna-parton, a Margitszigettel szemben, az Árpád-híd lábánál. A szálloda hatalmas saját parkkal rendelkezik, mely kiváló helyszíne lehet kültéri rendezvényeknek is. A környékén hangulatos utcákat, borozókat és éttermeket ... Bővebben


Holiday Beach Budapest Wellness Hotel

Holiday Beach Budapest Wellness Hotel

Magyarország egyetlen hajó formájú szállodája, a Holiday Beach Budapest Wellness Hotel with Sauna Park közvetlenül a Duna-parton, zöldellő környezetben helyezkedik el. A szálloda nagyszerű medencékkel és díjmentes Wi-Fi-hozzáféréssel is várja vendégeit. A városközpont könnyedén megközelíthető ... Bővebben


Alfréd Panzió Budapest

Alfréd Panzió Budapest

Családias panzió 20 szobával, Budapest két legszebb strandjának szomszédságában a Csillaghegyi strandfürdő és Római élményfürdő szomszédságában található. Bővebben


Bed-Breakfast Hotel Budapest

Bed-Breakfast Hotel Budapest

A hangulatos hotel kellemes kertvárosi negyedben, Budapest belvárosától északra található. Kényelmes kétágyas szobák és két apartman várja vendégeinket. A szobák felszereltsége: saját fürdőszoba zuhanyfülkével/káddal, színes TV műholdas programokkal, mini hűtőszekrény. Bővebben


Duna - Party Panzió Budapest

Duna - Party Panzió Budapest

Panziónk Budapest északi részén, a Római-parton, üdülő-övezetben, csendes, nyugodt, családias környezetben, a Flórián tértől kb. 5 km-re, a városközponttól 8 km-re található. Szobáink kétágyasak, zuhanyzóval, mosdóval, mellékhelyiséggel és légkondicionálóval felszereltek; ezen felül Internet-hozzáférés, ... Bővebben


Hotel Noé Budapest

Hotel Noé Budapest

A fővárosban, mégis nyugodt, tiszta levegőjű, kellemes környezetben, távol a nagyváros zajától, a Duna partján várja vendégeit egész évben a Hotel Noé. A háromszintes épület és a 6 teljesen komfortos faház közel egyhektáros, szépen parkosított területen fekszik, ahol napozásra, pihenésre, ... Bővebben


Külker Hotel Munkásszálló

Külker Hotel Munkásszálló

Csillaghegyen, a 3. kerület kertvárosi környezetében igényes munkásszállással várjuk a nyugodt pihenésre vágyó budapesti és vidéki munkavállalókat. Bővebben


Márton Áron Diákszálló

Márton Áron Diákszálló

A Márton Áron Diákszálló Budapesten olcsó szálláslehetőséggel várja vendégeit a nyári hónapokban (július 15. - augusztus 25.). Elhelyezés két-, háromágyas szobákban, van internet-hozzáférés, sportolási lehetőségek, tűzrakóhely stb. Határon túli magyaroknak, csoportoknak, valamint 14 nap feletti ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 40

36 Bisztró Budapest

36 Bisztró Budapest

Reggelitől a vacsoráig várjuk a környéken élőket és dolgozókat egészséges és természetes alapanyagokból készült friss és finom ételekkel. Bővebben


Anytime Étterem és Kávézó Budapest

Anytime Étterem és Kávézó Budapest

Valószínűleg előfordult már Veled is, hogy “csak úgy” ennél valami finomat. Valami olyat, ami bármikor jól esne…Nem kell alkalmat keresned ahhoz, hogy nálunk ebédelj, vagy vacsorázz. Hozzánk bármikor betérhetsz. Bővebben


Cziniel Cukrászda és Kávéház Budapest

Cziniel Cukrászda és Kávéház Budapest

A nagyi sütijeinek hagyományos ízei és a modern cukrászat remekei a helyi szokásokhoz finomítva. Édes csábítás nyugodt környezetben, ez a Cziniel, ahogy a Rómain szeretjük! Bővebben


Fellini Római Kultúrbisztró Budapest

Fellini Római Kultúrbisztró Budapest

Mi egy bisztró vagyunk a Duna- parton. Tényleg a parton, nálunk a nyugágyról a lábad vízbe lóghat. Van sok enni és innivaló, például belga csapolt meggyes sör, mentás limonádé, olasz grill szendvics, házisüti. Bővebben


Gyradiko Görög Étterem Budapest

Gyradiko Görög Étterem Budapest

Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike ... Bővebben


Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra

Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra

Különleges kézműves bonbonok prémium minőségű csokoládéból természetes alapanyagok felhasználásával. Bővebben


Maharaja Indiai Étterem Budapest

Maharaja Indiai Étterem Budapest

Magyarország egyik legautentikusabb, és első indiai étterme 1994 óta büszkén ajánlja Önnek a világ legnépszerűbb étkeit. A Maharaja étekműhely egzotikus és érdekes fogásokat kínál vendégeinek, a világ legjobb indiai mesterszakácsaitól, elérhető áron. Bővebben


Mókus Bisztró Budapest

Mókus Bisztró Budapest

Fesztelen bár és étterem, mini művház a Krúdy negyedben. Tágas terek, ősfás kert, príma cseh sörök, finom konyha, és a Séf ebédmenüje hétköznap. Gyerekkel, családdal, kutyával, baráttal, kollegával enni-inni, lenni. Bővebben


Pannónia Női Borrend

Pannónia Női Borrend

Tizenkét hölgy 2004 nyarán úgy döntött, hogy a leghatékonyabban akkor tehet valamit a magyar borkultúráért, ha borrendet alapít. Így 2004 nyarán létrehozták a Pannónia Női Borrendet, amelynek fő célja a minőségi magyar borok értékesítésének segítése és megismertetése a nagyközönséggel. Bővebben


Pikáns Ételbár Budapest

Pikáns Ételbár Budapest

Csapatunk hosszú évek óta tevékenykedik az irodai vendéglátásban. Hagyományos és újragondolt receptjeink garantálják a változatos ételkínálatot, melyből mindenki kedvére válogathat. Éttermünk kialakításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy vendégeink stílusos környezetben, teljes kényelemben és ... Bővebben


1 2 3 4   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2021. szeptember 1.
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2021
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2021
 • Budapest
 • Több kerületben
2021.01.12. - 12.31.

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Szekeres Adrien koncert 2021 Balatonakali
Szekeres Adrien koncert 2021 Balatonakali
 • Balatonakali
2021. augusztus 13.
Kanizsai Kulturális Központ programok 2021 Nagykanizsa
Kanizsai Kulturális Központ programok 2021 Nagykanizsa
 • Nagykanizsa
2021. augusztus 4. 10:00

Figyelmébe ajánljuk!

Békásmegyeri Közösségi Ház
Békásmegyeri Közösségi Ház
 • Budapest
 • III. kerület

Érdemes felkeresni!

BSK Crossfight Budapest
BSK Crossfight Budapest
 • Budapest
 • III. kerület
Excelsior Hegymászó Sportegyesület
Excelsior Hegymászó Sportegyesület
 • Budapest
 • III. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 300 Ft -tól 5 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás