3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ programok 2020. Online jegyvásárlás
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!

3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ programok 2020. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2020. február 7 - 29.

Tartalmas, izgalmas programokkal várják Önöket egész évben a 3K Kaszásdűlői Kulturális Központban, mely az Óbudai Kulturális Központ egyik tagintézménye.

3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ programok 2020

kutyabarát

KIÁLLÍTÁS

Mobillal másképp – 2018
A MobilArt Alkotó Csoport 2016-ban alakult, néhány facebookos mobilozó ötlete nyomán. Céljuk töretlen: igényes fotográfiák készítése a mai telefonok speciális adottságait kihasználva. A jelenleg 57 taggal működő csoport komoly felvételi követelményeket támaszt. A csoport adminjai fotóművészek, de a tagok között is akadnak elismert fotóművészek. Természetesen nem ez az elsődleges szempontja a tagságnak, de csoportjuk néhány tagja felvételt nyert a Magyar Fotóművészek Szövetségébe és/vagy a MAOE Fotóművészeti Tagozatába.
A kiállítás február 28-ig megtekinthető a 3K nyitvatartási idejében.
A belépés ingyenes.

Március 6. péntek 18.00
Papír szimfónia

Cziráki Nándor kollázs alkotóművész kiállítása.
Rendhagyó audiovizuális megnyitó Kiss László Lazash tolmácsolásában.
"A szöveg és zene megtestesül képben, megelevenedik a papír, rímel rá a zene, látvány és hang között összhang jön létre, szabad asszociációkba életet lehelve." (Lazash)
A kiállítás április 30-ig megtekinthető a 3K nyitvatartási idejében.
A belépés ingyenes.


GYEREKPROGRAM

Március 14., április 18. szombat 16.00
Hangszersimogató klub

Bársony Bálint és zenekara interaktív foglalkozása és mini koncertje gyerekeknek. A Hangszersimogató célja a hangszerek hangjának megismertetése, az együtt zenélés és éneklés örömének átadása kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A foglalkozás énekes vezetője: Korzenszky Klára énekesnő, gyermekpszichológus
Jegyár: 1000 Ft (Jegyváltás 2 éves kortól szükséges. A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást.)

Március 21. szombat 16.00
Hangfestett történetek Lackfi Jánossal

Óbudai Danubia Zenekar – ifjúsági koncert
A jó meséknek dallama van, mi pedig arra vállalkozunk veletek együtt, hogy ezen a délelőttön Lackfi János legszebb/legviccesebb/legfurább történetei mögé felfessük a hozzá való zenéket. Mi hozzuk az alapokat: egy szimfonikus zenekart, sok-sok hangszert nektek is, kódszavakat és jelnyelvet – egy igazi közösségi zenés improvizációt, amiben mindenki zenekari taggá válhat. És még szolfézs sem kell hozzá… Szóval nem érdemes kihagyni!
Karmester és házigazda: Hámori Máté
Jegyár: 1400 Ft

Április 25. szombat 16.00
Vitéz László Ángliában

Megszületett Vitéz László és Vas Juliska kisfia. Bizony ám, pajtikák! Csakhogy van egy kis bökkenő: mi legyen a gyerek neve? Juliska ragaszkodik hozzá, hogy egy ilyen kemény gyereknek a Henrik nevet kell kapnia, viszont László mindenképp a László nevet adná a kicsinek. Mivel nem jutnak dűlőre, László elhatározza, hogy meglátogatja ángliai barátját, Punch urat, aki még a Lamancsi-csatornán is túl lakik…
A mese közvetlen folytatása a Vitéz László menyecskét keres című „bábtörténeti opusznak”. Bővelkedik vidámságban, dalolászásban és az elmaradhatatlan palacsintasütős igazságszolgáltatásban.
Írta: Markó Róbert
Rendezte és játssza: Barna Zsombor
Az előadás időtartama: 55 perc, ajánlott korosztály: 3–99 éves korig
Jegyár: 1200 Ft


SZÍNHÁZ

Március 7. szombat 19.00
23 perc

Monodráma Járó Zsuzsa előadásában.
Egy szerelem története. Egy karrier története. Egy család története. Egy anya története. Dennis Kelly darabja egyszerre humoros és szívbemarkoló, magával ragadó és elgondolkodtató. Szereplője kemény, céltudatos nő, aki komoly munka és némi szerencse árán jutott el a sikerig – és akivel megtörtént az elképzelhetetlen. A 23 perc nemcsak egy különleges nő történetét meséli el, hanem egy fontos társadalmi jelenségre is felhívja a figyelmet: sokkal magasabb a családon belüli erőszakos cselekmények száma, mint azt képzelnénk.
Írta: Dennys Kelly, fordította: Fabacsovics Lili, rendezte: Keszég László
A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre. Az előadás a MASZK Egyesület (Szeged), az Orlai Produkciós Iroda és a FÜGE együttműködésében jött létre.
Jegyár: 1800 Ft

Április 17. péntek 19.00
A kortárs irodalom egy szelete

A kortárs irodalom nagy és sokszínű kínálatából ezen az estén négy író munkáiból hallhatnak. Mindannyian több műfajban írnak: vers, novella, regény, dráma. A hangjuk, stílusuk azonban nagyon különböző. Mivel a művészeti ágak hatnak egymásra, egy kortárs zeneszerzővel is találkozhatnak.
Az írók: Bartis Attila, Garaczi László, Grecsó Krisztián és Karafiáth Orsolya
A zeneszerző: Hrutka Róbert
Előadják: Holl Zsuzsa, Hrutka Róbert
Jegyár: 1800 Ft

Április 23. csütörtök 19.00
Valami csaj(ok)

Egy középkorú férfi nősülni készül, elhatározza, hogy felkeresi élete nagy szerelmeit. Valamennyiükkel hasonló szállodai szobában találkozik, más-más városokban, de nem lel megnyugvást. Neil Labute 2005-ben írt Valami csajok című komédiáját még abban az évben bemutatták Londonban, 2013-ban pedig film készült belőle. Az előadás különlegessége lesz, hogy a komédia négy különböző női karakterét ugyanaz a színésznő játssza.
Szereplők: Pokorny Lia és Őze Áron
Írta: Neil Labute, fordította: Ungvári Zrínyi Ildikó, díszlettervező: Enyvvári Péter, jelmeztervező: Sántha Borcsa, dramaturg: Lőkös Ildikó, rendező: Németh Kristóf
A Rózsavölgyi Szalon előadása.
Az előadást két részben játsszuk, szünettel együtt kb. 90 perc.
(Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadás szereplői gyógynövényes cigarettát szívnak! Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!)
Jegyár: 2500 Ft


KONCERT

Február 28. péntek 19.00
Ed Is On – Tasnádi Bence & Várvölgyi Szabolcs duó

Az Ed Is On zenekar 2013 óta működik aktívan, a frontember, énekes és dalszerző Tasnádi Bence, a budapesti Katona József Színház színművésze. A dalokat tartalmas, izgalmas, elgondolkodtató szövegek és könnyed, fülbemászó dallamok jellemzik, a koncerteket pedig átszövi a színházból hozott drámaiság és a szuggesztív előadásmód.

Ezúttal egy akusztikus duó formájában lépnek fel a 3K színpadára. A koncerten nemcsak saját repertoárjukból, hanem ismert külföldi előadók dalaiból is válogatnak. 

A csapat a 2013-as Talentométer tehetségkutatón a szakmai zsűri döntése alapján a pop/rock kategória győzteseként jutott tovább. 2015 őszén jelent meg első nagylemezük Velem csak a baj van címmel. 2018-ban az együttes Miatta c. klipje különdíjban részesült a 3. Klipszemlén.
Zenészek: Tasnádi Bence – ének; Várvölgyi Szabolcs – gitár
Jegyár: 1500 Ft

Március 27. péntek 19.00
Magyar Rhapsody Project

A Magyar Rhapsody Project koncertjén nagy magyar klasszikusokat (Liszt, Erkel, Kodály, Bartók, Kálmán, Lehár, Brahms és Weiner) hallgathatunk egyedi hangzásvilággal, szaxofonra és jazz kvintettre hangszerelve. A zenekar tehetséges zenészei sok más sikeres formációban is szerepelnek együtt, a jazz és a színház világán át a gyermekfoglalkozásokig. 2010-ben Sunshine Jazz című lemezükkel elnyerték az év legjobb jazz albuma díjat, ami már a megjelenése napján platinalemez lett.

A zenekar tagjai: Bársony Bálint – szaxofon, Elek Norbert – zongora, Végh Balázs – dob, Tar Gergely – ütőhangszerek, Máthé László – nagybőgő, Rieger Attila – gitár
Jegyár: 2000 Ft


ELŐADÁSOK

Március 5. csütörtök 19.00
ArcMás – Balsai Móni

A Jászai Mari-díjas Balsai Móni az ország egyik legfoglalkoztatottabb színésznője. Szinte minden este színpadon áll, rendszeresen szinkronizál. Rengeteg filmben játszott, melyek közül talán a legismertebb a számos nemzetközi díjat elnyert Liza, a rókatündér, és olyan népszerű sorozatokban is szerepelt, mint például a Társasjáték vagy a Válótársak. Tudjuk róla, hogy gyerekkorában búvárúszó volt, versenyszerűen szertornázott, ma szívesen jógázik, nagy kutyabarát, tudatos környezetvédő…, a többi titokról Barabás Évinek mesél.
Jegyár: 1800 Ft

Március 20. péntek 18.00
Rásonyi Leila: Hivatásom prizmája – könyvbemutató

Rásonyi Leila hegedűművész kalandos életéről szóló, igényes fotóillusztrációkkal tarkított, szellemes életrajzi könyvének hegedűvel kísért zenés–beszélgetős bemutatója.
A bemutatón a szerző érdekes történeteket mesél a Liszt Ferenc Zeneakadémián (Budapest) és a Csajkovszkij Konzervatóriumban (Moszkva) töltött diákéveiről, aktív tanári pályájáról és a Tajvanban töltött vendégprofesszori évekről. Mindezt hegedűn előadott izgalmas zeneművekkel fűszerezve. A könyv a helyszínen árengedménnyel megvásárolható.
A belépés ingyenes.

LELKI FRÖCCS
Március 13. péntek 18.00

Lelki fröccs – Müller Péter: Az élet művészete
Értsük meg önmagunkat és a világot! Müller Péter Kossuth-díjas író  előadásain nem csupán értékes gondolatokkal ajándékozza meg a közönséget, de lényével sajátos közösségi élményt teremt, az együttlét különleges légkörét hozza létre. Hogyan lehet az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot – ezekre a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre próbál válaszokat keresni. Beszél az emberi sorsról, a boldogságról és az élet nagy válaszpontjairól.
Jegyár: 2200 Ft

Április 3. péntek 18.00
Lelki fröccs – Görög Ibolya: A nő és a hölgy – A siker titka

Viselkedéskultúra, metakommunikáció, öltözködés
A hétköznapi szituációknak is megvan a maga “protokollja”. Amikor megismerünk valakit – legyen szó munkáról vagy magánéletről –, végigpásztázzuk az illetőt a feje búbjától a cipőjéig. Árgus szemekkel vizsgáljuk a tekintetét, a mimikáját, a mozdulatait, a hanghordozását. Van egy rossz hírünk: ő is minket. Egy protokollszakértő segíthet, hogy a metakommunikáció eszközeit a saját javunkra tudjuk fordítani. Görög Ibolya, a Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma saját vállalkozást vezet, előadásokat tart és könyveket ír.
Jegyár: 1200 Ft


PROGRAMCSEMEGÉK

Március 14., április 18. szombat 18.30
Hangutazás és hangfürdő

A Hangutazás és hangfürdő egy olyan zenei utazásra hív, amelyen harmonikus csengő-bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt, és találkozhat saját valódi rezgésével, tudatosságával. A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a hallgatót, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolatok zűrzavarán, és elhagyva az elme irányítását, a szív terébe helyezkedhessen. 60–70 percen keresztül fekvő pozícióban, közvetlenül a testre hatnak a test közelségében indított gyógyító rezgések. Alvási gondokkal küszködők közkedvelt relaxációs nyugalomterápiája. Hozzanak magukkal párnát, takarót, polifoamot, hogy minél kényelmesebben élvezhessék az igazán különleges zenei utazást.
Késve érkezőket sajnos nincs módunk fogadni.
Jegyár: 2800 Ft

Március 26. csütörtök 10.30
Az Irka Kör tavaszváró előadása

„Messze még a tavaszig? / Alig várom, óh alig!”   (Reviczky Gyula: Tavasz-vágy)
Versek a tavaszról, vidámságról jeles klasszikus költőink tollából, az Irka Kör előadásában, sok zenével és énekkel fűszerezve. Az Irka Kör nyugdíjasokból álló klub, amely célul tűzte ki az ezüstévek megszépítését, a szellemi képességek gyarapítását és szinten tartását, a gyönyörű magyar költészeti alkotások közkinccsé tételét. Várnak maguk közé mindenkit, akik ezt a célt szeretnék szolgálni.
A belépés ingyenes.


KLUB

 • Keddenként 10.00–13.00 Bridzs klub. Játékforma: társasági bridzs. A belépés ingyenes.
 • Minden hónap első péntekén 9.30–11.00 Baba–mama klub. A belépés ingyenes.

Forrás: Sajtóanyag


2020.02.07. - 2020.02.29.
2020.03.01. - 2020.03.31.
2020.04.01. - 2020.04.30.
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 5

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 1 000 Ft -tól 2 800 Ft -ig Online jegyvásárlás

Kiemelt események

Kiemelt ajánlatok

Óbudai Kulturális Központ programok 2020. Online jegyvásárlás
Óbudai Kulturális Központ programok 2020. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2020. február 8 - 29.
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2020
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2020
 • Budapest
 • Több kerületben
2020.01.01. - 12.31.

Közeli ajánlatok

Aquincumi költőverseny 2020 Budapest
Aquincumi költőverseny 2020 Budapest
 • Budapest
 • III. kerület
2020. április 18. 11:00
Floralia 2020. Római tavaszünnep Aquincumban
Floralia 2020. Római tavaszünnep Aquincumban
 • Budapest
 • III. kerület
2020. május 9 - 10.

Figyelmébe ajánljuk!

Érdemes felkeresni!

Avanti Étterem
Avanti Étterem
 • Budapest
 • III. kerület
Köles Étterem és Sörház
Köles Étterem és Sörház
 • Budapest
 • III. kerület

Ez is érdekelheti!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 000 Ft -tól 2 800 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események