Békásmegyeri Közösségi Ház programok 2021
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Budapest Feszt országjáró turné fergeteges bulikkal! Irány Tahitótfalu!
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Irány Székesfehérvár! Kedvezménykártya szállóvendégeknek.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Békásmegyeri Közösségi Ház programok 2021

Jegyvásárlás
2021. augusztus 26.

Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Háza programajánlója.

PROGRAMCSEMEGE

Augusztus 26. csütörtök 18.00

Szélltánc Óbuda

Közreműködnek a Széll Kulturális Egyesület és a Veres Péter Gimnázium tánccsoportja, kísér a Téka Együttes és barátai. A Széll Kulturális Egyesület megalakulása óta számos, óbudai, budaörsi, fővárosi és külföldi kulturális rendezvényen jelen van.  Alapítói a Veres Péter Gimnázium hajdani diákjai, akik 1995-óta aktív szereplői a VPG és a III. kerület kulturális életének.

 • Művészeti vezető-koreográfus: Széll Márta, tánckarvezető-koreográfus: Bohus György
 • Műsoridő: 60 perc
 • Belépés ingyenes

SZAKKÖRÖK, KLUBOK

Foltvarró klub – Szerdán 9.00–12.00. A patchwork technika iránt érdeklődőket minden páratlan héten a Csillaghegyi Öltögetők csapata, minden páros héten a Békási Foltvarrók csapata várja.
Krottendorf Német Hagyományőrző Egyesület – Szerda 18.00–20.00. A hagyományőrző egyesület táncpróbái.
MMG nyugdíjas klub – Július 8. csütörtök 14.00–18.00.


KIÁLLÍTÁS

Aulakiállítás 

Szeptember 9. csütörtök 18.00
Holland-magyar református kapcsolatokat bemutató kiállítás - Ars Sacra Fesztivál


A Budapest-Csillaghegyi Református Egyházközség a Reformációi Emlékbizottság pályázata segítségével egy 11 roll-up-ból álló kiállítást készített a holland-magyar református kapcsolatok bemutatására a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából. A kiállítás szakmai megalkotói és megvalósítói Millisits Máté művelődéstörténész, a Budapesti Városvédő Egyesület alelnöke és Kelemen Gábor grafikus designer voltak.

A kiállítást megnyitja: Millisits Máté művelődéstörténész
Közreműködik: a Csillaghegyi Református gyülekezet kórusa

A kiállítás ingyenesen megtekinthető szeptember 30-ig a Közösségi Ház nyitvatartási idejében.

Október 12. kedd
Szimbiózis - színek és véletlenek - Kupper Anna kiállítása


„Művésznek lenni annyit jelent, hogy hiszünk az életben.” Henry Moore
Kiállítónk pedagógus - örök álmodozó, aki az élet szépségét szeretné a művészettel kifejezni. A kiállítás anyaga is tükrözi ezt, különleges, egyedi szépségű akril art fluid alkotások, vagyis festékfolyatós akril technikával készített képek.

A kiállítás ingyenesen megtekinthető november 12-ig a Közösségi Ház nyitvatartási idejében.

Árkádkiállítás

Szeptember 21. kedd 17.00
Bemutatkozik az Óbudai Fotóklub Egyesület

Az Óbuda Fotóklubot Kriss Géza fotóművész alapította 52 éve, azzal a szándékkal, hogy lehetőséget teremtsen a kerületben élő amatőr fotósok számára a közös alkotáshoz. A klub hamar népszerűvé vált és egész Budapest területéről csatlakoztak kiváló fotósok. A működés folyamatosan kötődött Óbudához. A klub vezetését két évre Konta Gábor vette át, majd őt váltotta Koncz Dezső. Jelentős változás volt a klub életében, hogy 2018-ban egyesületté alakultak. Aktív kiállítói lettek az Óbudai Nyár eseményeinek. Rendszeresen részt vesznek a FIAP Klub Világbajnokságon és az összes hazai megmérettetésen. Tagságuk sokat fejlődött azzal, hogy az elmúlt években több kiváló fotós csatlakozott csapatukhoz. Rendszeresen szerveznek közös fotózásokat és hetenként értékelik az alkotásaikat. Egyik legfontosabb céljuk, hogy fotóikkal örömet szerezzenek kiállításaik látogatóinak.

A kiállítás ingyenesen megtekinthető december 3-ig a Közösségi Ház nyitvatartási idejében.


GYEREKEKNEK

Szeptember 24., október 22. péntek 16.30
Aprók tánca a Kolompos Együttessel


Folytatjuk évek óta sikeres sorozatunkat kicsiknek és nagyobbaknak. Bevezetés a magyar népzenébe és népi hagyományokba, sok játékkal, mondókával és énekkel.

Jegyár: 1200 Ft (2 éves kor alatt ingyenes.)

Október 30. szombat 11.00
Szombati meseszínház: Boribon kirándul 
A Nefelejcs Bábszínház előadásában.


Boribon szamócát keres a réten. Szamóca helyett furcsa dolgokat talál: cipőket, inget, kalapot, és egy igazi jóbarátot. Marék Veronika Boribon és Annipanni, valamint Boribon kirándul könyvei alapján készült vidám, zenés bábelőadás. 

Óvodás korosztálynak ajánlott.
Műsoridő: 60 perc
Jegyár: 1200 Ft


NOSZTALGIA SZÍNHÁZ

Október 18. hétfő 15.00
Élet, bor, humor – az alig ismert Márai – Hirtling István felolvasóestje 

A Márai Sándor írásaiból összeállított est középpontjában az író kevéssé ismert oldalával találkozhatnak a nézők. Borral kapcsolatos írásai mellett meglepetés lehet finom humora, ami a mai ember számára is számos tanulsággal szolgálhat, miközben jót derül az élet visszásságain. Közéleti témájú soraiból az iróniával gyógyító író arcát ismerhetjük meg, legyen szó futballról, szépségversenyről vagy egy idős ember házasságáról.

Bevezetőt tart: Mészáros Tibor irodalomtörténész, a Márai-hagyaték kezelője
Közreműködik: Szabó Dániel – cimbalom 
Műsoridő: 90 perc 
Jegyár: 1800 Ft


KONCERT

Október 16. szombat 18.00
Kedvenc dolgaim - Szulák Andrea és a Studio11 Ensemble koncertje 


A rendkívül sokoldalú művész, a szívéhez oly közel álló örökzöldekből, musical- és film dalokból idéz fel néhányat a tőle megszokott könnyed, tiszta stílusban. A Studio11 hosszú pályafutása alatt a legnagyobb előadóművészekkel dolgozhatott együtt. Sokuk pályája, már a kezdetektől összefonódott, szorosan kapcsolódott az együtteshez. Az egyik ilyen művész egy csodálatos énekes - Szulák Andrea, aki már egész fiatalon megcsillantotta rendkívüli tehetségét a rádió könnyűzenei stúdióiban. A sok éves együttműködés eredménye egy rendkívül sokrétű és gazdag repertoár. Legújabb műsoruk egy különleges válogatás, melyet Andrea és a zenekar közösen állítottak össze kedvenceikből.

Műsoridő: 70 perc
Jegyár: 1900 Ft


BÉKÁSI MOZI ESTÉK
Jegyár: 600 Ft

Szeptember 1. szerda 18.00 
Ifjúság 
(olasz-svájci-angol-francia filmdráma, 124 perc, 2015)

Paolo Sorrentino a Rómába kalauzoló, Oscar-díjas A nagy szépség után ismét Fellinit idéző, lenyűgöző filmmel jelentkezik. Ezúttal egy Alpok-beli luxusszálloda szolgáltatja a díszletet, itt pihen a már nyugdíjba vonult, világhírű zeneszerző és karmester, Fred és legjobb barátja, a filmrendező Mick. Saját zenei karrierjét lezártnak tekinti, ám magától II. Erzsébet brit királynőtől kap meghívót, hogy lépjen fel Philip herceg születésnapján. 

Szeptember 15. szerda 18.00 
Tiltott táncok
(feliratos angol-francia-ír filmdráma, 109 perc, 2014)

Az ír Jimmy Gralton egyszerű parasztcsaládba született, fiatalon körbehajózta a világot a brit haditengerészet tagjaként, majd megjárta Amerikát, visszatért a függetlenségi háborúban harcolni az angolok ellen. A régi élete azonban visszahúzza: barátai biztatására újra megnyitja tánctermét, vagy inkább közösségi házát, ahol tánc- és irodalomórákat, box leckéket vehetnek egymástól a közösség tagjai, és persze politikáról is szó esik. 

Szeptember 29. szerda 18.00 
A Maria Callas-sztori
(Színes, feliratos, francia dokumentumfilm, 119 perc, 2019)

A Maria Callas-sztori a 20. század egyik legtehetségesebb, legsikeresebb és legnagyobb hatású operaénekeséről szól. A dokumentumfilm feleleveníti Callas életét, s ehhez az operaénekes saját hangját és szavait hívja segítségül: a film archív felvételeken, interjúkon, leveleken és operarészleteken keresztül mutatja be a kivételes tehetségű művészt. Ezekből ismerheti meg a közönség a görög bevándorlók gyermekeként New York-ban születő Maria Callas pályafutását a kezdeti nehézségektől a szupersztárrá válásig. 

Október 13. szerda 18.00 
Doktor Knock 
(francia romantikus vígjáték, 113 perc, 2017)

Az ötvenes években egy szélhámos érkezik egy bájos kis francia hegyi faluba, ahol orvosnak adja ki magát. Doktor Knock karizmatikus és megnyerő férfi, ezért gyorsan nagy népszerűségre tesz szert. Az egyébként egészséges falu lakóinak mindenféle képzeletbeli betegségeket talál ki, s az emberek lassan, de biztosan hipochonderek lesznek. Minden megváltozik, amikor Doktor Knock találkozik egy vonzó fiatal nővel.

Október 27. szerda 18.00
Valan – Az angyalok völgye 
(magyar krimi-dráma, 97 perc, 2019) 

Péter nagyvárosi rendőrként emberkereskedők után nyomoz Brassóban. Az életét annak szenteli, hogy eltűnt lányokat találjon meg. Minden megmentett lányban valahol a saját húgát, Julit látja. Julinak huszonkét évvel ezelőtt nyoma veszett szülővárosukban, a romániai forradalom káoszában felbolydult Valanban. Péter egy telefonhívás miatt kénytelen visszatérni az erdélyi bányavárosba, amikor felmerül a gyanú, hogy testvére holtteste került elő a hófödte fenyvesek között. A múltba vezető nyomozás útvesztőjében a férfinek nemcsak a várost fojtogató bűnözéssel kell megküzdenie, hanem a saját démonjaival is.


ELŐADÁS

Október 29. péntek 17.00 
Színházi kulisszák mögött – Fővárosi színházak története
Pest ezerarcú színháza: a Thália


Sorozatunkban a fővárosi színházak történetét mutatjuk be vetítéssel színesített előadással. 

Van egy színház Budapesten, melyben számtalan társulat játszott már az évtizedek során. A VI. kerületi Nagymező utca 22–24. szám alatti épület falai számtalan történetet őriznek olyan nagy múltú színházakról, mint a Víg vagy a Nemzeti, melyeknek ideiglenes lakhelye volt néhány éven át. De helyet kaptak itt rövid életű ám máig emlékezetes teátrumnok is, mint Szinetár Miklósék zenés színháza, a Petőfi vagy Schwajda Györgyhöz, Törőcsik Marihoz köthető Művész Színház. Húsz éven át Kazimir Károly neve fémjelezte az épületben folyó művészi munkát. Emlékezetes előadásokra, máig ható színészi alakításokra és rendíthetetlen, elhivatott színházigazgatókra, rendezőkre emlékezünk e különlegesen színes és változatos téma megidézésekor.

Előadó: Szebényi Ágnes színháztörténész, múzeumpedagógus
A belépés ingyenes.

Forrás: Sajtóanyag


2021.08.26.
2021.09.01.
2021.09.09.
2021.09.15.
2021.09.21.
2021.09.24.
2021.09.29.
2021.10.12.
2021.10.13.
2021.10.16.
2021.10.18.
2021.10.22.
2021.10.27.
2021.10.29.
2021.10.30.
További ajánlataink

2021.09.01. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.03. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.09. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.11. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.14. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.15. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.17. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.18. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.19. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.26. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.09.29. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.03. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.08. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.10. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.12. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.13. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.14. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.16. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.17. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.22. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.24. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.27. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.30. - 2021.10.31. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
2021.11.25. Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
Találatok száma: 11

Alfa Art Hotel*** Budapest

Alfa Art Hotel*** Budapest

Az Alfa Art Hotel*** Superior Budapest közvetlenül a Duna parton, csendes környezetben található. Galéria, időszaki képzőművészeti kiállítások, hangversenyek teszik színesebbé a szálloda ajánlatát. Bővebben


Aquamarina Hotel - Rendezvényhajó & Étterem Budapest

Aquamarina Hotel - Rendezvényhajó & Étterem Budapest

Budapest legszebb zöldövezetében, a Római parton található az 1900-as évek elején épült orosz lapátkerekes gőzhajóból átalakított 40 szobás szállodánk. A szállodahajón, amely Budapest szinte egyetlen természetes dunaparti részén van kikötve, a pihenés mellett étterem is várja kedves vendégeinket. Szobáink ... Bővebben


Aquincum Hotel Budapest

Aquincum Hotel Budapest

Az Aquincum Hotel Budapest a város egyik legrégibb részén, Óbudán található, a Duna-parton, a Margitszigettel szemben, az Árpád-híd lábánál. A szálloda hatalmas saját parkkal rendelkezik, mely kiváló helyszíne lehet kültéri rendezvényeknek is. A környékén hangulatos utcákat, borozókat és éttermeket ... Bővebben


Holiday Beach Budapest Wellness Hotel

Holiday Beach Budapest Wellness Hotel

Magyarország egyetlen hajó formájú szállodája, a Holiday Beach Budapest Wellness Hotel with Sauna Park közvetlenül a Duna-parton, zöldellő környezetben helyezkedik el. A szálloda nagyszerű medencékkel és díjmentes Wi-Fi-hozzáféréssel is várja vendégeit. A városközpont könnyedén megközelíthető ... Bővebben


Alfréd Panzió Budapest

Alfréd Panzió Budapest

Családias panzió 20 szobával, Budapest két legszebb strandjának szomszédságában a Csillaghegyi strandfürdő és Római élményfürdő szomszédságában található. Bővebben


Bed-Breakfast Hotel Budapest

Bed-Breakfast Hotel Budapest

A hangulatos hotel kellemes kertvárosi negyedben, Budapest belvárosától északra található. Kényelmes kétágyas szobák és két apartman várja vendégeinket. A szobák felszereltsége: saját fürdőszoba zuhanyfülkével/káddal, színes TV műholdas programokkal, mini hűtőszekrény. Bővebben


Duna - Party Panzió Budapest

Duna - Party Panzió Budapest

Panziónk Budapest északi részén, a Római-parton, üdülő-övezetben, csendes, nyugodt, családias környezetben, a Flórián tértől kb. 5 km-re, a városközponttól 8 km-re található. Szobáink kétágyasak, zuhanyzóval, mosdóval, mellékhelyiséggel és légkondicionálóval felszereltek; ezen felül Internet-hozzáférés, ... Bővebben


Hotel Noé Budapest

Hotel Noé Budapest

A fővárosban, mégis nyugodt, tiszta levegőjű, kellemes környezetben, távol a nagyváros zajától, a Duna partján várja vendégeit egész évben a Hotel Noé. A háromszintes épület és a 6 teljesen komfortos faház közel egyhektáros, szépen parkosított területen fekszik, ahol napozásra, pihenésre, ... Bővebben


Külker Hotel Munkásszálló

Külker Hotel Munkásszálló

Csillaghegyen, a 3. kerület kertvárosi környezetében igényes munkásszállással várjuk a nyugodt pihenésre vágyó budapesti és vidéki munkavállalókat. Bővebben


Márton Áron Diákszálló

Márton Áron Diákszálló

A Márton Áron Diákszálló Budapesten olcsó szálláslehetőséggel várja vendégeit a nyári hónapokban (július 15. - augusztus 25.). Elhelyezés két-, háromágyas szobákban, van internet-hozzáférés, sportolási lehetőségek, tűzrakóhely stb. Határon túli magyaroknak, csoportoknak, valamint 14 nap feletti ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 40

36 Bisztró Budapest

36 Bisztró Budapest

Reggelitől a vacsoráig várjuk a környéken élőket és dolgozókat egészséges és természetes alapanyagokból készült friss és finom ételekkel. Bővebben


Anytime Étterem és Kávézó Budapest

Anytime Étterem és Kávézó Budapest

Valószínűleg előfordult már Veled is, hogy “csak úgy” ennél valami finomat. Valami olyat, ami bármikor jól esne…Nem kell alkalmat keresned ahhoz, hogy nálunk ebédelj, vagy vacsorázz. Hozzánk bármikor betérhetsz. Bővebben


Cziniel Cukrászda és Kávéház Budapest

Cziniel Cukrászda és Kávéház Budapest

A nagyi sütijeinek hagyományos ízei és a modern cukrászat remekei a helyi szokásokhoz finomítva. Édes csábítás nyugodt környezetben, ez a Cziniel, ahogy a Rómain szeretjük! Bővebben


Fellini Római Kultúrbisztró Budapest

Fellini Római Kultúrbisztró Budapest

Mi egy bisztró vagyunk a Duna- parton. Tényleg a parton, nálunk a nyugágyról a lábad vízbe lóghat. Van sok enni és innivaló, például belga csapolt meggyes sör, mentás limonádé, olasz grill szendvics, házisüti. Bővebben


Gyradiko Görög Étterem Budapest

Gyradiko Görög Étterem Budapest

Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike ... Bővebben


Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra

Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra

Különleges kézműves bonbonok prémium minőségű csokoládéból természetes alapanyagok felhasználásával. Bővebben


Maharaja Indiai Étterem Budapest

Maharaja Indiai Étterem Budapest

Magyarország egyik legautentikusabb, és első indiai étterme 1994 óta büszkén ajánlja Önnek a világ legnépszerűbb étkeit. A Maharaja étekműhely egzotikus és érdekes fogásokat kínál vendégeinek, a világ legjobb indiai mesterszakácsaitól, elérhető áron. Bővebben


Mókus Bisztró Budapest

Mókus Bisztró Budapest

Fesztelen bár és étterem, mini művház a Krúdy negyedben. Tágas terek, ősfás kert, príma cseh sörök, finom konyha, és a Séf ebédmenüje hétköznap. Gyerekkel, családdal, kutyával, baráttal, kollegával enni-inni, lenni. Bővebben


Pannónia Női Borrend

Pannónia Női Borrend

Tizenkét hölgy 2004 nyarán úgy döntött, hogy a leghatékonyabban akkor tehet valamit a magyar borkultúráért, ha borrendet alapít. Így 2004 nyarán létrehozták a Pannónia Női Borrendet, amelynek fő célja a minőségi magyar borok értékesítésének segítése és megismertetése a nagyközönséggel. Bővebben


Pikáns Ételbár Budapest

Pikáns Ételbár Budapest

Csapatunk hosszú évek óta tevékenykedik az irodai vendéglátásban. Hagyományos és újragondolt receptjeink garantálják a változatos ételkínálatot, melyből mindenki kedvére válogathat. Éttermünk kialakításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy vendégeink stílusos környezetben, teljes kényelemben és ... Bővebben


1 2 3 4   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
Óbudai Kulturális Központ programok 2021. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2021. szeptember 1.

Közeli ajánlatok

Pünkösfürdő utcai heti vásár Budapest 2021
Pünkösfürdő utcai heti vásár Budapest 2021
 • Budapest
 • III. kerület
2021. augusztus 7.
Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2021
Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2021
 • Budapest
 • III. kerület
2021. szeptember 8.

Hasonló ajánlatok

Szekeres Adrien koncert 2021 Balatonakali
Szekeres Adrien koncert 2021 Balatonakali
 • Balatonakali
2021. augusztus 13.
Bob herceg operett Gyulán a Tószínpadon
Bob herceg operett Gyulán a Tószínpadon
 • Gyula
2021. augusztus 23. 20:00

Érdemes felkeresni!

Békásmegyeri Közösségi Ház
Békásmegyeri Közösségi Ház
 • Budapest
 • III. kerület
Araamu Travel Utazási Iroda Budapest
Araamu Travel Utazási Iroda Budapest
 • Budapest
 • III. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 600 Ft -tól 1 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás