Budapest Music Center programok 2020. Online jegyvásárlás
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!

Budapest Music Center programok 2020. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2020. február 21 - 23.

Budapest Music Center programok 2020, online jegyvásárlási lehetőséggel.

Programajánló 2020

Hommage á Kurtág Márta
Mitsuko Uchida | Heinz Holliger | Csalog Gábor | Kemenes András
2020. február 19. szerda 19:30 | Koncertterem

Kurtág Márta zongoraművész, zenetanár, Kurtág György zeneszerző felesége és alkotótársa tavaly októberben, néhány héttel kilencvenkettedik születésnapja után távozott közülünk. Pályatársai, tanítványai, tisztelői körében emlékezünk rá a BMC Koncerttermében február 19-én.

Kuba Więcek Trio (PL)
2020. február 19. szerda 20:00 | Opus Jazz Club

Még csak 25 éves, de Kuba Więcek máris viharként söpört végig a nemzetközi jazz világán. A szaxofonos-zeneszerzőt olyan lengyel művészalakok sorában emlegetik, mint Krzysztof Komeda és Tomasz Stańko, így aztán nem is csodálkozhatunk azon, hogy Multitasking című második albuma – melyet az Opusban is bemutat – már a legendás Polish Jazz sorozat új kiadványaként jelent meg a Warner Musicnál.

Catalan Sounds | Inhumanking (CAT)
2020. február 21. péntek 20:00 | Opus Jazz Club

Az Inhumankind Pablo Selnik fuvolás és Àlex Reviriego bőgős, a barcelonai színtér két legaktívabb, legeredetibb, félelmet nem ismerő zenészének projektje. Alaktalan kifejezésmódok, vad riffek, bármilyen logikán túlmutató ritmusok, baljóslatú és lángoló szépségű dallamokkal megkoronázva – az Inhumankind olyan duó, amely embertelenségében teremt új fogalmat arra, hogy mi az emberi.

Ligeti Ensemble: Sáry 80
2020. február 22. szombat 19:30 | Koncertterem

Sáry László életművéből ezen az ünnepi koncerten olyan reprezentatív kompozíciók szólalnak majd meg, mint a zongorára és füttyszóra szerzett 1987-es Emlék, a nyolc hegedűre és nyolc brácsára komponált 1976-os Diana búcsúja, vagy épp az 1978-as, az új zene hazai történetében oly fontos művé váló Kotyogó-kő egy korsóban. A 80 esztendős Sáry László maga is részt vesz majd a koncerten, a szó szoros értelmében fütyülve magas korára.

Hogyan vezényeljünk kamaraegyüttest?
Schönberg, Panisello, Yoon, Marino
2020. február 23. vasárnap 18:00 | Koncertterem

A február 17-i mustMEET Composers közönségtalálkozón megismert Fabián Panisello szerzeménye is elhangzik az Eötvös Péter Alapítvány idei első – a kamarazene témakörére épülő – mesterkurzusának zárókoncertjén. A kurzus során a világ különböző országaiból érkező fiatal karmesterek arról szerezhettek tapasztalatot egy héten keresztül, hogyan is kell a kamarazenét értelmezni és megszólaltatni. A koncert az Alapítvány mentorprogramjában 2020-ban részt vevő fiatal karmesterek és zeneszerzők első bemutatkozása is.

Oded Tzur Quartet (IL/GR/US)
2020. február 25. kedd 20:00 | Opus Jazz Club

Az izraeli származású, New York-i székhelyű tenorszaxofonos és zeneszerző, Oded Tzur az ősi és a modern zenei hagyományok közötti kapcsolatokat keresi. 2018-ban már járt az Opusban, akkor mindenkit elvarázsolt bensőséges zenei történeteivel. Ezúttal legújabb lemezének anyagával tér vissza a klubba: a Here Be Dragons egyúttal a zenész ECM debütje is, és ugyanúgy tükrözi az indiai zene iránti érdeklődését, mint első két lemeze.

Dés András Erdőkerülő Quartet: einschliesslich
BMC Records lemezbemutató
2020. február 26. 20:00 | Opus Jazz Club

Dés András három zenésztársával különleges „stúdiót" talált az Erdőkerülő Quartet bemutatkozó albumának felvételeihez: a Bakony erdeinek egyik eldugott, ember nem járta zugát, ahová Dés András nem is vitt magával semmilyen hangszert. Bár az erdőt nem tudják magukkal hozni az Opus-beli koncertre, a BMC Records gondozásában megjelenő lemez különleges hangulatát a klub körülményei között is megidézik majd.

Dejan Terzic Axiom (US/FR/NZ/DE)
2020. február 27. 20:00 | Opus Jazz Club

„A kozmopolita Dejan Terzić Európa egyik legismertebb dobosa és zenekarvezetője" – írta a német Jazzthetik magazin a boszniai származású német dobosról, aki ezúttal nemzetközi kvartettjével lép fel a klub színpadán. A kvartettet méltán nevezhetjük interkontinetális supergroupnak, hiszen tagjai egytől-egyig a nemzetközi jazz-élet kiválóságai. Szabad improvizációk, robbanásveszélyes ritmikai megoldások és álomszerű közjátékok ígérnek lebilincselő hangulatot.

Basszista, kincstárnok és diplomata: Johannes Ockeghem
Bali János és az A:N:S Chorus sorozata 4/3.
2020. február 29. szombat 15:30 | Könyvtár

Johannes Ockeghem (1410-1497) a reneszánsz zene egyik legnagyobb, de mindenképp legrejtélyesebb alakja volt. A halálára írott lamentók azt mutatják, hogy a következő generáció apaszerű mestert látott benne. Bali János előadás-sorozata és az A:N:S Chorus kapcsolódó koncertjei az ő művészetét, személyiségét és életét járják körül. Ezúttal az alapproblémák és azok a misék kerülnek terítékre, melyekben leginkább tetten érhető a zeneszerző lázadó attitűdje.

Binder Károly – Borbély Mihály
2020. február 29. szombat 20:00 | Opus Jazz Club

"Két nagyszerű muzsikus, akik magukat »jazz-állampolgároknak« tartják, kilépett a teljes és határok nélküli világba. Magukkal vitték a rögtönzés, a technikai tudás, a ritmikai és dallamformáló fantázia gazdagságát, a hangszínek és dinamika minden árnyalatát. (...). Teljesítették minden zeneművész erkölcsi kötelességét: felvidítanak, elszomorítanak, elgondolkoztatnak, szelíd révületbe ejtenek" – jellemezte Petrovics Emil Binder Károly és Borbély Mihály duóját.

Esterházy Péter: Oratorium Balbulum
Élő hangoskönyv-felvétel Mácsai Pállal
2020. március 1. vasárnap 20:00 | Koncertterem

„A Halleluja – Oratorium balbulum című nagyszabású műre 2008-ban kaptunk megrendelést a Bécsi Filharmonikusoktól. Öt évig dolgoztunk csodálatos harmóniában Esterházy Péterrel. (...) A magyarországi előadások Narrátora Mácsai Pál volt, akinél Esterházy szövegének ideálisabb előadóját el sem tudok képzelni. A BMC most kivételes lehetőséget nyújt, hogy Esterházy teljes szövegét Mácsai Pál előadásában megismerjük" – mondta az estről Eötvös Péter zeneszerző.


Denis Bouriakov Budapesten

MÁRCIUS 14. SZOMBAT, 19:45

Denis Bouriakov a Budapesti Fuvola Akadémia meghívásának eleget téve érkezik Magyarországra, ahol nemcsak koncertezik, de a program résztvevői számára nemzetközi mesterkurzust is tart.

budapesti fuvola akadémia

Műsor:

A műsorban elhangzanak Johann Sebastian Bach, Franz Schubert, Philippe Gaubert, Franz Waxman és Elliott Carter művei.

Közreműködik:

Denis Bouriakov – fuvola
Borbély László – zongora

Denis Bouriakov a nemzetközi fuvolázás jelenleg egyik legfényesebb csillaga. 2015 óta a Gustavo Dudamel vezette Los Angeles Filharmonikus Zenekar szólófuvolása. Ezt megelőzően ugyanezt a pozíciót töltötte be a New York-i MET Zenekarában. A legjelentősebb nemzetközi versenyek díjazottja (ARD München, Jean-Pierre Rampal, Prága, Carl Nielsen, Kobe). A fenomenális virtuóz rendszeresen készít átiratokat a fuvola számára. Első szólóalbumán J. Sibelius Hegedűversenyét, valamint J. S. Bach Chaconne-ját (BWV 1004) szólaltatja meg. Olyan zenekarokkal dolgozott együtt, mint a Moszkvai Filharmonikus Zenekar, Norvég Rádiózenekar, Angol Kamarazenekar, Tokio Ensemble, Müncheni Kamarazenekar vagy a Tamperei Filharmonikus Zenekar. A világ minden táján tart mesterkurzusokat. Londonban a Royal Academy of Music vendégprofesszora. A fiatal művész gyermekkorában járt utoljára Magyarországon. Denis Bouriakov a Budapesti Fuvola Akadémia meghívásának eleget téve érkezik Magyarországra, ahol nemcsak koncertezik, de a program résztvevői számára nemzetközi mesterkurzust is tart.

Borbély László generációjának egyik legkiemelkedőbb zongoraművésze. A Liszt Ferenc Zeneakadémia egyetemi adjunktusa. Versenyeredményei közül kiemelkedik a 2006-os budapesti Nemzetközi Liszt-Bartók Zongoraversenyen elnyert II. helyezése, a 2002-es Los Angeles-i Nemzetközi Liszt Zongoraversenyen több kategóriában elért II. és III. díjai, továbbá több helyezés, illetve különdíj rangos országos és nemzetközi versenyeken [EPTA ifjúsági zongoraverseny (Osijek), Yamaha Díj, Londoni Nemzetközi Zongoraverseny, Magyar Rádió Országos Haydn-Mendelssohn versenye]. Háromszor nyerte el a Fischer Annie előadóművészeti ösztöndíjat. 2009-ben megkapta a rangos Junior Prima Díjat, 2019-ben artisjus díjat kapott. Az elmúlt években olyan fesztiválok vendége volt, mint az International Conservatory Week (Szentpétervár), Nemzetközi Bartók Fesztivál (Ankara), Liszt Fesztivál (Raiding, Utrecht, Fermo), FestivaLiszt (Grottammare), Arcus Temporum (Pannonhalma), Budapesti Tavaszi Fesztivál, CAFe Budapest, Hallgatás Napja (Budapest), Tiszadobi Zongorafesztivál, Miskolci Nemzetközi Operafesztivál.

A koncert a Budapesti Fuvola Akadémia programján belül kerül megrendezésre. A koncertjegy felmutatásával a vendégek részt vehetnek a Budapesti Fuvola Akadémia aznap délutáni programjain is a BMC Koncerttermében:

14:00 Kiemelt Tehetségek Koncertje
15:30 Köznevelési Fórum, téma: A versenyeztetés
17:00 Délutáni Koncert: Szilágyi Szabolcs, Jürgen Franz, Borbély László,
Austro Hungarian Flute Choir, Gareth McLearnon


2020.02.21. - 2020.02.23.
2020.02.25. - 2020.02.27.
2020.02.28. - 2020.02.29.
2020.03.01.
2020.03.04. - 2020.03.06.
2020.03.07. - 2020.03.08.
2020.03.10. - 2020.03.12.
2020.03.13. - 2020.03.14.
2020.03.18. - 2020.03.19.
2020.03.20. - 2020.03.22.
2020.03.23. - 2020.03.24.
2020.03.25. - 2020.03.26.
2020.03.27. - 2020.03.29.
2020.03.31.
2020.04.01. - 2020.04.04.
2020.04.08.
2020.04.14.
2020.04.16.
2020.04.18.
2020.04.20. - 2020.04.22.
2020.04.24.
2020.04.25.
2020.04.28.
2020.05.15. - 2020.05.16.
2020.05.23.
További ajánlataink

2020.02.19. - 2020.02.22. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.21. - 2020.02.22. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.02.25. - 2020.02.27. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.02.25. - 2020.02.29. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.28. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.02.28. - 2020.02.29. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.03.02. - 2020.03.03. Dalszerző Expo 2020 Budapest
2020.03.04. - 2020.03.06. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.04. - 2020.03.07. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.03.07. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.10. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.10. - 2020.03.12. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.03.10. - 2020.03.14. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.10. 20:00 Modern Art Orchestra koncertek 2020. Online jegyvásárlás
MAO – Legendás albumok / Johnny Griffin: A Blowin` Session
2020.03.13. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.13. - 2020.03.14. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.03.14. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.18. - 2020.03.19. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.18. - 2020.03.21. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.03.20. - 2020.03.21. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.25. - 2020.03.28. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.03.26. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.26. - 2020.03.28. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.28. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.03.31. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.01. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.04.03. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.04. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.04. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.04. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.04. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.04.04. - 2020.04.05. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.05. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.06. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.06. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.07. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.08. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.04.08. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.08. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.09. - 2020.04.11. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.10. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.13. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.13. - 2020.04.15. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.01. - 2020.12.31. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2020
2020.01.01. - 2020.12.31. Koncertek Budapesten 2020. Online jegyvásárlás
2020.01.01. - 2020.12.31. Budapesti koncert programok 2020. Helyszínek, műsor, online jegyvásárlási lehetőség
2020.04.14. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.04.14. - 2020.04.17. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.14. 20:00 Modern Art Orchestra koncertek 2020. Online jegyvásárlás
MAO – Legendás Albumok / Dizzy Gillespie, Sonny Stitt, Sonny Rollins: Sonny Side Up
2020.04.16. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.16. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.16. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.16. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.04.16. - 2020.04.17. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.17. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.17. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.18. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.04.18. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.18. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.19. Budapesti Tavaszi Fesztivál 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.21. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.22. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.04.22. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.23. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.24. - 2020.04.25. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.04.28. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.04.28. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.05.09. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.10. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.15. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.05.16. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.21. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.23. Opus Jazz Club programok 2020. Koncertek és online jegyvásárlás
2020.05.23. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.05.26. 19:00 Modern Art Orchestra koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Május éjszakán - a MAO Big Band koncertje
2020.07.30. - 2020.08.01. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
2020.08.06. Jazz koncertek 2020. Online jegyvásárlás
Online jegyvásárlás
Találatok száma: 5

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

Hotel Memories Budapest**** Rumbachspace Event & Conference

A Hotel Memories Budapest**** 2018 októberében nyitotta meg kapuit, később 2019-ben pedig 4 rendezvényhelyszínnel bővült. A hotel a VII. kerület szívében, a Dohány utcai Zsinagógától 30 méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 100 méterre található a Wesselényi utcában található. Bővebben

Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST**** SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és business ... Bővebben

Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 1 200 Ft -tól 6 000 Ft -ig Online jegyvásárlás

Kiemelt események

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Magyar Nemzeti Múzeum programok 2020 Budapest
Magyar Nemzeti Múzeum programok 2020 Budapest
 • Budapest
 • VIII. kerület
2020. február 22. 14:00
Pszichológiai programok, előadások Budapest 2020
Pszichológiai programok, előadások Budapest 2020
 • Budapest
 • IX. kerület
2020.02.28 18:00 - 20:00

Hasonló ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Budapest Music Center
Budapest Music Center
 • Budapest
 • IX. kerület

Érdemes felkeresni!

Magyar Nemzeti Múzeum
Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
 • Budapest
 • VIII. kerület

Ez is érdekelheti!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 200 Ft -tól 6 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események