Klebelsberg Kultúrkúria programok 2023 / 2024 Budapest. Események, rendezvények, fesztiválok
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Klebelsberg Kultúrkúria programok 2023 / 2024 Budapest. Események, rendezvények, fesztiválok

Népszerűség
Jegyvásárlás
2023. december 2. (Szombat) - 2023. december 3. (Vasárnap)

Klebelsberg Kultúrkúria programok 2023 / 2024. Kiállítások, koncertek, táncházak, előadások, klubok, ismeretterjesztő előadások és még számos program a Klebelsberg Kultúrkúriában. A múlt és jelen közötti harmonikus kapcsolat nemcsak az épületre, hanem a Kultúrkúria felvállalt művészeti koncepciójára is vonatkozik. Klasszikus dráma és modern zenés színház (modern opera); néptánc és kortárs táncművészet; komolyzene és nívós könnyűzene; kortárs egyéni és csoportos képző-és iparművészeti kiállítások és fotóművészek tárlatai. E kategóriák látszólag különböző művészeti ágakhoz tartoznak, valójában azonban egy tőből fakadnak, így programkínálatunkban mindezek ötvözetére törekszünk.

Klebelsberg Kultúrkúria programajánló 2023 / 2024

Mikulásváró családi délután

DECEMBER 2. SZOMBAT, 16:00

Suttog a fenyves - diafilmvetítés
A Fehér Krampusz története - A Galóca Társulás előadása

A jószívűség, kedvesség és segítőkészség a krampuszoknál komoly probléma.
Nokedli, a kis fehér ördögfióka nagy gonddal küszködik, mert a csintalanság minden szikrája hiányzik belőle.
Ezért elindul szerencsét próbálni, hogy útjáról krampuszhoz méltóan igazi csibészként térjen haza.
Vajon sikerül neki?

Előadja: Illés Ilona és Zengő Ágnes bábszínészek

Kézműves játszóház


Fény és hang - Adventi koncert

DECEMBER 3. VASÁRNAP, 18:00

A Fény & Hang koncertek a decemberi ünnepkörök kultúráját, hagyományait, zenéit mutatják be. Együtt várjuk a fényt, megünnepeljük az Adventet és a Hanukát két felejthetetlen koncerttel!

A sorozat első előadása az Adventi koncert a Klebelsberg Kultúrkúriában van 2023. december 3-án vasárnap 18 órakor.

A fellépők:

A Marczibányi téri Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Gimnázium tiszta, egységes, csiszolt hangzásról ismert és elismert Junior Príma díjas leánykara, Herczku Ágnes és Nikola Parov, az egymás és a zene iránti elkötelezettségükben is unikális két fajsúlyos népzenész, akiket hallgatva a műfajtól eddig távolságot tartó néző sem marad közömbös,

Invocatio Musicalis csapata, akik zenéjükben különlegesen ötvözik a world music hangzásvilágát, a jazz és a progresszív rock elemeket. Saját kompozíciók mellett zsoltárok és komolyzenei darabok feldolgozásait is ezen a sajátságos zenei „szűrőn” engedik át a Berczik Sára Budai Táncklub karácsonyi balett etűdjeikkel, Simonné Puskás Judit koreográfiájával,

A Szent Efrém Férfikar, akik novemberben megjelenő karácsonyi lemezükről különböző népek karácsonyi és adventi dallamait szólaltatják meg, olyan népszerű feldolgozások mellett, mint Vivaldi Négy évszakából a Tél második tétele, vagy Csajkovszkij Diótörőjéből egy-egy jól ismert dallam.

December varázslatos hónapja mindig különleges időszak az évben, amikor összegyűlünk az ünnepi fények, illatok és dallamok között, hogy emlékezzünk a család és a barátok fontosságáról. Idén a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban az énekhangok, fények és hangszerek harmóniája új értelmet ad az ünnepi időszaknak, és emlékeztet minket arra, mennyi szépség rejlik a különböző kultúrákban. Ehhez kínálnak izgalmas, több zenei műfajt felsorakoztató zenei élményeket az adventi és hanukai dalok, valamint a fényjáték, mely egyedülálló alkotóeleme lesz a koncerteknek, és izgalmas vizuális élményekkel, ünnepi hangulattal ajándékozza meg a közönséget.

a Marczibányi téri Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Gimnázium Junior Príma díjas leánykara
Herczku Ágnes - Nikola Parov
Invocatio Musicalis
Berczik Sára Budai Táncklub növendékei (koreográfia: Simonné Puskás Judit)
Szent Efrém férfikar

km: Schrődl Adél

A Fény & Hang koncertek sorozat második része, a Hanuka koncert 2023. december 9-én csütörtökön 19 órakor hallgatható meg a Marczibányi téri Művelődési Központban.


Szülőiskola

DECEMBER 5. KEDD, 19:00

Interaktív improvizációs színházi előadás
Humoros segítő tükör

Minden szakma tanulható, csak a legfontosabbra nincs iskola. Hogyan tudunk jó szülők lenni? Tanulunk a szüleink hibájából, vagy visszük tovább? Olyan nincs persze, hogy nem hibázunk, de ha törekszünk a legjobbra, már sikerrel járunk. Megoldhatatlannak tűnő nevelési helyzeteket fogunk improvizálni és közösen keresni a megoldásokat. Szeretnénk ebből több alkalmat, hogy közösen fejlődjünk. A helyi nézők által már ismert Pál utcaiak és Dzsungel könyve főszereplői lesznek játékosságukkal segítségünkre. A közös utat vezeti Szalai Kriszta színművész drámapedagógus.


Géniuszok - Tintoretto

DECEMBER 12. KEDD, 18:00

Ludmann Mihály művészettörténész előadása

Jacopo Robusti, akit a kortársi elnevezés miatt csak Tintorettóként emlegetünk, a XVI. századi velencei festészet utolsó nagymestere volt, aki sokat tanult a század többi festőjétől, azonban összehasonlíthatatlanul egyéni világot alakított ki. Számos megrendelésnek tett eleget, és megalkotta Velence Sixtus kápolnájaként is emlegetett Scuola di San Rocco festményciklusát. Ezeken a képeken nem csak stílusának fejlődését figyelhetjük meg, hanem a magabiztos alakábrázolást, a színek végtelen gazdagságát és olyan oldott festőiséget, amelyet néhány kiemelkedő festő mondhatott csak magáénak. Erről a páratlan életműről szól a kedvelt művészettörténet sorozat ez évi utolsó előadása.


Laurent Baffie: Tok-tok, avagy hogy pattog a kocka?

DECEMBER 14. CSÜTÖRTÖK, 19:00

A Kultúrkúria Színházbérlet 3. előadása

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott! Vegyünk egy csapatnyi ismeretlen embert, tegyük őket egy szobába – esetünkben egy világhírű pszichiáter előszobájába –, és csukjuk rájuk az ajtót. Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy mindegyiküknek megvan a maga szórakoztató heppje…

Hőseink makacsul ragaszkodnak mentőöveikhez, melyekkel felszínen tudnak maradni a mindennapokban, és amíg várakoznak, egyik mentőöv kerül elő a másik után. Valódi akrobatika, amivel egymás mentőöveit bravúrosan kerülgetve és elkapkodva megpróbálnak igazi csapattá válni. A tét nem kicsi: megtalálják-e a játékszabályt, amellyel együtt és külön-külön is győzhetnek?

Szereplők: Schruff Milán, Pataki Ferenc, Ullmann Mónika, László Lili, Járó Zsuzsa, Rohonyi Barnabás, Cseh Judit
Rendező: Paczolay Béla

Az előadást 14 éven felülieknek ajánljuk.
Az előadás időtartama: 120 perc, szünet nélkül


Tádé bérlet - Kiskarácsony a Kolompossal

DECEMBER 15. PÉNTEK, 9:00
DECEMBER 15. PÉNTEK, 10:30

A december a hideg évszak beköszöntét jelenti, az emberek mégis meleg szívvel gondolnak rá, hiszen közeleg a Karácsony, a szeretet, a Fény ünnepe.

A közkedvelt együttes mesejátékában megelevenednek a téli ünnepkör szokásai, dalai: lucázás- kotyolás, termékenységi babonák, Luca széke készítés, és a kis Jézus megszületését köszöntő betlehemezés.

A Kolompos együttes tagjai:

 • Nagy Zoltán - ének
 • Szántai Levente - ének
 • Barna György - hegedű
 • Tímár Sándor – hegedű

Az elveszett szaloncukor

DECEMBER 16. SZOMBAT, 16:00

a Bóbita Bábszínház előadása
Bábelőadás 4 éves kortól

Vízkereszt előestéjén járunk, nemsokára ideje leszedni a karácsonyfát. Ezen az éjszakán azonban még eljön az Apró Nép, hogy maradék szaloncukrot keressen.

Úgy tartják, hogy legalább egyetlen szemet mindenképpen hagyni kell nekik, máskülönben elviszik, amit találnak – ilyenkor szoktak eltűnni a kisautók, műanyag katonák, kicsi játékszerek. Ennek az utolsó szem szaloncukornak ered a nyomába egy kisfiú és egy kislány, hogy a furcsa és varázslatos Karácsonyfa Birodalomba bekerülve teljesítse a küldetést, és sok-sok kaland árán visszaszerezze az Elveszett Játékokat.

Írta: Keresztesi József
Zeneszerző: Monori András
Rendezte: Halasi Dániel
Játsszák: Balog Zita, Kalocsányi Gábor, Illés Ilona, Matta Lóránt, Czéh Dániel/Keresztény Tamás mv., Kocsis Zsófia mv., Várnagy Kinga mv.


Echo zenekar koncert

DECEMBER 16. SZOMBAT, 18:00

Táncos-zenés mulatság!

Az ECHO zenekar Szilvássy Zsolt, az egykori legendás ECHO együttes vezetője, basszusgitárosa alapította zenész barátainak közreműködésével.
Műsoruk a'60-as, '70-es évek slágerlistás számaiból és az Echo együttes számaiból áll.

A zenekar tagjai:

Csákó Tamás szólógitár, ének
Pámer Balázs ének, ritmusgitár
Békefi Ferenc billentyű, ének
Beöthy Árpád dob
Szilvássy Zsolt basszusgitár, ének


Robert Icke: Az Orvos

DECEMBER 17. VASÁRNAP, 19:00

A Kultúrbrigád, az Átrium és a KULT2 előadása - thriller
A Kultúrkúria Színházbérlet 4. előadása

Dr. Ruth Wolff nem enged be egy katolikus papot a kórterembe, ahol egy fiatal lány haldoklik egy elrontott abortusz miatt. Miután a pappal való fizikai összetűzésről készült felvétel kikerül az internetre, az eset vírusként terjed a közösségi médiában, petíciókat és tévévitákat provokál, és nemcsak az orvos saját karrierjét, hanem az általa vezetett intézet jövőjét és a kormány által finanszírozott új épületet is veszélybe sodorja.

Robert Icke darabja Arthur Schnitzler Bernhardi professzor című 1913-as drámájának mai változata. Az identitás, a faji és egyéb előítéletek, a kiváltságok, a vallás, az orvosi etika, a mentális egészség, a szexualitás és a közösségi média hatásmechanizmusának témáit körüljáró színpadi thrillerben az önmagunkról és a mai világról alkotott nézeteink egymásnak feszülő olvasatai alkotnak robbanásveszélyes koktélt.

„A levegő valósággal recseg a tomboló vita bonyodalmaitól. Ez a darab teljes egészében etikai vitákból áll, mégis olyan feszült, hogy vannak pillanatok, amikor az embernek eláll a lélegzete – vagy amikor valaki álláspontja annyira felháborítónak tűnik, hogy az ember kapkodni kénytelen a levegőt. Kényelmetlen tud lenni, ugyanakkor fergetegesen vicces is.” (Sarah Crompton, What’s On Stage)
Az elmúlt években Londonban, Amszterdamban, Hannoverben, Grazban, Bécsben, Temesváron is bemutatott darab Budapesten Alföldi Róbert rendezésében kerül az Átrium műsorára.

Szereplők: László Zsolt, Parti Nóra, Katona Péter Dániel, Kocsis Gergely, Söptei Andrea, Kocsis Pál, Márton András, Szatory Dávid, Valcz Péter, Kovács Máté, Fülöp Tímea
Rendező: Alföldi Róbert

Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk.
Az előadás időtartama: 120 perc, szünet nélkül


A láda titka - táncjáték nem csak gyerekeknek

DECEMBER 27. SZERDA, 11:00

A Fitos Dezső Társulat produkciója

Mit tegyen az ember fia, ha egyszer csak váratlanul begurul hozzá egy láda? Nem tudni, hogy honnan, nem tudni, hogy kié… SEHOL senki, csak a láda. Régi jószág, ütött-kopott, rézcsatokkal, nagy lakattal, kerekeken gurul, gurul… Vajon mit rejthet e láda? Talán SEMMIT. Talán üres. És ha mégis színültig van VALAMIVEL? Nincs mese, az öreg láda titkát csak akkor fejtheti meg az, ki megtalálta, ha kinyitja. Hogy
meri-e? Lesz-e hozzá bátorsága? Vagy bontatlanul visszaküldi VALAKINEK, VALAHOVÁ? Csak az tudja meg a választ, ki megnézi az előadást.

Tánc: Gellén Péter, Molnár Bálint
Dramaturg: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)
Látványtervező: Michac Gábor
Zeneszerző, zenei szerkesztő: ifj. Csoóri Sándor Sündi
Zene: Buda Folk Band
Bábtechnika: Kolozsi Angéla (Blattner Géza-díjas)

Rendező-koreográfus: Kocsis Enikő (Harangozó Gyula-díjas) és Fitos Dezső (Népművészet Ifjú Mestere és Harangozó Gyula-díjas, érdemes művész)


Dés László: Dalok egy zongorával

DECEMBER 28. CSÜTÖRTÖK, 19:00

Dés László egyzongorás estje.
Vendég: Básti Juli

„Egyedül ülök egy szobában a zongoránál, és írom a dalt. Amikor úgy érzem, megvan, akkor elkezdem felöltöztetni, mindenféle hangszereket képzelek hozzá, hogyan is szólal majd meg, amikor kilépek vele a közönség elé. Aztán muzsikustársaimmal eljátsszuk a dalokat városról városra, koncertről koncertre, ahol csak kíváncsiak ránk. De most valami olyasmivel próbálkozom, amit még sohasem csináltam. Úgy megmutatni a dalaimat, ahogy megszülettek, a maguk egyszerűségében, líraiságában, és együtt a közönséggel megidézni, hogy milyen is az, amikor ülök egy szobában egyedül a zongoránál, és írom a dalt. "
Dés László

Dés László nem csak eljátssza dalait, de a keletkezésükről is mesél.
Kulisszatitkokról, hogyan született a Nagy utazás, milyen volt dolgozni Bereményi Gézával, az előadókkal, filmrendezőkel… Izgalmas, bensőséges este ígérkezik a szerző-előadóval!


A bolygók csodálatos világa

DECEMBER 29. PÉNTEK, 14:00

Az Utazó Planetárium előadása
360 fokos körpanorámás planetáriumi vetítések, előadások kicsiknek és nagyoknak, családoknak

Műsorunkban betekintést nyújtunk a csillagkeletkezés / bolygókeletkezés világába.

Részletesen, látványos képi elemekkel tarkítva ismerjük meg a csillagok, bolygók keletkezését, bolygó-szomszédainkat, holdjaikat valamint a Napot. Megvizsgáljuk a Naprendszerünk nagy bolygóit és ellátogatunk a törpebolygókhoz is. Leszállunk és utazunk a Mars felszínén, majd megtekintünk egy látványos napfogyatkozást és a Nap felszínét közelről. A műsor már tartalmazza a csillagászok legújabb felfedezéseit a törpebolygók területén is!

8 éves kortól (iskolásoknak és felnőtteknek), 27 perc


3-2-1 Felszállás! - Irány az Űr!

DECEMBER 29. PÉNTEK, 15:00

3-2-1 Felszállás! - Irány az Űr!
Az Utazó Planetárium előadása
360 fokos körpanorámás planetáriumi vetítések, előadások kicsiknek és nagyoknak, családoknak

Egy kalandos mese, melyben sok mindent hallhatunk a repülésről, űrhajókról és megmenthetünk egy kedves robotot. (Többszörös díjnyertes film!)

6-12 éveseknek, 33 perc


Aba és Lana Űrkalandozások - utazás a Naprendszerben

DECEMBER 29. PÉNTEK, 16:00

Az Utazó Planetárium előadása
360 fokos körpanorámás planetáriumi vetítések, előadások kicsiknek és nagyoknak, családoknak

Mesés műsor óvodásoknak a csillagképekről és a Naprendszerünk bolygóiról. Aba a manófiú és Lana a tündérlány hazafelé tartanak Manóvárosba, miközben lassan rájuk esteledik. Sétájuk során együtt próbálják felfedezni az égbolt csodáit, a csillagképeket, a bolygókat, mikor váratlanul összetalálkoznak Kiliánnal a barátságos űrlénnyel. Kilián segítségével részt vesznek egy fantasztikus utazáson, melynek során meglátogatva a Naprendszer bolygóit sok új ismeretre is szert tesznek. Mesés, teljes kupolás műsorunkban a kisgyermekek megismerkedhetnek a csillagos égbolt látványával és Naprendszerünk bolygóival.

3-6 éveseknek (óvodásoknak), 32 perc


Szimat Kapitány kalandjai az Űrben

DECEMBER 29. PÉNTEK, 17:00

360 fokos körpanorámás planetáriumi vetítések, előadások kicsiknek és nagyoknak, családoknak

Szimat kapitány felfedezi a Naprendszert, segítségére siet a központi számítógép és egy papagáj is…
Interaktív műsor gyerekeknek a Naprendszerről.

4-7 éveseknek, 34 perc,


Utazás távoli világok felé: bolygóközi Odüsszeia

DECEMBER 29. PÉNTEK, 18:00

360 fokos körpanorámás planetáriumi vetítések, előadások kicsiknek és nagyoknak, családoknak

Űrhajónkkal felfedezzük a Naprendszer bolygóit, érdekességeit, holdjait. Fedezzük fel, amit még nem is tudtunk a szomszéd világokról.

7 éves kortól (iskolásoknak és felnőtteknek), 37 perc,


Presser G. – Sztevanovity D. - Horváth P.: A padlás

DECEMBER 30. SZOMBAT, 11:00
DECEMBER 30. SZOMBAT, 16:00

A Harlekin Bábszínház előadása két időpontban, 11 és 16 órakor
9-99 éves korig

Félig mese, félig musical. Félig ismerős, félig mindig új. Félig a Témüllereké, akiknek a szíve vak; félig a szellemeké, akiket csak az láthat meg, akinek a szíve tiszta, mint a gyermekeké. Félig elvarázsol, másfelől meg izgalomban tart. Félig emberek, félig meg bábok. És egészen lenyűgöző!

 • Rádiós, aki egyszerűen fantasztikus – Zádori Szilárd
 • Süni, fiatal lány – Bábinszki Ágnes
 • Mamóka, öreg nénike, aki mindent tud az emberekről – Bencze Mónika
 • Herceg, finomlelkű szellem, 500 éves – Sóvári Csaba
 • Kölyök, naiv szellem, 530 éves – Mészáros Pancsa
 • Lámpás, a törpe, zsörtölődő szellem, 670 éves – Szabados Böbe
 • Meglökő, óriási szellem, 560 éves, süketnéma – Szilner Olivér
 • Barrabás, B. Barrabás, a gengszter – Bankó Bence
 • Révész, aki csak külsőleg azonos Barrabással – Bankó Bence
 • Témüller, azelőtt házmester, most önkéntes – Szilner Olivér
 • Detektív, aki még önmagát is kinyomozza – Várhelyi Dénes m.v. / Szabó Attila
 • Üteg, a Detektív másik balkeze – Sóvári Csaba
 • Robinson, a gép – Zádori Szilárd

Díszlet- és jelmeztervező: Michac Gábor
Bábtervező: Csonka Erzsébet
Dramaturg: Szabó Attila
Koreográfus: Kovács Bálint
Szcenikus: Kaló Attila
Rendező: Szűcs Réka


A.N. Arbuzov: Kései találkozás

2024. JANUÁR 17. SZERDA, 19:00

Romantikus vígjáték
A Rózsavölgyi Szalon előadása

A Kultúrkúria Színházbérlet 3. előadása

Éjszakánként elég meghökkentően viselkedik a tengerparti gyógyszálló egyik idős hölgylakója: mezítláb átmászik az ablakon, kiszökik a szanatóriumból, énekel a holdfényes kertben, sirályokat etet. Éjjeli bohém kiruccanásaival persze felrúgja az
intézmény szabályait.

Huncut szórakozottságán meg is ütközik a szanatórium hasonló korú, szintén magányos, kissé morózus főorvosa: nem igazán elnéző a „vétkező” nővel. Próbálja rendre utasítani. Aztán lassan mégiscsak meglágyul. Vagyis kénytelen engedni annak: találkozni sohasem késő, mindenkinek szüksége van valakire, a boldogság pedig nem kényszer, az jön, ha hagyjuk, és emlékeztet minket arra, hogy élünk, még akkor is, ha a jelen esetleg már csak pillanatokban mérhető.

Alekszej Ny. Arbuzov kétszereplős darabja a tisztességben megőszült professzor és páciense kései találkozásának története. Lírai fordulataival, humoros, szerethetően ironikus jeleneteivel – jutalomjáték a színészeknek. 1977-ben jutalomjáték volt Tolnay Klárinak és Mensáros Lászlónak. Negyven évvel később jutalomjáték Molnár Piroskának és Jordán Tamásnak, akik évek óta kötődnek a Rózsavölgyi Szalonhoz, s nagyon szeretnek együtt játszani. Rendezőként Sándor Pál csatlakozik hozzájuk: így válik a hihetetlen páros hihetetlen hármassá.

Szereplők

 • A nő....................... Molnár Piroska
 • A férfi..................... Jordán Tamás

Alkotók

 • Jelmeztervező: Breckl János
 • Fordító: Morcsányi Géza
 • Rendezőasszisztens: Sütő Anikó

Rendező: Sándor Pál

Az előadást 12 éven felülieknek ajánljuk.
Az előadás időtartama: 90 perc, egy szünettel


Embertánc - A táncoló ember

2024. FEBRUÁR 10. SZOMBAT, 19:00

Előadja a Fitos Dezső Társulat tánckara és Pálházi Bence Bandája

A népi kultúra értékeit több mint kétszáz esztendeje számon tartjuk. Ahhoz, hogy valóban megismerjük, nemzedékek fáradságos gyűjtő- és kutatómunkája volt szükséges. Közben pedig maga a népi kultúra is változott.

A Fitos Dezső Társulat új, Embertánc című műsorában olyan táncanyagokból válogat, melyek nem általánosan ismert gyűjtésekből táplálkoznak - így az újonnan indult hivatásos együttes legújabb előadásának próbafolyamatát (mely együttes a néptánc magas szinten való elsajátítását nagyon fontosnak tartja) komoly gyűjtő- és kutatómunka előzte meg.

A magyar tánc, zene és ének határokat nem ismerve köti egybe a régről jövő kulturális értékeket, fókuszában pedig ott az ember. Az ember - ez a természettel együtt élő, tevékeny, érző, állandóan változó individuum, aki egy közösség fontos tagja, megtartva annak hagyományait és sajátosságait. Az Embertáncban elődeink régről jövő tudását, tapasztalatait, értékeit mutatjuk fel saját prizmánkon átszűrve - hogy eztán közösen vigyük tovább, tanuljunk belőle, és ne hagyjuk elveszni. Az előadásban látható ruhák megjelenésükben is tükrözik a hagyományos viseletkultúrát a legapróbb részletekig.

Zenei rendező: ifj. Csoóri Sándor
Zenei szerkesztő: Pálházi Bence, Paár Julianna
Dramaturg: Markó Róbert
Viselet-Jelmez: Kocsis Enikő Harangozó Gyula-díjas
Szaktanácsadó: Dr. Varga Sándor
Fény: Papp Kornél
Rendező-koreográfus:
Kocsis Enikő Harangozó Gyula-díjas
Fitos Dezső Népművészet Ifjú Mestere és Harangozó Gyula-díjas, érdemes művész
Muzsikál: Pálházi Bence Bandája


2023.12.02. - 2023.12.03.
2023.12.05.
2023.12.12.
2023.12.14. - 2023.12.17.
2023.12.27. - 2023.12.28.
2023.12.29. - 2023.12.30.
2024.01.17.
2024.02.10.
További ajánlataink

2023.11.09. - 2023.12.03. Kortárs kiállítások Budapest 2023 / 2024
ANYAGOK-FORMÁK-ÉKSZEREK - CSOPORTOS ÉKSZERKIÁLLÍTÁS
2023.11.27. - 2023.12.03. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.12.02. Klebelsberg Kultúrkúria Mikulás 2023. Online jegyvásárlás
2023.12.02. - 2023.12.03. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2023.12.03. Klebelsberg Kultúrkúria advent 2023. Online jegyvásárlás
2023.12.04. - 2023.12.10. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.12.09. - 2023.12.10. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2023.12.11. - 2023.12.17. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.12.12. Művészettörténeti előadás 2023. Ludmann Mihály sorozata a Klebelsberg Kultúrkúriában
2023.12.16. Zenés mulatság a Klebelsberg Kultúrkúriában 2023
ECHO ZENEKAR - TÁNCOS - ZENÉS MULATSÁG!
2 000 Ft Jegyvásárlás
2023.12.16. - 2023.12.17. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2023.12.18. - 2023.12.24. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.12.23. - 2023.12.24. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2023.12.25. - 2023.12.31. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.12.30. - 2023.12.31. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2024.11.09. Budapesti koncert programok 2023 / 2024. Helyszínek, műsor, online jegyvásárlási lehetőség
2023.01.01. - 2023.12.31. Koncertek Budapesten 2023. Online jegyvásárlás
2023.01.01. - 2023.12.31. Budapesti koncert programok 2023 / 2024. Helyszínek, műsor, online jegyvásárlási lehetőség
2023.11.25. - 2024.01.10. Kortárs kiállítások Budapest 2023 / 2024
SZALMA EDIT GRAFIKUSMŰVÉSZ MESEILLUSZTRÁCIÓI
Találatok száma: 11

Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Körszálló

Budapest Hotel**** Budapest - Az 1970-es években épült szálloda különleges a maga nemében: kör alakjával 15 emelet magasan emelkedik a város fölé, így páratlan panorámát biztosít valamennyi szobájából. Szálljon meg az emblematikus Hotel Budapest-ben és a főváros látnivalói elérhető közelségbe kerülnek: a ... Bővebben


Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner
Haris Park

Haris Park

A Haris Park Buda új találkozóhelye, ahol egy kertvendéglő mellett sokoldalú rendezvénytermek kapnak helyet. Egy igazi közösségi tér, amely történetéhez hűen a budai értelmiség és polgárság törzshelye, a környékbeliek kedvelt étterme, elegáns esküvők, kiállítások, koncertek, rendezvények otthona. Bővebben


Hírlevél feliratkozás
Ajándékutalvány
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Beatrix Hotel*** Budapest

Beatrix Hotel*** Budapest

A Beatrix Hotel 16 szobája 40 vendég számára biztosít kényelmes és nyugodt pihenést Budapest zöldövezeti részén a centrumtól mindössze 10 percre. A szálloda ízlésesen berendezett szobáiban a kényelemről a saját fürdőszoba, minibár és telefon gondoskodik. Bővebben


Felvinci Hostel Budapest

Felvinci Hostel Budapest

A Hostel Felvinci Buda központjában, a Budai Várhoz és a Normafához is közel fekvő, barátságos középiskolai kollégium. 12, 10, 8 és 6 fős, emeletes ágyas, tágas és világos szobákkal várja vendégeit, ideális iskolai és egyéb csoportok részére. Minden folyosón zuhanyzós, folyamatos meleg vízzel ... Bővebben


Gárdonyi Vendégház Budapest

Gárdonyi Vendégház Budapest

Egész évben várjuk kedves vendégeinket családias vendégházunkban, a Rózsadomb kellemes kertvárosi környezetében, kiváló közlekedési adottságokkal. Erkélyes szobáinkból csodás kilátás nyílik Budapestre. Bővebben


Hotel Papillon*** Budapest

Hotel Papillon*** Budapest

Zuhanyzós fürdőszobával, az ágyakon biomatraccal, televízióval, telefonnal, hajszárítóval, széffel és minibárral felszerelt színvonalas szobáink mind az üzletemberek, mind a kikapcsolódni vágyó utazók kényelmét szolgálják. A szálloda tetején lévő teraszunkról, és panoráma apartmanunk balkonjáról csodálatos ... Bővebben


Petneházy Club Hotel***superior Budapest

Petneházy Club Hotel***superior Budapest

A Petneházy Club Hotel Budapesttől mindössze néhány perc autóútnyi távolságra, és mégis a természet lágy ölén, a nyugalom szigetét biztosítva várja feltöltődésre vágyó vendégeit. Faházaink, melyek akár négy, -illetve hat személy elszállásolására is alkalmasak; a fürdőszobából nyíló saját szaunával, ... Bővebben


Regnum Residence Hotel****Budapest

Regnum Residence Hotel****Budapest

A Hotel Regnum Residence Budapest belvárosában, a Budai Várnegyed, a Lánchíd, a Parlament és a Margitsziget közelében várja vendégeit. Vendégeinek 50 modern technikával felszerelt, egyszerű és letisztult stílusú szobát, illetve lakosztályt kínál. Bővebben


Mohácsi Vendégház Budapest

Mohácsi Vendégház Budapest

A Mohácsi Panzió Budapesten, a Rózsadombon, zöldövezetben helyezkedik el. Az épületet nagy kert övezi, amelynek csendjét különösen szeretik a vendégek. Minden szobához fürdőszoba tartozik. Konyhaigény esetén vendégeink felszerelt konyhát használhatnak. Az étkezőben büféreggelit szolgálunk fel. Bővebben


Novotel Budapest Danube Hotel****

Novotel Budapest Danube Hotel****

A négycsillagos Novotel Budapest Danube Közép-Európa egyik leggyönyörűbb épületének, a magyar Parlamentnek látványával, a budai Duna-parton, a belvárosi látványosságok, valamint a Budai vár közelében várja vendégeit. Bővebben


1 2   
Találatok száma: 61

Budapest Hotel Étterem

Budapest Hotel Étterem

A Hotel Budapest étterme bőséges büféreggelivel és igény esetén vacsorával várja kedves vendégeit. A lobbyban található Budapest Presso egy ideális hely, hogy lazítson egy ital mellett. Bővebben


Kiemelt partner
Bobo Restaurant Budapest

Bobo Restaurant Budapest

A Bobo Restaurant Buda elegáns törzshelye a Haris Parkban, ahol a a klasszikus magyar fogások és a nemzetközi konyha izgalmas ízei találkoznak modern köntösben. A tavaszi-nyári hónapokban a csodálatos park övezte teraszon tálalunk, ősszel-télen pedig az étterem impozáns belső tereiben várjuk ... Bővebben


Hírlevél feliratkozás
Ajándékutalvány
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Auguszt 1870 - Auguszt József cukrászdája Budapest

Auguszt 1870 - Auguszt József cukrászdája Budapest

Auguszt Cukrászda Fény utca - Hagyomány és minőség 1870 óta. Térjetek be hozzánk! Hiszünk a süteménykultúra fenntartásában. A Fény utcából belépve a földszinti eladótérben várjuk elvitelre vásárló vendégeinket. Tortáinkon és süteményeinken kívül vásárolhatnak nálunk bonbonokat, marcipánfigurákat, ... Bővebben


Cafe 57 Restaurant Budapest

Cafe 57 Restaurant Budapest

Budapest első minimalista éttermeként, különleges fúziós menüt és egyedülálló alkotásokat kínálunk gyönyörű környezetben, a Rózsadomb szívében. A ’la carte menünk mellett három hetente megújuló „Séf ajánlattal” várjuk látogatóinkat. Étlapunkat rendkívüli és dinamikus ... Bővebben


Fuji Japán Étterem Budapest

Fuji Japán Étterem Budapest

A Fuji Magyarország első tradicionális japán étterme. Az autentikus Japán konyha kizárólag különleges minőségű alapanyagokra épül, melynek természetes izét, zamatát nem csak megőrizzük hanem ki is emeljük az elkészítés során. Az ételek elkészítéséhez kiváló élelmiszereket, alapanyagokat használunk. Bővebben


La PeTite Bistro

La PeTite Bistro

A La PeTite Bistro Nektek született! Reggeli kínálatunkban kávék, smoothie-k, friss gyümölcs és zöldséglevek (elvitelre is) hideg – meleg reggelik, elviteles pékáruk, szendvicsek, házi kencék, Szegás termékeket és mindig friss süteményeket találtok. A’la carte étlapunkon a mediterrán konyhától a ... Bővebben


Porcellino Grasso Olasz Étterem Budapest

Porcellino Grasso Olasz Étterem Budapest

A Porcellino Grasso a lenyűgöző olasz vidéki stílust képviseli és az olasz konyha elkötelezettje frissen előállított tésztákkal, melyek ősi olasz receptet követve készülnek. Bővebben


Szépilona Bisztró

Szépilona Bisztró

A Szépilona konyhája a budai családok hagyományairól szól: a vasárnapi ebédekről, a közös ünnepekről, a gyermekkor legkedvesebb ételeiről. Valljuk, hogy nem lehet kertvendéglő aranyló húsleves, házias főzelék és nagymama palacsintája nélkül. Bővebben


Trófea Grill Étterem Margit körút

Trófea Grill Étterem Margit körút

Az étterem a Trófea Grilltől már megszokott magas színvonalon, rögzített árakkal nyújtja svédasztalos hatalmas étel és italválasztékát, amit csak emel a nemrég nyílt étterem elegáns, letisztult belső kialakítása. A Trófea Grill Étterem (Buda) a város egyik legfrekventáltabb helyén, a Margit híd budai ... Bővebben


Émile Budapest

Émile Budapest

Émile – Buda új kulináris központja. Nálunk nyáron a cabanak árnyékában hűsölhetsz, télen pedig kényelmes fotelekkel és egy jó húslevessel melegítünk fel. Étterem - Kávézó - Pékség – Cukrászda egy helyen. Bővebben


1 2 3 4 ... 7   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 2 000 Ft -tól 7 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
 • Budapest
 • Több kerületben
2023. december 2. (Szombat) - 2023. december 3. (Vasárnap)
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
 • Budapest
 • Több kerületben
2023.11.27. (Hétfő) - 2023.12.03. (Vasárnap)

Közeli ajánlatok

Klebelsberg Kultúrkúria Mikulás 2023. Online jegyvásárlás
Klebelsberg Kultúrkúria Mikulás 2023. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • II. kerület
2023. december 2. (Szombat)
Klebelsberg Kastély programok 2023. Online jegyvásárlás
Klebelsberg Kastély programok 2023. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • II. kerület
2023. december 3. (Vasárnap)
Klebelsberg Kultúrkúria advent 2023. Online jegyvásárlás
Klebelsberg Kultúrkúria advent 2023. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • II. kerület
2023. december 3. (Vasárnap)

Hasonló ajánlatok

Ismerős Arcok koncertek 2023 / 2024
Ismerős Arcok koncertek 2023 / 2024
2023. december 2. (Szombat)
Illényi Katica koncertek 2023 / 2024
Illényi Katica koncertek 2023 / 2024
 • Budapest
 • I. kerület
2023. december 8. (Péntek)

Figyelmébe ajánljuk!

Klebelsberg Kultúrkúria Budapest
Klebelsberg Kultúrkúria Budapest
 • Budapest
 • II. kerület

Érdemes felkeresni!

Gyarmati Dezső Uszoda
Gyarmati Dezső Uszoda
 • Budapest
 • II. kerület
K and M Congress Utazási Iroda
K and M Congress Utazási Iroda
 • Budapest
 • II. kerület
Klebelsberg Kastély Budapest
Klebelsberg Kastély Budapest
 • Budapest
 • II. kerület

Ez is érdekelheti!

Foglaljon szállást!

Foglaljon asztalt!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 2 000 Ft -tól 7 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség

Foglaljon szállást!

Foglaljon asztalt!

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok