Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok 2020

Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok 2020


ELMARAD! Az idei Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokat 2020. július 11-12-én tartjuk. Erre a nyári hétvégére minden gyógynövénybarátot szeretettel várunk a Bükk egyik legszebb kis falujába, Bükkszentkeresztre! Ez a sokak által várt gyógynövényünnep annak idején – Gyuri bácsi kezdeményezésére – családias rendezvényként indult, mára pedig több ezer embert megmozgató, több párhuzamos helyszínen futó, neves előadókat felvonultató gyógynövényes találkozóvá, országos rendezvénnyé vált.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

A Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok a koronavírus járvány miatt elmarad.

További információ: https://gyorgytea.hu/

Tizennégy évvel ezelőtt az első Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokat Gyuri bácsi azért hívta életre, hogy minél több emberrel megismertethesse a népi gyógyítás hagyományait, a gyógynövények hasznosságát, valamint felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, a természet szeretetére és tiszteletére.

Az idei rendezvényen is sok érdekes előadás, színes program várja majd az idelátogatókat, kicsiket és nagyokat, azokat, akik már jártasabbak a gyógynövények világában és azokat is, akik csak most kezdik az ismerkedést.

Figyeljék honlapunkat, ahol a következő hónapokban egyre több információt osztunk meg a részletes programról, a meghívott előadókról, és hírlevelünkben is tájékoztatjuk majd olvasóinkat.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Bükkszentkereszti programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG