Cipősdoboz akció
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Cipősdoboz akció


A Baptista Szeretetszolgálat szebbé varázsolja sok-sok rászoruló kisgyermek karácsonyát! Online cipősdoboz-adományaink megvásárlásával Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy új, minőségi játékokkal lepjünk meg rászoruló gyermekeket!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Cipősdoboz Akció

El tudjátok képzelni, milyen út van egy-egy cipősdoboz ajándék mögött?

Most nem a rengeteg megtett kilométerre gondolunk, hanem arra a hihetetlen összefogásra, ami 18 éve egyesít gyerkőcöket, anyukákat, apukákat, családokat, iskolákat, óvodákat, intézményeket, cégeket és ismert személyeket a nehéz sorsú gyerekekért. Nem lehet megfelelő szavakat találni arra, amit évről évre tapasztalunk az országos Cipősdoboz Akcióban Nektek köszönhetően!

Hamarosan sok-sok izgalmas hírt osztunk meg veletek az idei kampányról, de addig is arra kérünk, hogy nézzetek körbe és gondoljátok át, kinek mondhatnátok el: "LEGYÉL TE IS DOBOZOLÓ!"

Sokszor hangoztatják a kreativitás kulcsaként, hogy "gondolkozzunk dobozon kívül", de mi ilyenkor csakis dobozon belül látjuk a világot!

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események