Egészségügyi Szűrőbusz 2021
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Egészségügyi Szűrőbusz 2021


A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság 2021 nyarán egészségügyi szűrő-, és felvilágosító programsorozatot indít, amelynek célja a helyi lakosok és a Balaton mellett nyaralók szűrése és egészségesebb életmódra való ösztönzése. Minden szűrés térítésmentesen vehető igénybe!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRŐPROGRAM-SOROZAT 7 BALATON-PARTI TELEPÜLÉSEN

Egy életünk van, vigyázzunk rá, éljünk egészségesen!

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság a Magyar Nemzeti Bank támogatásával 2021 nyarán EGÉSZSÉGPART elnevezéssel egészségügyi szűrő-, és felvilágosító programsorozatot indít, amelynek célja a helyi lakosok és a Balaton mellett nyaralók szűrése és egészségesebb életmódra való ösztönzése.Az EGÉSZSÉGPART 7 nyári hétvégén egészségügyi ‘vándortáborként’ Veszprémbe, Balatonakarattyára, Csopakra, Balatonfüredre, Balatonalmádiba, Gyenesdiásra és Keszthelyre; a legnépszerűbb strandokra látogat el.A  programsorozat  a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ, a Veszprém megyei egészségügyi intézmények és a Nemzeti Népegészségügyi Központszakmai támogatásával, valamint a helyi önkormányzatok, illetve képviselők hozzájárulásával jön létre.A magyar lakosság egészségi állapota nemzetközi összehasonlításban kritikusan rossz, ami elsősorban az egészségtelen életmódnak és a káros szenvedélyeknek köszönhető. A nyári időszakban különös figyelmet kell fordítani az UV sugárzás veszélyeire, ami komoly kockázatot jelent a bőrrák kialakulásában is. Éppen ezért a nyári szabadság alatt a strandokon szeretnénk elérhetővé tenni a szűréseket és az egészségtudatosabb életmód legfontosabb ismereteit. A Veszprém megyei egészségügyi intézmények, valamint szakorvosok és önkéntes orvostanhallgatók bevonásával szűrésekkel, előadássorozatokkal, interaktív, gyakorlati, játékos bemutatókkal szeretnénk átadni a szükséges információkat. A program során a Balaton-parton élőket és az ott nyaralókat, illetve gyermekeiket is megszólítjuk a Teddy Maci kórház segítségével. Ez utóbbi játékosan mutatja be a gyerekeknek a macikon keresztül az emberi test legfontosabb szerveit és érdekességeit, mindezt Teddy Doktorok segítségével, akik önkéntes orvostanhallgatók. A szűrések a betegségek időben történő felismerésére, megelőzésére és az egészséges életmód támogatására irányulnak.

SZŰRŐPROGRAMJAINK

MELANOMA VIZSGÁLAT​

Bőrünk védelmének szempontjából kiemelten fontos, hogy a nyaralás alatt sokat, és legfőképpen 11 és 15 óra között, tartózkodjunk árnyékban! Nagyon fontos –  főleg ha sok az anyajegyünk –  az éves felülvizsgálat, illetve a legalább havi rendszerességű önvizsgálat!

DOHÁNYZÁS SZŰRÉS

Középkorú emberek esetén a dohányzásról való leszokás átlagosan 6-10 évvel hosszabbítja meg az életet! Jöjjön el programunkra, hallgassa meg szakértőinket, szokjon le segítségünkkel, lépjünk fel közösen a dohányzás ellen!

FOGÁSZATI SZŰRÉS

Stomato-onkológiai szűrésünkön a fej, arc és szájnyálkahártya elváltozásokat keresünk. A fogak és fogágy állapotát is ellenőrizzük és a talált problémákat feljegyezzük a páciensnek

TESTÖSSZETÉTEL VIZSGÁLAT

A testösszetétel megmutatja az izom-zsír arányát szervezetünkben. A testtömeg és testmagasság meghatározását követően, kor és nem figyelembevételével meghatározzuk a testtömeg indexet (BMI), és összevetjük a normál értékekkel.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
, Országszerte
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események