Jöjjön! Várjuk!
Jöjjön! Várjuk!
Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Tavaszi pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Soproni Szieszta - Töltse a Munka ünnepét a varázslatos tavaszi Lővérekben!
Soproni Szieszta - Töltse a Munka ünnepét a varázslatos tavaszi Lővérekben!

A hagyományokhoz híven az idén is megrendezik Székkutason a Főtéri Falunapot. Székkutas Község Önkormányzata és a Székkutasi Lovas Egyesület idén is szeretettel várja az érdeklődőket a IV. Főtéri Falunapra és a XVI. Lovasnapra, szeptember 1-3. között. A rendezvény a zene, a kultúra és a sport hármasának jegyében - valamint színes gyermekprogramokkal - kínál változatos időtöltést szeptember első hétvégéjére.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

IV. Főtéri Falunap és XVI. Lovasnap

2017. szeptember 1.–szeptember 3.

Vásárhelyi út 14., Székkutas 

Részletek

A programok pénteken délután a Székkutasi Emlékháznál kezdődnek, ahol Kovács István fehérgárdista mártír tiszteletére sor kerül az emlékház ünnepélyes névadójára. Ezt követően a Rockefeller, majd a Lord zenekar várja Székkutas főterén a szórakozni vágyókat. Az estét a Gazsó&Szűcs Duó zárja, a tőlük már megszokott, jó hangulatú utcabállal.

A szombat a sport jegyében indul, ugyanis 9 órakor, az újonnan alakult Székkutasi Futókör egy 4 km-es távra hívja a futás szerelmeseit. A programok 10 órától a Székkutasi Sportcentrumban folytatódnak Bagi Mátyás funkcionális tréner családi cross training edzésével, majd a Fly Addiction akrobatikus kosárlabda bemutatóját és a Feel Good Company táncbemutatóját is megtekinthetik az érdeklődők, de az is kiderül, hogy ki a legfittebb hölgy és férfi Székkutason. A sportfoglalkozásokkal párhuzamosan a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének, valamint a Rádió 7 és a www.promenad.hu szerkesztőségének közreműködésével kutyashow, illetve állatvédelemmel kapcsolatos játékos feladatok várnak kicsiket és nagyokat.

A délután a szórakozásé lesz. A fellépők között köszönthetik majd Hatvani Kiss Gyöngyit, Peller Károlyt, Balog Tímeát, Seres Krisztiánt és az Apostol együttest is. A szombati napot tűzijáték és a Jump Rock Band zenekar koncertje zárja.

A Székkutasi Lovas Egyesület szervezésében szeptember 3-án, vasárnap Lovasnapra várják a helyi és környékbeli lakosokat. A programok között fuvaros verseny, lovasbemutató, csikós-bemutató, voltizs és kétfordulós akadályhajtás is lesz.
A falunapon a gyermekeknek ingyenes programokkal kedveskednek, többek között ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozás és trambulin is garantálja majd a jó hangulatot a számukra.

A Főtéri Falunapra az idei évben is egy színvonalas és különleges programfüzet készült. Az önkormányzat ezúton szeretne köszönetet mondani Pásztor Andrásnak a fotóért, Prágai Adriennek pedig a szerkesztésért.

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

 Forrás: a település honlapja

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Falunap Székkutas 2017

Programajánlat

Botanikai túrazás a Lófogó-érnél 2018
Botanikai túrazás a Lófogó-érnél 2018
  • Kardoskút
2018. április 28.
Cserszegtomaj Falunap 2018
Cserszegtomaj Falunap 2018
  • Cserszegtomaj
2018. május 12.
Lacipecsenye Fesztivál - László Napi Vigasságok 2018
Lacipecsenye Fesztivál - László Napi Vigasságok 2018
  • Kiskunlacháza
2018. június 22 - 24.
Szőregi Rózsaünnep 2018
Szőregi Rózsaünnep 2018
  • Szeged
2018. június 22 - 24.

Szolgáltató

Piroska Vendégház
Piroska Vendégház
  • Székkutas
Folly Arborétum
Folly Arborétum
  • Badacsonyörs
Szépírók Társasága
Szépírók Társasága
  • Budapest
  • XII. kerület