Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás 130 kiállítóval Budapesten a Vajdahunyad várban
Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás 130 kiállítóval Budapesten a Vajdahunyad várban
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.

Idén ősszel is megrendezésre kerül a Food Truck Show Budapest a Kincsem Parkban. A Food Truck Show gasztro-fesztivál elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a legjobb, minőségi ételeket, italokat kínáló, vendéglátó járműveket. A guruló gasztronómia legjobbjai mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek szórakoztatják majd a kilátogatókat. Szeptemberben is megismétlődik majd a gasztronómiai program egy nemzetközi lóversennyel társítva.


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A Food Truck Show gasztro-fesztiválján egy időben és helyen mutatjuk be a legjobb, minőségi ételeket, italokat kínáló, vendéglátó járműveket. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi ételekkel és italokkal várjuk a látogatókat. Lesz meglepetés food truck is, érdemes figyelned az esemény oldalát, ahol folyamatosan közzétesszük a híreket.

Ahogy minden nagy Food Truck rendezvény, ez a hétvége is műanyagmentes lesz – a tányérok, poharak, evőeszközök egy műanyag hatású, növényi rostokból készült anyagból, az un. PLA-ból (poly lactic acid) készülnek.

STREET ART MŰVÉSZEK ÉS UTCAZENE

Naplementében a Kincsem Parkban élőzenére falatozni az egyik legnagyszerűbb élmény. Egyszerre több helyszínen szól a zene, és jól megfér egymás mellett a rezesbanda, a rockabilly, és a feltörekvő sanzonos gitárduó is.

GYEREKPROGRAMOK

A Kincsem Parkban idén is lesz arcfestés, állatsimogató és pónilovazás is és a családok együtt próbálhatják ki a Magic Box logikai játékait. Lesz zöld játszótér is, újrahasznosított anyagokból készült játékokkal játszhatnak a legkisebbek. Valamennyi gyerekprogram díjmentes!

LÓ- ÉS AGÁRVERSENYEK

A háromnapos esemény a pénteki Lóverseny az Éjszakában versenysorozattal kezdődik, ahol az esti versenynapon galopp-, ügető- és agárversenyeket láthat a közönség. Szombaton 14 órától indul az ügető. A nap fő attrakciója, hazánk legrangosabb sprintfutama, a Marschall József emlékverseny és a Hungária Díj lesz. Utóbbi versenyben starthoz áll az idei Derby győztes a négyéves Úrilány R. is. Vasárnap galoppversenyekkel várunk! Folytatódik a Nemzeti Galopp Liga, a hosszú távú Kincsem Díjjal, a közép távú Imperiál Díjjal és a rövidtávú Overdose Díjjal. Előbbi versenyben ismét starthoz áll a Magyar Derby hőse, Eminens, a Kincsem Park fiatal sztárja és hazánk legjobb versenylova, a Nyugat-Európában is jegyzett Quelindo.

MOZI

Esténként Food Truck Cinema filmvetítéssel zárjuk a rendezvényt.

PLACC PIACOK

Egész nap Finom Placc, Otthon Placc és Divat Placc várja az érdeklődőket. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: étel, ital, kence-fice, illatos termékek, konyhai kincsek, divatos holmik, otthoni csodatárgyak. A Finom Placcon őstermelők, kiskereskedők legfinomabb étkeivel várunk.

KÖZLEKEDÉS

A Food Truck Show hétvégéje alatt a Kincsem Park és a Deák tér között nyitástól zárásig közlekedik egy sárga amerikai iskolabusz, amivel ingyenesen utazhatnak a helyszínre az érdeklődők. A 2-es metró Pillangó utcai megállójától pedig kisvonat viszi a bejárathoz a közönséget.

BELÉPŐ, NYITVATARTÁS

Jegyet a helyszínen is lehet venni, 14 éves korig ingyenes (és minden bent lévő gyerekprogram is az)

Ára: 1000 ft

Nyitvatartás:

péntek: 16-23 (21.30-ig Lóversenyek éjszakája, utána Kincsem film vetítés)
szo: 11-22 (20-tól filmvetítés)
vas: 11-22 (20-tól filmvetítés)

Forrás: Szervezők és az esemény Facebook oldala

Online jegyvásárlás

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Food Truck Show 2017 Budapest, online jegyvásárlás

Szolgáltató

Kincsem Park
Kincsem Park
 • Budapest
 • X. kerület
Éden Catering
Éden Catering
 • Budapest
 • X. kerület
Expo Congress Hotel****
Expo Congress Hotel****
 • Budapest
 • X. kerület
Hungexpo Budapest
Hungexpo Budapest
 • Budapest
 • X. kerület
Cédrus Piac Vásárcsarnok
Cédrus Piac Vásárcsarnok
 • Budapest
 • X. kerület
Gerand Hotel Ében
Gerand Hotel Ében
 • Budapest
 • XIV. kerület