Füredi Tavaszi Fesztivál 2022 Balatonfüred

Füredi Tavaszi Fesztivál 2022 Balatonfüred


Kilencedik alkalommal rendezik meg a városban a Füredi Tavaszi Fesztivált, ezúttal is színes programkínálattal. Balatonfüreden a tavaszi fesztivál közös ünneplésre hív, ahol minden korosztály bekapcsolódhat a forradalom emlékét idéző programokba. Négy nap Március 15. szellemében. Sokszínű és gazdag programsorral ünnepli Balatonfüred városa a forradalom és szabadságharc születésnapját. A különböző műfajokat felvonultató fesztivál minden esztendőben a megújulás, a tavaszi újjáéledés üzenetét hordozza, így lesz ez idén is. A fesztivál ez év március idusán is szeretne minden korosztályt megszólítani, a sokszínű kulturális programok tartalmas feltöltődést ígérnek minden érdeklődőnek.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

IX. Füredi Tavaszi Fesztivál 2022 Balatonfüred

2022. március 11 - 15.

Reformkori viseletbe öltözött hölgyek és urak, néptáncosok, zenészek, művészek és színészhallgatók népesítik be Balatonfüredet a Füredi Tavaszi Fesztiválon ebben az évben is. Március 11. és 15. között felelevenítjük az 1848-as forradalom világát és történéseit. A reformkori városrészben március 14-én történelmi élőjátékkal, fáklyás felvonulással várjuk az ünneplőket. Az  élőjátékot Novák Péter írta, Krámer György rendezte, közreműködnek a Reformkori Hagyományőrzők és a Balaton Táncegyüttes.

A Tavaszi Fesztivál programjai: filmklub, népzenei koncert, táncház, a békéscsabai Napsugár Bábszínház két előadása, a népi játszótér, bütykölde és alkotóműhely, Pörköltészet és reformkori séta az egész család számára több napos kikapcsolódást ígérnek. A Kisfaludy Színház közönségét ebben az évben Székely Csaba Bányavirág című tragikomédiája, valamint egy Szendrey Júlia és Nemes Nagy Ágnes műveiből készült est várja, amelyben mester és tanítvány együtt lépnek színpadra: Virágh Panna és Kéri Kitty.

A komolyzene szerelmeseit a Mendelssohn Kamarazenekar tavaszi hangversenye várja. A kiállítások kedvelői is találnak érdekességet, hiszen több helyszínen is különleges tárlatok várják az érdeklődőket. Az ország egyik leggazdagabb magyar képzőművészeti gyűjteménye, a Fővárosi Képtár 2022-ben a Vaszary Galériában vendégeskedik. A gyűjtemény anyagából válogatott főművekkel elmesélhető a magyar modernizmus története, a kiállítás Rippl-Rónai József és Ferenczy Károly alkotásaival indul, s mintegy száz művet felvonultatva a jelenkori alkotókig jut el.

Öt napon keresztül zajlanak a különböző események a városban. Lesznek programok a gyerekeknek, a képzőművészet iránt érdeklődőknek, koncertek és előadások várják a látogatókat, valamint látványos módon emlékeznek meg a Március 15-i forradalom és szabadságharcról is.

Program

Március 11. péntek

Vaszary Galéria
17:00 REJTŐZKÖDŐ FŐMŰVEK 
Rippl-Rónaitól Maurer Dóráig  / Kiállításmegnyitó és tárlatvezetés

Válogatás a Fővárosi Képtár modern és kortárs képzőművészeti gyűjteményéből
Kiállításmegnyitó és tárlatvezetés
Az ország egyik leggazdagabb magyar képzőművészeti gyűjteménye, a Fővárosi Képtár 2022-ben a Vaszary Galériában vendégeskedik. A gyűjtemény anyagából válogatott főművekkel elmondható a magyar modernizmus története, egy 20. századi „kis magyar művészettörténet”. A kiállítás Rippl-Rónai József és Ferenczy Károly alkotásaival indul, s mintegy száz művet felvonultatva a jelenkori alkotókig jut el.

A kiállítást megnyitja: Dr. Aknai Katalin PhD művészettörténész
A kiállítás megtekinthető: 2023. január 8-ig.

Kisfaludy Galéria
18:30 80 huszár című film vetítése és beszélgetés a filmről


Március 12. szombat

Vaszary Alkotóműhely
11:00-13:00 Grafikai nyomatok készítése a REJTŐZKÖDŐ FŐMŰVEK kiállításhoz kapcsolódóan

Előzetes regisztráció szükséges.
A programon való részvétel a Vaszary Galéria belépőjegyének megváltásához kötött.

Kisfaludy Galéria
16:00 Mesekastély - Bolondos mesék

A békéscsabai Napsugár Bábszínház előadása
A három népmese középpontjában „bolondos” történetek állnak, mint például a Benedek Elek gyűjtésében megtalálható Bolond Istók. Mindannyiunk emlékei között ott vannak a nagy mesegyűjtő, mesemondó csodásan illusztrált könyvei, ezeken nőttünk fel, s ezeket adjuk át gyermekeinknek is. A magyar népmesékben a bolondok visszatérő, közkedvelt szereplők. Kiváló lehetőséget adnak e tréfás mesék az egyes személyiségtípusok kifigurázására, jellemrajzok észrevétlen ábrázolására. A mese végén pedig még az is kiderülhet, hogy a „bolondnak” van a legtöbb esze. Olyan előadás ez, melyben vásári hangulatot teremtve szórakoztatjuk közönségünket.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

Rendező: Czipott Gábor
Tervező: Lenkefi Zoltán
Játsszák: Balázs Csongor, Czumbil Örs, Lovas Gábor

Anna Grand Hotel díszterem
18:00 Négy évszak - Komolyzenei koncertsorozat / Tavasz

Tokody Ilona Kossuth-díjas énekművész és a Mendelssohn Kamarazenekar hangversenye

Művészeti vezető: Kováts Péter hegedűművész
Közreműködik: Muskát András - tenor

Műsoron többek között Händel, Vivaldi, Mozart, Dvořák művei

Újra indul komolyzenei koncertsorozatunk. Tartsanak velünk négy évszakon át, a magyar komolyzenei élet neves művészeivel.
Jegyár előadásonként: 2.800 Ft/fő, nyugdíjas/diák: 1.800 Ft/fő
Négy évszak bérlet 8 alkalom: 19.000 Ft/fő, nyugdíjas/diák: 12.000 Ft/fő
2 alkalomra szóló Tavasz/Nyár/Ősz/Tél bérlet: 4.900 Ft/fő, nyugdíjas/diák: 3.100 Ft/fő


Március 13. vasárnap

Vaszary Alkotóműhely
11:00-13:00 Alumínium metszetet készítünk, a 1848-49-es polgári forradalom és szabadságharc eseményeit rajzolva.

Előzetes regisztráció szükséges.
A programon való részvétel a Vaszary Galéria belépőjegyének megváltásához kötött.

Kisfaludy Színpad
(Esőhelyszín: Kisfaludy Galéria)
16:00 Mesekastély - Csacsifogat

A békéscsabai Napsugár Bábszínház előadása
Móricz Zsigmond, Zelk Zoltán, Kányádi Sándor, Weöres Sándor versekből, verses mesékből állítottunk színre egy előadásra valót, amelynek címe “Kityi kotyi kityi kotty, avagy utazás a csacsifogaton”. Az összekötő szövegek Szőts Orsi tollából származnak. A darabot Csortán Zsóka rendezte, aki két fiatalemberrel állította színpadra ezt a remek verses-mesés összeállítást. Egyikük a már sokak által ismert Balázs Csongor, másikuknak azonban ez az első szereplése bábszínházunknál , és ő nem más, mint új színészünk: Czumbil Örs. Az előadás különlegessége az, hogy minden kellék és díszlet természetes anyagokból készült. A próbák nagyon jó hangulatban teltek, ezért mindannyian úgy gondoljuk, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt kedvelni fogják a mi kis csacsifogatunkat.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.

Rendező: Csortán Zsóka
Tervező: Lenkefi Réka
Fény: Bajusz Gergely
Hang: Rákóczi Antal

Játsszák: Balázs Csongor, Czumbil Örs

Kisgaludy Galéria
19:00 Bányavirág

Iván: Katona Levente e.h.
Mihály: Csabai Csongor e.h.
Illés: Hajdú-Sobor Csaba e.h.
Ilonka: Farkas Laura e.h.
Irma: Martos Hanga e.h.

Zene: Ujláb Gábor, Uray-Kéri osztály hallgatói
Videó: Sándor Soma e.h.
Rendezők:  Urszinyi Ádám e.h., Madácsi István e.h. 

Szünet nélkül 80 perc


Március 14. hétfő

Kisfaludy Színpad melletti tér
10:00-16:00 Népijátszótér

10:00-13:00 Emléktúra a Jókai Mór kilátóhoz
Gyülekező 10:00 órakor a Közösségi ház előtt
(Balatonfüred, Kossuth L. u. 3.)

48-as emléktúrára várjuk az érdeklődőket.
A rendhagyó túra útvonalán megemlékezünk az 1848/49-es forradalom és szabadságharc jelentős személyiségeiről. Túránk útvonala érinti az 1848-49-es szabadságharcban érintett személyekről elnevezett utcák egy részét.
(Kossuth L. u→Kovászna parkon át→Damjanich J. u.→Kilátó u.→Tamás-hegyi kereszt→Jókai-kilátó→Tamási Á. u.→kis köz→Illés J. u→Bartók B. u.→Lóczy kolesz előtti átjáró→Klapka Gy. utcát érintve→Noszlopy G. u.→Hunyadi u.→Perczel M u. keresztezve→tovább a Hunyadin→Bem J. u.→vasúti átjáró→Gábor Á. u.→Jókai M. u.→Széchenyi I./Petőfi S. u.→Csokonai u.→Kiserdőn át→Táncsics M. u.→Kisfaludy Galéria)
A túra hossza: kb. 7 km, könnyű túra
A túra ideje: kb. 3 óra

Vaszary Alkotóműhely
11:00-13:00 Röptess velünk papírsárkányt!

Készítsd el Terbe János segítségével a papírsárkányodat, amelyet ki is tudsz próbálni a foglalkozás után.
Előzetes regisztráció szükséges.
A programon való részvétel a Vaszary Galéria belépőjegyének megváltásához kötött.

Jókai Mór Emlékház
11:00 Dvorszky Hedvig könyvbemutató

A „Ki viszi át a szerelmet” (Kairosz Kiadó) könyvbemutatója és dedikálása. A kötet a 2018-2021 között publikált írásokat és a Magyar Katolikus Rádióban elhangzott Dvorszky Hedviggel készült interjúk szerkesztett szövegeit fogja össze.
A könyvet dr. Korzenszky Richárd OSB fotói illusztrálják.

17:00 Partraszállás és forradalmi haddelhadd - Történelmi élőjáték
Idulás a Hajókikötőből
A támadó Osztrák csapatok ágyúdörgésének kíséretében a Kisfaludy Gőzös és a Jókai hajó behajózik a hajókikötőbe, további csónakokban érkeznek Noszlopy Gáspár partraszálló csapatai. A partra szálló csapatokat a Vitorlás térnél Klapka György honvédtábornok által megbízott lovashuszárok várják.
A bevonuló csapatokat fogadják a Reformkori Hagyományőrzők Társasága, cigányzenészek Kalló Zoltán vezetésével, néptáncosok: Balatonfüred Néptánc Együttes, Koloska Senior táncegyüttes

Az élőjáték útvonala:
1. Széchenyi szobor
2. Gyógy-tér, Orzovenszky emléktábla
3. Jókai obeliszk
4. Jókai Mór Emlékház
5. kb. 18:00 Érkezés a Pilvax kávézó teraszára (Vaszary kávézó)

Főbb szerepeket játszák: Kéri Kitty, Gazdag Tibor, Novák Péter


Március 15. kedd

Kisfaludy Galéria
9:30-14:00 Kézműves foglalkozás: csákó, kokárda készítés

Kisfaludy Színpad melletti tér
10:00-15:00 Népijátszótér

Tagore-sétány, Széchenyi szobor
10:15 Térzene
10:30 Ünnepi műsor az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Ünnepi beszédet mond: Dr. Fodor Pál történész, akadémikus
Közreműködnek: Kacsó Hanga énekművész, Szabó Dániel cimbalomművész valamint Farkas Laura, Virágh Panna és Urszinyi Ádám, a kaposvári Rippl-Rónai Művészeti Intézet színész szakos hallgatói és Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekara.

Koszorúzás

Az ünnepi műsor után zenés reformkori séta indul a Széchenyi szobortól.

Kisfaludy Színpad
12:30 Kacsó Hanga Szabó Dániel duó

Kacsó Hanga a magyar fiatal népzenei nemzedék egyik legígéretesebb képviselője. Felmenői Erdélyben, Székely-Mezőségen élnek, családjában a közös éneklés hagyomány volt. 16 éves korában tűnt fel a Fölszállott a Páva tehetségkutató televíziós műsorban, ahol a döntőbe jutott. Két évre rá, 2014-ben a második ízben kiírt versenyben a népdal-szólista kategória győztese lett. Kacsó Hanga az Esszencia zenekar alapító tagja, a Muzsikás rendszeres vendége.

Szabó Dániel cimbalomművész, népdal énekes, zenetanár. 2018-ban elnyerte az MMA ösztöndíját, de ezen kívül is számtalan elismerést mondhat magáénak, mint például a Népművészet Ifjú Mestere, a Magyar Arany Érdemkereszt, vagy a Fischer Annie ösztöndíj. 2019-ben a BMC által meghirdetett Nemzetközi cimbalomversenyen első helyezést ért el. Számos formációból ismert, fellépett már Herczku Ágival, Dresch Mihállyal, Palya Beával, jelenleg a Bazseva és a Gázsa zenekar cimbalmosa, de otthonosan mozog a jazzban és a táncszínházi műfajban is.

13:00 Pörköltészet - „Legyen valami csoki, csoki, csokis!”
A Kisfaludy Színház előadásán az irodalom és a gasztronómia találkozásán vehet részt a közönség. Ezúttal Karinthy Frigyes és Kosztolányi Dezső főztjébe és műveibe kóstolhatnak bele az érdeklődők.

Jókai Mór Emlékház
16:00 Jókai mesék

„Van a Székelyföldnek egy csendes, emberlaktalan völgye, hol semmi hang a vad madár kiáltásán s az örökké élő zuhatagon kívül nem zavarja a napvilágos éjfélt…”
Jókai Mór: A tengerszem tündére

Különleges hangulatú mesedélutánnal várjuk a családokat Jókai Róza szobájában.
Mesélő: Farkas Laura, a kaposvári Rippl-Rónai Művészeti Intézet színész szakos hallgatója

Kisfaludy Galéria
17:00 Szendrey Júlia - Nemes Nagy Ágnes 

Szendrey Júlia verseiből, naplójából, leveleiből készült esttel mutatkozik be Virágh Panna egyetemi hallgató, ehhez csatlakozik a száz éve született Nemes Nagy Ágnest bemutató összeállítás Kéri Kitty előadásában.

További ajánlataink

2022.01.01. - 2022.12.31. Balatoni fesztiválok 2022
Találatok száma: 52

Astoria Hotel*** Balatonfüred

Astoria Hotel*** Balatonfüred

Az Astoria Hotel a Balaton északi partján, Balatonfüred központjában - a Balaton parttól 150 méterre -, a Reformkori városrészben található. A hotel épülete műemlék jellegű. A patinás megjelenés Balatonfüred egyik jellegzetes épületei közé emeli. A szálloda épületét a Dőry család építette – romantikus ... Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner

Gold Haus Panzió Balatonfüred

Gold Haus Panzió Balatonfüred

Panziónk Balatonfüreden, a Móricz Zsigmond utcában található, ahonnan a strand közel 15, a Tagore sétány pedig nagyjából 10 perces sétával közelíthető meg. Klímás kétágyas (franciaággyal, külön ággyal), családi és földszinti superior szobáink vannak. A kétágyas szobákhoz erkély, míg a földszinti superior ... Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner

Academy Dog Kennels Kutyaiskola és Panzió Balatonfüred

Academy Dog Kennels Kutyaiskola és Panzió Balatonfüred

A családokkal élő kutyáknak sok mindent meg kell tanulniuk, hogy családtagként békésen, kiegyensúlyozottan tudjanak élni. A kutyák az életük kezdeti szakaszában, amikor a környezetükkel ismerkednek, mindenképpen tanulnak, és ha ezt a tanulási folyamatot a gazda irányítja, akkor a kutya hasznos, ... Bővebben


Akadémia Hotel**** Balatonfüred

Akadémia Hotel**** Balatonfüred

Az Akadémia Hotel a Balaton északi partjának fővárosában Balatonfüreden a Tihanyi Apátságra lenyűgöző kilátással rendelkező szállodánk csendes környezetben, közvetlen az uszoda mellett a városközponttól csupán 10 perc sétára található. A szálloda 50 szobája, mintegy 120 fő elhelyezését teszi lehetővé. ... Bővebben


Anna Grand Hotel Wine & Vital

Anna Grand Hotel Wine & Vital

Az Anna Grand Hotel Wine & Vital Közép-Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. Az Anna Grand Hotel Wine & Vital régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó vagy ... Bővebben


Anna Villa Vendégház Balatonfüred

Anna Villa Vendégház Balatonfüred

A Balatonfüred szívében található, egyedülálló Anna Villa Füred tökéletes egy pihentető nyaraláshoz pár percre a Balatontól, mégis csendes, nyugodt környezetben. A szállás üzleti filozófiája és adottságai okán felnőttbarát hely, ahol elsődleges a csend és nyugalom biztosítása a felnőtt vendégek ... Bővebben


Apartman Bruckner Villa

Apartman Bruckner Villa

A 2004-ben épült Bruckner Villa Apartman-ház Balatonfüred-Arácson, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park határában a Péter-hegyen, az erdő közelségében helyezkedik el. Gyönyörű körpanoráma nyílik a tóra és a Tihanyi-félszigetre. A tágas, ápolt kert napozásra és sportolásra is lehetőséget nyújt kedves ... Bővebben


Apartmanházak Balatonfüred

Apartmanházak Balatonfüred

Családunk három házat üzemeltet, amelyeknek mindegyike különféle szolgáltatásokkal várja vendégeit. A házainkban két-három és négyágyas elhelyezésre van lehetőség, amelyekhez saját konyhát, illetve svédasztalos reggelit biztosítunk. Bővebben


Aqua Ház Balatonfüred

Aqua Ház Balatonfüred

Az Aqua Ház Balatonfüred üdülőcentrumában, zöldövezetben, nyugodt környezetben fekszik. A házban 2-3-4 ágyas szobák állnak a vendégek rendelkezésére. A szobák modern berendezésűek, teraszosak, színes TV-vel felszereltek. Bővebben


Aura Hotel Balatonfüred

Aura Hotel Balatonfüred

Töltődj fel és érezd jól magad! Élvezd az Aura Hotel Balatonfüred nyújtotta exkluzív kényelmet: king size méretű franciaágyaink, ergonomikus matracaink valamint párna menünk a pihentető alvást garantálják, esőerdő zuhanyunk és organikus fürdőszobai bekészítünk a frissítő élményeket biztosítják. Ingyenes ... Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


Találatok száma: 37

Astoria Étterem Balatonfüred

Astoria Étterem Balatonfüred

Konyhaművészeti remekek a reformkortól napjainkig. Éttermünk nemzetközi és hazai ételkínálattal várja kedves vendégeit, külön kívánságra vegetáriánus és diétás ételeket is készítünk. Jó idő esetén a mediterrán hangulatú, leanderekkel díszített 100 fős kerthelyiségünk nyújt kellemes felüdülést egy frissítő ital ... Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt partner

Anna Grand Hotel Étterem és Kávéház

Anna Grand Hotel Étterem és Kávéház

Az Anna Grand Hotel 180 fős étterme, a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek a svédasztalos étkezések keretén belül, valamint kreatív, ínyenc konyhát mutat meg az a’la carte étkezések esetében. Balatonfüred reformkori belvárosában, az ... Bővebben


Bella Porto Ristorante Balatonfüred

Bella Porto Ristorante Balatonfüred

Az elfogyasztott menü egy jól sikerült vitorlázást követően megkoronázza a napot, valódi gasztronómiai élményt nyújt. A házilag készített tészták és kenyerek, egészséges ételek és finom italok teszik teljessé egy tökéletes nap élményét. Vendégeinket naponta színvonalas reggeli, ebéd, vacsora ... Bővebben


Bergmann Cukrászda Balatonfüred

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

Balatonfüred egyik gasztronómiai nevezetességévé nőtte ki magát az 1992-ben megnyitott Petőfi Sándor u. 64. szám alatti Bergmann Cukrászda. Az igényesség és a békebeli elegancia ölt testet a kedves Vendég előtt, mikor ide belép. A tradicionális hagyományok ápolása és megőrzése mögött egy valóban XXI. századi ... Bővebben


Bistro Sparhelt Balatonfüred

Bistro Sparhelt Balatonfüred

Gondosan válogatott borlappal és az évszaknak megfelelő ételkínálattal várunk Benneteket! A chef, Elek Balázs havonta változó étlappal örvendezteti meg vendégeinket. A nagy körültekintéssel válogatott alapanyagok, a szakma mély ismerete, konyhai fortélyok sora és a főzés szeretete teszik felejthetetlenné a ... Bővebben


Blaha Lujza Hotel és Étterem Balatonfüred

Blaha Lujza Hotel és Étterem Balatonfüred

Balatonfüred a tó északi partjának legrégebbi gyógy- és üdülővárosa. Szerencsés földrajzi és éghajlati adottságai miatt kedvelt üdülőhely. A Hotel Blaha Lujza a Balatontól 200 m-re, a reformkori Füred belvárosában található. A klasszicista stílusú épületrészből alakítottuk ki az éttermet, a hozzá csatlakozó ... Bővebben


Borcsa Étterem

Borcsa Étterem

Balatonfüreden, a Balaton legszebb sétánya, a romantikus és egyben idilli Tagore-sétány keleti végénél található a népszerű vendéglátó komplexum: a Borcsa Étterem. Működését 1984-ben kezdte meg, 2000. augusztusától pedig teljesen megújulva, töretlen és egyre nagyobb népszerűséggel várja vendégeit: a sétányról ... Bővebben


Brada Faloda Balatonfüred

Brada Faloda Balatonfüred

Éttermünk tálcás rendszerű, önkiszolgáló jellegű, ahol a választott ételt kényelmes barátságos környezetben fogyaszthatják el. Amennyiben vendégeink nem a helyszínen kívánnak ebédelni, lehetőség van a választott ételt jól zárható műanyag edényben elvinni. Az étlapon változatos, a tradicionális , és a reform ... Bővebben


Bökő Pince

Bökő Pince

Pincénk Balatonfüreden, a Bocsár dűlőn található. Minden borunk tartályos és reduktív kivéve a vörösek, melyek spontán, fahordóban erjednek, valamint szűretlenül, derítetlenül kerülnek a palackokba. A többi bornál bentonitos derítést és szűrést alkalmazunk, más beavatkozás nincs a borokba. Bővebben


Cafe Amaryllis és Prosecco Bar

Cafe Amaryllis és Prosecco Bar

Exkluzív kávézó a sétányon. Cafe Amaryllis! `A sokszínű fekete`. Dallmayr kávé és teakülönlegességekkel, a Szamos Marcipán házi süteményeivel, és hűsítő-frissítő koktélokkal várjuk kedves vendégeinket! Bővebben


1 2 3 4   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Pontos cím, geokód, térkép
8230 Balatonfüred , Különböző helyszíneken

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG