Gyékényesi-tó átúszás 2021. Open Water Tournament nyíltvízi úszóverseny
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Gyékényesi-tó átúszás 2021. Open Water Tournament nyíltvízi úszóverseny


Az ország úszva-járásának egyik helyszíne a Gyékényesi-tó. Nyíltvízi úszóbajnokságunk célja a nyíltvizek népszerűsítése, és profi versenykörülményt biztosítani az ország folyóiban, tavaiban amatőrök és profik számára egyaránt.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

OPEN WATER TOURNAMENT - HUNGARY GYÉKÉNYES az ÁTLÁTSZÓ BÚVÁRTÓ 2021

3km / 9km

VERSENYLEÍRÁS: A gyékényesi verseny esetében a rajt és a cél egy helyen, a versenyközpontban kerül kialakításra, mert a 3 km-es úszófolyosó a búvártó középen fekvő szigetet kerüli meg. A versenyközpont a búvárközösség üzemeltetésében van, így osztozunk majd a bázison a helyi búvár csoporttal. A pályát háromszögben, két kanyarral építjük, így mindössze két nagy bóját kell kerülnötök. Az úszófolyosót végig, 250 méterenként bójákkal jelöljük. A részletes bójatérképet a verseny előtti napon tesszük közzé.

RAJT:

3km - 12:00
9km - 11:00

A rajt egyéni indítással történik, a chipes karszalagjaitokat aktiválva ugrotok bele a teljesen átlátszó búvártóba. Az amatőr táv úszói egyszer, a profi táv úszói háromszor kerülik meg a szigetet a 3 km-es pályán. A célba érkezést követően leolvassák az időeredményetek, melyet 1-2 percet követően érték el a honlapunkon. A célban továbbá megkapjátok cél-csomagjaitok, majd zuhanyozhattok, öltözhettek és készülhettek a díjátadó ceremóniára. Érdemes a versenyt követő este Gyékényesen maradni, mert itt lesz a 2021-es OWT záróbulija is. A búvárbázissal szomszédos Kéktó Kempingben még vannak szabad sátor, lakókocsi stb. helyek.

FRISSÍTÉS: A kísérő vízi járműveken (SUPpok) frissítő folyamatosan elérhető lesz (víz, szőlőcukor, só- és magnézium tabletta). A SUPposok leginkább a két fő kanyar-bójánál lesznek elérhetőek, ahol a bóják versenyszerű megkerülését is figyelik majd, illetve a deszkákra támaszkodva pihenhettek is.

EREDMÉNYHIRDETÉS: az eredményeket az utolsó beérkező után rögtön közöljük a díjátadó ceremónia keretében. A 2021-es szezon abszolút győztesei szintén itt kerülnek kihirdetésre. Szezon győztest a három verseny alapján, amatőr és profi távokon, férfi és női kategóriákban, a legjobb összesített időeredmények alapján hirdetünk ki.

OWT szezonzáró BULIka: Mindenkit várunk a versenyt követő esti záróbulin, mely az első OWT bajnokság búcsúztatója lesz.

UTAZÁS (120p<): Budapest - Nagykanizsa 90p (M7) ➔ Nagykanizsa - Gyékényes 30p (Zákány felé) ➔ Gyékényes búvárbázis

PARKOLÁS: Parkolás versenyzőknek a búvárbázissal szemközti területen, ezt táblákkal és kordonszalagokkal fogjuk jelölni. Az ismerősök, barátok, nézők és hozzátartozók a Zöldsas étterem előtti parkolóba tudnak parkolni, ahol egyébként a település szabadstrandja is található, és, ahonnan 10 perces sétával lehet eljutni a búvárbázisra.

Köszönjük a Magyar Turisztikai Ügynökség és Gyékényes polgármester asszonyának, Teszlákné Navracsics Nikoletta kiemelt támogatását, akiknek a gyékényesi verseny megvalósulását köszönhetjük.

Találatok száma: 2

Gyékényes-Vízpart Nyaralóházak

Gyékényes-Vízpart Nyaralóházak

Gyékényesen, a nagy tó legszebb részén, nyugodt, csendes környezetben nyaralóházak kiadók. A házak ikerházak, de egymástól teljesen függetlenek. Külön udvarral, bejárattal, csónakkal rendelkeznek. Bővebben


Gyékényesi Horgásztanyák Gyékényes

Gyékényesi Horgásztanyák Gyékényes

Horgásztanyák Gyékényesen a tó északnyugati részén nyaralók illetve horgászok számára kiadók. Bővebben
Találatok száma: 2

Azúr Panzió Vendéglő Csurgó

Azúr Panzió Vendéglő Csurgó

Az Azúr Panzió Csurgó központjában található, a híres Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium és park szomszédságában. Bővebben


Vázsonyi Pincészet Zákány

Vázsonyi Pincészet Zákány

Bejelentkezés alapján vállalunk 10-45 fő között borkóstolókat, baráti, családi, munkahelyi rendezvényeket bográcsos, kemencés ételekkel, finom, helyben készült borokkal. Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
8851 Gyékényes , Búvárbázis
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Gyékényesi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események