Városközponthoz közeli szállás a győri programokhoz, fesztiválokhoz, rendezvényekhez!
Városközponthoz közeli szállás a győri programokhoz, fesztiválokhoz, rendezvényekhez!
A Győri Nemzeti Színház viszi színre ezt a legendás magyar rockoperát!
A Győri Nemzeti Színház viszi színre ezt a legendás magyar rockoperát!
Extrém sportok Győrben és a Mosoni-Dunán.
Extrém sportok Győrben és a Mosoni-Dunán.

A Győri Bornapok izgalmas programjaival, Magyarország legfinomabb boraival, kellemes zenével és baráti beszélgetésekkel búcsúztatjuk a nyarat városunkban. Győr belvárosa, utcái hangulatos kisvendéglőkké, borozókká alakulnak át, fesztiváli hangulatot teremtve immár tizenegyedik alkalommal. A Győri Bornapok azonban nem csak az ízek világába kalauzolja el a látogatókat, hiszen a négy nap bővelkedik kulturális programokban is.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Programok

2018. Augusztus 23. csütörtök

16:00 Borkóstoló, gasztronómia

17:30 Borlovagrendek felvonulása a Brass & roll zenekar kíséretével

18:00 A XI. Győri Bornapok, Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivál megnyitója

Beszédet mond: Borkai Zsolt polgármester

Helyszín: Dunakapu tér

18:15 Brass & roll zenekar koncertje

A héttagú Brass & Roll zenekar akusztikus műsorában megtalálhatóak a big bandes hangzású világslágerek, valamint a saját arculatukra áthangszerelt swingklasszikusok is. A zenekar trombita, szaxofon, harsona, tuba, banjo és ütősök felállásban koncertezik. Műsoruk kifejezetten közönségbarát, igényes, jól táncolható, és garantáltan vidám szórakozást biztosít!

Helyszín: Dunakapu tér

19:30 Magyar Rhapsody Projekt

A Magyar Rhapsody Projekt tehetséges zenészei sok más sikeres formációban is szerepelnek együtt, a jazz és a színház világán át a gyermekfoglalkozásokig. 2010-ben „Sunshine Jazz” című lemezükkel elnyerték az év legjobb jazzalbuma díjat, ami már a megjelenése napján platinalemez lett. A Magyar Rhapsody Projekt koncertjein nagy magyar klasszikusokat (Liszt, Erkel, Kodály, Bartók, Kálmán, Lehár, Brahms és Weiner) hallgathatunk egyedi hangzásvilággal, szaxofonra és jazzkvintettre hangszerelve. A koncert zenei anyagából készülő stúdióalbumuk tervezetten ősz végén jelenik meg, melyet a Magyar Rádió kultikus 22-es stúdiójában rögzítenek. Bársony Bálint – szaxofon, Elek Norbert – zongora, Máthé László – nagybőgő, Rieger Attila – gitár, Tar Gergely – ütőhangszerek, Végh Balázs – dob

Helyszín: Széchenyi tér

21:00 Dániel Balázs Boogie Woogie Trió feat. Szabó Tamás

A Dániel Balázs Boogie Woogie Trió hazánk első számú boogie woogie zenekara. A technikai tudáshoz remek hangulat, ütős poénok és játékukat fűszerező színes elemek egyaránt társulnak. A Győri Bornapokon a trió vendége lesz Szabó Tamás szájharmonikás, a hazai blues-zenei élet kiemelkedő alakja. A közös formáció már számos alkalommal bizonyította, hogy az improvizáció és a kidolgozott zenei megoldások egyvelege kiváló párosítást és még annál is jobb hangulatot képez. Koncertjeik során Tamás szájharmonika-játéka és a trió zenei kreativitása a tradicionális boogie woogie és blues számok vérpezsdítő együttesében talál egymásra, kiváltképp megdobogtatva ezzel a zenei különlegességekért rajongók szívét.

Zenekar: Dániel Balázs (zongora), Koch Barnabás (dob), Zink Ferenc (bőgő), vendég: Szabó Tamás (szájharmonika, ének)

Helyszín: Dunakapu tér

2018. AUGUSZTUS 24. PÉNTEK

11:00 „Győr Város Bora” -választás
La Maréda étterem

14:00–18:00 „Fesztivál Bora” -választás
Váczi Péter gyűjtemény – Magyar Ispita

16:00 Borkóstoló, gasztronómia

17:00 Jász Andris és barátai

Jász Andris a budapesti szórakoztatóélet sokat foglalkoztatott szaxofonosa, 2007-ben diplomázott a Zeneakadémia jazz tanszékén. Azóta hazai és külföldi fesztiválok állandó résztvevője. Olyan zenekarok tagja és olyan előadóművészek oldalán látható, mint a Kossuth-díjas Ghymes együttes, Kökény Attila és Pély Barna. A műsorban sodró lendületű, swinges-latinos dallamok tűnnek fel. Igazi felüdülés és zenei csemege Jász Andris és barátai előadásában.

Helyszín: Dunakapu tér

19:00 „Város bora” és „Fesztivál bora”-verseny díjátadó
Helyszín: Dunakapu tér

19:10 Mojo Workings

2011-ben Budapesten alakult magyar blues-együttes, zenéjében a tradicionális blues, a hatvanas évek beat, country, jug, illetve a későbbi korok pop dallamainak világát ötvözi, esetenként jazzes, sajátos hangvétellel. Alapító tagjai: Honfi Imre Olivér, Horváth János és Szabó Tamás. A zenekar trió és kvintett formában működik. Gyakran használnak Magyarországon még kevéssé ismert, de másutt tradicionálisnak számító hangszereket: diddley bow-t, stompboxot, extra harmonikákat (pl. harmonettát és polyphoniát), ukulelét, washbordot, hangzásvilágukban mégis a háromszólamú ének a legjellegzetesebb.

Helyszín: Széchenyi tér

21:00 NYÁRZÁRÓ KONCERT: KELIS

Helyszín: Városház tér

(Esőnap: 2018. augusztus 25., szombat 21.00 óra)

2018. AUGUSZTUS 25. SZOMBAT

16:00 Borkóstoló, gasztronómia

17:00 Pop Secret

A zenekar a Kőbányai Zenei Stúdió és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóiból alakult, főként ismert pop, blues, funk slágerek átdolgozásaiból áll a repertoárjuk, néhány saját számmal kiegészítve.

Tagjai: Lőrincz Sándor – ének, gitár, Pázmándi Gergely – szaxofon, Szilágyi Márton – cajon

Helyszín: Dunakapu tér

17:45 Borlovagrendi felvonulás a Rába Fúvószenekar és a Kapuvári Ifjúsági Mazsorett Együttes részvételével

(Rába Hotel – Baross út – Kazinczy utca – Bécsi kapu tér)

18:00 Európai Borlovagrend Győri Legátusának avatási ünnepsége a kármelita templomban

19:00 Farkas Gábriel & His Band

SINATRÁTÓL MÁTÉ PÉTERIG

Tizennyolc éve a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja. Gábriel estjei különböző tematikák köré épülnek, közös jellemzőjük a kivételesen magas színvonalú, anekdotákkal fűszerezett előadásmód és a jazztrió, quartett vagy a héttagú, fúvósokkal kiegészített formáció professzionális kísérete. Frank Sinatra és Máté Péter az amerikai és a magyar könnyűzene klasszikus ikonjai. Az ő életpályájuk köré szerveződő tematikus koncertanyagban mutatja be a könnyűzene fejlődését a ’20-as évektől a ’80-as évekig. Ízelítő a repertoárból: Fly me to the moon, My way, Mondd, miért szeretsz te mást, Egyszer véget ér a lázas ifjúság, Majdnem szerelem volt, Egy darabot a szívemből, New York, New York

Helyszín: Széchenyi tér

21:00 The Bits együttes

A Beatles-t mindenki ismeri és szereti. A The Bits 2013-as megalakulása óta a közép-európai régió egyik legjelentősebb Beatles-emlékzenekarává vált. Nívós hazai és jelentős külföldi fesztiválok mellett 2015 júniusában egy maratoni koncerten száz Beatles-dalt adott elő budapesti koncertjén. Augusztusban a világ legnívósabb Beatles-fesztiválja, a liverpooli Beatles Week közel 70 fellépője közül egyedüliként mutatta be az 50 éves Help! nagylemez teljes anyagát a Beatles mekkájának számító, legendás Cavern Clubban, ahová a szervezők 2017-ben is visszahívták az együttest. A német Höfner gitárgyár (Paul McCartney híres, hegedű alakú basszusgitárjának gyártója) művészeti elismerésének jeléül egyedüliként a The Bits-et támogatja a közép-európai régióban, és a zenekaré lehetett a megtiszteltetés, hogy a világon egyedüliként közreműködhetett a legendás hangszer 60 éves díszünnepségén Németországban.

Helyszín: Dunakapu tér

2018. AUGUSZTUS 26. VASÁRNAP

15:00 Borkóstoló, gasztronómia

17:00 Sofia Balogh Band

Balogh Zsófia énekes-dalszerző-zenész a legtöbb műfajban otthon van, de ha saját számokról van szó, leginkább pop és blues folyik ki a kezei és hangszálai közül. A Közel-Keletet megjárt és túlélt, jazz standardeken edződött ex-bárénekesnő hasonlóan vagány és tehetséges zenésznőket gyűjtött maga mellé. A Sofia Balogh Band néhol vidám, néhol édesen pesszimista, harmóniákkal és improvizációkkal fűszerezett zenéje igazi élmény a füleknek.

Helyszín: Széchenyi tér

19:00 Horányi Juli és a Swing à la Django

Django-pop koncert

Horányi Juli és a Swing à la Django együttes egyedülálló swingműsora, mely során ismert popdalok és saját számok lesznek hallhatóak. A Swing à la Django egy innovatív, hattagú zenekar. Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzonok világa, a tangó és a jazz, melynek eredménye ez az egyedi stílus, melyet ők hungarian django swingnek neveznek. Horányi Juli az X-Faktor műsorból megismert gyönyörű és felejthetetlen hangú énekesnő, aki sokrétűségét már korábban is bizonyította, így ebben a műsorban sem lesz ez másképp.

Helyszín: Dunakapu tér

20:30 Marge

Marge 2010 decemberében debütált ingyenesen letölthető And című albumával. Sokoldalú, de azonnal felismerhető zenei világával azóta is hiánypótló szereplője a hazai és nemzetközi zenei életnek. A különleges énekesnő angol és magyar dalok kapcsán is ismerős lehet a nagyérdeműnek. A személyes hangvételű, magyar nyelvű dalok előfutáraként a 2014 tavaszán megjelent Closer című kislemez előrevetítette, hogy az angol nyelvű számok mellett egyre nagyobb teret kapnak majd a magyar szövegek. Marge számára a megújulás jegyében indult a 2016-os év: az énekesnő friss hangzással és újonnan alakult formációval jelentkezett. Az immáron MARGE zenekarrá avanzsálódott együttes nem tétlenkedett sokáig, s rögtön hozzáláttak új albumuk elkészítéséhez. A lemez előfutáraként kiadott Mesehab című dal márciusban debütált, melynek játékos és üde hangulata rögtön a rádiók kedvencévé vált.

Helyszín: Széchenyi tér

DONGA JÁTÉKPARK

A Győri Bornapokon szombaton és vasárnap 15–20 óráig lehet kipróbálni a különleges, hordókból készült játékokat.

Helyszín: Széchenyi tér

​A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó időpontok

2018.09.23. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Bababörze
2018.09.25. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Szex és más tabuk - Benk Dénes, Csenki Attila, Felméri Péter - Dumaszínház, Győr - Richter terem - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.09.28. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
2018.09.29. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
2018.09.29. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Örömlányok végnapjai - Vaskakas Művészeti Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.09.09. - 2018.09.30. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Győri Nemzeti Színház előadások szeptember hónapban - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.09.30. 17:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
István, a király - Győri Nemzeti Színház, Nagyszínház - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.10.01. - 2018.10.30. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Győri Nemzeti Színház előadások október hónapban - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.10.05. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Avagy miért ne próbáljuk megérteni a nőket? - Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka - Győrszentiván - Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.10.09. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Győri Polgári Szalon
2018.10.14. Győri vásár 2018. Védd a helyit, vedd a kisalföldit!
2018.10.14. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Győri vásár - Védd a helyit, vedd a kisalföldit!
2018.10.14. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
István, a király - Győri Nemzeti Színház, Nagyszínház - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.10.17. 18:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
ÉLETED FILMJE - Kovács András Péter önálló estje - Dumaszínház, Győr - Molnár Vid Bertalan Műv. Közp. - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.10.19. 18:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Győrben - Richter terem - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.10.22. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Molnár Ferenc: Játék a kastélyban - Veres 1 Színház, Vaskakas Művészeti Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.10.27. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
CSÍK30 - 30 Év Boldogság - Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.11.08. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
HABANA SOCIAL CLUB with the Stars of TROPICANA - Vaskakas Művészeti Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.11.10. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Ray Cooney: A miniszter félrelép - Bánfalvy Stúdió - Győrszentiván, Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.11.16. - 2018.11.18. Fesztivál szállás Győrben, a városközponthoz közeli ETO Park Hotelben
2018.11.30. - 2018.12.23. Adventi Téli Fesztivál és Vásár Győr 2018
2018.11.30. - 2018.12.23. Fesztivál szállás Győrben, a városközponthoz közeli ETO Park Hotelben
2018.12.06. - 2018.12.08. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Boogiefeszt
2018.12.06. - 2018.12.08. Fesztivál szállás Győrben, a városközponthoz közeli ETO Park Hotelben
2018.12.16. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Karácsonyi Rohanás futóverseny
2018.12.22. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Retro fesztivál - Győr Audi Aréna - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.12.26. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Rákász Gergely - Tél - Győr - Belvárosi Református Templom - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.12.27. 19:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Rákász Gergely - Tél - Győr - Belvárosi Református Templom - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.12.27. 19:30 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Ünnepi Koncert a Neoton Família Sztárjaival - Győr Audi Aréna - JEGYVÁSÁRLÁS
2018.01.01. - 2018.12.31. Győri fesztiválok 2018
2018.01.20. - 2018.12.31. 4 Évszak Fesztivál 2018
2019.01.19. - 2019.01.20. Fesztivál szállás Győrben, a városközponthoz közeli ETO Park Hotelben
2019.01.19. - 2019.01.20. Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Esküvői Kiállítás
2019.01.19. - 2019.01.20. Esküvői Kiállítás 2019 Győr
2019.05.08. 18:00 Győri programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események
Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019 - ETO Hotel - JEGYVÁSÁRLÁS
Találatok száma: 3

ETO Park Hotel**** Superior

ETO Park Hotel**** Superior

A győri városközponttól néhány percre elhelyezkedő ETO Park Hotel**** Superior szálloda mind a Győrbe látogató kikacsolódni vágyó vendégek és az üzleti élet szereplői számára is tökéletes választás. A ...


Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit ...


Hotel Kálvária ****/***

Hotel Kálvária ****/***

A győri belváros közelében a Hotel Kálvária**** Győr négy- és három csillagos kategóriában kínál Önnek szállást jól megközelíthető helyen. Széles körű és színvonalas szolgáltatásaink - akciós ...
Találatok száma: 2

Narrabo Étterem

Narrabo Étterem

Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. ...


Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL
-IG
Győri Bornapok 2018. Bor-, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivál

Győr

Legjobb élmények

Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Hívjuk és várjuk Velembe az őszi gesztenye napokra.
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Behajtási ünnep a Hortobágyon
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
Darufesztivál a Hortobágyon
Ki korán kel, halat lel! Horgászat a Tisza-tónál
11012
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket