Eto Park Hotel - szálloda győri programokhoz és rendezvényekhez
Eto Park Hotel - szálloda győri programokhoz és rendezvényekhez

Győri Fröccsnapok 2018. Győri Rotary Fröccsnapok


A 13. Győri Rotary Fröccsnapokon a ország Rotary Klubjainak összefogásával 12 fröccskínáló faházban várják a látogatókat 2018. július 13-15. között. A fröccs és zsíros kenyér árusításából befolyó összegek jótékony célokat szolgálnak. A hangulatos fröccsterasz, a kora délutántól késő estig tartó zenei programok, játékok, tematikus séták mind segítik a nemes szándék sikeres megvalósulását.

Győri Fröccsnapok 2018. Győri Rotary Fröccsnapok

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Győri Rotary Fröccsnapok

2018. július 13-15.
Helyszín: Győr, Széchenyi tér

Állandó programok:

• Jótékonysági fröccskínálás és zsíros kenyér a Rotary Clubok faházaiban
Faházak nyitvatartása: pénteken és szombaton 16.00-23.00 óráig, vasárnap 16.00-22.00 óráig
• Vendéglátás a Czuczor Gergely utcában
• Szódás lovaskocsi járja körbe a belvárost, frissítőt biztosít a járókelőknek pénteken 12.00-19.00 óráig és vasárnap 10.00-12.00 óra között
• Kézműves kirakodó vásár

• Állandó szódásüveg kiállítás
Albert Zsolt, Bendecs Gyula Gábor gyűjtő és Hámori Sándor Rotary Club tag gyűjteményeiből
Helyszín: Látogatóközpont Győr, Baross G. u. 21.
A kiállítás megtekinthető:
Hétfőtől-péntekig 9.00 - 17.00
Szombaton 9.00 - 14.00

• Harley-Davidson motor kiállítás az Apátúrház előtti téren
A H.O.G.® azaz a Harley Owners Group, magyarul a Harley Tulajdonosok Klubja szerte a világon nagy népszerűségnek örvend. A győri szervezet 2003-ban jött létre. Tagjai fontosnak tartják a Harley-Davidson márka és az ahhoz szervesen kötődő szabadság érzés népszerűsítését, melynek érdekében rendszeresen szerveznek különböző programokat, motoros túrákat, valamint ellátogatnak hazai és külföldi rendezvényekre, ezzel is szorosabbra fűzve Harley Owners Group-hoz tartozó chapterek közötti barátságot. Jelentős jótékonysági tevékenységük is.

Szombaton és vasárnap:
• Asztali társasjátékok a fröccs mellé felnőtteknek
• Ingyenes omnibuszos utazás indul 11.00-19.00 óráig minden egész órában a Győri Levéltár elől

2018. július 13. péntek

17.30-tól Friends Big Band (ráhangoló muzsika)

18.00 A Győri Rotary Fröccsnapok megnyitója
Az ünneplők virágfüzérrel övezik Jedlik Ányos szobrát a Nyúli Dalárda kíséretével
Köszöntőt mond a Rotary Club elnöke, a Rotary District tisztségviselője és Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője

18.10 – 19.00 Friends Big Band + Vintage Dolls
Az idén 20 éves Friends Big Band már sok ismert énekessel és hangszeres szólistával játszott együtt nagy sikerrel különböző rendezvényeken Győr városában. Nagy örömmel hívta meg a győri közönségnek a Vintage Dolls hölgyeit, hogy megmutathassuk a swing korszak egy külön szeletét, amikor egy énekegyüttest kísér a big band. A dalok nagy része az '50-es évekből valók, de a mai napig meghatározóak sok mai előadó műsorában. Az Andrew Sisters dalai mellett hallhatják majd a Postmodern Jukebox feldolgozását is.
Helyszín: Nagyszínpad

19.00 – 20.30 Canarro Trio
A Canarro magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, másnéven a manouche swing köré épül. Különlegességük a Django Reinhardt által méltán elhíresült stílus és a békebeli magyar jazz ötvözete. Zenéjük a különböző zenei tradíciók és a jazz találkozása.
Helyszín: Fröccsterasz

19.00 Jedlik emléke és a fröccs története
Tematikus sétára várjuk Győr belvárosában, ahol megismerkedhet Jedlik Ányos, Győr köztiszteletben álló egykori bencés tanárának emlékeivel idegenvezető segítségével. Munkássága megalapozta, hogy Győr ma a "Fröccs városa" lehet. Milyen út vezetett idáig? Erről szól ez az ingyenes séta.
Indulás: Látogatóközpont Győr
Idegenvezető: Csobayné Pintér Éva, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és élményséták idegenvezetője

21.00 -22.30 Intermezzo Latin Club
Lüktető ritmusok, vérpezsdítő dallamok, latin fiesta!
Az Intermezzo Latin Club zenekar a latin zene nagykövete. A 2009-ben alakult együttes stílusában a latin pop, latin rock és ska zenét ötvözi. A csapat megalapítását a latin zene és kultúra iránti vonzalom inspirálta. Fellépéseiken igazi temperamentumos örömzenével találkozhat a közönség. Lélek és szenvedély táplálta határok nélküli zene ez, mely feltölt energiával. Koncertjeiken lüktető ritmusokon, vérpezsdítő dallamokon keresztül élhetik át azt a bizonyos latinos életérzést, melyet előadásmódjuk is hűen tükröz igazi fiesta hangulatot varázsolva a színpadra és a közönség soraiba. Fellépéseik kettő az egyben élmény - koncert és buli. Hitvallásuk: ”Átadni a latin zenéből eredő életörömöt és energiát mindenkinek, aki megtisztel minket és ellátogat a koncertjeinkre.”
Helyszín: Nagyszínpad

2018. július 14. szombat

16.00-17.00 Minden, ami latin - Seres Brothers
A Fivérek zenekar két frontembere Seres Krisztián és Seres Róbert hozta létre ezt a formációt
Az igazán nagy áttörést a Megasztár 5 hozta el zenekaruknak. Saját szerzeményükkel bekerültek az élő műsorba, majd több hetes megmérettetés után sikerült elhozniuk a legjobb zenekarnak járó címet.
Helyszín: Fröccsterasz

17.20 - 18.30 Miskolci Illés EmlékZenekar
Az idén 13 éves Miskolci Illés EmlékZenekar a közel múltban tartotta jubileumi koncertjét, ahol Szörényi Levente volt a díszvendég.
Ahogy azt a MIEZ és az Illés együttes tagjai közösen megfogalmazták, a MIEZ küldetése és feladata, hogy az Illés együttes dalai 50 évvel a megszületésük után is tovább éljenek élő koncerteken. A Miskolci Illés EmlékZenekar maga mögött tudhatja az Illés együttes tagjainak támogatását, és a közelmúltban Szörényi Levente és Bródy János személyes ajánlását megkapta a zenekar. A M.I.E.Z. megalakulása óta szerte Magyarországon és az ország határain túl (felvidék, Erdély), számos rendezvényen lépett fel, ahol a halhatatlan Illés slágereken kívül néhány, az Illés életműben ritkaságnak számító dal csendült fel.
Helyszín: Nagyszínpad

18.00 A fröccs és más győri legendák
Győr egy dinamikusan fejlődő, kulturális értékekben, legendás történetekben gazdag város. A nyári időszak legvonzóbb legendája a hűsítő fröccs története. Ismerkedjen ezen a sétán a város további színes történeteivel, legendáival, barangoljon a hangulatos belvárosban idegenvezetővel! A sétán történő részvétel ingyenes.
Indulás: Látogatóközpont Győr
Idegenvezető: Kauker Bálint, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és élményséták idegenvezetője

18.30-19.30 Galambos Dorina - Héjja Kata duó
A Mrs. Columbo zenekar vagány, és életigenlő csaj duója közönségét keresi kellemes esti szórakozás, és nem kevésbé akusztikus önmegvalósítás okán, mely egyszerre frissítő és bódító, pimaszul őszinte és magával ragadó. Jelige: “A galamb meg a héjja”.
Egyszálzongorás akusztikus műsorukban természetesen felcsendülnek Mrs. Columbo szerzemények, örökzöldek, és napi popslágerek improvizációval átszőtt¬, bensőséges hangulatban.
Helyszín: Fröccsterasz

20.00-21.30 Group ’n’ Swing
Group’n’Swing zenekar Magyarország kedvenc Swing & Boogie Show zenekara, mely saját, kifejezetten táncparkettre szánt, boogie-s lüktetésű, swinges, big bandes hangulatot idéző szerzeményeivel, és a stílushoz passzoló karakteres imidzsével vívta ki a szakma és a közönség elismerését. 2010 októberében jelent meg debütáló lemezünk Swing amíg élek címmel. Az albumon található Szép lányok és rossz fiúk című dal bekerült a III. Jazzy Jazz Dalverseny döntőjébe is. A Botrány című második nagylemezük, zenei rendezőjüknek, Romhányi Áronnak köszönhetően modernebb hangszerelés, elegánsabb hangvétel jellemez, 2013-ban Fonogram díjat kapott Az év szórakoztató zenei albuma kategóriában. Retikül című dalukkal, amely később a Ridikül főcímzenéje lett, 2014‐ben bekerültek A Dalba is. Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MOM Kulturális Központ és a RAM...
Helyszín: Nagyszínpad

21.00 Séta a győri éjszakában
A nyári városnéző séták visszatérő kedvence az éjszakai séta! Győr gyönyörű barokk belvárosa csodás látványt nyújt az esti kivilágításban is, ami önmagában is andalgásra hívogat. Idegenvezető meséli el a látnivalók legérdekesebb történeteit ezen az ingyenes sétán.
Indulás: Városháza tér, Szökőkút
Idegenvezető: Kauker Bálint, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és élményséták idegenvezetője

21.30 -22.30 Baranyai István és cigányzenekara
Az 5 tagú cigányzenekar a hagyományos muzsika mellett igazi zenei csemegékkel, meglepetésekkel várja a vendégeket.
Helyszín: Fröccsterasz

2018. július 15. vasárnap

16.30 -17.30 JaMese
JaMese – egy mozaikszó, mely mindent elmond a zenekarról: Jam – szabadság, kreativitás; mese – történetek, gondolatok átadása; Emese – az énekesnő Molnár Emese személye az, aki mindezt összefoglalja. 2018. március 8-án pedig megjelent második nagylemezük Bennem a világ címmel. A címadó dalt Emese Lackfi Jánossal közösen írta. Az új lemez dalai nem szakítottak a modern vers megzenésítésekkel, hiszen ismét vannak új dalok Szabó T. Annától és Egyed Emese költeménye zárja a lemezt. De az albumon a nagy részt saját szövegekre épülő szerzemények teszik ki. A JaMese, fennállása óta rangos fesztiválokra kapott meghívásokat. Nemrégiben pedig az oroszországi Veise Jazz Fesztiválra kaptak meghívást.
Molnár Emese - ének
Udvarhelyi Gábor - gitár
Éder Ferenc "Lá" - basszusgitár
Badics Márk – dob
Helyszín: Fröccsterasz

18.00-19.00 Zongorista találkozó
A különleges alkalmi formációként is aposztrofálható Zongorista Találkozót Nagy Szabolcs és Bacsa Gyula zongoraművészek keltették életre a boogie-woogie, valamint a barellhouse és a blues műfaj nyomdokain haladva.
Néhány évvel később egészült ki a csapat Nemes Zoltán zongorista-énekes és - a mindhárom billentyűssel hosszú évek óta folyamatosan együtt dolgozó dobos - Mezőfi István személyével. A már látványában is izgalmas színpadkép különleges koncertélménnyel párosul egy lendületes élő show keretin belül.
Helyszín: Nagyszínpad

18.00 A fröccs és más győri legendák
Ismerkedjen meg a fröccs történetének győri vonatkozásaival, a legkedveltebb győri legendákkal és a történetekhez kapcsolódó helyszínekkel Győr belvárosában! Ingyenes városnéző séta idegenvezetővel.
Indulás: Tourinform
Idegenvezető: Kauker Bálint, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és élményséták idegenvezetője

19.00- 19.45 Oti Acousitic
Egy hang és egy basszusgitár. E két "hangszer" egyedi előadásban. Igényes, blues és pop műfajú dalok, jazz elemekkel keverve, basszus és ének improvizációkkal díszítve, stílusunkra formálva.
Helyszín: Fröccsterasz

20.00-21.00 Malek Andrea Soulistic
A Malek Andrea Soulistic a neves énekesnő és Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A "Soulistic" név a lélek zenére, valamint a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal. Malek Andrea és Jáger Bandi közös produkciójában, amely az örömzene és a tudatosság kombinációjára, valamint a népzene, a jazz és az r&b elemeinek sajátos ötvözetére épül, népszerű és régóta elfeledett magyar népdalok és saját szerzemények hallhatók.
Malek Andrea-ének
Jáger Bandi-zongora
Balogh Roland-gitár
Hárs Viktor-bőgő
Pecek Lakatos András-dob
Helyszín: Nagyszínpad

21.00-22.00 Stummer - Lendvay - Sebestyén Jazz Trió
Sebestyén Patrik - trombita
Julius Lendvay - basszusgitár
Stummer Márton - gitár
Műsorukban saját szerzemények mellett jazz sztenderdek szerepelnek, swing és latin stílusban.
Helyszín: Fröccsterasz

Kapcsolódó időpontok

2018.11.30. - 2018.12.23. Adventi Téli Fesztivál és Vásár Győr 2018
2018.01.20. - 2018.12.31. 4 Évszak Fesztivál 2018
2019.01.19. - 2019.01.20. Esküvői Kiállítás 2019 Győr
2019.02.09. Barokk Bál 2019 Győr
Találatok száma: 2

ETO Park Hotel**** Superior

ETO Park Hotel**** Superior

A győri városközponttól néhány percre elhelyezkedő ETO Park Hotel**** Superior szálloda mind a Győrbe látogató kikacsolódni vágyó vendégek és az üzleti élet szereplői számára is tökéletes választás. A hotel az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont ... Bővebben


Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit szívesen várunk egy forgalmas út mellett, mégis nyugodt környezetben. Bővebben
Találatok száma: 2

Narrabo Étterem

Narrabo Étterem

Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ... Bővebben


Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit szívesen várunk egy forgalmas út mellett, mégis nyugodt környezetben. Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Programajánlat

4 Évszak Fesztivál 2018
4 Évszak Fesztivál 2018
  • Győr
2018.01.20. - 12.31.

Győr


KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Gyors választ szeretne? Telefonáljon!
További információt kér? Írjon levelet!
Pontos cím, geokód, térkép
További információra lenne szüksége?
Szívesen segítünk, forduljon szerkesztőségünkhöz!
Információkérés a szerkesztőségtől itt
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Győri Fröccsnapok 2018. Győri Rotary Fröccsnapok

Legjobb élmények

Ezt látni kell! Mini világ óriási élményekkel!
Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Síeljen Ausztriában, sziesztázzon Sopronban!
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Szilveszterezzen Budapesten Velünk!
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Téli akciós wellness idilli környezetben!
Karácsony előtti wellness ajándék teljes panzióval!
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket