2011 Budakalász, Tó utca 1., Lupa-tó, Lupa Fishing (47.627083 x 19.070578)
Kedves Látogató!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
Turnusok ( minimum 12, maximum 35 fő / turnus):
Korhatár: 8-14 év
Érkezés: 8:00-9:00
Gyermekek elvihetőek: 15:30-17:00 (előre egyeztetve más időpontban is)
Étkezés: naponta 3x, reggeli-ebéd-uzsonna, egész nap korlátlan limonádé-szörp-víz fogyasztással. Kérjük kulacsot küldjenek a gyerekekkel.
A tábor díja: 69.000 Ft/turnus/fő. Bulizós este felára 5.000Ft/fő/turnus (csak a táborozó gyermekeknek kell fizetni, szülő, testvér számára ingyenes). Együtt érkező testvér, barát kedvezmény a tábor díjából: 10%
A tábor tematikája: A fiatalok horgászsportba vonásával, a természet és vízparti környezet megszertésével, első horgászati sikerélmények megszerzésével, és horgászati ismereteik fejlesztésével a versenysport utánpótlását biztosító új generációt indítunk útra minden turnus végeztével. Kihelyezett biológia órán megismerkedhetnek a világ különböző pontjain élő különleges élőlényekkel is, gyíkok, pókok, kígyók és egyéb érdekes állatok kerülnek bemutatásra a Turázoo miniállatkert közreműködésével.
A tábor napi programja kiszámítható. Minden reggel 8:00-9:00 óra között érkezhetnek a gyermekek, amikor a reggelizésre van lehetőségük. Napközben játékos elméleti oktatást kapnak a táborozók az alapvető horgász szabályokról, horgászetikáról, halismeretet és vizi élővilágot tanítunk nekik. Kiemelten oktatjuk elméletben és gyakorlatban is a halvédelmi szempontokat is figyelembe vevő szemléletet.
Megtanulják a horgászmódszerek és csalik közötti különbségeket is. Gyakorlati oktatást tartunk, ahol közösen összeállítjuk a szerelékeket.
A gyerekek profi versenyhorgászoktól, magyar bajnokoktól tanulják meg felszerelni a horgászbotjaikat, és gyakorlatot szereznek a horgászat alapjaiban, az etetőanyagok elkészítésétől kezdve a halak visszaengedéséig. 12-13 óra között meleg ebédet adunk a gyermekeknek.
13:30-tól tovább folytatjuk a gyakorlati horgászatot, valamint egyéb, a horgászathoz és a vízparti élethez közvetlenül kapcsolódó készségeket tanítunk nekik.
A turnus 2. és 4. napjának délutánján kirándulást szervezünk a gyermekeknek. A Lupa Beach gyermek vizi élményparkjába látogatunk a gyermekekkel, ahol a nyári melegben is felfrissülhetnek a kristálytiszta Lupa tó gyermek barát strandján. Minden turnus szerdáját tartunk egy szülői estet, ahol a szülők közösen horgászhatnak a gyermekekkel, egymással is megismerkedhetnek, grillezett hotdoggal, tábortűzzel, estig tartó jó hangulattal. Az est zárásaként lézerharcot szervezünk a sötétedésben.
Találatok száma: 1
A Kutyaparadicsomban lehetőség van panzióztatásra. Napközben, közel egy hektáros területen, a többi vendég társaságában töltik idejüket a kutyák. Amelyik kutyus szereti a vizet, a közeli tóban pancsolhat is. Kedvence az éjszakát kiképzők otthonában töltheti. Arra is van lehetőség, hogy a kiképző reggel elhozza az Önök lakhelyéről a kutyát, és este haza viszi.
A Kutyaparadicsomban lehetőség van panzióztatásra. Napközben, közel egy hektáros területen, a többi vendég társaságában töltik idejüket a kutyák. Amelyik kutyus szereti a vizet, a közeli tóban pancsolhat is. Kedvence az éjszakát kiképzők otthonában töltheti. Arra is van lehetőség, hogy a kiképző reggel elhozza az Önök lakhelyéről a kutyát, és este haza viszi.
A Kutyaparadicsomban lehetőség van panzióztatásra. Napközben, közel egy hektáros területen, a többi vendég társaságában töltik idejüket a kutyák. Amelyik kutyus szereti a vizet, a közeli tóban pancsolhat is. Kedvence az éjszakát kiképzők otthonában töltheti. Arra is van lehetőség, hogy a kiképző reggel elhozza az Önök lakhelyéről a kutyát, és este haza viszi.
Találatok száma: 3
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Országos eseménynaptár