Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál 2022. Online jegyvásárlás
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Mézesvölgyi Nyár 2022 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2022 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál 2022. Online jegyvásárlás


2022-ben már az ötödik Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztiválra készül a Miskolci Nemzeti Színház és a Miskolci Balett. A pandémia miatt tavaly augusztusban került sor a táncfesztiválra, most azonban visszatérnek a hagyományokhoz, és idén ismét áprilisban lesz táncünnep Miskolcon, ahol a külföldi és hazai meghívottak között fiatal, pályakezdő koreográfusok is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál Miskolc 2022

Programok

Április 19., 16:00
Éder Vera fotókiállítása (Magyarország)
Kiállításmegnyitó - Emeleti előcsarnok


Jobb későn, mint soha: Miskolci Balett (HU)

ÁPRILIS 19. KEDD, 19:00
Miskolci Nemzeti Színház, Kamaraszínház

Azok az érzések, amelyek legjobban fájnak, azok az érzelmek, amelyek leginkább tüskék bennünk, éppen ezek a legképtelenebbek.

Lehetetlen dolgokra vágyni, pontosan azért, mert lehetetlen; nosztalgia az iránt, ami sohasem volt; vágyakozás az után, ami lehetett volna; sajnálni azt, hogy nem vagyunk valaki más; elégedetlenség a világ egész létezésére nézve… A lélek öntudatának ezek a félhangjai fájdalmas tájképet festenek, örökös naplementét arról, akik mi vagyunk.

Hugo Viera portugál koreográfus táncosként kezdte pályáját, a Portugál Nemzeti Balettintézetben, majd következett Cannes, Párizs, újra Lisszabon, majd hosszú ideig Karlsruhe. Táncosként is készített már koreográfiákat, azóta számos helyre kapott meghívást Németországban, Ausztriában, Horvátországban. Szabadúszó koreográfusként dolgozik, 2021-ben saját formációt is alapított Ballett Contemporaneo Do Oeste néven. A Jobb későn, mint soha lesz magyarországi bemutatkozása.

Közreműködnek a Miskolci Balett táncművészei.

Látványkoncepció: Hugo Viera
Koreográfus asszisztens: Fűzi Attila
Koreográfus: Hugo Viera


Tátikák/A meztelem majom

ÁPRILIS 20. SZERDA, 16:00
Miskolci Nemzeti Színház, Játékszín

Tátikák:
Az emberek, akár a növények, kinyílnak majd becsukódnak, időnként lelassulnak, lekókadnak, de tündökölnek is. Az előadás öt fiatal virág játéka, záródnak és megnyílnak, egymásra figyelnek, beszélgetnek - ez a "kánontánc", amelynek minimalizmusa jellemzi a koreográfiát.

„Bár hatan vannak a színpadon, nem egymással táncolnak a hagyományos értelemben, de mégis van egyfajta szervező erő, ami összetartja az egészet – akárcsak a természetben. Inkább kánon ez, mint együtt-táncolás. És annak, aki alaposabban odafigyel a természet változásaira, bizonyára ismerős az a lassú és fokozatos kibontakozás, amelyen a tátikalányok keresztülmennek, és amely aztán egyre vadabb, féktelenebb burjánzásnak adja át a helyét. Ez az, ahol a koreográfus elképzelése szerint megjelenik a kapcsolódási pont az emberi természettel is: hiszen a tátikákhoz hasonlóan mi, emberek is hol kinyílunk, hol bezáródunk, hol lekókadunk, hol tündöklünk. Jó lenne – teszem hozzá én – ha valamit abból az ösztönösségből és felszabadultságból is megőriznénk, amit eme virág-lányok hoztak a színpadra.” /Megyeri Léna – Színház/

A meztelen majom:

A tapasztalatok alapján formálódó hiedelmekkel, gondolati konstrukciókkal egy-egy emberi közösség mintegy lefedi jól-rosszul a valóságot, vagyis annyit fogunk fel a valóságból, amennyit a hiedelmeink közvetítenek.” (Csányi Vilmos: Íme az ember)

Gera Anita/DanceLab az X,Y,Z és az Image koreográfiák után most a Meztelen majom című új produkcióval készül. Érdeklődése fókuszában  a pandémia lezárulásával szintén egy szociológiai téma került. Az előadás témája a modern társadalomban élő ember konstruált világa, amelyben az egyéni tapasztalatokon túl, a közösség által kialakított, elfogadott, ellenőrzött és betartott hiedelmek alapján tájékozódunk.

Imre Zoltán program a Nemzeti Táncszínház szervezésében

Tátikák:

Koreográfia: Góbi Rita
Táncművészek: Frank Rebeka Anna, Jambrovics Viktória, Lévay Flóra, Sinthavong Zsófia, Szeles Ildikó Zene: Szegő Dávid
Fénytervezés: Pavla Beranová (CZ) és Pető József
Jelmez: Marie Gourdain (FR)
Koreográfus asszisztens: Sinthavong Zsófia
Produkciós asszisztens: Maros Liliána
Kreatív producer: Bakk Ágnes Karolina
Az előadás támogatói: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Műhely Alapítvány, SÍN Kulturális Központ, MOHA – Orkesztika Alapítvány, gaborgobi.com
Koprodukciós partner: Nemzeti Táncszínház

A meztelen majom:
Előadók: Béky Emma, Birta Márton, Bot Ádám, Nagy Noémi Gizella, Tőkés Imola, Szirtes Krisztina
Fényterv: KGP
Zene: Kovács Jeromos
Koreográfus: Gera Anita


Gemini-Tryptyk: Teatr Rozbark (PL)

ÁPRILIS 20. SZERDA, 18:00
Miskolci Nemzeti Színház, Csarnok

A „GEMINI triptichon” című előadás három korábbi produkció, Patrycja Dońska és Anna Piotrowska „Gemini” és „Gemini & after” 2006-os produkciójának, valamint Artur Bieńkowski, Kamil Bończyk és Alexey Torgunakov „Gemini recall” című 2017-es produkciójának folytatása és kiterjesztése.

A prototípus fő motívuma a kvázi felbonthatatlan kapcsolat által összekötött sziámi nővérek függőségének megteremtése és keresése volt. Ez lett a kiindulópontja a három és öt fellépős előadás további feltárásának.

A Gemini legújabb kiadása egy triptichon, Henryk Górecki zenéivel összekötve a három részt:

1)     áldozat
2)     történet
3)     közösség

Az ikerség motívuma kiterjed a társadalmi ökoszisztéma összefüggéseire és ezek elemeinek önállóságára. A lényeg a fizikális dialógus, melyben vizsgáljuk az egyén jelenlétében vagy nem jelenlétében rejlő harmóniát és erőt, valamint a közösség testi érintkezéseit.

Koncepció, koreográfia: Anna Piotrowska,

Létrehozás és megvalósítás: Kamil Bończyk, Joanna Brodniak, Anna Piotrowska, Alekszej Torgunakov, Katarzyna Zioło

Zene: Henryk Mikołaj Górecki, Symphony No. 3 op. 36 – Szomorú dalok szimfóniája


Body: S. Leinonen Company (FIN)

ÁPRILIS 20. SZERDA, 20:00
Miskolci Nemzeti Színház, Kamaraszínház

Susanna Leinonen Body című új munkája a testbe harap, ahol a test erejével és az elme érzékenységével szorosan összefonódó fizikai mozgás jelent kihívást.

„A BODY témái, ahogy a név is sugallja, fizikaiak és testiek. Gyermekkorom óta a tánc köré fonódó testem sokat adott és elvett az évek során. Mivel nő vagyok, a testemet is komoly külső vizsgálatnak vetették alá. A testemben bekövetkezett minden változás elkerülhetetlenül hatással van az elmém mozgására – és fordítva. A test és a lélek erős egyesülésének köszönhetően nem zárható ki a köztük lévő kapcsolat. Egy pillanatra elveszhet, de soha nem veszíthet el teljesen. Koreográfusként és táncosként számomra a legfontosabb a saját testemmel való kapcsolat.” - Susanna Leinonen

A Body a Susanna Leinonnen Company 20 éves fennállására készült.

Táncolják: Emmi Hakala, Camilla Keihäs, Elina Lindfors, Aino Päivike, Aaron Saira és Tatiana Urteva

Koreográfia Susanna Leinonen

Zene: Kasperi Laine

Fénytervezés Anne Weckström


intosomnia/SOS lebegés

ÁPRILIS 21. CSÜTÖRTÖK, 16:00
Miskolci Nemzeti Színház, Játékszín

Hepp
Mi lennék ha? Minden. Akkor inkább semmi sem leszek. Dehogy, csak idéztem. Gegétől. Az irodalomtanár reppertől. Bárcsak egyszer lennék akkora, hogy magamtól idézzek. Na ez is idézet. Mokitól.

Na de akkor legyek már valaki. Mindegy ki. Ha mindegy, akkor viszont jó az úgy ahogy van. Sőt, úgy a legjobb. Igazából szeretem is, hogy ilyen kis páfrány vagyok. Csak mozizok a polcról. Néha jó lenne mondjuk gombának lenni. Varázsolni. De általában beérem azzal ha zöld vagyok. És jó illatú. Nem kell virág. Akkor már idézettel zárom: Magam adom megadom magam. Quimby. Ha jobb lennék az rosszabb lenne. Csuzi Márton és Rácz Réka a személyiség, a jellem tövét keresik. Azok- e, akik lenni akarnak? Ha nem miért nem? El tudják-e fogadni, hogy azok akik, amik? Hibákkal, gyengeségekkel együtt. Minderre egymásban keresik a választ. A másik tükör, vonalzó: viszonyítási pont számukra. Kellenek egymásnak, hogy önmaguk legyenek. A tánc és a cirkusz nyelvén kommunikálnak, a fizikalitás adja a teret számukra, és megoldást is abban találnak.

SOS lebegés

Állapotok, amikre vágyunk. Amiktől félünk is. Egy krízis utáni élet, egy élet utáni krízis táncban a CONSLA nyelvén.

A dot.Consla 2013 óta működő projekt társulat, profilja Z-Ujszászi Dorottya által létrehozott CONSLA mozgásforma bemutatása, kortárs táncszínházi előadások létrehozása.

A CONSLA irányzatot a koreográfus a kortárs tánc, a kontakt improvizáció és a salsa ötvözetéből alkotta meg. Ezek mellett a zouk, a kizomba mozgásvilága is hatással van az előadásra.

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre

További támogatók: BAB, Laban-Záborszky

Imre Zoltán program a Nemzeti Táncszínház szervezésében

Hepp

Alkotók, előadók: Csuzi Márton, Rácz Réka
Zenei szerkesztő: Csuzi Márton
Fény: Kovács Gerzson Péter
Mentor: Goda Gábor
Szöveg: Sára Gergely a.k.a. Gege - Végletek című dalszövegének interpretációja
Támogatók: NKA Imre Zoltán Program, Inspirál Cirkuszközpont, Artus Kortárs Művészeti Stúdió, Flying Bodies Fesztivá

SOS lebegés

Koreográfus: Z-Ujszászi Dorottya
Alkotók, előadók: Béky Emma, Nagy Csaba Mátyás, Z-Ujszászi Dorottya
Zene: Gergely Atilla
Fény: Vajda Máté
Jelmeztervező: Bicsérdi Ágnes
Grafika: Kosztándi Orsolya
Vers: Labanc Dániel


The illusion of matter:Kozma J./Zoom:Oberfrank R. Mu (HU)

ÁPRILIS 22. PÉNTEK, 18:00
Miskolci Nemzeti Színház, Játékszín

The illusion of matter – Az anyag illúziója
Az “egó halála” önmagunk teljes elvesztése.
Az egó az „énünk” mentális konstrukciója.

Nehéz meglátni, valósnak tűnik, mert ragaszkodunk identitásunk leírásához. Meggyőződésünk a személyiségünkről, tehetségünkről, képességeinkről, élettapasztalatainkról, kapcsolatainkról stb. Ezt használjuk fel a világ megértéséhez.

Ahelyett, hogy mindenkit egyenlőnek látna, az egó arra késztet minket, hogy kategorizáljunk másokat és magunkat. Hajlamos két szemközti oldalra osztani a fogalmakat: balra és jobbra, helyesre és helytelenre. Azáltal, hogy az egó mindig kategorizálni próbál, és felosztásokat tesz, szükségtelen problémákat teremt. Vannak olyanok, akik ezen problémák nélkül élnek, és ők azok, akik megtapasztalták az úgynevezett egó halált.

Sok minden, ami az egónkat alkotja, önkényes fogalom, például a nevünk, a nemünk, a származásunk - ez egy olyan narratíva, amit mi magunk találunk ki, hogy megpróbáljuk megérteni a helyünket a világban. Elméletileg tehát nem kellene, hogy olyan nehéz legyen levetkőzni..... Egy ilyen egó halált mutatunk meg és élünk át az előadás közben.

Zoom

A Zoom című darab egy absztrakt utazás, ahol az emberi test a mestermű. A mestermű három női test által válik láthatóvá. Az ember fizikalitásán belül indulunk utazásra, hol nagyon apró, alig észrevehető mozdulatokkal, hol egész testet mozgásba vivő intenzitással. Ki- és beközelítünk a testet lebontva, mintha olykor mikroszkóp alá vennénk egy-egy területet, ami aztán életre kel és tovább viszi a folyamatot. Testrészek, ízületek táncát láthatjuk, melyek Porteleki Áron több stílussal operáló zenéjével kiegészülve a puszta fizikalitás mellett asszociatív, érzelmi helyekre, hangulatokba hívják a nézőt.

The illusion of matter

Táncolják: Havasi Nina, Kozma Johanna

Grafika: Verebes Mihály
Zene: Irlanda Áron
Koreográfus: Kozma Johanna

Zoom

Koncepció: Oberfrank Réka
Alkotó, Előadó: Ábrányi Krisztina, Rácz Réka, Oberfrank Réka
Zene: Porteleki Áron
Fény: Pete Orsolya


Kuflik és a nagy táncelőadás: Kulcsár N. Tellabor

ÁPRILIS 23. SZOMBAT, 15:00
Miskolci Nemzeti Színház, Csarnok

A Kulcsár Noémi Tellabor társulat Dániel András nagysikerű Kuflik mesekönyv-sorozata nyomán készíti a legkisebb korosztálynak szánt játékos, sajátos humorú és szórakoztató táncelőadását.

Benne egy szép reggelen a virgonc Pofánka arra ébred, hogy táncolni volna kedve – és sorra próbálja meggyőzni barátait, hogy adjanak elő együtt egy nagy táncelőadást! Vajon sikerülhet neki? Az új produkcióból kicsik és nagyok is megtudhatják!

Kuflik: Kulcsár Noémi Tellabor táncosai

Látvány: Kulcsár Noémi és Csere Zoltán
Jelmezek: Bati Nikolett
Zeneszerző: Szabó Sipos Ágoston
Dramaturg: Cseh Dávid
Rendező-koreográfus: Kulcsár Noémi, Harangozó-díjas


InTimE: Company FrenÁk (HU)

ÁPRILIS 23. SZOMBAT, 20:00
Miskolci Nemzeti Színház, Kamaraszínház

Magány, vágy, szerelem, testiség, erőszak, hatalom, kiszolgáltatottság, birtoklás, őszinteség, képmutatás… FrenÁk - már-már kényszeresen – olyasmivel viaskodik, amelyekkel mindenki találkozik a maga életében, legfeljebb nem vívja meg olyan élet-halálra szóló elszántsággal, ahogy az InTimE táncosai teszik a színpadon.

A női és a férfi lét, a magány és az együttlét, a fájdalom és az öröm, személyesség és tárgyiasultság fölfokozott táncszínpadi lüktetése bizony arra kényszerít, hogy önmagunkra ismerjünk.

A darabnak nem dolga, hogy megoldásokat kínáljon: elég, ha olyan őszinteséggel tárja fel ezeknek az emberi viszonyoknak a rendszerét, hogy a néző ne tudja kivonni magát az előadás hatása alól.

A színpadon hat táncos, akik hol kívülről, a távolból, mozdulatlanul és idegenként szemlélik a többiek küzdelmét, hol maguk válnak főszereplővé. Hogyan válhat, és válhat-e egyáltalán valóságossá számukra a Másik? Maradhat-e mindörökre beteljesületlen az iránta való vágy?

FrenÁk visszatérő kérdése, hogy a Másikkal és az önmagunkkal szembeni megalkuvás milyen mértékben szövi át az életünket; hogy mennyire hatja át az öncsalás és őszintétlenség a saját testünkhöz fűződő viszonyunkat is.

Előadók: Rónai Attila, Keresztes Patrik, Lőrincz Emma, Maurer Milán, Vasas Erika, Esterházy Fanni, Perjési Patrik

Koncepció és koreográfia: FrenÁk
Zene: Gergely Attila
Fény: Marton János
Hang: Hajas Attila
Díszlet: Majoros Gyula
Jelmez: Szabó Gergely
Színpad: Molnár Péter, Zoltai György

Forrás: Szervezők

További ajánlataink

2022.01.01. - 2022.12.31. Táncfesztiválok 2022
Találatok száma: 48

Abigél Vendégház Miskolctapolca

Abigél Vendégház Miskolctapolca

Vendégházunk Miskolc-Tapolca, Aradi u. 6. alatt található. Kompletten felújított szálláshelyünk, igényesen kialakított szobáival, kellemes, nyugodt környezetben várja vendégeit, akik kikapcsolódásra, pihenésre vágynak. A barlangfürdő 5-6 perc sétára található. Ebben a kellemes környezetben kedves vendégeinknek ... Bővebben


Alfa Hotel*** Superior Miskolctapolca

Alfa Hotel*** Superior Miskolctapolca

Az Alfa Hotel és Wellness Központ Miskolc-Tapolcán a Barlangfürdő közelében, a tapolcai őspark szomszédságában található. Wellness hotel szolgáltatásaival, kényelmével és mégis családias hangulattal várja kedves vendégeit. Konferenciaterem. Bővebben


Bodnár Gábor Cserkészpark

Bodnár Gábor Cserkészpark

A Bodnár Gábor Cserkészpark Miskolc határában, a Bükk-hegység kapujában, a Majális-parkban található. A parkot a Szinva patak partján határolja az északi oldalról. Égerfás, ligetes környezetben található, viszonylag sík, egyenletes területen. Bővebben


Bástya Apartman Miskolc

Bástya Apartman Miskolc

Az apartman Diósgyőrben (Miskolc Bükk hegyei közé nyúló részén), a Diósgyőri vár szomszédságában található. Az erdő alatt, zöldövezetben, de a város vérkeringésétől csupán néhány percnyire helyezkedik el. Elsősorban a természetet, régi hagyományokat kedvelő családoknak ajánljuk pihenésre, ... Bővebben


Bástya Konferencia & Wellness Hotel ***/**** Miskolctapolca

Bástya Konferencia & Wellness Hotel ***/**** Miskolctapolca

Miskolctapolca szívében, Közép-Európa egyetlen meleg vizű és gyógyhatású barlangfürdőjétől 100 m-re található szállodánk. Szállodánk ***-os és ****-os kategóriában kínál szálláslehetőséget. Bővebben


City Hotel Miskolc****

City Hotel Miskolc****

A City Hotel Miskolc**** a borsodi megyeszékhely legvonzóbb belvárosi szállodája, ahol helyi ízekkel, specialitásokkal várjuk vendégeinket jól megközelíthető, kellemes környezetben. A négycsillagos hotelben 39 szobában 80 kényelmes férőhelyet alakítottunk ki. A tágas, légkondicionált szobák ... Bővebben


Diósgyőri Várkert Panzió Étterem Miskolc

Diósgyőri Várkert Panzió Étterem Miskolc

A Várkert Panzió festői környezetben, a Diósgyőri Vár és a 2015. augusztusában átadott Lovagi Tornák Tere közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Bükk hegységre. Diósgyőr jó kiindulópont kirándulásokhoz, a környék nevezetességeinek megtekintéséhez: mind Lillafüred, mind ... Bővebben


Erdővarázs Panzió Lillafüred

Erdővarázs Panzió Lillafüred

Panziónk a Bükk hegység keleti részén, a festői szépségű Lillafüreden, a Szent István cseppkőbarlanggal szemben található. Elhelyezkedése miatt pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra, mikroklímája miatt gyógykezelésre is kitűnő lehetőséget biztosít. Sok szeretettel várunk párokat, családokat, ... Bővebben


Faház Villa Miskolc

Faház Villa Miskolc

Ez a mesés kialakítású, egyszintes épület egy parkosított udvarban található, ahonnan a Miskolc-tapolca teljes, lenyűgöző látványában gyönyörködhetnek. Bővebben


Fehérkőlápa Turistaház Miskolc

Fehérkőlápa Turistaház Miskolc

A ház a Fehér-kő erdejében található, 587 méter tengerszint feletti magasságban, 30 fős szálláshellyel, 11 tetőtéri, 2-3-4 ágyas szobával, a szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. A turistaház alsó szintje kutyabarát, a kétágyas zuhanyzós szobában van lehetőség a négylábúval megszállni. Éttermünk 50 ... Bővebben


1 2 3 4 5   


Találatok száma: 28

Lillafüredi Sport- és Kalandpark Falatozó és Játszótér

Lillafüredi Sport- és Kalandpark Falatozó és Játszótér

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark jelenleg nem üzemel, de saját Falatozóval és játszótérrel rendelkezik, amely szeretettel várja a vendégeket. Falatozónkban büfé jellegű ételek és italok széles választékával várjuk kedves vendégeinket! Bővebben

Kiemelt partner

Avasi Cellarium Pálinka és Borház

Avasi Cellarium Pálinka és Borház

Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince ... Bővebben


Bella Italia Pizzéria Miskolc

Bella Italia Pizzéria Miskolc

A Bella Italia új fogások, ízek bevezetésével folyamatosan bővíti kínálatát, és állandó akciókkal várja az olasz ízekre kíváncsi kedves vendégeket. Bővebben


Creppy PalacsintaHáz Étterem Miskolc

Creppy PalacsintaHáz Étterem Miskolc

A Creppy PalacsintaHáz nem egy újabb étterem a sok közül, nem is amolyan retro, strand mellett lévő, nagyi lekváros palacsintáját sütögető vállalkozás. Nem állunk be a sorba, éttermünk különleges, mégis meghitt és elegáns. Bővebben


Diósgyőri Várkert Panzió Étterem Miskolc

Diósgyőri Várkert Panzió Étterem Miskolc

A Várkert Panzió festői környezetben, a Diósgyőri Vár és a 2015. augusztusában átadott Lovagi Tornák Tere közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Bükk hegységre. Diósgyőr jó kiindulópont kirándulásokhoz, a környék nevezetességeinek megtekintéséhez: mind Lillafüred, mind ... Bővebben


Dolce Vita Étterem Miskolc

Dolce Vita Étterem Miskolc

Új trend, új étterem Miskolc legfelkapottabb utcájában a Déryné utcán. Olasz és magyar ételek gondos odafigyeléssel. Mert a vendéglátás a szenvedélyünk. Bővebben


Don Giovanni Pizzéria & Pub Miskolc

Don Giovanni Pizzéria & Pub Miskolc

A Don Giovanni Pizzeria & Pub Miskolcon azoknak akik igényes szórakozásra vágynak. Eredeti Olasz recept alapján készült pizzáink mellett a kínálatunkban szerepelnek még saláták, palacsinták és üdítők. Ha szereted a pizzát, rendelj online pár kattintással és otthonodba szállítjuk! Ha hozzánk ... Bővebben


Drót Bisztró & Restaurant Miskolc

Drót Bisztró & Restaurant Miskolc

A City Hotel alatt található étteremben, tavasztól – őszig, egy terasszal kiegészítve, a magyaros és tájjellegű, valamint a nemzetközi és a vegetáriánus konyha kínálata, egyaránt megtalálható. Ehhez különleges borkínálattal rendelkezünk. Hétköznaponként ebédidőben, ízletes menüvel várjuk ... Bővebben


Fehérkőlápa Turistaház Miskolc

Fehérkőlápa Turistaház Miskolc

A ház a Fehér-kő erdejében található, 587 méter tengerszint feletti magasságban, 30 fős szálláshellyel, 11 tetőtéri, 2-3-4 ágyas szobával, a szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. A turistaház alsó szintje kutyabarát, a kétágyas zuhanyzós szobában van lehetőség a négylábúval megszállni. Éttermünk 50 ... Bővebben


Grál Pince Miskolc

Grál Pince Miskolc

Ha szereti a jó bort és a jó társaságot akkor látogasson el a Miskolc Görömbölyön található Grál pincébe, ahol Európában egyedül álló vizuális és szakrális élményben lehet része. A honfoglalás kori faragásokkal díszített pincében kedvére válogathat tájjellegű borainkból. Finom harapnivaló is kerül az ... Bővebben


1 2 3   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Táncfesztiválok 2022
Táncfesztiválok 2022
2022.01.01. - 12.31.

Közeli ajánlatok

HELYNEKEM programok 2022 Miskolc
HELYNEKEM programok 2022 Miskolc
  • Miskolc
2022. július 1 - 2.
Régiségvásár Miskolc 2022
Régiségvásár Miskolc 2022
  • Miskolc
2022. július 3.
Miskolci Termelői Nap 2022
Miskolci Termelői Nap 2022
  • Miskolc
2022. július 17.

Figyelmébe ajánljuk!


Pontos cím, geokód, térkép
3525 Miskolc , Miskolci Nemzeti Színház, Déryné u. 1.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események