Humorest a Köfém Művelődési Házban, Aradi Tibor és Varga Ferenc József műsora

Humorest a Köfém Művelődési Házban, Aradi Tibor és Varga Ferenc József műsora


A Köfém Művelődési Házban Aradi Tibor és Varga Ferenc József a két Karinthy-gyűrűs humorista előadása lesz látható.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

2019. március 20. 19:00

Mondom a Ferinek, Tibi!

Aradi Tibor és Varga Ferenc József a két Karinthy-gyűrűs humorista előadása lesz látható Mondom a Ferinek, Tibi! címmel, kétszer 50 percben a Köfém Művelődési Ház színháztermében. Kabaréjuk bemutatja az embereket érintő hétköznapi problémákat. A műsort stand up elemek és zenés paródiák elegye teszi változatossá. Minden korosztály számára ajánljuk, és garantáltan megnevettet. Legyen vendégünk egy vidám szórakoztató estére!

Aradi Tibor és Varga Ferenc József több, mint 25 éve lépett először színpadra.

Kabaréjuk úgy mutatja be a mindennapok történéseit, hogy közben nem politizál, de törekszik a tartalomra és a mondanivalóra is, hiszen a két humorista felvállaltan szeret az embereket érintő hétköznapi dolgokról beszélni a tőlük megszokott stílusban.
Aradi Tibor és Varga Ferenc József az elmúlt 25 évben minden olyan tévés és rádiós produkcióban feltűnt, ahol a humor kapja a főszerepet. Több, mint egy évtizedig voltak tagjai a Mikroszkóp Színpadnak, rendszeresen láthatóak a Showder Klub című műsorban és a Comedy Centralon. A Rádiókabaréban is több mint 10 éve hallhatjuk őket minden adásban. Munkájuk elismeréseként mindketten megkapták a magyar humoristák két legrangosabb díját, a Bonbon-díjat és a Karinthy-gyűrűt.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Figyelmébe ajánljuk!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG