Turizmus Program

OMÉK

Siófoki Halfesztivál

Kastély élmények

Vénasszonyok nyara a Balatonnál

Hévízi luxus pihenés

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Hirdetőknek

Bor- és Gasztrofesztivál Hajdúszoboszló
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Bor- és Gasztrofesztivál Hajdúszoboszló
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Őszí wellness Hévíz felnőttbarát szállodájában gasztronómiai élményekkel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kenyérlelke Fesztivál 2025 Szentendre

2025. augusztus 20-án tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kenyérlelke Fesztivál, amely a kézműves pékszakma legrangosabb hazai eseménye. A Kenyérlelke Fesztivál a Skanzenben várja mindazokat, akik hisznek a tiszta élelmiszer erejében. Az esemény középpontjában a hagyományos, adalékmentes kenyérkészítés áll, amelyben külön figyelmet kapnak az „őseink gabonáiból, nagyanyáink receptjei alapján” készült kenyerek. A fesztivál szakmai fórumokkal, kézműves pékversennyel, kemencés bemutatókkal, gyerekprogramokkal és a Zöld Fesztiválhoz kapcsolódó fenntartható élményekkel kínál tartalmas kikapcsolódást családoknak, otthonsütőknek és élelmiszerszakembereknek egyaránt.
Kenyérlelke Fesztivál 2025 Szentendre

Kedves Látogató!

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

 Kenyérlelke Fesztivál 2025 Szentendrei Skanzen

2025. augusztus 20.

Tiszta élelmiszert, tiszta lelkiismerettel!

Közel 60 kiállító, 25 pékség, profi pékségek minősítése, kézműves gasztrovállalkozások, termelők, workshopok, panelbeszélgetések, gyerekprogramok, otthonsütők versenye.

Programok

NAGYSZÍNPAD

Háziasszony és moderátor: Kitzinger Szonja a Magyar Konyha főszerkesztő-helyettese

10:00 – 10:15

Köszöntő

Cseperkáló József, a Magyar Kézműves Kenyér Társaság elnöke

Dr Kiss Attila Péter dékánhelyettes, Széchenyi Egyetem

Fieszl Csaba, KAP Program, Agrárminisztérium

10:30-11:15

Hogyan tegyük vonzóvá a pékszakmát?

Fekete Gergő (Artizán),

Ormós Gabriella (Jenői Pékség),

Szabadfi Szabolcs (Il Panificio Basilico),

Takács Zoltán (Bake my Day).

11:30-12:15

Milyen kenyeret fogyasztunk 20 év múlva?

Nobilis Ágoston (Csoroszlya Farm),

Dr. Kiss Attila Péter, (a Széchenyi Egyetem dékánhelyettese),

Hollósi Dávid (az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának ügyvezető igazgatója,)

Bott Frigyes (Bott Pékség)

Király Gábor (Agrárgazdasági Kutató Intézet)

12:30-13:15

Mitől egészséges egy élelmiszer?

Szakértő: Szász Máté – biológus, táplálkozástudományi szakértő

13:30-14:15

Láthatatlan anyagcserefolyamatok. Az önmonitorozás a jövő?

Szakértő: Rákóczi Gabriella, anyagcserekutató

14:30-15:15

A jó kenyér záloga az egészséges termőföld

Szakértő: Egyeztetés alatt

16:00

Eredményhirdetés – Otthonsütők versenye és pékségek minősítése

WORKSHOP SZÍNPAD

Háziasszony: Horváth Judit

11:00 – 11:45

Teljes kiőrlésű rozskenyér készítése

Virágh Krisztinával (Némi kenyér)

12:00 – 12:45

Színes kenyerek készítése

Roboz Eszterrel (Babushka)

13:00 – 13:45

Gluténmentes kovászolás Horváth Judittal

14:00 – 14:45

Molino Grassi pizza workshop – Nápolyi, római és kortárs pizzák

Chef Lorenzo „tálalásában”

HEJCE HÁZ UDVAR - Felföldi Mezőváros

10:00 -11:00

A világ kenyere” – élő bábműsor

Egy varázslatos, élő bábjáték a kenyér útjáról, hagyományairól  – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

15:00 -16:00

Jazz Koncert – Bogi & Boti

A rendezvény ingyenes.

Megjelenés forrása: ajánlat weboldala

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények