Nyári wellness korlátlan fürdőzéssel idilli környezetben Gyopárosfürdőn
Nyári wellness korlátlan fürdőzéssel idilli környezetben Gyopárosfürdőn

Kerékpártúrák a Körösök mentén, a Körös-Maros Nemzeti Park szervezésében

Kiemelt ajánlat Kiemelt ajánlat
2019.03.11. - 10.31.

A Körös-Maros Nemzeti Park számos kerékpártúra ajánlattal várja azokat, akik két keréken szeretnék felfedezni a nemzeti park csodálatos élő- és növényvilágát. A látogatóközpontokban a túrákhoz díj ellenében kerékpár kölcsönözhető.

Kerékpártúra útvonalak a Körös-ártéren

A Körös-Maros Nemzeti Park Körös-ártér területi egységén kerékpárral  számos természeti és kultúrtörténeti látnivaló kereshető fel. Túránk során útba ejthetjük a Szarvasi Arborétumot, a Szarvas-Mezőtúri Kompot, a Békésszentandrási Duzzasztóművet vagy a Halásztelki tanösvényt is. Az árvízvédelmi töltésről betekintést nyerhetünk a Hármas-Körös hullámterének élővilágába, s akár körbekerekezhetjük a 29 km hosszú Szarvas- Békésszentandrási- holtágat is, mely hazánk ötödik legnagyobb állóvize.

Kerékpártúra útvonalak a Kis-Sárréten

A túraútvonal Zsadány község Szeghalom-Vésztő felől közelíthető meg közúton. A túrák javasolt igénybevételi időszaka április 1-től október 30-ig. A túra hossza 24,6 km.

A túra Zsadány község központjából, a templom mellől indul. A falu főutcáján K felé tartunk, majd jobbra, D-nek fordulunk a Mezőgyán felé vezető útra. A házak közt kanyargunk a kék jelzést követve, majd elhagyjuk a falut.

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság a Kisvátyoni-pusztán tanösvényt alakított ki, ahol közel hat kilométeres kijelölt útvonalon szinte valamennyi élőhely, sok-sok állat és növényfaj megfigyelhető, akár egész napos programot biztosít a szakmai látogatók és kirándulni indulók számára egyaránt. A tanösvény Geszt és Zsadány községek határában található. Zsadány községből Biharugra felé haladva a kereszteződéstől száz méterre, jobbra fordulunk, ahol egész évben járható, szilárd burkolatú bekötőúton jutunk el az induló állomáshoz.

Az ösvény utolsó állomása a Zsadány-Biharugra közúton tovább haladva a nemzeti parkot jelölő hatósági táblától 1 km-re, az út jobb oldalán található.

A kéktúrán tovább haladva Geszt községbe érünk, ahol mindenképpen érdemes megtekinteni a Tisza-kastélyt.
Gesztről Biharugra felé a kék jelzésen tovább haladva először a Begécsi víztározót, majd a Biharugrai halastavakat érjük el. A táj mai arculatának kialakulásában nagy változást jelentett a XX. század első évtizedében Biharugra környékén megindult halastóépítés, amely mára közel 2000 hektáros vízfelületével az ország második legnagyobb halastórendszere, melynek legjelentősebb értékét kétségkívül a gazdag madárvilága képviseli.

Kerékpártúra útvonalak a Dévaványai - Ecsegi pusztákon

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Dévaványai-Ecsegi puszták területi egységén 5 db kerékpáros túraútvonal került kialakításra. A túrák javasolt igénybevételi időszaka április 1-től október 30-ig. A túrautak folyamán a tájékozódást kerékpárút jelző oszlopok és információs táblák segítik.

Kijelölt túraútvonalak:

Gabonás-Szilasok (20 km):

A Réhelyi Látogatóközpontból indulva Dévaványa felé 1 kilométert kell megtenni az Ecsegfalva-Kisújszállási közúton, majd egy "S" kanyarban jobbra letérni az ún. Gabonási kövesútra. Az út két oldalán jobbára mezőgazdasági parcellák láthatók, melyek potenciális túzok előfordulási helyek, de ragadozómadarakkal is szinte bármikor találkozhatunk. Hamarosan egy lapályosabb részen halad át az út, mely egy régi érmaradvány kiszáradt szakaszán visz keresztül. Ebből kiérve jobbról egy ritkás erdőspuszta jellegű táj látható öreg tölgyekkel. Utána haladunk el a térség második legmagasabb kunhalma, a Sártó-halom mellett. Kb. 1 km megtétele után a kövesút egy rosszabb állapotú útban folytatódik és jobbról feltűnik a Gajz-balai puszta, mely szintén alkalmi túzok élőhely. A jobbról kitárulkozó puszta kezdeténél találhatjuk a balra mutató nyíllal ellátott jelzőoszlopot. Itt földútra kanyarodunk majd 1 kilométer múlva a Szilasoki gyepeken haladunk tovább. A gyepeket juhokkal és szarvasmarhákkal legeltetik, szálláshelyükön karámok, gémeskutak és pásztorszállás látható. A puszta közepe táján egy szélesebb földútra, a jelzőoszlopnál Dévaványa irányában kell balra fordulni. A további 3 km-es útszakasz mezőgazdasági területek között halad, ahol a magángazdálkodás különböző formái láthatók. Áthaladva a vasúti síneken, balra kell fordulni arra az útra, amelyen 8 km után lehet visszaérni a kiindulóhelyre, a Réhelyi Látogatóközpontba.

Bala-Berettyó-Halastavak (48 km), valamint a Bala-Berettyó-Kórézug (43 km):

A Réhelyi Látogatóközpontból indulva Dévaványa felé 1 kilométert kell megtenni az Ecsegfalva-Kisújszállási közúton, majd egy "S" kanyarban jobbra letérni az ún. Gabonási kövesútra. Mintegy 1 km megtétele után egy régen még egybefüggő erdőrész között halad el az út. Az erdőn túl a Balai-puszta szélén végighaladva tekinthetők át a puszta időszakonként túzokos élőhelyei. A másfél km-es pusztai szakaszt követően egy kövesútra fordul rá a nyomvonal, amely az állattartó telepről Túrkevére vezet. Ezen haladva két km után következik a Balai-híd, amelyet 1997-ben építettek újjá és a jelenlegi védett terület határa is egyben. Itt két választási lehetőség adódik. Vagy az innenső gáton térünk le Ecsegfalva irányába, ez az itt leírt útvonal vagy a híd túloldalán jobbra. Az első egy rövidebb útvonal, a másik egy hosszabb, több területet érintő és egyben a Bala-Berettyó-Halastavak nevű túraútvonal is. Ha az innenső gáton haladó rövidebb szakaszt választjuk, akkor több km-en keresztül kedvező perspektívából tekinthetünk a tájra, elhaladva az élő folyó, a hullámtéri erdők, a víztér által körülölelt puszták mellett.

Félúton a Csurgói gátőrház és szivattyútelep mellett elhaladva több helyen is be lehet látni a nyílt víztérre, ahol a jellegzetes vízi, vízparti növénytársulások vehetők szemügyre. A gátőrház után balról egy erdősáv előtti úton lehet eljutni a Tereh-zugi vashídhoz, de ha továbbmegyünk, akkor először a Putri-híd maradványát érintjük egy éles jobbkanyarnál. Ezt követően balról egy nagyobb pusztafolt terül el, ez a Templom-zug, a Hortobágy-Berettyó által közrefogott nagy pusztagyep. Az itt található erdő és környezete helyén állt Ecsegfalva elődtelepülése, Pusztaecseg. Innen egy km megtétele után érjük el a Templom-zugi lejárót, ahol tájékoztató táblák segítségével követhető nyomon a túra útvonala. A vízpart kedvelt horgászhely, de madármegfigyelésre is alkalmas. A gát mellett található Bokroshalom jelentős régészeti emlék származási helye. A főként tölgyből álló Kórézugi erdő az énekesmadarak kedvelt költőhelye. A túraútvonal letér a gátról és kövesúton vezet tovább. Balról egy nagy nyílt füves térség, a Kórézug látható. A jobboldali pusztarész a Kelemen-zug, melynek hátasabb részén látható Egyházhalma, amelyen régebben egy szélmalom állt. Az Ördögárok isz.330-350 között a szarmaták által épített erődítés, sáncrendszer része, ami a Kiritótól a Kelemenzug központi részéig, Egyházhalmáig követhető nyomon. A kerékpárút jelző oszlop iránymutatását figyelembe véve még kb. 2 km megtétele után érhető el az Ecsegfalva-Dévaványa műút. Itt jobbra fordulva 5 km-re a Réhelyi Látogatóközpont következik.

Kérsziget-Berettyó-Ecsegfalva (15 km):

A Réhelyi Látogatóközpontból a kisújszállási kövesúton jobbra kanyarodva 400 méter megtétele után kell egy földútra térni. Innen 2 km után Kérsziget, egy nagy kiterjedésű füvespuszta következik. Közepe tájékán az útról jobbra letérünk és így áthaladunk a puszta középső részén. Az út környezetében ecsetpázsitos kaszálórétek, mocsári csetkákás mocsárrét foltok láthatók, míg a magasabb részeken ürmös szikespusztai gyep és füves szikespusztai gyep társulásai vehetők szemügyre. Az út szántóföldek között halad, ahol ha repcevetésre kerül a sor, akkor a térség jelentős túzok előfordulási hely. Egy csatornaparton a jelzést követve jobbra kell fordulni. Balra a Sártói gyep, szem előtt jobbra egy élőhelyrekonstrukciós árasztás, majd 400 méterre a Hortobágy-Berettyó gátja. A Templom-zugban tájékoztató tábla segítségével követhető nyomon a túra útvonala. A túraútvonal a gáton vezet tovább. Balról a széles pusztai jellegű árterület, jobbról egy nagy nyílt füves térség, a Kórézug látható. A faluközeli Kiritói-szivattyútelep mellett látható a Mirhói-gát építésének 210 éves évfordulójára felállított faragott kő és emléktábla. A kövesutat elérve jobbra letérve egy km-re elérik a Berettyó vendéglőt, majd 5 km megtétele után következik a Réhelyi Látogatóközpont.

Atyaszeg-Csordajárás - Dévaványa (17 km):

Réhelyből, a túzokbemutató volier keleti oldalán haladó földúton kell elindulni a régi vasúti töltés mellett felállított megfigyelő toronyig. Ez a szakasz a kialakított tanösvény első szakasza is. Innen március végétől május végéig kora reggel és késő délután láthatjuk a vadon élő túzokok násztevékenységét, a dürgést. Az innen keletre fekvő területek fokozottan védettek, éppen a túzokállomány nyugalmának biztosítása céljából. A túraútvonal az érzékeny terület szélén halad a szarkalaposi gyepig. Szarkalaposra a kilátás a torony után 1 km-re adódik, ahol egy csatorna hídja található. Az út mezőgazdasági területek közé kanyarodik, majd három derékszögű töréssel Dévaványa irányába fordul.

Ezen a szakaszon is lehet fácánnal, fogollyal, őzzel vagy nyúllal összefutni. Két kilométer megtétele után a régi községi legelőt, Csordajárást éri el az útvonal. Az út a nagy gyep közepén halad keresztül. A gyepeket juhok és szarvasmarhák legelik, bár korántsem olyan mennyiségben, mint akár egy évtizeddel ezelőtt. Az út egy akácos ligeterdő mellett halad el. Mellette egy jó állapotban megmaradt kunhalom található. Az erdő mellett az út nyugatra fordul és egy régen libalegelőnek használt háton halad keresztül. Felérve egy kövesútra, balra kell fordulni és ezen haladni két kilométert, amikor egy kereszteződésben elérik a Ramóna vendéglőt. Felfrissülve lehet folytatni az utat nyugat felé, majd egy kilométer megtétele után balra lekanyarodva a Kossuth utcára érik el a Dévaványa-Kisújszállási műutat. Jobbra kanyarodva 7 km után érkezés a kiindulási helyre, a Réhelyi Látogatóközpontba.                                                                

A Réhelyi Látogatóközpontban kerékpárok kölcsönözhetők (kerékpárkölcsönzés felnőtteknek 1650 Ft/fő/nap, diákoknak 1050 Ft/fő/nap), a túraútvonalakról a Réhelyi Látogatóközpontban térkép áll az érdeklődők rendelkezésére.

A Körösvölgyi Látogatóközpontban kerékpárok kölcsönözhetők (kerékpárkölcsönzés felnőtteknek 1270 Ft/fő/nap, diákoknak 810 Ft/fő/nap).

A Bihari Madárvártán kerékpárok kölcsönözhetők (kerékpárkölcsönzés felnőtteknek 820 Ft/fő/nap, diákoknak 610 Ft/fő/nap).


2019.03.11. - 2019.10.31.
További ajánlataink

2019.08.24. - 2019.08.25. Éjszakai sátorozás kirándulással és madárgyűrűzéssel a szabadkígyósi Nagyerdőben
2019.08.24. - 2019.08.25. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Egyéjszakás kaland a Nagyerdőn
2019.08.24. - 2019.08.25. Vezetett gyalogtúra programok a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.08.25. Látványetetés a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban 2019
2019.08.25. Szünidei állatkert programok a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban 2019
2019.08.25. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Szünidei állatmustra (Látványetetés)
2019.08.25. Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark programok 2019
2019.08.25. Szarvasi programok 2019. Események, rendezvények
Szünidei állatkerti programok: minden vasárnap egy-egy itt lakó népszerű állatfajt ismertetünk meg vendégeinkkel
2019.08.31. Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark programok 2019
2019.08.31. Állatkertek éjszakája, éjszakai túra a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban 2019
2019.08.31. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Elvarázsolt ligeti alkony – Állatkertek éjszakája
2019.08.31. Szarvasi programok 2019. Események, rendezvények
Elvarázsolt Ligeti Alkony - Állatkertek éjszakája a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban
2019.09.01. - 2019.11.03. Természetfotó kiállítások a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban 2019
2019.09.06. - 2019.09.08. Szarvasi programok 2019. Események, rendezvények
Szilvanapok Szarvason
2019.09.14. Kék vércse madármegfigyelő szakvezetés túra a Csanádi pusztákon
2019.09.18. Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark programok 2019
2019.09.18. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Fogyatékkal élők napja
2019.09.18. Fogyatékkal élők napja a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban 2019
2019.09.20. Körös körül kerékpárral 2019. Vezetett túra a hullámtér mentén
2019.09.20. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Körös-körül a Körös körül
2019.09.20. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Szarvasbőgés a Kis-Sárréten
2019.09.21. Fehértó Napja 2019
2019.09.21. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
XX. Fehértó Napja
2019.09.28. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Nyárbúcsúztató kerékpártúra a Csomorkányi templomromhoz
2019.09.28. Őszi kerékpártúra 2019. Biciklis kirándulás a Csomorkányi templomromhoz
2019.09.29. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
A fényképezés természete, a természet fényképezése – ősz – Szent Mihály napjára lilába borul a puszta
2019.10.04. Állatok Világnapja, látványetetés 2019. Túravezetés a Körösvölgyi Állatparkban
2019.10.04. Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark programok 2019
2019.10.04. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Kedvenceink lakomája - Látványetetések az Állatok világnapján
2019.10.05. Európai Madármegfigyelő Napok, madárgyűrűzés a Körös-Maros Nemzeti Parkban 2019
2019.10.05. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Európai Madármegfigyelő Nap
2019.10.05. Madarász túrák 2019. Ismerje meg a Körös-Maros Nemzeti Park madárvilágát
2019.10.12. Szarvasi programok 2019. Események, rendezvények
Tötlöttkáposzta-főző és kolbászkészítő verseny
2019.10.13. Őszi tanösvény túra 2019. Őszirózsa túra a Kígyósi-pusztában
2019.10.13. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Kígyósi madarászat – ősz
2019.10.18. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Gombaismereti túra és Csillagászati Észlelési Nap
2019.10.18. Dévaványa programok 2019. Rendezvények, fesztiválok
2019.10.18. Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpont programok 2019
2019.10.19. Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark programok 2019
2019.10.19. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Cserebökényi szikesek mikrodomborzata és élővilága
2019.10.19. Cserebökényi puszta túrák 2019
2019.10.19. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Fotóstúra a Kis-Sárréten – Táj Nemzetközi Napja
2019.10.19. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Őszi séta a Maros-parton
2019.10.19. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Gombaismereti börze az Anna-ligetben
2019.10.19. Gombaismereti túra és foglalkozás gombaszakértő vezetésével a Körös-Maros Nemzeti Park szervezésében
2019.10.23. Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpont programok 2019
2019.03.11. - 2019.10.31. Vizes élőhelyek madarai, látogatás és ismerkedés a madarakkal a Körösvölgyi Állatparkban
2019.03.11. - 2019.10.31. Zoopedagógia foglalkozások óvodás és kisiskolás csoportok részére a Körösvölgyi Állatparkban
2019.03.15. - 2019.10.31. Anna-ligeti tanösvény Szarvas, ökotúra a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.03.15. - 2019.10.31. Természetvédelmi kiállítás a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban
2019.03.15. - 2019.10.31. Kerékpárkölcsönzés Szarvason, nézzen körül kerékpárral városunkban és a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.03.15. - 2019.10.31. Fotós les bérlés a Körösvölgyi Állatparkban, a nemzeti park élővilágának megfigyelése és fotózása
2019.03.15. - 2019.10.31. Szarvasi konferencia, konferenciaterem bérlés a Körösvölgyi Állatparkban
2019.03.15. - 2019.10.31. Mókusok élete, ismerkedés a mókusokkal a Körösvölgyi Állatpark mókusházában
2019.04.01. - 2019.10.31. Réhelyi tanösvény Dévaványa, ökotúra a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.04.01. - 2019.10.31. Magyar őshonos állatok bemutatása a Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontban
2019.04.01. - 2019.10.31. Túzok bemutatás, találkozás és ismerkedés a Körös-Maros Nemzeti Park címerállatával
2019.04.01. - 2019.10.31. Éjszakai csillagtúra, ismerkedés a csillagok varázslatos világával
2019.04.01. - 2019.10.31. Dévaványa látnivalók, látogatás a Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontban
2019.04.01. - 2019.10.31. Kenutúra, kenu bérlés a Körösön, a Körösvölgyi Állatparkban
2019.11.02. Darules, őszi madárvonulás a Kardoskúti Fehértavon 2019
2019.11.02. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Darules a Kardoskúti Fehér-tónál
2019.11.03. Éjszakai életmódot folytató állatok 2019. Szezonzáró izgalmas program az Állatparkban
2019.11.03. Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark programok 2019
2019.11.03. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Szunnyad a park - Állatparki szezonzáró
2019.11.09. Vadlúd megfigyelés a Bihari Madárvártánál a Körös-Maros Nemzeti Park szervezésében 2019
2019.11.09. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Vadludak nyomában – Márton Nap a Bihari Madárvártán
2019.11.09. Darules, őszi madárvonulás a Kardoskúti Fehértavon 2019
2019.11.09. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Darules a Kardoskúti Fehér-tónál
2019.11.16. Darules, őszi madárvonulás a Kardoskúti Fehértavon 2019
2019.11.16. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Darules a Kardoskúti Fehér-tónál
2019.11.23. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Darules a Kardoskúti Fehér-tónál
2019.11.23. Darules, őszi madárvonulás a Kardoskúti Fehértavon 2019
2019.03.15. - 2019.11.30. Európai bölény Magyarországon, találkozás a bölényekkel a Körösvölgyi Állatparkban
2019.11.30. Adventi kézműves nap a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.11.30. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Adventi készülődés
2019.11.30. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Darules a Kardoskúti Fehér-tónál
2019.11.30. Darules, őszi madárvonulás a Kardoskúti Fehértavon 2019
2019.12.07. Luca napi szokások 2019. Luca széke készítés és madárkarácsony
2019.12.07. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
„Madárkarácsony, Luca napi szokások”- szezonzáró program
2019.12.07. Dévaványa programok 2019. Rendezvények, fesztiválok
2019.12.07. Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpont programok 2019
2019.12.07. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Téli túra a Királyhegyesi-pusztán
2019.12.15. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Évzáró kirándulás a Bélmegyeri Fáspusztán
2019.12.28. Szegedi túra 2019. Év végi túra a Maros-gáton a deszki öreg tölgyfáig
2019.12.28. Körös-Maros Nemzeti Park programok 2019. Események, rendezvények
Év végi túra a Maros-gáton a deszki öreg tölgyfáig
2019.01.01. - 2019.12.31. Halásztelki tanösvény Szarvas közelében, a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.01.01. - 2019.12.31. Madárvonulás, a vonuló madarak csodálatos és titkokkal övezett világa kölcsönözhető kiállítás
2019.01.01. - 2019.12.31. Kígyósi tanösvény túra Szabadkígyóson, ökotúra a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.01.01. - 2019.12.31. Kisvátyoni tanösvény, ökotúra Zsadányban a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.01.01. - 2019.12.31. Mágor-pusztai tanösvény, ökotúra Vésztőn a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.01.01. - 2019.12.31. Sző-réti tanösvény Biharugra, ökotúra a Bihari Madárvártától a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.01.01. - 2019.12.31. Természetvédelmi szakmai gyakorlat a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.01.01. - 2019.12.31. Gyógynövényes kert a Körös-Maros Nemzeti Parkban, ismerkedés a gyógynövényekkel
2019.01.01. - 2019.12.31. Az Alföld élővilága, ismerkedés a Körös-Maros Nemzeti Park flórájával és faunájával
2019.01.01. - 2019.12.31. Vizes élőhelyek állatai, ismerkedés a vizek élővilágával a Körös-Maros Nemzeti Park területén
2019.01.01. - 2019.12.31. Biharugrai látnivalók, ismerje meg a Kis-Sárrét növény- és állatvilágát!
2019.01.01. - 2019.12.31. Halastavak élővilága, túra a Sző-réti tanösvényen a Körös-Maros Nemzeti Parkban
2019.01.01. - 2019.12.31. Nemzeti park programok 2019
Találatok száma: 1

Szarvasi Erdei Iskola

Szarvasi Erdei Iskola

Minden iskolás korosztály számára élményteli osztálykirándulás célpontja vagy kiváló erdei iskolai szakmai programok megvalósításának helyszíne lehet a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark, melyek lebonyolításához szakmai segítséget tudunk nyújtani. Nemzeti Parkunk bemutatóhelyén állandó ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

TELE-KA-LAND Mesepark Nagyrécse
Gödöllői Királyi Kastély
Időutazása hívjuk! Ismerje meg, hogy milyen lehetett az élet a középkori Magyarországon!
MINI világ ÓRIÁSI élmények! A világ egyik legnagyobb modellvasút kiállítása Budapest belvárosában
Katica Tanya, egy élményparadicsom a kisgyermekes családok számára
Szürrealista kiállítás Dalítól Magritte-ig – Válság és újjászületés 1929-ben
Szinyei Merse Pál kiállítás 2019 Nyíregyháza
Időszaki kiállítás Budapesten az Iparművészeti Múzeum új szerzeményeiből a Várkert Bazárban
I. világháborús kiállítás Új világ született - Európai Testvérháború 1914-1918 címmel
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket