Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Hévízi kikapcsolódás egész évben kedvezményes áron félpanzióval!
Hévízi kikapcsolódás egész évben kedvezményes áron félpanzióval!

Sörfesztivál lesz Keszhelyen 2017. július 19-23. között a Móló melletti sétányon. A 2017-es nyári szezon kellős közepén a keszthelyi móló mellett várunk benneteket, a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot nyújtó fákkal körbevett Balaton-parti sétányon. Ahol sörök mellett röviditalokkal, fesztiválos és steet-food ételekkel, édességekkel és kézműves árusokkal is találkozhattok. A gasztronómiai csodákon kívül zenei és kulturális programokkal is várunk benneteket. Fellépnek többek között: Spencer Hill Magic Band, Dj Dominique, The Bits – Beatles emlékzenekar, Madarak HBZK, Dj Galamb, Katona Csaba (MTA).


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Melyiket szereted? Lager, lambic, pilseni, APA, IPA, EPA, barna, félbarna, gyümölcsös, vagy esetleg búza? Július 19. és 23. között mindegyik típusból kóstolhatsz a Móló melletti sétányon. A 2017-os nyári szezon kellős közepén várunk benneteket, a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot nyújtó, fákkal körbevett Balaton-parti sétányon. Ahol sörök mellett röviditalokkal, fesztiválos és street-food ételekkel, édességekkel és kézműves árusokkal is találkozhattok.

A gasztronómiai csodákon kívül zenei és kulturális programokkal is várunk benneteket. Többek között a Serfőző rendezvények állandó vendége, Katona „Sörtörténész” Csaba minden nap elfoglalja a színpadot sörtörténeti előadást, sörivóversenyt és sörkóstolókat tartani. A teljes programbontást később tesszük közzé.

Programok:
Spencer Hill Magic Band, Dj Dominique, The Bits – Beatles emlékzenekar, Madarak HBZK, Dj Galamb, Katona Csaba (MTA), többiek hamarosan…

Forrás: Balaton Színház honlapja