Kisragadozók etetése látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
Csabai Kolbászfesztivál programok
Csabai Kolbászfesztivál programok
Budapest Varieté 2022 Dinner & Show
Budapest Varieté 2022 Dinner & Show
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Kisragadozók etetése látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben


Látványos kisragadozó etetéssel egybekötött bemutató kicsiknek és nagyoknak! Látogasson el hozzánk egy izgalmas etetésre családjával együtt, ahol háromféle állat etetésére is sor kerül! Ismerkedjen meg a kisragadozók jeles képviselőivel a mosómedvével, a rókával és a borzzal! A bemutatás mellett szakképzett gondozóink etetéssel készülnek a látogatóknak. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Állatkerti etetés

Vad Találkozások a Pécsi állatkertben!

Állatkertünkben megismerkedhetnek a kistestű ragadozók három képviselőjével: a mosómedvével, a rókával és a borzzal, egy etetéssel egybekötött bemutatón. A programot szakképzet gondozóink tartják, minden korosztálynak ajánljuk.

A programváltoztatás jogát fent tartjuk, a megadott kezdési időpontokhoz képest +- 5-10 perces eltérések előfordulhatnak!

Ismerkedjünk meg az állatokkal:

Rozsomák

CSALÁD: Menyétfélék (Mustelidae)
ELTERJEDÉS: Észak-Amerika, Európa és Ázsia északi része
TÖMEG:  9-30 kg
ÉLETTARTAM: 5-7 év vadon, 17 év fogságban

A menyétfélék családjának egyik legnagyobb méretű tagja, testhossza 65-105 cm, farokhossza 13-26 cm, súlya pedig 9-30 kg között változik. A hímek nagyobbak, erősebb testfelépítésűek a nőstényeknél. Első ránézésre kistestű medvére hasonlít, melyet medveszerű járása tovább fokoz. Magányos életmódot folytat, a hím és a nőstény csak a párzási időszakban találkozik egymással. Az anya a kölykeivel marad, amíg a fiatalok el nem érik 2. életévüket. Elsősorban ragadozó, de olykor tojásokat, növényeket és dögöt is fogyaszt. Préda szempontjából nem válogatós, a rágcsálóktól kezdve a nagyobb testű szarvasfélék borjaiig bármilyen zsákmányállatot képes elejteni. Falánk természete miatt kapta a torkosborz elnevezést. Lábujjai között bőrhártya található, ez, valamint karmai segítik a vadászat közben a hóban való futásnál.


Mosómedve:

 • CSALÁD: mosomedvefélék
 • ELTERJEDÉS: Dél-Kanada, Észak- és Közép-Amerika, Mexikó
 • TÖMEG: 6-7 kg
 • ÉLETTARTAM: 5-16 év, 21 év fogságban
 • ÉLŐHELY: erdős területek, városszéli területek
 • ÉLETMÓD: magányosan

Eredetileg Dél-Kanada és az Egyesült Államok területén fordult elő. Prémje miatt Európában és Ázsiában mosómedvefarmok nyíltak, az elszökött példányok elszaporodtak. Sokféle élőhelyhez könnyedén alkalmazkodik, az ember közelségét is megszokta. Legszívesebben nedves, fás területeken élnek, de megtalálható szántóföldeken, városszéli és városi területeken. Vackát barlangokban, bányákban, elhagyatott épületekben, istállókban vagy házakban rendezi be.

Összességében meleg trópusi területektől egészen a hideg gyepekig megtalálható. A legfőbb megkülönböztető bélyege az arcán található, szemeit körülvevő fekete maszk, és bozontos farkát díszítő fekete gyűrűk. A mellső mancsa hasonló az emberi kézhez, nagyon ügyesen használja. A mellső és hátsó mancsán is öt lábujj van. Élőhelyenként változik a bundája színe, de a szürkétől a vörösesbarnáig terjed. Testhossz 60-95 cm, a farok hossz 19-40 cm. Az ivarérettséget a nőstények egy évesen, a hímek két évesen érik el. A szaporodási időszak februártól- júniusig tart, a legtöbb párzás márciusban jellemző. A párzási időszakban a hímek bővítik a mozgáskörzetüket, hogy több nősténnyel találkozzanak. A párzás után a nőstények és hímek között nincs kapcsolat. Általában évente egyszer szaporodnak. Az alom 3-7, de leggyakrabban 4 kölyökből áll. A vemhesség 63-65 napig tart. Az utódok vakon jönnek a világra, 18-24 naposan már látnak. Éjszaka aktív állat, téli álmot alszik.

Magányos állat, a szaporodás és az utódgondozás időszakában fordul elő a csoportosulás. Kiváló hegymászók és úszók. Mozgáskörzete 1-3 km. Mivel az emberi kézhez hasonló mancsa van, nagyon fejlett a tapintása, fogása, amely hasznos tulajdonság az élelemszerzés szempontjából, ezenkívül a mászást könnyíti meg. Kiváló hallás és éjszakai látás jellemző a fajra. A mosómedve mindenevő, opportunista (a legnagyobb mennyiségben jelenlévő, a legkönnyebben elérhető táplálékot fogyasztó állatok), élőlény. Gazdaságilag prémje miatt fontosak, néhány területen húsát fogyasztják. A mosómedve károsíthatja a gyümölcsösöket, illetve a kukoricaterményt. Néhány betegség terjedésében is szerepe van, mint például a veszettség, erdei pestis.


Tűzróka:

 • CSALÁD: kutyafélék
 • ELTERJEDÉS: Európa
 • TÖMEG: 3-14 kg
 • ÉLETTARTAM: 7-12 év
 • ÉLŐHELY: erdő, mező
 • ÉLETMÓD: magányos

A tűzróka nem fordul elő a szabad természetben. Ezt a változatot a vörös róka és annak egyik, a szabad természetben is előforduló színváltozatának, az ezüstrókának a keresztezésével tenyésztették ki. A tűzróka szőre hosszabb, dúsabb és élénkebb vörös színű, mint a vadonban előforduló vörös rókáé, éppen ezért egy szőrmetelepeken kedvelt változatról van szó. A tűzróka életmódja megegyezik vad őséével. A vörös róka sokféle élőhelyen elterjedt, erdőben, tundrán, prérin, sivatagos területeken, mezőn, valamint városi területeken is megtalálható. 4500 méteres tengerszint feletti magasságban is megfigyelték már. A legtöbb vörös róka bundája a halványpirostól egészen a vörösesbarnáig változhat, farkuk vége fehér és lábszáruk fekete. Az ezüstszürke színű egyedek olykor a szabad természetben is megfigyelhetőek. A vörös róka testhossza 45-90 centiméter között változik, farka 30-55 centiméter hosszú lehet. A hímek nagyobbak a nőstényeknél. A párzási időszakot leszámítva magányosan élnek, territóriumuk nagysága 5-12 km² között változik. Vizeletét, székletét és az anális mirigyének váladékát használja territóriumának megjelöléseként.

A vörös rókák a kémiai anyagokon kívül testtartásukkal és hangjelzésekkel is kommunikálnak egymással, 28 különböző hangjelzést figyeltek meg ennél a fajnál. Elsősorban éjszaka aktív, ha nem zavarják, nappal is táplálék után nézhet. A nappalt üregrendszerében tölti, járatait gyakran saját maga ássa, de olykor sziklahasadékokban , faodvakban, vagy más állatok (pl. nyúl, mormota, borz) elhagyott üregeiben is tanyát verhet. Olykor a borzokkal közös járatrendszert is használhat. Bár a köztudatban ragadozóként él, valójában a hús mellett viszonylag nagy mennyiségű növényi eredetű táplálékot is fogyaszt, több gyümölcsfaj fontos magterjesztője. Opportunista ragadozó,a legkönnyebben elejthető a legnagyobb mennyiségben rendelkezésre álló zsákmányt fogyasztja. Emberi települések közelében gyakran rárabol a baromfiudvarra. Gyakran megfigyelhető, hogy a felesleges táplálékot elássa vagy üregrendszerében rejti  el, hogy később elfogyaszthassa a maradékot. Naponta 0.5 és 1 kg táplálékot fogyaszt. A vadászatban kiváló hallása és szaglása segíti.

Gyors és kitartó futó, sebessége a 48 km/h-t is elérheti. Jellegzetes módon vadászik egerekre, melyek elsősorban télen képezik fontos táplálékát:  mozdulatlanul áll, feszülten figyel, majd magasra ugrik, és mellső lábával elkapja zsákmányát. A vörös róka párzási viselkedése változhat, alapvetően monogám, de a hím egyszerre több nősténnyel is párosodhat. A párzási időszakuk december-január környéke. A hímek harcolnak a nőstények kegyeiért. A párzás átlagosan 15 vagy 20 percig tart. A vemhességi idő 51-53 nap,  átlagosan 4-7 kölyök születik egyszerre, akik 9-14 nappal a születésük után nyitják ki először a szemüket. Az ivarérettséget 10 hónaposan érik el. A kölykök gondozásában a hím és olykor a nősténytől származó többi utód is részt vesz. A hím eteti párját, amíg a nőstény az üregben tartózkodik a kölykökkel. Az utódok egy éves korukig maradnak anyjukkal. Mivel nagyrészt rágcsálókkal táplálkoznak, szabályozzák a számukat, nem tudnak elterjedni a mezőgazdasági kártevők.

A vörös róka hazánkban vadászható állatfaj.  Prémjéért vadásszák, e mellett a baromfiállományban végzett kártétele miatt dúvadnak tartják. Valójában hasznos állatról van szó, mivel táplálékának jelentős részét rágcsálók alkotják, így megakadályozza a mezőgazdasági kártevők elszaporodását.  A vörös róka olykor veszettséget terjeszthet.


Borz:

 • CSALÁD: Menyétfélék
 • ELTERJEDÉS: Eurázsia
 • TÖMEG: 7-16 kg
 • ÉLETTARTAM: 6-19 év
 • ÉLŐHELY: mező
 • ÉLETMÓD: csoportos

A palearktikus régióban széles körben elterjedt menyétféle ragadozó, Írországtól Oroszországon át egészen Japánig előfordul. Hatalmas elterjedési területén több alfaja is kialakult, hazánkban a törzsalak, az európai borz (Meles meles meles) fordul elő. Jó alkalmazkodóképességű faj, a legkülönbözőbb élőhelyeken megtalálható, a legideálisabb élőhely számára az erdőségek melletti nyílt mező, de ezen kívül cserjésekben,  vizes élőhelyeken, mezőgazdasági földterületeken, legelőkön, pusztákon és félsivatagokban is megél.  Jól alkalmazkodott az ember jelenlétéhez, néha  a külvárosi, városi területeken is találkozhatunk vele.

A többi menyétféléhez képest szokatlanul zömök test, rövid, robusztus végtagok és rövid farok jellemzi.  Testhossza 56-90 cm, a farok hossza 11-20 cm. Szőrzete igen jellegzetes mintázatú, hasa fekete, háta ezüstszürke, fehér arcán két, az orrától a füléig húzódó fekete sáv található. Egyes feltételezések szerint ezek a fekete sávok elrejtik éjszaka az állat szemét, így elrejtőzve a ragadozók és a zsákmányállatok elől. A borz mindenevő, a kisebb testű állatok mellett szívesen fogyaszt növényi eredetű táplálékot, bogyókat, érett gyümölcsöket, olykor a kukoricaföldeket is megdézsmálja. A faj többnyire éjszakai életmódot folytat, de hajnalban és alkonyatkor is aktív lehet. A borz hatalmas föld alatti üregrendszert épít magának, egy csoport territóriuma akár a 2500 m2  -t vagy a néhány négyzetkilométert is elérheti.  A terület határait a menyétfélék egész családjára jellemző bűzmirigyének váladékával jelöli meg.

A borzok a kommunikáció többféle módjára képesek, pl. testtartásukkal, kaparással, a farok mozgatásával, szőrmeresztéssel (szexuális izgalom) vagy különböző hangok kiadásával, (pl. hörgéssel agresszió vagy  védekezés esetén) kommunikálnak. Csoportosan élnek, melyeket akár 2-23 egyed is alkothat,  általában 1-6 egyed felnőtt és utódaik alkotnak egy csapatot. A csoport mérete és a territórium nagysága függ az élőhely minőségétől és rendelkezésre álló táplálék mennyiségétől is. 

A csoportban csak a domináns pár szaporodik, kivéve akkor, ha az adott területen elegendő táplálék áll a borzok rendelkezésére, ekkor alacsonyabb rangú nőstényeknek is születhetnek kölykeik. Az alacsonyabb rangú állatok között nem figyelhető meg hierarchia. A nőstények több hímmel is párosodhatnak, mivel a  hímek nem őrzik a nőstényeket egymástól. A borzok egész évben szaporodhatnak, a legtöbbször kora tavasszal és ősz elején születnek meg a kölykök. A faj képes az embriók késleltetett beágyazódására, amit egyrészt a környezeti tényezők határoznak meg, másrészt a vegyes alom (több apától származó kölykök) csökkenti a hímek általi gyermekgyilkosság kockázatát, így a vemhesség 9-12 hónapig is elhúzódhat. Az alom mérete 1-6, átlagosan 3 utódból áll. A kölykök születésükkor vakok és magatehetetlenek, gondozásukban csak a nőstény vesz részt. Az utódok elválasztása 2,5 hónap után történik, a fiatalok az ivarérettséget egy éves korukban érik el.   

A borznak kevés természetes ellensége van, viszonylag agresszív természete miatt a nagyobb testű ragadozók gyakran elkerülik. Hazánkban vadászható faj, mivel üregeivel károsíthatja a kerteket és a földeket, e mellett gyakran megdézsmálja a termést, dúvadnak minősül. A borz szőréből gyakran készítenek szőrükből kefét, bőréből szőnyeget, húsát pedig olykor fogyasztják. Több betegség hordozója lehet, pl.  a tuberkulózisnak, amelyet  a szarvasmarháknak is átadhat.

További ajánlataink

2022.10.01. Pécsi Állatkert programok 2022. Események, rendezvények
Állatok Világnapja
2022.10.01. Állatok Világnapja Pécs 2022
2022.10.01. - 2022.10.02. Víziló etetés látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.01. - 2022.10.02. Oroszlán etetés a Pécsi Állatkertben
2022.10.01. - 2022.10.02. Amerikai bölények etetése látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.01. - 2022.10.02. Pécsi Állatkert programok 2022. Események, rendezvények
Látványos etetések hétvégén
2022.10.01. - 2022.10.02. Akvárium etetés élőben, vad találkozásokkal vár a Pécsi Állatkert
2022.10.01. - 2022.10.02. Mókusmajom és kolobusz etetés látványprogram, Vad Találkozások várnak a Pécsi Állatkertben
2022.10.01. - 2022.10.02. Szurikáta etetés látványprogram a Pécsi Állatkertben
2022.10.08. - 2022.10.09. Oroszlán etetés a Pécsi Állatkertben
2022.10.08. - 2022.10.09. Mókusmajom és kolobusz etetés látványprogram, Vad Találkozások várnak a Pécsi Állatkertben
2022.10.08. - 2022.10.09. Szurikáta etetés látványprogram a Pécsi Állatkertben
2022.10.08. - 2022.10.09. Akvárium etetés élőben, vad találkozásokkal vár a Pécsi Állatkert
2022.10.08. - 2022.10.09. Víziló etetés látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.08. - 2022.10.09. Amerikai bölények etetése látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.08. - 2022.10.09. Pécsi Állatkert programok 2022. Események, rendezvények
Látványos etetések hétvégén
2022.10.15. - 2022.10.16. Akvárium etetés élőben, vad találkozásokkal vár a Pécsi Állatkert
2022.10.15. - 2022.10.16. Amerikai bölények etetése látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.15. - 2022.10.16. Víziló etetés látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.15. - 2022.10.16. Szurikáta etetés látványprogram a Pécsi Állatkertben
2022.10.15. - 2022.10.16. Oroszlán etetés a Pécsi Állatkertben
2022.10.15. - 2022.10.16. Mókusmajom és kolobusz etetés látványprogram, Vad Találkozások várnak a Pécsi Állatkertben
2022.10.15. - 2022.10.16. Pécsi Állatkert programok 2022. Események, rendezvények
Látványos etetések hétvégén
2022.10.22. - 2022.10.23. Víziló etetés látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.22. - 2022.10.23. Szurikáta etetés látványprogram a Pécsi Állatkertben
2022.10.22. - 2022.10.23. Amerikai bölények etetése látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.22. - 2022.10.23. Pécsi Állatkert programok 2022. Események, rendezvények
Látványos etetések hétvégén
2022.10.22. - 2022.10.23. Oroszlán etetés a Pécsi Állatkertben
2022.10.22. - 2022.10.23. Akvárium etetés élőben, vad találkozásokkal vár a Pécsi Állatkert
2022.10.22. - 2022.10.23. Mókusmajom és kolobusz etetés látványprogram, Vad Találkozások várnak a Pécsi Állatkertben
2022.10.29. - 2022.10.30. Víziló etetés látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.29. - 2022.10.30. Szurikáta etetés látványprogram a Pécsi Állatkertben
2022.10.29. - 2022.10.30. Mókusmajom és kolobusz etetés látványprogram, Vad Találkozások várnak a Pécsi Állatkertben
2022.10.29. - 2022.10.30. Oroszlán etetés a Pécsi Állatkertben
2022.10.29. - 2022.10.30. Akvárium etetés élőben, vad találkozásokkal vár a Pécsi Állatkert
2022.10.29. - 2022.10.30. Amerikai bölények etetése látványprogram, Vad Találkozások a Pécsi Állatkertben
2022.10.29. - 2022.10.30. Pécsi Állatkert programok 2022. Események, rendezvények
Látványos etetések hétvégén
2022.10.30. Pécsi Állatkert programok 2022. Események, rendezvények
Halloween
2022.10.30. Pécsi állatkert Halloween 2022
2022.12.17. Pécsi Állatkert programok 2022. Események, rendezvények
Állatok karácsonya
2022.01.01. - 2022.12.31. Pécsi akvárium látogatás 2022
2022.01.01. - 2022.12.31. Adománygyűjtés a Pécsi Állatkertben
2022.01.01. - 2022.12.31. Majmok az állatkertben, ismerkedjen meg a majom- maki- és cerkóffélékkel a Pécsi Állatkertben!
2022.01.01. - 2022.12.31. Csapatépítő program Pécsen, ParaZoo, építsd csapatodat egyedülálló környezetben a Pécsi Állatkertben
2022.01.01. - 2022.12.31. Plankton állatok kiállítása a Pécsi Állatkert és Akvárium Terráriumban
2022.01.01. - 2022.12.31. Szülinap Pécsen az Állatkertben, a nagy nap alkalmából látogassanak el hozzánk!
2022.01.01. - 2022.12.31. Állatkerti látogatás csoportvezetéssel, tanulással egybekötött kikapcsolódás a Pécsi Állatkertben
2022.01.01. - 2022.12.31. Állatsimogatás Pécsen kicsiknek és nagyoknak a Pécsi Állatkertben
Találatok száma: 48

Adele Hotel Pécs

Adele Hotel Pécs

Az Adele Boutique Hotel Pécs legújabb szállodája, amely 2015 júliusában nyitotta meg kapuit. A 4 csillagos hotelnek egy 19. századi műemlékvédelem alatt álló épület ad otthont Pécs történelmi belvárosában. A szobákban illetve az apartmanokban a korabeli és modern kor egyedi házassága köszön vissza ... Bővebben


Arató Vendégház

Arató Vendégház

A vendégház 4 személyes apartmanjában és vendégszobáiban kényelmes szállást találnak a vendégek. Bővebben


Bagolyvár Vendéglő és Fogadó Pécs

Bagolyvár Vendéglő és Fogadó Pécs

Pécs fölött a Havihegynek közismerten jó a levegője, egészséges és szép környezetben lehet itt eltölteni a pihenésre szánt időt a Bagolyvárban. A Bagolyvár különlegessége a tizenkilenc magyar népművészet elemeivel díszített szobájában rejlik, valamint abban a hat présházat mintázó lakosztályban, ... Bővebben


Barbakán Hotel Pécs

Barbakán Hotel Pécs

Pécs történelmi belvárosától egy karnyújtásnyira, a Pécsi Székesegyház mögött található a Barbakán Hotel, mely 16 db ***-os két-, három-, ill. négyágyas szobával, konferenciateremmel, teremgarázzsal várja kedves vendégeit. Bővebben


Boutique Hotel Sopianae*** Superior Pécs

Boutique Hotel Sopianae*** Superior Pécs

A Boutique Hotel Sopianae Pécs városközpontjában helyezkedik el. Építészete és kialakítása ellentétre épül - a kívül műemlék jellegű épület belsőépítészete a modern vonulatot tükrözi. Vendégünk minden esetben személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatást várhat közvetlen, mégis diszkrét ... Bővebben


Büdöskúti Kulcsosház

Büdöskúti Kulcsosház

A Büdöskúti kulcsosház Remete-rét és Orfű között félúton, a műúttól északnyugati irányban, mintegy 800 m-re található, a KÉK-túra és `ZÖLD KERESZT` jelzésű turistaúton haladva. A ház 12 fő elszállásolására alkalmas. Bővebben


Centrum Apartmanhotel Pécs

Centrum Apartmanhotel Pécs

Apartmanhotelünk a világörökség részét képező ókeresztény emlékektől, a Székesegyháztól és Pécs belvárosának híres múzeumutcájától néhány percre található a villanegyedben. Bővebben


Ciszterci Ház Pécs

Ciszterci Ház Pécs

A szálláshely a Miasszonyunk Női Kanonokrend volt rendházában található. Az 1870. körül épített, műemlékvédelem alatt álló, barokk stílusú épület teljes felújításon esett át, így a hangulatos külső mögött már teljesen modern szálláshelyet alakítottak ki Pécs belvárosában. Bővebben


Corso Hotel Pécs****

Corso Hotel Pécs****

A pécsi szállodák sorában, a kultúra fővárosának szívében nyitotta meg kapuit a Corso Hotel Pécs**** 2010 májusában, mint a város legújabb és legmodernebb, négycsillagos szállodája, amely tökéletes választásnak bizonyul üzleti megbeszélések, családi ünnepek, konferenciához kapcsolódó étkezések, céges ... Bővebben


Családi Kutyapanzió, kutyaiskola és kutyás közösségi klub Pécs

Családi Kutyapanzió, kutyaiskola és kutyás közösségi klub Pécs

Eltérően a kutyapanziókban megszokott csoportos mozgatásoktól, nálunk a kutyák nincsenek összeengedve, még mozgatásnál sem! A kutyák elhelyezését házon belül, egyedileg kialakított kutyaszobákban oldjuk meg. A bentlakás ideje alatt a kutyák számára prémium szárazeledelt biztosítunk. Külön kérésre glutén-, ... Bővebben


1 2 3 4 5   


Találatok száma: 60

Aranygaluska Étterem Pécs

Aranygaluska Étterem Pécs

A magyar konyhaművészet legszebb hagyományait követve éttermünk megbízható minőséget, korrekt árakat, és minden igényhez alkalmazkodó ételválasztékot kínál. A belváros szívében, hangulatos környezetben várjuk minden kedves vendégünket naponta változó menü ajánlatainkkal. Ebédidőben a lendületes ... Bővebben


Bagolyvár Vendéglő és Fogadó Pécs

Bagolyvár Vendéglő és Fogadó Pécs

Pécs fölött a Havihegynek közismerten jó a levegője, egészséges és szép környezetben lehet itt eltölteni a pihenésre szánt időt a Bagolyvárban. A Bagolyvár különlegessége a tizenkilenc magyar népművészet elemeivel díszített szobájában rejlik, valamint abban a hat présházat mintázó lakosztályban, ... Bővebben


Ciao Pizzéria és Ristorante Pécs

Ciao Pizzéria és Ristorante Pécs

Menjünk “az olaszba” – csak így, ilyen egyszerűen hívják a visszajáró vendégek a Ciao-t egymás között. Őszintén örülünk ennek, mert úgy tűnik, a 2014-es nyitás óta eltelt évek alatt sikerült a környék egyik legjobb olasz éttermévé válnunk. Bővebben


Csoko-Láda Csokibolt és Manufaktúra

Csoko-Láda Csokibolt és Manufaktúra

A Csoko-Láda Csokiboltban nemcsak a világ finom csokoládéi kaphatóak, hanem mivel Kézműves Manufaktúra is, saját kézzel készített kézműves csokoládékat is vásárolhatsz. Csokoládét lehet önteni gyerekcsoportoknak. Bővebben


Diana Étterem Pécs

Diana Étterem Pécs

A hagyományos magyar konyha gazdag választékával várjuk kedves vendégeinket. Rendezvények, lakodalmak, bálok ideális helyszíne Pécs kertvárosában a Diana Vendéglő. Bővebben


Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs

Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs

Az Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs `legmediterránabb` terén, a Széchenyi tértől alig pár lépésnyire fekvő Jókai téren található. A langymeleg tavaszi éjek és a forró nyári esték egyik legkedveltebb, leghangulatosabb terasza, amit egyetlen Pécsre látogató sem hagyhat ki! Bővebben


Eozin Corso

Eozin Corso

Pécs történelmi belvárosában, a sétálóutca közepén, a Színház Téren található a kétszintes Eozin-Corso étterem, mely olvasztótégelye és fő találkozóhelye több generációnak, és közkedvelt a turisták, külföldi diákok között is jó hangulata és magas minőségű szolgáltatása végett. Az étterem alsó és felső ... Bővebben


Gilice Panzió és Étterem Pécs

Gilice Panzió és Étterem Pécs

Figyelünk az apróságokra, alkalmazkodunk vendégeink igényeihez. Az előre haladás az igények megteremtésével lehetséges. Pontosak és megbízhatóak vagyunk. Visszatérő vendégeinket családtagként fogadjuk, folyamatosan éreztetjük velük, hogy számunkra ők a legfontosabbak. Bővebben


Hotel Millennium**** Pécs

Hotel Millennium**** Pécs

A Hotel Millennium**** Pécs történelmi belvárosában, a Kálvária domb déli oldalán, 5 perc sétaútra található a Széchenyi tértől. A Hotel Millennium természetvédelmi területen fekszik, környékén több múzeum és műemlék található. A szálloda 2011-ben nyerte el a 4*-os minősítést, köszönhetően ... Bővebben


KTCHN Deli & Gasztrostúdió Pécs

KTCHN Deli & Gasztrostúdió Pécs

A pécsi AKTCHN Deli & Gasztrostúdióban a gasztronómia területén és ahhoz kapcsolódó workshopokat, tematikus klubokat, esteket, eseményeket szervezünk, tartunk, hogy az erre kíváncsi és nyitott közönség végre megtalálhassa helyét. Látogass el barátaiddal vagy munkatársaiddal sütős-főzős ... Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
7600 Pécs , Ángyán János u. 1.
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események