Kedvezményes hétköznapi disznóvágás -  Igazi falusi hangulattal és korlátlan italfogyasztással!
Kedvezményes hétköznapi disznóvágás -  Igazi falusi hangulattal és korlátlan italfogyasztással!

Harmadszor veszünk ki négy nap szabadságot Kolorádóban. Budapest és a természet határán, egy olyan erdő közepén, ami csak fél óra a belvárostól. Különleges energiájú színpadokkal, friss nemzetközi fellépőkkel, gondosan válogatott magyar előadók koncertjeivel, csűrben kanyargó technóval és kulturális programokkal, sporttal, szuper ételekkel, hogy az életnek a zenén túl is legyen értelme. Kolorádóban együtt vagyunk, szabadon, saját törvényeinkkel a ropogó tűz körül. Itt szabadon sátorozhatsz, de a tüzet, a szó minden értelmében, mi rakjuk.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

III. Kolorádó Fesztivál

2018. június 13.–június 17.

PROGRAMOK

Kolorádó olyan, amilyennek szerintünk egy fesztiválnak lennie kell 2018-ban. A mennyiség helyett a minőséget szeretjük, a tömeg helyett a közös élményeket, az elkerített VIP-ek helyett a közös szabadságot. 

Minden évben friss nemzetközi előadókat és a legjobb magyar zenekarokat és DJ-ket hívjuk el Kolorádóba. 2018-ban pedig megpróbáljuk egy kicsit feljebb is tenni a lécet. Azt szeretjük, ha olyan külföldi fellépőink vannak, akik ritkán járnak Magyarországon, és ha a nálunk fellépő magyar együttesek valami olyat mutatnak be, amit még nem láttunk tőlük. De Kolorádó nem csak buliról szól: idén nagyon oda fogunk figyelni mindenre a sporttól a kulturális programokig, amik a zenén túl is értelmet adnak az életnek.

Kolorádó négy napig tart, nem fogod kibírni étlen és szomjan. Nem tudjuk megígérni, hogy azt adjuk, amit otthon is fogyasztanál, de azt igen, hogy nem engedünk abból a színvonalból, ami Budapesten bárhol elvárható. Azt szeretnénk, hogy Kolorádóban az étel és az ital ne csak egyszerű üzemanyag legyen a túléléshez.  De ne aggódj, ha csak üzemanyagot szeretnél, az is lesz.

 

Forrás: Szervezők


2018.06.13. - 2018.06.17.

Megjegyzés az időpontokhoz:

Forrás: a szervezők honlapja

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Kolorádó Fesztivál 2018

Szolgáltató

Dunyha Vendéglő
Dunyha Vendéglő
  • Budapest
  • II. kerület
Dunyha Vendéglő
Dunyha Vendéglő
  • Budapest
  • II. kerület
Petneházy Huszárcsárda
Petneházy Huszárcsárda
  • Budapest
  • II. kerület