2458 Kulcs, Rákóczi utca 151. (47.054626 x 18.907341)
Illusztráció (pixabay.com)
Kedves Látogató!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
2025. február 21-22.
PROGRAM:
Február 21., péntek
11:00 – Hagyományos disznóvágás
Február 22., péntek
10:30 – Kerámia foglalkozás Ambrus Attilával
11:00 – Farsangi télűző táncház a Barina táncegyüttessel
12:00 – Ünnepélyes megnyitó
15:00 – Zsűrizés és eredményhirdetés
16:00 – Pacsirták duó
16:45-20:00 – Élő zenés mulatság Mészáros Gáborral
Egész napos programok és kínálat
A nap folyamán a Szent Orbán Adonyi Borrend borkóstolóval, valamint forró teával, borral és frissen készített húsos káposztával várja a látogatókat. Az önkormányzat kollégái orjalevest főznek, és számos gasztronómiai finomság, például rétes, kürtőskalács és kézműves édességek is elérhetők lesznek.
Kolbásztöltő verseny
A csapatok a helyszínen átvett 5 kg kolbászhúsból készítenek ínycsiklandó sült kolbászt, amelyet szakmai zsűri bírál el!
Zsűri elnöke: Grenyovszky Károly séf
A verseny menete
A kolbásztöltő versenyen 3-4 fős csapatok indulhatnak, akiknek 5 kg húsból kell kolbászt készíteniük. Az alapanyagokat a helyszínen biztosítják, a versenyhús előkészítése pedig a csapatok feladata. A részvételi díj 2000 Ft, a jelentkezési határidő pedig 2025. február 14.
A zsűri több szempont alapján értékeli a kolbászokat, például íz, külső megjelenés és állag. A legjobb csapatok értékes ajándékokat nyernek!
A versenyre mindenkit szeretettel várunk! Látogasson ki hagyományőrző rendezvényünkre!
Forrás: a település közösségi oldala
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Kulcsi Disznótoros és Kolbásztöltő Verseny 2025
Értékelések (0)
Kifejezetten jó volt
(0)
Rossz volt
(0)
Nagyon jó volt
(0)
Nagyon nem volt jó
(0)
Jó volt
(0)
Nem volt jó
(0)
Találatok száma: 0
Országos eseménynaptár