Turizmus Program

Strandok éjszakája

Krisna-völgyi Búcsú

Irány Siófok!

Borünnep Egerben

Mézesvölgyi nyár

Balatoni borkoncertek

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Nyári esti szabadtéri kulturális és zenei programok Hajdúszoboszlón
Nyári pihenés a Hévízi-tónál 15% kedvezménnyel
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Nyári esti szabadtéri kulturális és zenei programok Hajdúszoboszlón
Nyári pihenés a Hévízi-tónál 15% kedvezménnyel
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Legénybúcsú és lánybúcsú élményprogram pálinkafőzdénkben üzemlátogatással és pálinkakóstolással

2025.01.01. (szerda) - 2025.12.31. (szerda)

A Gombosi Pálinkafőző az egykori hercegi Grassalkovich-család, majd Koronauradalom nagygombosi birtokán főzi a kiváló alapanyagból készült Gombosi Pálinkát. Pálinkafőzdénkben szeretettel várjuk a legénybúcsúra vagy lánybúcsúra érkezőket. Pálinkafőzdénk maximum 40 ültetett fő befogadására alkalmas, önálló konyhával, részben fedett terasszal. A program keretében van lehetőség pálinkakóstolással egybekötött üzemlátogatásra is. Konkrét igényével, kérdéseivel, illetve konkrét árajánlattal kapcsolatban kérjük keressen bennünket emailen vagy telefonon.

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Legénybúcsú - Lánybúcsú

Vidám baráti gasztro program, üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében.

Ismerjék meg hogyan készül a pálinka! Kóstolják meg hungaricum pálinkáinkat!

Pálinkáink csak az érett gyümölcs ízét és illatát hűen visszaadó középpárlatból készülnek. A tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök begyűjtését követően az érlelés és a lepárlás során tradicionális eljárásokat is követve készítjük pálinkáinkat, olyan évszázados hagyományokat is újraélesztve, mint a ferences szerzeteseké.

A kimagozott és speciális hűtési technológiával áterjesztett gyümölcsöket rézből készült „kisüstökön” szakaszos lepárlással dolgozzuk fel. A gondos lepárlás során a jelenleg ismert legmodernebb technikát és technológiai eljárásokat alkalmazva, kitűnően képzett pálinkamesterek felügyelete mellett nyerjük azt a minőségi alapanyagot, amelyet a speciális, fahordós érlelés tesz utolérhetetlen műremekké.

Várjuk jelentkezésüket!

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Lőrinci Programturizmus

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények