Herman Ottó Múzeum és kiállítóhelyei - Miskolc
Herman Ottó Múzeum és kiállítóhelyei - Miskolc
Jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás egész évben!
Jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás egész évben!
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.
Lillafüredi program 2018. Tavaszi programok a jeles napokon a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban

Lillafüredi Sport- és Kalandpark – Több mint képzelnéd! Nálunk középpontban a szórakozás és szórakoztatás! A tavaszi szezonban is változatos programokkal várjuk látogatóinak a jeles napokon és a hétvégéken. A tartalmas kikapcsolódás megannyi formáját megtalálod sport- és kalandparkunkban, így ha életre szóló élményre vágysz, feltétlenül látogass el hozzánk! Ha bátor vagy azért, ha csak most barátkozol a számodra még ismeretlennel, akkor azért!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Húsvéti kalandok a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban

2018. március 29. - április 3.

Töltsd a tavaszi szünet napjait a Kalandparkban, és fedezd fel a megannyi színes és izgalmas attrakciónk mellett a különleges, húsvéti programokat. Húsvétkor várjuk apró vendégeinket élő nyuszi simogatással, tojáskereséssel, kézműves foglalkozással, míg az idősebb korosztály tagjai a hagyományos húsvéti ízeket kóstolhatják meg Falatozónkban, új köntösbe öltöztetve. A kalandpark meglepetéseként pedig minden nap más és más attrakciónkat próbálhatjátok ki kedvezményes áron!

Részletesebben programjainkról:

Napindító nyuszi torna: A rengeteg tojást és sonkát gyorsan le kell mozogni, erre remek megoldás reggelente fél óra nyuszitorna! A tornán való részvétel díjtalan!
Március 30. és április 2. között minden nap, 11:00-kor!

Arcfestés: Nálunk nincs lehetetlen! Kérj bármilyen különleges mintát is, ügyes kezű sminkesünk a legegyedibb kérést is teljesíteni tudja! Az arcfestés díja 1 kaland kupon = 550 Ft!
Március 30. és április 2. között minden nap, 13:00-kor!

Húsvéti társasjáték: Jöjjön össze az egész család! Csak erre az alkalomra kreált társasjátékunk végén mindenki egy kis ajándékkal lesz gazdagabb, legyen akár nyertese, akár vesztese a játéknak!
A játékban való részvétel díjtalan! Március 30. és április 2. között minden nap, 13:00-kor!

Tojásdobó verseny: Célozz, lőj, találj, és nyerd meg a különböző kalandparkos nyereményeket!
A játékban való részvétel díjtalan! Március 30. és április 2. között minden nap, 15:00-kor!

Kézműves foglalkozások: Készíts húsvéti üdvözlőkártyát, fess hímes tojást vagy épp hajtogass tojástartót, megannyi színes ötlettel várunk kézműves sátrunkban! A kézműves foglalkozásokon való részvétel díjtalan!
Március 30. és április 2. között minden nap, nyitva tartási időben!

Hiúz találkozó: A Kalandpark kedves, szőrös, sárga kabalaállata legalább annyira imádja a húsvéti ünneplést, a kalandokat és a finom fogásokat, mint mi. Így ő sem hagyhatja ki a remek programokat, egy nap többször is felbukkan, így ne maradj le a közös kép készítéséről!
Március 30. és április 2. között minden nap!

Tojáskeresés: Minden reggel a rendetlen nyulak rengeteg tojást hagynak szanaszét a játszótéren. A Te dolgod, hogy megtaláld és összeszedd! Március 30. és április 2. között minden nap, nyitva tartási időben!

Nyuszisimogató: Ha húsvét, akkor nyuszi. Nagyfülű tapsifüles barátainkból egy pár napig több is a kalandparkba teszi át lakhelyét, ahol meg lehet őket simogatni, gyömöszölni, és elkészülhet a húsvét tutira legcukibb képe is. A tojást márpedig a nyuszi hozza!
Március 30. és április 2. között minden nap, nyitva tartási időben!

Locsolkodás: Nem hoztál kölnit és nem jut eszedbe egy jó locsolóvers sem? Sebaj, mi mind a kettőt adjuk neked! Keresd húsvéti locsolófánkat és vegyél kölcsön egy verset! Április 2-án, egész nap!

Bolondos húsvét: A tavaszi szünet hat napja alatt minden nap más és más attrakciónkat próbálhatod ki kedvezményes -20-os áron!  A kedvezményesen igénybe vehető attrakciók listája, napi bontásban:

- Március 29. - Csütörtök: Kötélpálya
- Március 30. - Péntek: Zipline
- Március 31. - Szombat: Ejtőgép
- Április 1. - Vasárnap: Lézerharc
- Április 2. - Hétfő: Szabaduló szoba
- Április 3. - Kedd: Crazy Drift

A megéhező vendégeink igazi húsvéti finomságokat kóstolhatnak Falatozónkban!

Ízelítő ünnepi kínálatunkból:
- Füstölt tarjával és tojással töltött lángos, tormás tejföllel
- Rántott sertéskaraj majonézes tojásos burgonyasalátával
- Füstölt tarja majonézes tojásos burgonyasalátával, tormával és hagyományos húsvéti kaláccsal

Ugye, hogy vétek lenne kihagyni velünk a húsvéti ünnepeket?

Április a túrák hava

Lillafüred a Bükk gyöngyszeme és egyben Miskolc és a térség ékköve. Már közel száz évvel ezelőtt is felismerték a hely különleges adottságait és természeti értékeit, épp ennek okán az országban elsőként kapott klimatikus gyógyhelyi minősítést. Ezáltal mindamelett, hogy minden évszakban a Bükk legszebb részein barangolhat az ember, egy itt eltöltött kellemes bizonyítottan gyógyító hatással van a testre és lélekre. A helyi adottságok lehetővé teszik, hogy mindenki a kedvének és edzettségének megfelelő túrázási lehetőségek közül választhasson:

Április 7. - Indulás Palotaszállótól 10:30, Kalandparktól 11:00 (esőnap: április 8.)

Fehérkő túra: A Lillafüredi Sport- és Kalandpark felett magasodó szemkápráztató mészköves sziklaszirt a Bükk egyik legszebb panorámájával várja a turistákat. A középső-triász kori képződmény amelett, hogy közkedvelt célpontja a lillafüredi kalandoroknak, népszerű sziklamászó hely is függőleges kőfalaival.
• Túra típusa: közepes
• Túra időtartama: kb. 2 óra és 5,7 km
• Szint: 300 m

Április 14. - Indulás Kalandparktól 10:30, Palotaszállótól 11:00 (esőnap: április 15.)

Tókerülő Szeleta túra: A Kadic Ottokár által több mint száz éve feltárt barlang a kutatások alapján az ősidőkben elődeink kedvelt szálláshelye volt, Európa szinten is kiemelkedő régészeti lelet. A  fokozottan védett barlanghoz a régi idők hámorainak működtetéséhez felduzzasztott, ma mar festői szépségű tó, a Hámori-tó megkerülésével jutunk el.
• Túra típusa: közepes
• Túra időtartama: kb. 2 óra és 6,5 km
• Szint: 250 m

Április 21. - Indulás Palotaszállótól 10:30, Kalandparktól 11:00 (esőnap: április 22.)

Bükkszentkereszti kilátó túra: A 2014-ben épült fa kilátó, bár nem tartozik a nagy magassággal rendelkező kilátók közé, kedvező elhelyezkedése okán mégis remek panorámával csábítja a természetjárókat. Csúcsáról megtekinthető Magyarország egyik legmagasabban fekvő települése, Bükkszentkereszt girbegurba utcáival, valamint tiszta időjárás esetén egészen a Magas-Tátra csúcsaiig is el kehet látni.
• Túra típusa: közepes
• Túra időtartama: kb. 3 óra és 10 km
• Szint: 400 m

Túra információk:

• A túrákon való részvétel díja 500 Ft / fő, mely tartalmaz 1 db 0,5l-s szénsvas vagy szénsavmentes ásványvizet, és egy, a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban felhasználható kedvezménykupont!
• Előzetes regisztráció: dvtkpark@dvtkpark.hu vagy +36-30-336-2176


Megjegyzés az időpontokhoz:

A kalandpark nyitva tartása minden nap:
november 1-ig: 10:00-18:00
november 1-től: 10:00-16:00

Találatok száma: 2

Ózon Panzió Lillafüred

Ózon Panzió Lillafüred

Panziónk a Bükk hegység keleti részén, a festői szépségű Lillafüreden, a Szent István cseppkőbarlanggal szemben található. Elhelyezkedése miatt pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra, ...


Hunguest Hotel Palota**** Superior

Hunguest Hotel Palota**** Superior

Festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Kastélyszállodánk, a Hunguest Hotel Palota****, a Hunguest Hotels lillafüredi ékköve mára már számos új ...
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Lillafüredi program 2018. Tavaszi programok a jeles napokon a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban