Magyar Sajtmustra 2020. SAJTVERSENY ÉS SZAKMAI KONFERENCIA
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Magyar Sajtmustra 2020. SAJTVERSENY ÉS SZAKMAI KONFERENCIA


VIII. Magyar Sajtmustra. A legkisebb kézműves műhelytől a legnagyobbakig képviselteti magát a szakma, bemutatva hazánk legfinomabb sajtjait! Kóstoljuk, ízleljük a magyar sajtokat, és kérdezzük bátran a sajtkészítőt!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

KONFERENCIA ELŐADÁSOK

CARLO PICCOLI, sajtmester, Accademia Internazionale Dell’arte Casearia, 
Latteria Perenzin (Olaszország)
A kéregkultúra szerepe a sajtérlelésben

THIERRY RAUD, Chalon Megard (Franciaország)
A rézüst szerepe a hosszú érlelésű sajtok érlelésében
valamint,
Az alvadék vágás fontossága a sajtkészítésben

MAGYAR LÁSZLÓ, sajtmester, Paraszt Sajt (Dunaharaszti)
A sajtérlelés elmélete és gyakorlata

KELETI MARCELL, élelmiszeripari igazgató NAK
Magyar tejtermékek piacvédelme az elmúlt 10 évben

NAGY ZSUZSANNA, Kecskeház és Sajtműhely Mányon
Piaci megjelenés, sajt csomagolás

DUDÁS JÁNOS, Agro Legato

Minőségellenőrzés, minőségbiztosítás a tejtermelés és a sajtgyártás folyamatában

Sajtverseny termékkategóriák

Nevezés határideje: 2020. augusztus 30. (23:59)

Tehéntejből készült sajtok

1. Túrók, friss- és lágy sajtok

1.1. Tehéntúrók

1.1.1. Rögös túró

1.1.2. Leveles túró

1.2. Friss sajtok

1.2.3. Tehéngomolya

2. Orda, ricotta, zsendice, ordasajt

2.1. Orda, zsendice

2.2. Ordasajt

3. Savanyított tejtermékek

3.1. Tejföl

3.2. Natúr joghurtok

3.3. Natúr kefirek

3.4. Vajak

4. Érlelt félkemény, és kemény sajtok

4.1. Félkemény sajtok

4.1.1. Röglyukas félkemény sajtok

4.1.2. Erjedési lyukas félkemény sajtok

4.1.3. Zárt tésztájú félkemény sajtok

4.1.4. Kékpenésszel érő félkemény sajt

4.1.5. Hevített, gyúrt sajtok

4.1.5.1. Parenyica sajt

4.1.5.2. Mozzarella sajt

4.1.5.3. Kaskaval

4.2. Kemény sajtok

4.2.1. Zárt tésztájú kemény sajtok

4.2.2. Erjedési lyukas kemény sajtok

4.2.3. Cheddarozással készült zárt tésztájú kemény sajtok

5.3. Kéregflórával érő sajtok

5.3.1. Fehérpenésszel érő lágy sajtok

5.3.2. Rúzzsal érő lágy sajtok

Juhtejből készült sajtok

1. Túrók, friss- és lágy sajtok

1.1.3. Juhtúró

1.2. Friss sajtok

1.2.1. Natúr friss sajtok

1.2.1.1. Fehér sajt

1.2.1.2. Krém fehér sajt

1.2.2. Juhgomolya

2. Ordák, zsendicék

2.1. Orda, zsendice

2.2. Ordasajt

3. Savanyított tejtermékek

3.1.Natúr joghurtok

3.2. Natúr kefirek

4. Érlelt félkemény, és kemény sajtok

4.1. Félkemény sajtok

4.1.1. Röglyukas félkemény sajtok

4.1.2. Erjedési lyukas félkemény sajtok

4.1.3. Zárt tésztájú félkemény sajtok

4.1.4. Kékpenésszel érő félkemény sajt

4.1.5. Hevített, gyúrt sajtok

4.1.5.1. Parenyica sajt

4.1.5.2. Mozzarella sajt

4.1.5.3. Kaskaval

4.2. Kemény sajtok

4.2.1. Zárt tésztájú kemény sajtok

4.2.2. Erjedési lyukas kemény sajtok

5. 3. Kéregflórával érő sajtok

5.3.1. Fehérpenésszel érő lágy sajtok

5.3.2. Rúzzsal érő lágy sajtok

Kecsketejből készült sajtok

1. Túrók, friss- és lágy sajtok

1.1. Kecsketúró

1.2. Friss sajtok

1.2.1. Natúr friss sajtok

1.2.1.1. Fehér sajt

1.2.1.2. Krém fehér sajt

1.2.2. Kecskegomolya

2. Ordák, zsendicék

2.1. Orda, zsendice

2.2. Ordasajt

3. Savanyított tejtermékek

3.1.Natúr joghurtok

3.2. Natúr kefirek

4. Érlelt félkemény, és kemény sajtok

4.1. Félkemény sajtok

4.1.1. Röglyukas félkemény sajtok

4.1.2. Erjedési lyukas félkemény sajtok

4.1.3. Zárt tésztájú félkemény sajtok

4.1.4. Kékpenésszel érő félkemény sajt

4.1.5. Hevített, gyúrt sajtok

4.1.5.1. Parenyica sajt

4.1.5.2. Mozzarella sajt

4.2. Kemény sajtok

4.2.1. Zárt tésztájú kemény sajtok

4.2.2. Erjedési lyukas kemény sajtok

5. 3. Kéregflórával érő sajtok

5.3.1. Fehérpenésszel érő lágy sajtok

5.3.2. Rúzzsal érő lágy sajtok

Forrás: az esemény honlapja

Találatok száma: 1

Haraszthy Pincészet

Haraszthy Pincészet

A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador ... Bővebben

Kiemelt partner



A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás