Kiemelt események
ESEMÉNYEK

Gasztro kirándulás, Sör-, kolbász-, pálinka- és édességtúra Gyulán 2021. február 3.
Gyula nemcsak történelméről és fürdőjéről, hanem sokszínű étel- és italgasztronómiájáról is híres. A heti garantált programok keretében szerdánként gasztrotúrán vehetnek részt a vendégek. Bővebben

Gyulai kolbász, kolbászkóstolás a téli szezonban minden szerdán Gyulán 2021. február 3.
Gyula méltán híres a gasztronómiájáról, legyen szó a kolbászról, a pálinkáról vagy a kézműves sörökről. A nagy gyulai gasztrokaland túra keretében kolbászt is lehet kóstolni az téli-tavaszi szezonban minden szerdán Gyulán. Bővebben

Badacsonyi Gasztrohegy 2021. Kiváló borok és ínyenc falatok! 2021. február 20 - 21.
Folytatjuk tematikus gasztrohétvégéinket, ahol egyénileg, bérlettel, vagy épp anélkül fedezhetitek fel a nyitvatartó vendéglátóhelyeket egy-egy téma mentén. Az idei évben az itthoni utazásoké volt a főszerep, így mi most segítünk világot látni: az októberi hétvégén minden étterem egy-egy választott ország ... Bővebben

Pátyi pincehegyi borkóstoló, ahol a házigazda Pál János borszakértő, kreatív séf 2021. március 21.
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk a Hangulat Pincébe Páty történelmi pincehegyén. Az esemény során a Hangulat Pince és a Pátyi Pincehegy is bemutatásra kerül, majd a házigazda a pincénél tartja meg az ízjátékos borkóstoló programot, melyben a helyi borok kiválóságai közül is szerepelnek tételek, és Etyeki ... Bővebben

Winelovers Grand Borfesztivál 2021 Budapest 2021. május 8.
Az év első borfesztiválja Budapesten. Több mint 800 bor, 150 hazai kiállító, nemzetközi borok terme, vezetett előadások a legnagyobb nemzetközi szaktekintélyekkel, Furmint Day 80+ furminttal és egy hazánkban először itt debütáló boros alkalmazás – ezt kínálja a második alkalommal megrendezésre kerülő ... Bővebben

Boglári Szüreti Fesztivál 2021 2021. augusztus 19 - 22.
Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvénye. Tervezett időpontja: 2021. augusztus 19-22. Bővebben

Vanyarci Haluskafesztivál 2021. Sztrapacskafőző verseny 2021. szeptember 11.
A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. ... Bővebben
TÖLTSE fel online, és küldje be programját! A nevezéshez, előzetes regisztrációhoz, bejelentkezéshez, asztalfoglaláshoz, szállásfoglaláshoz, ajánlatkéréshez, jegyvásárláshoz, közvetlen információkéréshez, kapcsolatfelvételhez szükséges elérhetőségeket régebbi és új megjelenéseihez is megrendelheti. Bővebb információért keresse szerkesztőségünket!