Bor Apetite sétáló borkóstolóra várja vendégeit 2025. október 4-én Hévízen a Bonvital Gastro & Wellness Hotel. 15+ borászat, 100+ tétel, központban a régió ikonikus szőlőfajtája a kéknyelű! Az idei évben hungarikummá vált kéknyelű is a tételek között! Szórakoztató szakmai beszélgetések, borbaráti találkozások és a legjobb ízek és aromák találkozója lesz ez a nap, hiszen a pincészetek személyesen hozzák el Nektek legkiválóbb díjnyertes tételeiket!
Bor Apetite sétáló borkóstolóra várja vendégeit 2025. október 4-én Hévízen a Bonvital Gastro & Wellness Hotel. 15+ borászat, 100+ tétel, központban a régió ikonikus szőlőfajtája a kéknyelű! Az idei évben hungarikummá vált kéknyelű is a tételek között! Szórakoztató szakmai beszélgetések, borbaráti találkozások és a legjobb ízek és aromák találkozója lesz ez a nap, hiszen a pincészetek személyesen hozzák el Nektek legkiválóbb díjnyertes tételeiket!
Bor Apetite sétáló borkóstolóra várja vendégeit 2025. október 4-én Hévízen a Bonvital Gastro & Wellness Hotel. 15+ borászat, 100+ tétel, központban a régió ikonikus szőlőfajtája a kéknyelű! Az idei évben hungarikummá vált kéknyelű is a tételek között! Szórakoztató szakmai beszélgetések, borbaráti találkozások és a legjobb ízek és aromák találkozója lesz ez a nap, hiszen a pincészetek személyesen hozzák el Nektek legkiválóbb díjnyertes tételeiket!
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk családjával, barátaival, munkatársaival a Prímás Pincébe Esztergomban. A Prímás Pince borkínálatával emlékezetes kulináris élmény nyújt. A boralagútban a Kárpát-medence borvidékeiről nem csak információhoz juthatnak a hozzánk látogatók, hanem kóstolhatnak is. Közel 100 tételt felölelő kínálatunk az összes tájegységről tartalmaz borokat. Kollégáink nagy örömmel kalauzolják vendégeinket a borok kóstolásában, ismertetik a borokat és a tájegységek jellemzőit.
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk családjával, barátaival, munkatársaival a Prímás Pincébe Esztergomban. A Prímás Pince borkínálatával emlékezetes kulináris élmény nyújt. A boralagútban a Kárpát-medence borvidékeiről nem csak információhoz juthatnak a hozzánk látogatók, hanem kóstolhatnak is. Közel 100 tételt felölelő kínálatunk az összes tájegységről tartalmaz borokat. Kollégáink nagy örömmel kalauzolják vendégeinket a borok kóstolásában, ismertetik a borokat és a tájegységek jellemzőit.
Borkóstoló programra hívjuk és várjuk családjával, barátaival, munkatársaival a Prímás Pincébe Esztergomban. A Prímás Pince borkínálatával emlékezetes kulináris élmény nyújt. A boralagútban a Kárpát-medence borvidékeiről nem csak információhoz juthatnak a hozzánk látogatók, hanem kóstolhatnak is. Közel 100 tételt felölelő kínálatunk az összes tájegységről tartalmaz borokat. Kollégáink nagy örömmel kalauzolják vendégeinket a borok kóstolásában, ismertetik a borokat és a tájegységek jellemzőit.