Május 1-ei hosszú hétvége Gyopárosfürdő: korlátlan fürdőzés, ajándék masszázskupon, gyermekanimáció
Május 1-ei hosszú hétvége Gyopárosfürdő: korlátlan fürdőzés, ajándék masszázskupon, gyermekanimáció

Előmajális koncertekkel & Majális és Piknik lesz 2017. április 30. és május 1. között Sárváron a Nádasdy-várnál a várparkban. Tekintettel arra, hogy május 1-je vasárnapra esik, a koncerteket az április 30-i előestére időzítették a szervezők, de elsején sem maradunk programok nélkül.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

2017. április 30. (vasárnap) – Koncertmajális a várudvaron
18:00 – Dandy’s koncert
Az év helyi újjáalakulójának számít a ’70-es ’80-as évek talán legnépszerűbb sárvári zenekara, akik az új felállással most játszanak majd először a várudvar színpadán.

19:30 – Ujvári Timi & Hot Stuff koncert
Ujvári Tímea – ének, vokál • Czetter Gábor – dobok, vokál • Keszei Tamás – billentyűs hangszerek, vokál • Aradszki Zsombor – gitár, vokál • Weinelt Gábor – basszusgitár, ének, vokál

21:30 – A Csodaszarvas – misztikus tűzszínházi produkció
Ziskó Olivér dobfelszerelésre kitalált tűzszínházi produkciójának korábbi változatát már láthatta sárvári közönség a 2015 évi Szent Iván-éjszakán. Lángoló dobverők, virtuóz dobolás most is lesz, ami viszont változik: felújított animáció és tánckoreográfia is kíséri majd a műsort.

2017. május 1. (hétfő) – a fő helyszín a Várpark
10:00 – Májusfaliget
Már elmaradhatatlan programelem a civil szervezetek, intézmények, művészeti csoportok közös májusfaállítása. Idén sem marad el.

10:00 – A Sárvári Fotóklub kiállításnyitója
Amikor már minden májusfa áll, csupán néhány méterre a Várparktól, a Nádasdy-vár Folyosó Galériájában nyitja meg a Sárvári Fotóklub kiállítását Kondora István polgármester.

12:00 – Piknik a Várparkban
Ahogy az előző években, jó idő esetén idén is arra buzdítjuk a faállító civileket és a látogatókat, hogy hozzanak magukkal pokrócot és megtöltött piknikkosarat, hogy a májusfák tövében, egy közösen elfogyasztott piknikebéd után folytathassuk a majálisozást.

13:00–18:00 – Családi majális
A piknik után a kisebbeknek is kiváló lehetőségeik lesznek arra, hogy a szabadban tevékenykedjenek. A Tulipántos népi műhely jóvoltából barkácsolhatnak majd a parkban. A szépen megterített kézművesasztaloknál, a foglalkozásvezetők irányításával több fajta kézművességet is kipróbálhatnak: pálcás papír szélforgó készítése, nemezgolyók formázása, pálcás papírvirágok készítése, malacpersely készítés. Ezeken kívül kiegészítő foglalkozásként a gyerekeknek önállóan rajzolhatnak színes ceruzákkal, zsírkrétával, vagy festhetnek vízfestékkel, szőhetnek kis szövőkereten, festhetnek gipszfigurákat, fűzhetnek gyöngyöt. A kézművesség mellett arcfestés és lufihajtogatás is várja őket.

Forrás: Sárvár oldala

Találatok száma: 1

Onyx****Luxury Aparthotel

Onyx****Luxury Aparthotel

Sárvár központi részén, a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdőtől mindössze 300 méter távolságra, 2016 nyarától várja Vendégeit, adottságait és különleges belsőépítészeti megoldásait tekintve a városban ...
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Majális Sárvár 2017. Előmajális koncertekkel & Majális és Piknik