Millenniumi Kávéház és Klub programok Szeged 2019
Musical Szilveszter Budapesten! Sztárvendégekkel várjuk a Marriott Hotelben!
Musical Szilveszter Budapesten! Sztárvendégekkel várjuk a Marriott Hotelben!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tóparti wellness pihenés kedvező árakon - Irány Gyopárosfürdő!
Tóparti wellness pihenés kedvező árakon - Irány Gyopárosfürdő!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Millenniumi Kávéház és Klub programok Szeged 2019

2019.11.11. - 12.12.

Kávéházi programajánló.

Élmények és értékek! Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Programok

Gáspár Ferenc Galeotto című regényének bemutatója

2019. november 11.

A szerzővel Diószegi Szabó Pál beszélget

Csélcsap természetével, a titkos tanok keresésével akár ma is köztünk élhetne Galeotto Marzio, Mátyás király könyvtárosa, Janus Pannonius hű barátja, eretnek nézetei miatt a velencei inkvizíció üldözöttje.
Róla szól ez a könyv, ám megjelenik egy új szereplő is, Kampó, Mátyás király táltosa, akiről Ipolyi Arnold úgy ír, mintha valóságosan létezett volna. Ez a hol valóságos, hol misztikus történet az első oldalaktól kezdve úgy vonzza be az olvasót, lapjain úgy elevenedik meg a XV. század reneszánsz forgataga, hogy szinte sajnálja, amikor véget ér, amikor be kell csuknia a könyvet. Régi ismerősökről olvas, Vlad Draculról, Mátyás királyról, Beatrix királynéról, s mégis mintha először tenné mindezt.

Fast Fashion vs Fenntartható Divat

2019. november 13.

Kinedok Filmklub: Josipa, szeretlek

2019. november 14.

Josipa azoknak a szexuális bántalmazásoknak a következményeivel küzd, amelyeket 4 és 12 éves kora között kellett elszenvednie. Amikor Senad Zemunović, a filmrendezője elkezdi a Josipa életéről készült dokumentumfilmet forgatni, elveszti az objektív filmkészítő szerepét, és maga is a film egyik főszereplőjévé válik. Ettől maga a film is átformálódik, és egy személyes, intim, pattanásig feszített, brutálisan őszinte történetté válik, ami a két ember elképesztően szokatlan kapcsolatát dolgozza fel.  

A belépés ingyenes!

Haraszti Ádám Projekt koncert

2019. november 15.

A belépés ingyenes.

Bordal a végekrűl: Borkóstoló - Jónás borászat

2019. november 16.

A borok mellé a zenei kíséretet Miron Andrea Delia (hegedű), Hegyesi András (ének, gitár) és Kecskeméti Sándor (basszusgitár) triója biztosítja.
A borkóstolón való részvétel ingyenes, ugyanakkor REGISZTRÁCIÓHOZ kötött, amelyre november 14-ig, vagy a létszám feltöltéséig van lehetőség.

Balogh Melinda és zenekara koncert és táncház

2019. november 21.

Balogh Melinda első szólólemeze Napkerék címmel az erdélyi cigányság népzenéjéből ad ízelítőt autentikus és hitelesen megszólaló hangzásban, magyarországi népzenészek részvételével. Az összeállítások változatos hangszerelése és a kiváló zenei szerkesztés gondoskodik arról, hogy ebben a zenében mindenki kedvét lelje.
A zenei anyagot az Utolsó Óra gyűjtéseiből válogatták a teljesség igénye nélkül, hat tájegységet érintve: Kővár-vidék (Nagybánya), Felső-Maros-mente (Vajdaszentivány), Kalotaszeg (Méra), Szilágyság (Szilágynagyfalu), Kelet-Mezőség (Nagysármás), Vízmellék (Csávás). Az album zenei szerkesztője Kelemen László, a Hagyományok Háza igazgatója. Ezen az estén három tájegység cigány táncait is el lehet sajátítani.

Babypop : Koncert anyának és babának

2019. november 25.

A Babypop események a kisgyermekes anyukák, apukák és pici babáik számára nyújtanak különböző zenei stílusokban hónapról hónapra koncertélményt.

Az első alkalom előadói Gyuris Vivien (ének) és Deák Attila (gitár).

Kinedok Filmklub: Exit

2019. november 28.

Karen Winther, a film rendezője nehezen tud megküzdeni a múltjával, mivel résztvevője volt az oslói jobb és baloldali mozgalmaknak is. Volt politikai és vallási szélsőséges aktivistákkal folytatott bensőséges beszélgetéseken keresztül az EXIT azt boncolgatja, hogy mi vezethet rá egy szélsőséges nézeteket valló embert arra, hogy egyszer hátat fordítson korábbi gyűlölettel és erőszakkal teli életének.  

A belépés ingyenes!

Kinedok Filmklub: Szerelemgengszter

2019. december 5.

A Szerelem Gengszter a házasság kérdését járja körbe a XXI. században. Manapság Európában a házasság intézménye gyengébb, mint valaha. Senki sem házasodik azzal a szándékkal, hogy elváljon, ennek ellenére a legtöbb házasság sokkal hamarabb véget ér, mint a holtodiglan, holtomiglan. Ez két dolgot jelent, helytelenek az elvárásaink a házassággal kapcsolatban, és a házasság maga nem hordoz új értékeket. Legtöbbünk számára egyszerűen nem működik a házasság. Az emberek mégis házasságot akarnak kötni. Valószínűleg azért, mert nem találtunk ki még ennél jobbat eddig. 

A belépés ingyenes!

BOR koncert

2019. december 7.

Kinedok Filmklub: King Skate

2019. december 12.

Az egész estés dokumentumfilm a gördeszkázás csehszlovákiai hőskorát eleveníti fel, a kommunista rendszer merev társadalmi keretei között magának utat törő szabadság keresés magával ragadó története mentén. Az íróként, zsurnalisztaként és DJ-ként is működő filmrendező, Šimon Šafránek soha nem látott archív felvételek és egy rendkívül dinamikus punk zenei válogatás (The Clash, Sex Pistols, Killing Joke, Visací zámek, Miro Žbirka) segítségével vezeti be a nézőt a deszkázás kultikus mestereinek világába, ahol együtt gurulhatunk velük végig a kommunista visszarendeződés szürke napjain. Egy igazán sodró, pimasz, ugyanakkor elgondolkodtató dokumentumfilm, csipetnyi melankóliával fűszerezve.

Forrás: A kávéház közösségi oldala 


2019.11.11. - 2019.12.12.
Találatok száma: 1

Szivárvány Panzió Szeged

Szivárvány Panzió Szeged

Szeged központjától 1 km-re csendes, nyugodt környezetben található a Szivárvány Panzió. Hét darab szobával rendelkezik, melyekben összesen 19 főt tud elszállásolni. A szobák mindegyike fürdőszobával, színes televízióval felszerelt. Bővebben

TOP 10-es programgazda TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Online jegyvásárlás

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Ez is érdekelheti!

Miniversum Kávéház
Miniversum Kávéház
  • Budapest
  • VI. kerület
Három Holló Kávéház
Három Holló Kávéház
  • Budapest
  • V. kerület
Kino Cafe Mozi
Kino Cafe Mozi
  • Budapest
  • XIII. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
SZUBJEKTÍV - Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban
Tekintse meg a kiemelt események listáját!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG