Minecinema a Lurdy Házban
Minecinema a Lurdy Házban

A KultEsemények testesítik meg a hely szellemét, hiszen a KultPince a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye. Filmvetítéssel, koncerttel, zenés-beszélgetős programokkal összekötött borkóstolók, vagy kiállítások, tematikus borestek, vagy akár táncház is várja a közönséget. KultProgramjaink szervezése során fontosnak tartjuk, hogy bemutatkozási lehetőséget kapjanak tehetséges fiatal és helyi művészek is. Egyik régóta visszatérő KultEseményünk a KultMozi, a bor és a film nagyszerű párosa, amely mélyíti a műélvezetet.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Kontakt személy: Bakos Boglárka ügyvezető
Cím: 2200 Monor , Monori Pincefalu, Kövidinka sor

Májusi KultMozi Klub

2018. május 10.

A tavasz legszebb hónapja érkezik. Elég kinéznünk az ablakon és láthatjuk, hogy a fák virágba borultak, a madarak hangos csivitelés mellett már fészkeiket építgetik. Minden a megújulásról szól.
A szerelem hónapjában szinte magától értődő a téma: esküvői filmek.

E havi filmtriónk a 100 % romantika mellett azért megőrzi Kultmozis stílusát, és igyekszik a téma kurrens alkotásait egy csokorba gyűjteni, melyek az alábbiak:
- Négy esküvő és egy temetés
- Esküvő monszun idején
- Bazi nagy francia lagzik
Az alkotásokra május 1-ig lehet szavazni.

És ha esküvő, akkor érkezzen az a borvidék, amely a Nászéjszakák boráról híres.
Már nagyon vártuk, hogy körünkben Tóth Pétert a Kőfejtő Pince megálmodóját! Péter egyenesen a Somlóról érkezik hozzánk, Magyarország legkisebb területű történelmi borvidékéről, hogy bemutassa különleges borait.
* Kőfejtő Olaszrizling (2016)
* Kőfejtő Juhfark (2016)
* Kőfejtő Cuvée (2016)
A borokhoz természetesen érkeznek Szurok Gábor séfünk ínyencségei.

Jegyár: 2190 Ft, mely tartalmazza a filmvetítést, 3 bor kóstolását (kóstolómennyiség), és hozzá a borkorcsolyákat.

Júniusi KultMozi Klub

2018. június 8.

Nem akármivel zárjuk az első félévet, érkezik a Vad Balaton!

A Balaton Közép-Európa legnagyobb sekély vizű tava. Bár nyáron a partjait nyaralók lepik el, a tó és környezete rendkívül változatos természeti kincseket tartogat. A geológia, a vadvilág és az ember különös házassága teremtette ezt a tájat. A tó partjait kísérő vulkáni kúpok és barlangok, mésztufa lépcsők és szurdokvölgyek, mocsarak és berkek olyan csodákat tárnak elénk, amelyek csak erre a vidékre jellemzők. Ürge és vadmacska, vándorsólyom és holló, tömegesen fészkelő kócsagok és gémek, éjszakai kalandra induló pelék és násztáncot járó balinok elevenednek meg többek között a látványos víz alatti és légi felvételeket is felvonultató filmben, amelyet kitűnő képminőséget nyújtó 4K kamerákkal, speciális víz alatti kamerákkal, rejtett vadkamerákkal és drónkamerákkal forgattak közel 3 éven át. A Vad Szigetköz és a Vad Kunság rendezőjeként és operatőreként ismert, Balázs Béla-díjas Mosonyi Szabolcs és alkotótársa, Bagladi Erika forgatókönyvíró-producer legújabb természetfilmje a Kultmoziban.

Jegyár: 2190 Ft, mely tartalmazza a filmvetítést, 3 bor kóstolását (kóstolómennyiség), és hozzá a borkorcsolyákat.

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Monori mozi 2018. KULTMOZI Klub filmestek

Programajánlat

Szolgáltató