Motoros nyílt nap 2022 Hungaroring
Siófoki télen is elvarázsol! Mindenkit vár a Jégkikötő!
Siófoki télen is elvarázsol! Mindenkit vár a Jégkikötő!
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Motoros nyílt nap 2022 Hungaroring


Motoros nyílt nap a Hungaroringen. Tapasztaljátok meg milyen a világhírű Hungaroring Versenypályán motorozni. A motoros nyílt napok célja, hogy biztonságos körülmények között adjon lehetőséget a motorozás szerelmeseinek motorjuk kipróbálására és tudásuk fejlesztésére. A magyar Forma 1-es pálya aszfaltja felejthetetlen élmény nyújt kezdő és haladó motorosoknak egyaránt. Gyere el te is és tapasztald meg a pályamotorozás izgalmát sebességhatár nélkül. Következő motoros nyílt nap: 2022. tavasz.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Motoros nyílt nap 2022

A motoros nyíltnapokon licenccel vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetnek részt. Ez vonatkozik a résztvevőkkel érkező családtagokra, szerelőkre, kisérőkre is. A licencet vagy védettségi igazolványt személyi azonosító irattal együtt a területre való belépés előtt be kell mutatni és annak érvényességét ellenőrizzük.

Minden résztvevő a Hungaroring teljes területén köteles maszkot viselni olyan módon, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje. Az a személy, aki a maszkot nem viseli, vagy nem az előírt módon viseli, a rendezvényről kizárásra kerül és a helyszínt el kell hagynia.

Lebonyolítás

A programon való részvétel 4 különböző kategóriában lehetséges, melyek az alábbiak: Bronz (2:15 köridő fölött), Ezüst (2:05 - 2:15 köridő között), Arany (2:05 köridő alatt) és Kezdő. Azon résztvevők, akik a rendezvény alatt több esetben sem a kategóriájuknak megfelelő köridőt motorozzák a nyílt napról kizárásra kerülnek. A nap folyamán 20 perces menetekben van lehetőség a pályahasználatra. Egy menetben általában maximum 15 motor engedhető fel a pályára, de ettől eltérő számot a Hungaroring bármikor jogosult meghatározni. A motoros nyílt napok alkalmával kötelező az időmérő transzponder használata.

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött - Online regisztrációra a szervezők honlapján van lehetőség!

Részvételi feltételek

A programon való részvételhez helyszíni regisztráció is szükséges, a kitöltött és leadott felelősségvállalási nyilatkozat, valamint a vezetői engedély bemutatása után van lehetőség a nyílt napon való részvételre. A résztvevők a meghirdetett időterv és csoportbeosztás szerint hajthatnak fel a versenypályára.

 • A résztvevő a versenypályát csak az általa vezetett motorkerékpár kategóriájának megfelelő jogosítvánnyal vagy versenyzői licenccel használhatja.
 • Alkoholos befolyás vagy egyéb szer hatása alatt álló személy a versenypályára nem hajthat fel.
 • A versenypályára csak kifogástalan műszaki állapotú gépjárművel lehet ráhajtani. Műszaki hiba, bukás vagy kicsúszás után kötelező a motorkerékpár műszaki ellenőrzése a helyszíni technikai átvételnél újbóli pályára hajtás előtt.
 • A motorkerékpáron utast szállítani tilos.
 • A versenypályára motorkerékpárral csak teljesen zárt bukósisakban, motoros csizmában, motoros kesztyűben, valamint teljes és sérülésmentes motoros bőrruhában lehet felhajtani!
 • Kamera rögzítése a bukósisakon és testen nem engedélyezett, kamera elhelyezésére kizárólag a motorkerékpáron van lehetőség.
 • A pályán egy kerekezni vagy driftelni tilos!
 • A rendező előírásait és a sportbírók utasításait minden körülmények között be kell tartani.

Helyszíni regisztráció után van lehetőség az időmérő transzponder átvételére. Kérünk mindenkit, hogy a transzpodert az előírtak szerint helyezze fel (prioritási sorrendben):

 • Első villán, idom mögé, amennyiben elfér, fontos, hogy szeggel felfelé legyen.
 • Hátsó lábtartó, szeggel felfelé.
 • Ülés alatti kis tároló rekesz.

Tájékoztatunk titeket, hogy az idei évben minden motoros nyíltnapunk bejelentésre kerül a MAMS felé annak érdekében, hogy a gyorsasági versenyengedéllyel (licenc) rendelkező motorosok érvényes biztosítás mellett tudjanak részt venni a nyílt napjainkon. A hobbi pályázók számára is lehetőség van tömegsport licenc kiváltására, amely szintén tartalmazza a biztosítást.

Zajkibocsátás, műszaki ellenőrzés

Minden nyílt nap alkalmával a pályára hajtás előtt a motoroknak gépátvételen kell részt venniük, ahol a műszaki állapotot és a zajkibocsátási szintet vizsgáljuk. Motoros nyílt napokon azok a járművek hajthatnak pályára melyek a 6/1990. (IV.12.) KöHÉM rendelet 3. számú melléklete szerint megfelelnek az előírt zajkibocsátási határértékeknek és motorjuk nem haladja meg a 102 dB-t. A sikeres gépátvétel után van lehetőség a menetekre való helyszíni regisztrációra. A program időtartama alatt folyamatos zajmérést végzünk és a maximális megengedett zajterhelést meghaladó zajszintet kibocsátó járműveket Hungaroring Sport Zrt. a programból kizárhatja. Minden résztvevőnek azt tanácsoljuk, hogy használjon kipufogóba szerelhető dB killert a motoros nyíltnapok alatt.

Forrás: Az esemény honlapja

Találatok száma: 3

Laguna Panzió és Étterem Mogyoród

Laguna Panzió és Étterem Mogyoród

Vendégházunk közvetlenül az M3-as autópálya mogyoródi lehajtójánál helyezkedik el, a Hungaroring és az Aquapark szomszédságában. Budapest 15 perc alatt elérhető, Gödöllő, Dunakeszi 10 percnyi távolságra fekszik. Igényes, tiszta környezetben, 10 két ágyas és 4 három ágyas, fürdőszobás szobában biztosítunk ... Bővebben


Kamarás Klastrom House Mogyoród

Kamarás Klastrom House Mogyoród

A Kamarás Klastrom House szálláshely és konferencia terem. 8 szobával és egy nagy konferencia teremmel várjuk vendégeinket. Bővebben


Mogyoródi Kutyapanzió

Mogyoródi Kutyapanzió

A panzió területe több mint 2500 m2, ahol az EU-s követelményeknek megfelelően és az illetékes szakhatóságok engedélyével 50 kutya elhelyezésére van lehetőség. A hideg időszakban rendelkezésre állnak fűtött kennelek. A kutyák 7 kifutóban szaladgálhatnak biztonságosan. Sétáltatásuk a panziót körülvevő ... Bővebben
Találatok száma: 2

59S Pince Mogyoród

59S Pince Mogyoród

Kamarás György borospincéje régi, klasszikus, ugyanakkor modernizált vintázs hangulatú hely, ahol családi eseményekre, baráti társaságok részére borkóstolókat is rendeznek. Jelenleg öt hektáron gazdálkodnak: chardonnay-t, irsai olivért, zöld veltelinit, a vörösök közül pedig a kékfrankost termesztik. ... Bővebben


Csíkvölgyi Pipacsárda

Csíkvölgyi Pipacsárda

Ízlelje meg a hazai gasztrokultúra hamisítatlan specialitásait egy igazi, magyar csárdában! Budapesttől alig 10 percre Mogyoródon klasszikus csárdahangulattal, kiváló minőséggel, légkondicionált kerthelyiséggel és állandó étlapunk mellett minden héten egyedi menüvel várjuk kedves vendégeinket . Rendelje ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hungaroring programok 2022
Hungaroring programok 2022
 • Mogyoród
2022. április 8 - 10.
Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 Hungaroring
Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 Hungaroring
 • Mogyoród
2022. július 29 - 31.

Hasonló ajánlatok

Ez is érdekelheti!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Mogyoródi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események